Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaKenya

Safari i Kenya

På en safari i Kenya vil du opleve et imponerende rigt dyreliv, verdensberømte nationalparker og en smuk natur, der gør landet god til både safari og badeferie.

Kenya er blandt Afrikas mest populære safaridestinationer, hvor du kan opleve the Big Five, sneklædte bjerge og tidløse kulturer.

For spørgsmål om rejser til Kenya, ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Vores rejser til Kenya

Hvorfor skal du rejse til Kenya?

Kenya er en suveræn safaridestination i den østlige del af Afrika ved Ækvator og ud til det Indiske Ocean. Du kan besøge Kenya året rundt, og landet er et oplagt valg, når du gerne vil opleve en traditionel og eventyrlig safaridestination med stor variation i natur samt et fantastisk dyreliv.

Hvad kan du opleve på safari i Kenya?

Kenya er blandt vores mest populære rejsemål, og her kommer du til at opleve dyr og natur på helt tæt hold.

Din safarirejse vil tage udgangspunkt i én eller flere af Kenyas mest berømte nationalparker. Du kan eksempelvis komme på safari i Masai Mara National Park, som er den kenyanske del af den berømte Serengeti National Park.

Kenyas mange nationalparker har én ting tilfælles: De rummer store bestande af vilde dyr. Men der stopper ligheden også. Hvor Amboseli National Park eksempelvis er mest kendt for sine elefanter, vil du i Lake Naivasha møde masser af flodheste og et rigt fugleliv.

Se hvilke nationalparker i Kenya, du har mulighed for at besøge under hver rejse.

Kenyas højdepunkter

Vores gæsters favoritoplevelser i Kenya varierer næsten ligeså meget som landets natur. Dog fremhæver vores gæster især følgende:

Lige meget hvad du kommer til at huske bedst, når du kommer hjem, så vil Kenya uden tvivl gøre dig mange oplevelser rigere.

Kombinationsmuligheder

Der er  god mulighed for at kombinere din rejse til Kenya med badeferie på smukke strande ved Mombasa eller på Zanzibar eller med storbyferie i Dubai, hvor du både får storby og strandferie i kombination.

Badeferie ved Mombasa

I Mombasa kan du slappe helt af i de smukkeste omgivelser med kilometerlange sandstrande, der strækker sig langs Det Indiske Ocean. Mombasa har alt det man drømmer om på en badeferie: kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et vidunderligt koralrev, der gør det til et ideelt sted at snorkle.

Fra Mombasa er det muligt at komme på flere forskellige halv- og helddagsture. Tag eksempelvis på en tur til Wasini Island eller på rundtur i Mombasa by. Du kan se alle tilvalgsmuligheder under de rejser, der inkluderer badeferie ved Mombasa.

Badeferie på Zanzibar

Afslut din Kenya-rejse med badeferie på Zanzibar, der ligger 50 km fra Tanzanias kyst. Zanzibar ligger ud til det Indiske Ocean og er den ultimative badeferie-ø med sandstrande, kokospalmer og blåt vandt så langt øjet rækker.

På Zanzibar har du mulighed for at tage på én af vores tilvalgsture. Du kan eksempelvis opleve Stone Town, Zanzibars gamle bydel eller besøge Prison Island. Se alle tilvalgsmulighederne under de rejser, der afsluttes på Zanzibar.

Storbyferie i Dubai

Er du både til storbyferie og strand, kan du afslutte din safarirejse med en rejse til Dubai. Her står dine dage til fri disposition, og du kan bruge dem på afslapning på stranden eller shopping i Dubais kæmpe shoppingcentre.

Vælg også en af vores halv- eller heldagsture, f.eks. Ørkensafari, hvor du kommer på en hel anden type safari, end den du har været på nogle få dage før. Se alle muligheder under den rejse, der afsluttes i Dubai.

Har du spørgsmål til Kenya-rejserne?

På siden praktisk information har vi svaret på mange af de spørgsmål der opstår, når man skal til Kenya, herunder spørgsmål omkring visum, vaccinationer og klimaet.

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring med Kenya og andre destinationer i Afrika. Vi gennemtester alle vores rejser, bl.a. for at kunne imødekomme de spørgsmål der opstår, når man forbereder sig på at skulle rejse til Afrika.

Sidder du inde med spørgsmål om Kenya eller nogle af vores andre rundrejser til Afrika, så er du mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Afrika-safari.dk – Kom helt tæt på!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.