Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaSydafrika
Leopard på safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika

Vores safari i Sydafrika byder på vilde dyr, f.eks. i verdensberømte Kruger National Park eller i malariafri Kariega Game Reserve. På flere af vores ture har vi egen dansk turkoordinator på lodgen.

Kombinér din rejse med Cape Town, safari i Botswana, Victoria Falls eller badeferie i Mauritius. Sydafrika har noget for enhver smag.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Vores rejser til Sydafrika

Hvorfor skal du rejse til Sydafrika?

Sydafrika er en kendt safaridestination, hvor du kan opleve frodig natur, enestående kulturel historie og stor koncentration af vilde dyr, herunder the Big Five.

Sydafrika er et godt valg for dig, der vil opleve et at af Afrikas mest varierede dyreliv i Kruger National Park. Derudover byder Sydafrika også på malariafri safari og familiesafari, som er særligt oplagt for dig, der rejser med børn.

Foruden at være en fantastisk safaridestination, er Sydafrika også en oplagt kør-selv destination, hvor du kan opleve den smukke og verdenskendte Garden Route.

Hvad kan man opleve i Sydafrika?

Safari med udgangspunkt i Kruger National Park

I Kruger nationalpark vil du opleve et imponerende vildtreservat, der rummer stor koncentration af forskelligartede dyr, herunder 147 forskellige slags pattedyr, 118 forskellige slags krybdyr og næste 520 forskellige fuglearter.

Foruden den traditionelle safari i nationalparken, kan du også komme på:

  • Bushwalk, hvor I lærer at identificere dyr på deres spor
  • Sunset Game Drive – tre timers safari fra solnedgang
  • Tur til de smukke Drakensbjerge

Kruger National Park er det rette sted for jer, der gerne vil opleve mange forskellige dyrearter i Sydafrikas største nationalpark.

Safari med udgangspunkt Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve ligger i hjertet af den frodige dal, Kariega, som er et kendt, malaria-frit område, hvor du bl.a. kan møde the Big Five på safari i åbne jeeps.

Kariega Game Reserve er et oplagt valg når du rejser med børn, eller bare gerne vil opleve en smuk og varieret natur med floder, skovklædte bakker, græssletter og selvfølgelig masser af vilde dyr i et malariafrit område.

Kør-selv-rejse på Garden Route

I den sydlige del af Sydafrika kan du tage på en kør-selv-rejse, hvor du kan opleve fantastiske Garden Route.

Vores kør-selv-rejse starter i Port Elisabeth i øst og følger Garden Route til Cape Town i vest.

På din køretur mellem de to byer kan du bl.a. opleve elefanter i Addo Elephant Nationalpark, den smukke lagune i Knysna, verdens strudsehovedstad i Oudtshoorn, hvaler i Hermanus og selvfølgelig den interessante storby, Cape Town.

Højdepunkter i Sydafrika

Sydafrika byder på masser af spændende oplevelser. Vores gæster fremhæver især følgende oplevelser som højdepunkter på deres rejser:

  • Det fantastiske, varierede dyreliv i Kruger National Park
  • Besøg i Swaziland – et lille afrikansk kongedømme mellem Sydafrika og Mozambique
  • Table Mountain, også kendt som Taffelbjerget, der er Cape Towns varemærke
  • Ø-staten Mauritius’ fantastiske sandstrande
  • Det storslåede vandfald, Victoria Falls, der kan tage pusten fra enhver

Tag et kig på vores rejsebreve, for at se vores gæsters højdepunkter, beskrevet med deres egne ord.

Kombinationsmuligheder for rejser til Sydafrika

Hvis du vil opleve mere af Afrika, kan du kombinere din tur med et ophold i pragtfulde Cape Town, en safari i Botswana, på luksuriøs badeferie i tropeparadiset Mauritius eller på besøg til Victoria Falls i Zimbabwe.

Kombiner med Cape Town

Cape Town er Sydafrikas andenstørste by. Her vil du opleve en moderne by, der står i kontrast til gamle kvarterer med smalle gader, hvor der er små butikker, museer, loppemarkeder og hyggelige fortovscafeer. Du kan udforske byen på egen hånd eller vælge én af de interessante udflugter.

Besøg eksempelvis Taffelbjerget, der omgiver byen, hvorfra der er udsigt over det blå Atlanterhav. Eller besøg Robben Island, som i dag er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, og som nok især er kendt for fængslet, hvor Nelson Mandela sad i 18 år.

Vælg kombinationen med Cape Town, hvis du gerne vil opleve en sydafrikansk storby, der emmer af byliv, smukke bjerge og masser af historiske oplevelser.

Kombiner med Victoria Falls

Du kan også afslutte din rejse med en tur til det spektakulære vandfald, Victoria Falls, som ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe.

På turen er der rig mulighed for at komme på eventyr. Flyv i helikopter over Victoria Falls, tag på river-safari på Zambezi-floden eller kom helt tæt på elefanterne i Elephant Café.

Vælg kombinationen med Victoria Falls, hvis du gerne vil slutte din safarirejse af med mulighed for at komme på eventyrlige udflugter samt få flere naturoplevelser af en anden verden.

Kombiner med Chobe Nationalpark i Botswana

Afslut dit Sydafrika-eventyr med en rejse til Botswana. Her skal du på safari i den fantastiske Chobe Nationalpark, der er én af Afrikas bedste nationalparker.

Den 10.000 km2 store nationalpark rummer uendelig smuk og uspoleret natur, samt et spændende dyreliv. Nationalparken er bl.a. kendt for sine mange elefanter. Faktisk bor her én af de største koncentrationer af elefanter i Afrika. Nogle estimater siger op mod 120.000 elefanter. Derudover kan du opleve aber, giraffer, flodheste, et utal af fuglearter og hvis du er heldig også alle 5 af Afrikas big five.

Kombinationen af et almindeligt game drive i en landcruiser og et cruise på den brede Chobe-flod giver dig en mangfoldig og varieret safarioplevelse. Og en solnedgang bliver næsten ikke smukkere og mere afrikansk end fra en flodbåd på Chobe-floden.

Kombiner med Mauritius

Sidst, men ikke mindst, kan du afslutte din safari med en afslappende badeferie på eksotiske Mauritius, en østat midt i det Indiske Ocean. Her kan du deltage i forskellige former for vandsport, dykning og snorkling. Du kan også tage på shopping i den lille, hyggelige by Grand Baie, hvor der er cafeer og restauranter til rimelige priser.

Vælg kombinationen med Mauritius, hvis du gerne vil bruge den sidste del af din ferie på at slappe af på stranden, omgivet af luksus.

Har du spørgsmål om Sydafrika?

På vores side med praktisk information har vi samlet en masse brugbar information omkring Sydafrika, herunder omkring visum, vaccinationer og klimaet.

Derudover sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. De har mange års erfaring med Afrika, og besøger jævnligt vores destinationer for at gennemteste rejserne. Hvis du har spørgsmål omkring Sydafrika, hvordan man indhenter et rejsetilbud, bestilling af rejsen eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du se flere rejser? Så se alle vores rundrejser i Afrika.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Afrika-safari.dk – Kom helt tæt på!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.