Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseKruger National Park

Kruger National Park

Rejs med til Kruger National Park, Sydafrikas største nationalpark.

Kruger er en af verdens mest dyrerige parker og her kan du opleve 146 forskellige pattedyr, mere end 120 reptilarter og ca. 520 fuglearter.

Få mere information hos en af vores rejsekonsulenter på tlf. 89 93 43 89.

Populære Rejser: Kruger National Park

Kruger – Sydafrikas største nationalpark

Tag på safari i Kruger National Park, som er en af verdens mest spændende nationalparker, når det kommer til safarioplevelser.

Parken stammer tilbage fra 1898, hvor en del af parken blev oprettet som et vildtreservat. I 1926 blev 3 områder lagt sammen og blev til Kruger National Park.

Nationalparken strækker sig ca. 350 km fra syd til nord og ca. 65 km fra øst til vest, og med de ca. 20.000 km² er det Sydafrikas største nationalpark.

Her kan du året rundt opleve et af Afrikas mest varierede dyreliv, samt en fantastisk natur.

Safari i Kruger Park

Kruger National Park er et af de bedste steder i Afrika, hvis du gerne vil opleve The Big Five: Elefanten, bøflen, leopard, næsehorn og – ikke mindst – løven. Herudover kan du møde store grupper af giraffer, gazeller, zebraer, flodheste og den plettede hyæne.

Optællinger af dyr og planter i parken viser, at der lever ca. 11.000 elefanter, 2.000 løver, 1.000 leoparder, 35.000 bøfler, 35.000 zebraer og langt over 150.000 antiloper. Derudover kan der listes 2.000 forskellige plantearter, med alt fra mosser til græsser, træer, lianer og kaktusser.

Hvis du vil opleve dyrene, når de er mest aktive, skal du begive dig ud på safari tidligt om morgenen eller hen på eftermiddagen. Om dagen går de fleste dyr i skjul for solen og lægger sig for at hvile i skyggen, mens det er varmest.

Parkerne er oprindeligt skabt for at passe på dyrene. Så når du er på safari i Kruger National Park med Afrika-safari.dk, så foregår al færdsel i parken med respekt for dyrene og på deres præmisser.

Overnatning ved Kruger

Når du besøger Kruger National Park kan du overnatte på det 4-stjernede Pestana Kruger Lodge. Lodgen ligger ved Crocodile River med en farverig panoramaudsigt over Kruger National Park.

Den smukke lodge er placeret i en vidunderlig, rolig natur omgivet af smukke haver med en stor swimmingpool – kun et stenkast fra Kruger National Park.

Vi tilbyder også andre alternativer såsom Nkambeni Safari Tented Camp eller Protea Kruger Gate Lodge som du kan læse mere om her.

Kombiner med Cape Town, Mauritius eller Victoria Falls

På vores rejser til Sydafrika, der tager dig med til Kruger National Park, er der rig mulighed for at kombinere din rejse med enten en tur til Cape Town, Victoria Falls eller Mauritius.

I Cape Town kan du fx opleve Mandela’s arv og et farverigt pulserende byliv i og omkring byen.

badeferie i Mauritius kan du roligt dase i det kridhvide sand, og slappe af som afslutningen på ferien.

Sidst, men ikke mindst, kan du kombinere din rejse med en tur til Victoria Falls. Her kommer du til at opleve det smukke vandfald, helt tæt på.

Se alle kombinationsmulighederne på oversigten på rejserne længere oppe på siden

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan andre gæster har oplevet det at rejse til Sydafrika. Læs f.eks. Carstens rejsebrev og hans oplevelser i Kruger under vores rejsebreve fra Sydafrika.

Ønsker du at vide mere om hvilke rejser, der tager dig med til Kruger National Park? Du kan læse mere om vores rejser til Sydafrika eller kontakte vores erfarne rejsekonsulenter.

Vores rejsekonsulenter kan kontaktes på tlf. 89 93 43 89 mandag-fredag mellem 9 og 16 eller ved at sende os en mail til: info@afrika-safari.dk.

 

Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!