Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseLake Manyara National Park

Lake Manyara National Park

Ferie i Tanzania betyder også rig mulighed for at besøge nationalparker. En af disse er Lake Manyara Nationalpark, som ligger 1,5 times kørsel fra byen Arusha. Med et areal på 320 kvadratkilometer er der masser at se på. Bl.a. et rigt dyreliv indeholdende elefanter, zebraer, bavian-aber, løver og mange flere.

For spørgsmål om safari i Lake Manyara National Park i Tanzania, ring til vores eksperter på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Lake Manyara National Park

Lake Manyara Safari

Cirka 230 kvadratkilometer af Lake Manyara Nationalpark er dækket af vand. Det er den store ferskvandssø Lake Manyara, som nationalparken også har taget sit navn fra. Søen er et af mange højdepunkter i parken, hvilket forfatteren Ernest Hemingway også måtte sande. Han har kaldt Lake Manyara for ”den nydeligste sø i Afrika”. Den er placeret i parkens østlige del.

Denne park har et meget rigt dyreliv, og på en Lake Manyara safari er der mulighed for at se både flodheste, afrikanske bøfler, leoparder, giraffer, vortesvin og ikke mindst de fascinerende, træklatrende løver. Derudover er der også mulighed for at se migrerende fugle som ørne, flamingoer og isfugle.

Parkens vestlige grænse dannes af Gregory Rift-bjergene, og mod syd kan der findes varme kilder. I den ene ende af parken findes en flodhestedam. Her er der lavet mulighed for, at gæster kan forlade deres biler og betragte flodhestene i sikker afstand. Det er vilde dyr, så det er ikke tilrådeligt at gå op til en flodhest og klappe den på ryggen.

Parken har egen lufthavn, og kan i princippet krydses på et par timer i en jeep, men så er det ikke mange indtryk, der bliver hængende. Tag tiden og nyd at se floraen og faunaen, som nyder godt af vandet fra søen.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!