Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideRundrejser i AfrikaTanzania

Safari i Tanzania

Vores safari i Tanzania er for dig, der vil besøge én af verdens ultimative safaridestinationer.

Tanzanias varierede dyreliv, fantastiske nationalparker og kridhvide sandstrande er med til at sikre, at din rejse til Tanzania bliver en oplevelse for livet.

Hvis du har spørgsmål om vores rejser til Tanzania, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Populære rejser: Tanzania

Hvorfor skal du rejse til Tanzania?

Tanzania er blandt verdens bedste safaridestinationer, og landet byder på masser af unikke oplevelser. Her kommer du helt tæt på et imponerende dyreliv og en varieret og smuk natur med både bjerge, naturreservater og indsøer. En rejse til Tanzania er et sikkert valg for fantastiske oplevelser.

Hvad kommer du til at opleve på safari i Tanzania?

I Tanzania kommer du ikke til at mangle oplevelser. Her vil du komme helt tæt på vilde dyr og besøge kendte seværdigheder, lige meget hvilken tur, du vælger.

Din safarirejse vil tage udgangspunkt i én eller flere af Tanzanias nationalparker. Alle vores rejser tager dig med til Serengeti Nationalpark, den mest kendte nationalpark i Tanzania, som er indbegrebet af afrikansk safari.

Nationalparken er på UNESCO’s Verdensarvsliste og kendt for den årlige migration af millioner af zebraer og gnuer.

 

Højdepunkter i Tanzania

Foruden de fantastiske nationalparker, fremhæver tidligere gæster især følgende højdepunkter:

 • Mødet med the Big Five; løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen
 • Rødklædte masaier i Ngorongoro Crater
 • Ballonsafari i Serengeti Nationalpark
 • Overnatning i Wild Camps midt i én af nationalparkerne
 • Kridhvide bounty-strande på Zanzibar

Kombinationsmuligheder på vores Tanzania safari

Du kan vælge imellem fem forskellige safarirejser til Tanzania, der varer fra 7 til 15 dage. Rejserne består af en indledende safari, hvorefter det er muligt at afslutte med en badeferie, enten på Zanzibar eller ved Mombasa.

Vi tilbyder også otte rejser med udgangspunkt i bestigning af Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

 

Kombiner med Zanzibar

Zanzibar ligger knap 50 km fra Tanzanias kyst og består af kilometer efter kilometer af kridhvide sandstrande, der strækker sig langs det Indiske Ocean. På Zanzibar kan du opleve total afslapning omgivet af kokospalmer og azurblåt vand.

Hvis ikke du vil ligge på stranden dagen lang, kan du tage på sightseeing i hovedstaden, Zanzibar, hvor du f.eks. kan opleve Stone Town, Zanzibars gamle bydel. Se alle tilvalgsmulighederne under hver rejse.

Vores bestseller

Afrika-Safari.dk’s absolutte bestseller er vores 15 dages Tanzania-rejse med afsluttende badeferie på Zanzibar. Vi er 100 % sikre på, at vi har markedets bedste pris på denne rejse, så hvis du kan finde rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen OG giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

 

Kombiner med Mombasa

Du kan også kombinere Tanzania med badeferie ved Mombasa, Kenyas andenstørste by, ud til det Indiske Ocean, byder også på kilometerlande sandstrande, hvor der er rig mulighed for at komme helt ned i gear efter din safarirejse.

Fra Mombasa er det også muligt at tilvælge halv- eller helddagsture. Tag eksempelvis på safaritur til Tsavo East, tur til Wasini Island eller en rundtur i Mombasa. Se dine tilvalgsmuligheder under hver rejse.

Få mere information og bestil nemt din rejse

Du kan læse mere om de enkelte rejser ved at trykke på ”Læs mere” på én af rejserne herover. Herefter får du mere detaljeret information omkring:

 • Højdepunkter på den pågældende rejse
 • Hvad er inkluderet i prisen
 • Aktuelle priser per person (Boksen i højre side)
 • ”Vælg denne rejse fordi…”
 • Detaljeret dagsprogram for alle dage
 • Mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud

Indhent rejsetilbud og bestil din rejse

Den endelige pris på din rejse afhænger af

 • Antal rejsende
 • Afrejsedato
 • Afrejselufthavn

Indhent nemt et gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde informationerne under ”INDHENT TILBUD”. Efter afsendelse vil du efter kort tid modtage et tilbud med en pris, der er baseret på dine oplysninger. Vores rejsekonsulenter bestræber sig på at besvare alle prisforespørgsler hurtigst muligt.

Hvis du vil acceptere tilbuddet og bestille rejse, så følg instruktionerne i tilbuddet.

 

Kontakt vores rejsekonsulenter ved spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring Tanzania, indhentning af rejsetilbud, bestilling af rejsen eller noget helt fjerde. Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring med at hjælpe gæster på deres livs rejse. De besøger jævnligt Afrika og Tanzania for at gennemteste vores rejser, og er derfor klar til at besvare spørgsmål, store som små.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag mellem 9 og 16 og kan kontaktes på mail: info@afrika-safari.dk eller på telefon 89 93 43 89.

Vil du se flere rejser? Så få overblik over alle vores rundrejser til Afrika.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-safari.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!