Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseRejser til Mauritius

Rejser til Mauritius

Tag på en eksotisk rejse til Mauritius og oplev øens kridhvide sandstrande, turkisblå badevand og fantastiske landskaber.

Mauritius er en paradis-ø midt i Det Indiske Ocean, som byder på afslapning og oplevelser i smukke omgivelser med blå laguner og varmt klima.

Mauritius kan vælges som afslutning på din safarirejse i Sydafrika

Populære Rejser: Rejser til Mauritius

Oplev ø-paradiset på Mauritius

Er du til kilometerlange sandstrande, frodig natur og afslapning i verdensklasse, så er unikke Mauritius det perfekte rejsemål for dig.

Vulkanøen er en af de mest fascinerende og eksklusive øer i Det Indiske Ocean med sin frodige natur, solrige klima og venlige lokalbefolkning.

Hos Afrika-Safari.dk tilbyder vi rejser til Mauritius i kombination med en rejse til eventyrlige Sydafrika.

 

Kombiner en rejse til Mauritius med safari i Sydafrika

På en 14-dages rejse kombinerer vi det bedste Sydafrika og Mauritius har at byde på.

Rejsen starter i eventyrlige Sydafrika, hvor du får uforglemmelige safarioplevelser på de vidunderlige savanner.

Derefter går turen til paradisøen Mauritius, hvor du kan slappe af i luksuriøse omgivelser på de kridhvide sandstrande.

 

Start rejsen med safari i Sydafrika

Vores rejse til Sydafrika og Mauritius starter i smukke Sydafrika, hvor du kommer til at bo på en tæt på den verdenskendte Kruger National Park, som er perfekt til safarioplevelser.

I Kruger skal du på safari i åben safaribil gennem den enestående natur og det rige dyreliv med elefanter, løver, bøfler og meget mere!

Du kommer også til at nyde solnedgangen med en drink i hånden på en uforglemmelig aftensafari i Boulders Game Reserve, hvor du kan spotte de vilde dyr, der er aktive om natten.

For at komme helt tæt på dyrelivet og naturen, byder rejsen også på en eventyrlig gåtur, hvor en specialuddannet guide hjælper dig med at afkode naturens signaler ved at dufte, lytte og iagttage på en såkaldt Bush Walk. På gåturen i bushen møder du alle de dyr og planter, som ikke er mulige at spotte fra safaribilen.

 

Afslut ferien med afslapning på Mauritius

Efter Sydafrika går turen videre til vulkanøen Mauritius, hvor du kan koble af i himmelske omgivelser med kridhvide sandstrande og turkisblå vand.

Mauritius er verdenskendt for sine eksotiske sandstrande, krystalklare vand og varme klima i både vinter- og sommerhalvåret. Faktisk er gennemsnitstemperaturen på øen 23 grader set over hele året, hvilket gør vulkanøen til et perfekt rejsemål året rundt.

Du kommer til at bo på et luksuriøst resort lige ud til Det Indiske Ocean, som giver rig mulighed for afslapning i idylliske omgivelser.

Dagene på Mauritius står til fri dispensation. Du kan derfor drømme dig langt væk fra hverdagen under kokospalmerne på de lange bounty-strande eller ved resortets swimmingpooler. Du kan også henvende dig i receptionen på hotellet, som gerne hjælper med at arrangere ekstra aktiviteter, som for eksempel vandsport, udflugter og andre oplevelser.

 

Udforsk vulkanøen fra vandet

Paradisøens fantastiske natur og varme klima giver rig mulighed for aktiviteter på vandet.

Så når du trænger til en pause fra at dase ved poolen eller på de kridhvide sandstrande, er det oplagt at snorkle i de mange blå laguner eller i det fantastiske koralrev.

Hvis du er til fart over feltet, kan du også stå på vandski og mærke adrenalinen i kroppen, når du suser hen over det turkisblå vand. Hvis du elsker at dykke, kan du også besøge stranden Flic en Flac, hvor du kan dykke med delfiner.

Hvis du ønsker at tilvælge ekstra aktiviteter på vand eller land, skal du henvende dig i hotellets reception, som hjælper dig med at få et overblik over aktivitetsmulighederne på tropeøen.

 

Alsidig kultur og historie

Selvom Mauritius er verdenskendt for sine fantastiske sandstrande, kokospalmer og koralrev, byder paradisøen på meget mere end bare badeferie.

Du kan nemlig også opleve øens største by Port Louis, som er præget af både indisk, afrikansk, europæisk og kinesisk kultur.

Port Louis er en gammel og alsidig havneby, som er oplagt at besøge, hvis du gerne vil have kulinariske madoplevelser, multikulturel arkitektur og en farverige markeder, hvor du kan købe den perfekte souvenir med hjem.

En Mauritius-rejse byder altså på unik natur med alt fra frodige skovområder, brusende vandfald og bjerge til dramatiske kyststrækninger med små laguner og interessante byer.

Mauritius er derfor det perfekte ferieparadis for dig, der drømmer om afslapning i eksklusive omgivelser med unikke landskaber og et behageligt klima året rundt!

 

Hvis du har spørgsmål om vores Mauritius-rejse

Hvis du har spørgsmål om vores rejse til Mauritius, Sydafrika eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

De sidder klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag, undtagen helligdage, mellem kl. 9.00 og 16.00.

Du kan kontakte os på telefon 89 93 43 89 eller via mail: info@afrika-safari.dk.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!