Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrika
Leopard på safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika

Vores safari i Sydafrika byder på vilde dyr, f.eks. i verdensberømte Kruger National Park, malariafri Kariega eller i private vildtreservater. På flere af vores ture har vi egen dansk turkoordinator på lodgen.

Kombinér din rejse med Cape Town, Victoria Falls eller badeferie i Mauritius. Sydafrika har noget for enhver smag.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Populære rejser: Sydafrika

Hvorfor skal du rejse til Sydafrika?

Sydafrika er en kendt safaridestination, hvor du kan opleve frodig natur, enestående kulturel historie og stor koncentration af vilde dyr, herunder the Big Five.

Sydafrika er et godt valg for dig, der vil opleve et at af Afrikas mest varierede dyreliv i Kruger National Park. Derudover byder Sydafrika også på malariafri safari og familiesafari, som er særligt oplagt for dig, der rejser med børn.

Hvad kan man opleve på safari i Sydafrika?

Vores rejser til Sydafrika tager enten udgangspunkt i verdensberømte Kruger National Park, som også er Sydafrikas største nationalpark,  i malariafri Kariega Game Reserve eller i to private vildtreservater: Nkomazi Game Reserve og Thanda Safari Private Game Reserve.

 

Safari med udgangspunkt i Kruger National Park

Seks af vores rejser tager dig med på safari i Kruger National Park.

I Kruger nationalpark vil du opleve et imponerende vildtreservat, der rummer stor koncentration af forskelligartede dyr, herunder 147 forskellige slags pattedyr, 118 forskellige slags krybdyr og næste 520 forskellige fuglearter.

Foruden den traditionelle safari i nationalparken, kan du også komme på:

 • Bushwalk, hvor I lærer at identificere dyr på deres spor
 • Sunset Game Drive – tre timers safari fra solnedgang
 • Tur til de smukke Drakensbjerge

Kruger National Park er det rette sted for jer, der gerne vil opleve mange forskellige dyrearter i Sydafrikas største nationalpark.

 

Safari med udgangspunkt Kariega Game Reserve

To af vores rejser tager dig med på safari i Kariega Game Reserve. Den ene af de to rejser er vores familiesafari, som især er velegnet til jer, der rejser med børn.

Vildtreservatet ligger i hjertet af den frodige dal, Kariega, som er et kendt, malaria-frit område, hvor du bl.a. kan møde the Big Five på safari i åbne jeeps.

Kariega Game Reserve er et oplagt valg når du rejser med børn, eller bare gerne vil opleve en smuk og varieret natur med floder, skovklædte bakker, græssletter og selvfølgelig masser af vilde dyr i et malariafrit område.

 

Safari med udgangspunkt i to private game reserves

På én af vores rejser rejser du i en lille gruppe på safari i to private vildtreservater: Nkomazi Game Reserve og Thanda Safari Private Game Reserve.

Nkomazi består af 15.000 ha smuk natur og et rigt dyreliv med næsehorn, giraffer, elefanter, løver og mange flere.

Den 14.000 ha store Thanda Safari Game Reserve er kendt for at huse the big five, samt geparder, hyerner og 90 forskellige arter af fugle.

 

Højdepunkter i Sydafrika

Sydafrika byder på masser af spændende oplevelser. Vores gæster fremhæver især følgende oplevelser som højdepunkter på deres rejser:

 • Det fantastiske, varierede dyreliv i Kruger National Park
 • Besøg i Swaziland – et lille afrikansk kongedømme mellem Sydafrika og Mozambique
 • Table Mountain, også kendt som Taffelbjerget, der er Cape Towns varemærke
 • Ø-staten Mauritius’ fantastiske sandstrande
 • Det storslåede vandfald, Victoria Falls, der kan tage pusten fra enhver

Tag et kig på vores rejsebreve, for at se vores gæsters højdepunkter, beskrevet med deres egne ord.

Kombinationsmuligheder for rejser til Sydafrika

Hvis du vil opleve mere af Afrika, kan du kombinere din tur med et ophold i pragtfulde Cape Town, på luksuriøs badeferie i tropeparadiset Mauritius eller på besøg til Victoria Falls i Zimbabwe.

 

Kombiner med Cape Town

Cape Town er Sydafrikas andenstørste by. Her vil du opleve en moderne by, der står i kontrast til gamle kvarterer med smalle gader, hvor der er små butikker, museer, loppemarkeder og hyggelige fortovscafeer. Du kan udforske byen på egen hånd eller vælge én af de interessante udflugter.

Besøg eksempelvis Taffelbjerget, der omgiver byen, hvorfra der er udsigt over det blå Atlanterhav. Eller besøg Robben Island, som i dag er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, og som nok især er kendt for fængslet, hvor Nelson Mandela sad i 18 år.

Vælg kombinationen med Cape Town, hvis du gerne vil opleve en sydafrikansk storby, der emmer af byliv, smukke bjerge og masser af historiske oplevelser.

 

Kombiner med Victoria Falls

Du kan også afslutte din rejse med en tur til det spektakulære vandfald, Victoria Falls, som ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe.

På turen er der rig mulighed for at komme på eventyr. Flyv i helikopter over vandfaldet, kom på river-safari på Zambezi-floden eller udforsk de Zambiaske landskaber på hesteryg eller quad bike.

Vælg kombinationen med Victoria Falls, hvis du gerne vil slutte din safarirejse af med mulighed for at komme på eventyrlige udflugter samt få flere naturoplevelser af en anden verden.

 

Kombiner med Mauritius

Sidst, men ikke mindst, kan du afslutte din safari med en afslappende badeferie på eksotiske Mauritius, en østat midt i det Indiske Ocean. Her kan du deltage i forskellige former for vandsport, dykning og snorkling. Du kan også tage på shopping i den lille, hyggelige by Grand Baie, hvor der er cafeer og restauranter til rimelige priser.

Vælg kombinationen med Mauritius, hvis du gerne vil bruge den sidste del af din ferie på at slappe af på stranden, omgivet af luksus.

Information og bestilling af rejser til Sydafrika

Hvis du vil læse mere om enkelte rejser, kan du trykke på ”Læs mere” under rejserne øverst på siden. Her får du information om den pågældende rejse, herunder:

 • Højdepunkter
 • Hvad er inkluderet i prisen
 • Aktuelle priser per person (Boksen i højre side)
 • ”Vælg denne rejse fordi…”
 • Detaljeret dagsprogram, dag for dag
 • Mulighed for at indhente et uforpligtende rejsetilbud

Sådan indhenter du et rejsetilbud

Alle vores priser er inkl. fly, hotel og oplevelser. Den endelige pris afhænger af

 • Antal rejsende
 • Afrejsedato
 • Afrejselufthavn

Du kan nemt indhente et gratis og uforpligtende rejsetilbud ved at udfylde informationerne under ”INDHENT TILBUD”. Herefter laver vi et tilbud til dig med en pris, der er baseret på dine informationer.

Vores rejsekonsulenter bestræber sig på at besvare alle prisforespørgsler hurtigst muligt.

Når du har modtaget et tilbud på din valgte rejse, kan du nemt og sikkert bestille din rejse ved at følge de instruktioner, der er beskrevet i tilbuddet.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

 

Har du spørgsmål om Sydafrika?

På vores side med praktisk information har vi samlet en masse brugbar information omkring Sydafrika, herunder omkring visum, vaccinationer og klimaet.

Derudover sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. De har mange års erfaring med Afrika, og besøger jævnligt vores destinationer for at gennemteste rejserne. Hvis du har spørgsmål omkring Sydafrika, hvordan man indhenter et rejsetilbud, bestilling af rejsen eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores rejsekonsulenter er ved telefonerne mandag-fredag, undtagen helligdage, mellem 9 og 16 og kan kontaktes på mail: info@afrika-safari.dk eller på telefon 89 93 43 89.

Vil du se flere rejser? Så se alle vores rundrejser i Afrika.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-safari.dk

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!