• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Zanzibar

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser og badeferie til Zanzibar. Endvidere kan du også se billeder af vores udvalgte hoteller på Zanzibar.

Sultan Sands

Kiwengwa Beach

Få meter fra den kridhvide strand og det turkisblå hav finder man hotellet Sultan Sands. Fra poolen, restauranten og den hyggelige bar er der en fantastisk udsigt mod havet – kun forstyrret af smukke palmetræer.

Alle hotellets 100 værelser ligger i en kæmpestor, tropisk have fyldt med duftende træer og eksotiske blomster. Overalt hvor du går, er der fuglekvidder og blomsterduft.

Serviceniveauet er højt, og her er et væld af aktiviteter. Hvis du bliver træt af at ligge ved den store pool eller i skyggen af et palmetræ, kan du prøve kræfter med vindsurfing, spille beachvolley eller måske få en afslappende massage i den dejlige spa. Der er også en lille butik med fine souvenirs. Der er gratis wifi i fællesområderne. En del af hotellets faciliteter findes ved søsterhotellet ”Bluebay Beach Resort”, som nærmest er bygget sammen med Sultan Sands.

Hotellet har 80 standardværelser.

24 af standardværelserne ligger i 6 toetagers huse lidt op ad en bakke ved siden af receptionen. I hvert hus ligger 4 værelser, som alle har egen terrasse eller balkon med god plads til at slappe af og læse en bog. Disse værelser har egen pool og barområde, men man kan naturligvis også nemt og hurtigt slentre ned til den store fællespool eller til stranden.

56 af disse standardværelser ligger i runde hytter bygget i ægte afrikansk stil med stråtag. Der er to værelser i hver hytte, men værelserne har egen indgang fra hver sin side af hytten, så det føles som om, man har sin egen hytte. Alle værelserne har egen terrasse, og en god indretning med masser af plads. Du er kun et par minutters gang fra poolen og stranden.

De sidste 20 værelser ligger som egne små hytter tæt på restauranten og kun et stenkast fra stranden. Fælles for disse hytter er desuden, at alle har egen, stor veranda og adgang til en privat pool (med havudsigt), som kun må benyttes af gæster på disse værelser. Alle hytterne ligger meget tæt på stranden, restauranten, baren og både den private pool og den store fælles pool.

Pris for værelsesopgradering, 6 nætter:
Bahari Room inkl. halvpension Pr. person:  2.100 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Pr. person:  3.800 kr.
Pris for pension, 6 nætter:
All inclusive Pr. person:  1.695 kr.

Bluebay Beach Resort

Kiwengwa Beach

Bluebay Beach Resort er søsterhotellet til Sultan Sands og ligger derfor også kun få meter fra stranden med en vidunderlig udsigt.

På hotellet er der i 2008 indrettet en ny spa-afdeling, der blandt andet tilbyder massage. I afdelingen for massage er der indrettet en afdeling specielt for par. Her tilbydes endvidere ansigtsbehandlinger, dampbade, m.m.

Hotellet har selvfølgelig en dejlig stor pool med jacuzzi og et børnebassin til de små. Der er endvidere direkte adgang til Det Indiske Ocean. Desuden er der tilknyttet et dykkercenter til hotellet. Ønsker du at benytte dette dykkercenter, skal du huske dit dykkerbevis.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Junior Suite inkl. halvpension Pr. person:  3.950 kr.

Ocean Paradise Resort

Kiwengwa Beach

Beliggende mellem svajende kokospalmer og langstrakte, hvide sandstrande på Zanzibars maleriske nordøstlige kyst, med udsigt udover det turkisblå Indiske Ocean, finder du Ocean Paradise Resort med smukke anlagte haver og Zanzibars største swimmingpool.

Resortet består af runde hytter bygget i traditionel afrikansk stil. Alle værelser er havvendt med balkon og indrettet aircondition, myggenet, TV, telefon, minibar samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Ocean Paradise Resort har tre restauranter, der tilbyder det fineste mad i Zanzibar ved kun at bruge de bedste lokale og importerede produkter. Alle tre restauranter har fantastisk udsigt udover resortet og det Indiske Ocean.

Zanzibar er kendt for at have nogle af verdens bedste dykker muligheder. På resortet holder et dykkerfirma til, som organiserer dykkerture. Derudover er der mulighed for andre vandsportsaktiviteter så som windsurfing, sejlsport og kajak.

For dem som foretrækker at holde fødderne på landjorden og være aktive har Ocean Paradise Resort et fuld udstyret fitnesscenter og der er mulighed for at spille beachvolley, billard samt bordtennis.

Hotellets gæster har mulighed for at benytte det multifunktionelle spa-center, som består af 4 behandlingsrum, dampbad, sauna, 2 ferskvands- jacuzzier, butik med hudplejeprodukter, motionscenter og salon.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Standard Garden Room inkl. halvpension Pr. person:  1.300 kr.
Standard Garden Room inkl. all inclusive Pr. person:  1.850 kr.
Superior Room inkl. halvpension Pr. person:  1.395 kr.
Superior Seafront Room inkl. halvpension Pr. person:  4.400 kr.
Pris for pension, 6 nætter:
Helpension Pr. person:  940 kr.
All inclusive Pr. person:  1.430 kr.

Spice Island Hotel & Resort

Jambiani Beach

Uanset om du kommer til Zanzibar efter en safaritur eller et trek til toppen af Kilimanjaro har du brug for afslapning, hyggelig stemning, selvforkælelse, god mad, massage og en tur i havet. Alt dette finder du på Spice Island Hotel & Resort, som ligger på den sydøstlige del af Zanzibar.

Det familieejede hotel er indrettet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og er nærmest placeret i en stor botanisk have med mere end 3000 eksotiske planter, træer og blomster.

Resortet emmer af feriestemning og afslapning. Fællesområderne er utroligt hyggelige, og hele resortet har en særlig ”vibe”, som gør, at man straks føler sig helt afslappet og meget velkommen.

Restaurant og lounge-området er indrettet med lækre, bløde sofaer, stole og daybeds i mørkt træ og læder, og krydret med puder og tæpper i livlige farver. Med den hyggelige stemning og den flotte udsigt til stranden og havet er det svært at løsrive sig herfra, og vi spår, dette nok bliver dit yndlingsområde på resortet. Lån en bog i biblioteket eller tag en lur i brisen fra haven.

Hvis det lykkes at løsrive dig fra loungen, kan du spadsere ud på den lange jetty, og nyde endnu mere udsigt og havbrise – og en god kop kaffe i den hyggelige loungebar for enden af molen. Ved lavvande kan du hoppe i vandet fra badetrappen på jettyen – og efterfølgende nyde en kold drink og en snack i baren. Smid dig i en hængekøje og tag en endnu lur.

Trænger du til at lave noget kan du hoppe i poolen eller tilføje lidt spænding til din ferie ved at tilkøbe ture med interessante vandsportsaktiviteter i hotellets eget vandsportscenter.

Når du rejser med Afrika-safari, får du 15% rabat på vandsportsaktivteterne på Spice Island, ligesom det er muligt at låne både rev-sko og fat-bikes cykler gratis (hvis de er ledige).

Du får også 20% rabat på alle spa-behandlinger – sikkert tiltrængt, uanset om du kommer fra Kilimanjaro eller en safaritur….

I hotellets restaurant, Restaurant Makuti, serveres er bredt udvalg af lækre lokale retter med fisk og skaldyr, samt varierede retter fra det afrikanske, indiske og arabiske køkken. Morgenmaden består af en indbydende buffet, samt æg og pandekager serveret direkte fra køkkenet, og helt præcist som du gerne vil have det.

Hotellet har 34 værelser fordelt i bungalows af forskellige størrelser. Der er to værelser i hver bungalow – hvert værelse har egen indgang og en hyggelig terrasse. Værelserne indeholder traditionelle møbler, privat badeværelse, aircondition, værdiboks og et lille siddeområde for optimal komfort.

Der er gratis wi-fi i alle fællesområderne.

Bemærk venligst, at Spice Island Hotel & Resort er lukket grundet renovering fra den 29. marts til den 1. juni 2020 (begge dage inklusiv).

Opgradering:
Fra halvpension til all inclusive, 6 nætter Pr. person:  2.350 kr.
Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

Zuri Zanzibar

Kendwa

På Zanzibars smukke vestkyst – med udsigt til Det Indiske Oceans azurblå hav – finder man det 5-stjernede Zuri Zanzibar.

”Zuri” betyder ”smuk” på Swahili, og du bliver ikke skuffet, når du ankommer til hotellet.

Zuri Zanzibar er nærmest bygget i sit eget lille mikro-univers. De 55 bungalower, suiter og villaer ligger spredt i en stor tropisk have, hvorfra der er udsigt mod havet. Hotellet har sin egen krydderihave, hvor du kan stifte nærmere bekendtskab med nogle af de mange krydderier, som Zanzibar er så kendt for.

Indretningsmæssigt henter alle bungalower inspiration i moderne afrikansk arkitektur med fokus på bæredygtighed. Her er alt, hvad du ønsker; egen stor og velmøbleret terrasse, inden- og udendørs bad, te- og kaffefaciliteter, gratis wi-fi, aircondition, fladskærm osv.

Stranden er perfekt. Sandet er hvidt, vandet turkisblåt og her er intet tidevand.

Hotellet har 3 restauranter og 3 barer men det er naturligvis også muligt at spise på din egen terrasse, hvis du foretrækker det.

Nyd en tur i spaen eller deltag i en yogatime. Tag et par ture i den 32 meter lange infinity-pool, hvorfra der er udsigt til havet. I krydderihaven tilbydes madlavningskurser – eller du kan tage din bog under armen og nyde en stille stund i en af de mange hyggekroge, der er skabt rundt omkring i haven. Har du glemt bogen, kan du låne en i hotellets bibliotek – hvis da ikke hellere du vil benytte vandsports-centeret, hvor du kan leje både snorkel- og dykkerudstyr samt booke forskellige sejlture.

Zuri Zanzibar er en sand luksusperle.

Hvis du ønsker at opgradere til Zuri Zanzibar, anbefaler vi, at du bestiller i rigtig god tid, da hotellet er meget populært.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Garden Bungalow inkl. halvpension i perioden 1. marts - 30. juni og 1. september - 20. december 2019 Pr. person:  4.600 kr.
Garden Bungalow inkl. halvpension i perioden 1. juli - 31. august 2019 Pr. person:  8.995 kr.

Diamonds La Gemma dell'Est

Nungwi Beach

Skal du have familien med på all inclusive resort på en af Zanzibars bedste strande, skal du vælge La Gemma dell’Est.

Det femstjernede resort ligger lige ned til en kridhvid strand med lækkert blødt sand og skønne badeforhold. Vandet er turkisblåt, som man forestiller sig, når man tænker på Zanzibar, og her er masser af aktiviteter, hvis du vil underholdes – og rigeligt med skønne strandstole, hvis du bare drømmer om at dase i solen.

Hotellet er perfekt, hvis du rejser med børn. Her er nemlig både en særlig børnepool, Kids Club og mulighed for at leje babysitter.

De 138 værelser findes i forskellige størrelser og priskategorier. Fælles for dem alle er, at de ligger omgivet af en stor tropisk have med både vandfald og smukke tropiske blomster og træer. Resortet er bygget i landskabets konturer, så du fra restauranten øverst har en flot udsigt over havet. Nogle af værelserne har ligeledes havudsigt, mens andre har udsigt til haven.

Værelserne er store og moderne indrettet og de har alle myggenet, fladskærms-TV, minibar og te- og kaffefaciliteter.

Inkluderet i all inclusive er:

 • Velkomst drink
 • Wi-Fi på værelset og i fællesområderne
 • Morgenmad, frokost og middag i Pavilion Restaurant
 • Ikke alkoholiske drikke, husets vin, lokale øl, juice, vand, te og kaffe serveret til måltiderne
 • Ikke alkoholiske drikke, husets vin, lokale øl, et udvalg af cocktails, juice, vand og te i Tropicana Bar fra 09.30-22.30
 • Mulighed for let frokost i Tropicana Bar fra 10.00-14.30
 • Mulighed for middag på den italienske restaurant fra 20.00-22.00
 • Sodavand, vin, øl, kaffe og te i Lobby Bar fra 0730-22.00
 • Minibar på værelset som fyldes hver dag med sodavand, vand og lokale øl
 • Ikke alkoholiske drikke, husets vin, lokale øl, et udvalg af cocktails, juice, vand og te i Sunset Bar fra 17.00-24.00
 • Mulighed for at låne kajak eller SUP, deltage i beach volley, bordtennis, vand-aerobics mm
 • Strandhåndklæde, solsenge og parasol
 • Kids Club

Det er gratis for to børn under 12 år at bo i Ocean Suite sammen med to voksne.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Villa Club Room inkl. all inclusive Pr. person:  6.400 kr.
Deluxe Room inkl. all inclusive Pr. person:  8.400 kr.
Ocean Suite inkl. all inclusive Pr. person:  15.145 kr.

DoubleTree by Hilton

Nungwi Beach

Ved den pragtfulde Nungwi strand på Zanzibars nordspids finder man det dejlige 4-stjernede resort, DoubleTree by Hilton.

Her har du det turkisblå hav, den kridhvide sandstrand og de vejende palmetræer, vi alle drømmer om på den perfekte badeferie.

Hotellet har knap 100 værelser fordelt på 3 etager. De ligger i en hestesko-form omkring en dejlig frodig have. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter, sikkerhedsboks, køleskab og Wi-Fi. Værelserne er stilfuldt indrettet med møbler i mørkt træ og lyse gardiner og puder. Alle værelser har egen balkon med udsigt til den skønne have med velduftende og eksotiske blomster.

Hotellet har to barer og to restauranter, og om aftenen er der ofte live-musik til middagen.

Du kan tilbringe dagene lige som du har lyst. Den store pool ligger midt i haven, og fra din liggestol er der udsigt til det smukke hav. Nyd en god gang massage eller tag et dykkerkursus i hotellets dykkercenter. Hotellet tilbyder desuden gåture i den lokale landsby, hvis du vil have et indblik i, hvordan den lokale befolkning bor og lever.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Garden View Room inkl. halvpension Pr. person:  2.950 kr.
Garden View Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.100 kr.
Pool View Room inkl. halvpension Pr. person:  5.900 kr.
Pool View Room inkl. all inclusive Pr. person:  6.995 kr.

Z Hotel Zanzibar

Nungwi Beach

Z- Hotel er et lille boutique hotel beliggende på en idyllisk strand i Nungwi, på nordspidsen af Zanzibar.

Stedet henvender sig særligt til par og mindre grupper med sin afslappende og intime stemning. Interiøret er præget af moderne design, og hvert værelse har sit eget særpræg.

Hotellet har 40 værelser fordelt på kategoriene deluxe garden view, deluxe sea view, roof-top suite og ocean front cottage.

Af værelsesfaciliteter kan nævnes: air condition, fladskærm TV, docking station for iPhone/ iPad, minibar, safe og wifi.

Hotellets to restauranter, Cinnamon and Saruche, er bygget på pæle og ligger helt nede i strandkanten. Her kan du nyde god mad og drikke sammen med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean. Hovedrestauranten, the Saruche, tilbyder en spændende menu med nyfortolkninger af det afrikanske og europæiske køkken, samt alt godt fra havet. På øverste etage serveres cocktails og asiatiske tapas retter. Hvis I ønsker at besøge et af de lokale spisesteder, ligger Kendwa kun 10 minutters taxitur herfra.

På hotellet finder I også en mini spa og et dykkercenter. Yderligere tilbyder hotellet en souvenirbutik, sandwichbar, yoga terasse, ny cocktail/ sushibar og café.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 12 år.

Begrænset antal værelser.

Vær opmærksom på, at det kun er muligt at betale med kreditkort på Z Hotel (Visa, Mastercard & American Express). Husk dog lidt kontanter til de små lokale butikker. 

Pris for opgradering, 6 nætter:
Deluxe Garden Room inkl. halvpension Pr. person:  2.450 kr.
Deluxe Seaview Room inkl. halvpension Pr. person:  3.200 kr.

Royal Zanzibar Beach Resort

Nungwi Beach

Royal Zanzibar Beach Resort er beliggende på den nordlige kyst af eksotiske Zanzibar, lige uden for byen Nungwi, et område, hvor der er varmt og solrigt vejr næsten året rundt.

Dette smukt designede resort har en afslappet og venlig atmosfære og består af bygninger arkitektonisk designet i Swahili / Zanzibar stil.

The Royal Zanzibar består af 80 superior værelser og 16 suiter beliggende i smukke, tropiske haver og byder på de mest imponerende hvide sandstrande på øen.

Resortet tilbyder desuden to restauranter, fire swimming pools, spa og fitnesscenter.

Du kan vælge at slappe af på resortet, nyde solen og den beroligende lyd af bølgerne, eller du kan udforske Zanzibar, en ø rig på historie og kultur.

Bemærk venligst, at Royal Zanzibar Beach Resort er lukket grundet renovering fra 20. marts til 14. juli 2019 (begge dage inklusiv).

Pris for opgradering, 6 nætter:
Superior Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.600 kr.

Riu Palace Zanzibar

Nungwi Beach

Riu Palace Zanzibar er et 5-stjernet hotel, som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned til en af øens smukkeste strande med hvidt puddersand og turkisklart vand, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have fyldt med palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspireret af Zanzibars afrikanske hjerte og øens arabiske historie. Værelserne er 45 m² og har en 12 m² stor balkon eller terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over haven og Det Indiske Ocean. Værelserne er indrettet i en moderne stil med et strejf af Afrika og varme jordfarver. Alle værelser er udstyret med himmelseng med myggenet, aircondition, loftsvifte, telefon, TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks, CD/DVD afspiller samt te- og kaffe faciliteter.

I restauranterne serveres udsøgte traditionelle og internationale retter, og i barerne kan du nyde farverige cocktails. Der findes også vandpibe lounge, hvor du kan mærke den arabiske stemning.

Om dagen kan du slentre gennem den frodige have, tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, forkæle dig selv i spaafdelingen, boltre dig i det klare vand eller dykke og udforske Zanzibars farverige undersøiske verden.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 18 år.

Bemærk venligst, at Riu Palace Zanzibar er lukket grundet renovering fra 2. september til 1. november 2019 (begge dage inklusiv).

Pris for opgradering, 6 nætter:
Junior Suite inkl. all inclusive Pr. person:  5.200 kr.

Karafuu Hotel Beach Resort


Høj standard, høj servicegrad samt mange faciliteter og lækker mad er blot nogle af Karafuu Hotels kendetegn.

På hotellet er der mulighed for en række aktiviteter, der er bl.a. et dykkercenter og to tennisbanner.

Hotellet har 119 værelser.

Endvidere er der mulighed for at tage et spil pool eller dart og låne bordspil og kort i receptionen. Eller hvad med en dejlig dukkert i swimmingpoolen?

Pris for opgradering, 6 nætter:
Garden Room inkl. halvpension Pr. person:  950 kr.
Garden Room inkl. all inclusive Pr. person:  2.350 kr.
Bondeni Room inkl. halvpension Pr. person:  1.400 kr.
Bondeni Room inkl. all inclusive Pr. person:  3.200 kr.
Cottage Room inkl. halvpension Pr. person:  1.950 kr.
Cottage Room inkl. all inclusive Pr. person:  3.750 kr.

Dream of Zanzibar

Kiwengwa Beach

Dette 5-stjernede hotel ligger ud til Det Indiske Ocean i Kiwengwa på Zanzibars nordøstlige kyst. Det ligger omgivet af høje svajende palmer direkte ned til stranden, hvor du kan boltre dig i det turkisklare vand og gå ture i det bløde hvide sand og nyde solopgangen.

Hotellet er afrikansk og arabisk inspireret med charmerende stråtage og mauriske buer. Værelserne er 37 m² og består af soveværelse, badeværelse og veranda. De er indrettet med lyst stengulv, mørke træmøbler og farverige afrikanske tekstiler. Alle værelser er udstyret med himmelseng og myggenet, aircondition, telefon, TV, Wi-Fi, minibar, te- og kaffe faciliteter og sikkerhedsboks. Fra de store franske vinduer har du udsigt til enten haverne eller Det Indiske Ocean.

På Dream of Zanzibar kan du slentre en tur gennem den frodige have fyldt med lokale krydderi- og frugttræer, tage en forfriskende dukkert i poolen, benytte dig af de forskellige vandsportsaktiviteter, forkæle dig selv i spaafdelingen, nyde en farverig cocktail i baren, få den arabiske stemning ind under huden i vandpibe loungen og spise lækker mad i en af hotellets 10 restauranter.

Efter en dejlig dag kan du falde i søvn til lyden af havet og de svajende palmer.

OBS! Hotellet er lukket fra den 1. april 2020.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Deluxe Room inkl. halvpension Pr. person:  3.500 kr.
Deluxe Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.600 kr.

Diamonds Mapenzi Beach

Kiwengwa Beach

På Zanzibars nordøstlige kyst finder man det firestjernede all inclusive resort, Diamonds Mapenzi Beach.

Resortet består af 87 stråtækte bungalower, som ligger henholdsvis i den store tropiske have eller bogstaveligt talt PÅ stranden. Mellem stranden og restauranten øverst oppe ligger det dejlige pool område. Det er også her, man finder hotellets spa.

Resortet er perfekt til dig, som drømmer om et all-inclusive resort til en overkommelig pris. Her er masser af aktiviteter og mulighed for udflugter, men du kan naturligvis også bare vælge at dase ved stranden eller poolen.

Hotellet byder på et hav af aktiviteter lige fra tennisbaner til windsurfing, snorkling og dart.

Værelserne er alle indrettet i østafrikansk stil med træmøbler og lyse farver på væggene. Alle værelser har myggenet, aircondition, sikkerhedsboks, minibar og te- og kaffefaciliteter. Alle værelser har desuden egen veranda.

Inkluderet i all inclusive er:

 • Velkomst drink
 • Morgenmad, frokost og middag i The Palm Restaurant
 • Ikke alkoholiske drikke, juicer, lokale øl, udvalgte vine, vand, te og kaffe til måltiderne
 • Mulighed for frokost på Ocean Reef Beach Grill
 • Mulighed for middag på Ristorante Pizzeria Nakupenda
 • Snacks, ikke-alkoholiske drikke, juicer, lokale øl, udvalgte vine, te, kaffe, mineralvand og visse cocktails i Hibiscus Pool Bar fra 10.00-24.00.
 • Snacks, ikke alkoholiske drikke, juicer, øl i Upepo Bar fra 10.00-18.00
 • Følgende aktivtieter; vand-aerobic, udstrækning, windsurfing (30 minutter pr. dag), kano (30 min pr. dag), beack volley, strand fodbold, bordtennis, dart, tennisbaner, aftenunderholdning, diskotek
 • Strandhåndklæder, solstole og parasoller
 • Wi-Fi i lobby-området

Det er gratis for to børn under 12 år at bo i Beach Villa sammen med to voksne.

Pris for opgradering, 6 nætter:
Superior Room inkl. all inclusive Pr. person:  2.200 kr.
Beach Villa inkl. all inclusive Pr. person:  4.300 kr.

Park Hyatt Zanzibar

Stone Town

Det ekstravagante Park Hyatt Zanzibar har en sublim beliggenhed ved vandkanten i hjertet af Stone Town og er dermed den perfekte lokation til at opleve byens historiske og kulturelle seværdigheder samt de lokale markeder med farverige og velduftende råvarer.

Hotellet består af 67 rummelige værelser, hvori elegance, modernitet og lokale elementer flyder sammen og bliver til ét. På alle værelserne er der aircondition og mørklægningsgardiner, så du kan sove ekstra godt efter en begivenhedsrig dag i det pulserende byliv. Der er også sikkerhedsboks, gratis wi-fi, fladskærms-tv, minibar, kaffe- og te-faciliteter samt mulighed for roomservice. Til hvert værelse hører desuden eget badeværelse med både bruser og badekar samt hårtørrer.

Med sin betagende udsigt over den lokale strand, det livlige havnemiljø og Det Indiske Ocean med de traditionelle dhow-både er hotellets swimmingpool det ideelle sted at nyde en morgensvømmetur eller blive opfrisket efter en dag med oplevelser i Stone Town. Du kan også vælge at tage en tur i hotellets fitnesscenter eller forkæle dig selv med en af de mange lækre spabehandlinger, som hotellet udbyder.

Pris for opgradering:
2 nætter Pr. person:  2.900 kr.
3-stjernede hoteller

Langi Langi

Nungwi Beach

Langi Langi Beach Bungalows er beliggende i Nungwi på Zanzibars nordkyst ud til Det Indiske Ocean med turkisblåt vand og kridhvide sandstrande.  Her kan bades døgnet rundt, da der ikke er tidevand som på østkysten.

Hotellets værelser er centreret omkring en smuk anlagt have, som du kan nyde fra din veranda eller balkon. Værelserne er alle udstyret med aircondition, loftvifte, himmelseng og myggenet, telefon, sikkerhedsboks, køleskab og en-suite badeværelse.

Under dit ophold kan du tage en dukkert i swimmingpoolen, fordybe dig i en god bog i de hyggelige haver eller nyde en omgang massage fra massageterrasssen, som har udsigt over poolen.

Der tilbydes desuden dykkerkurser, snorkling og sejlads mod betaling.

Hotellets restaurant Marhaba er en open air restaurant beliggende direkte ud til vandet, hvor du under din aftensmad kan være vidne til den smukke solnedgang mens du nyder et lækkert måltid. Restauranten er meget kendt for sine udsøgte fiske- og skaldyrsretter. Er du ikke til fisk og skaldyr serveres der også traditionelle og internationale a la carte retter.


Mahali Zanzibar

Paje

Det hyggelige hotel, Mahali Zanzibar ligger i den sydøstlige del af Zanzibar – lige ved den lille fiskerlandsby, Paje. Dette er stedet for dig, som drømmer om et mindre hotel på Zanzibar med nem adgang til spændende aktiviteter i løbet af dagen og et pænt udvalg af lokale restauranter om aftenen.

Mahali ligger lige ned til den kridhvide sandstrand. Det er naturligvis her du finder hotellets bar, så du med fødderne i sandet kan nyde din kølige drink.

Fra restauranten er der en flot udsigt over havet. Mens du nyder din morgenmad, kan de beundre de morgenfriske kitesurfere, som allerede tidligt fra morgenstunden kaster sig ud i halsbrækkende hop på de lave bølger. Stranden ved Paje er meget kendt for sine fremragende forhold for kitesurfere. Mellem værelsesbygningerne ligger poolen, hvorfra der er udsigt til stranden og havet. Der er gratis wifi på hotellet.

Mahali Zanzibar har 24 værelser, som alle har aircondition, eget badeværelse samt egen balkon eller terrasse.

Opholdet er inkl. morgenmad.

 


Tembo Hotel

Stone Town

Tembo Hotel ligger i hjertet af Stone Town med pulserende byliv på den ene side og en afslappende smuk strand på den anden.

Beliggenheden er central i Stone Town direkte ved vandet, og fra terrassen kan man følge den livlige trafik af handels- og fiskerbåde.

Hotellet er en gammel majestætisk bygning indrettet i arabisk stil og har i alt 29 værelser. De fleste af værelserne har balkon med udsigt over stranden eller swimmingpoolen i gården. Alle værelserne har bad, toilet, aircondition, køleskab, telefon og sattelit-/ kabel-tv. På hotellet er der også swimmingpool, souvenirbutik, internet og vaskeservice.

Restauranten på hotellet serverer lokale og internationale retter. Der er ingen servering af alkohol på hotellet.

I det hele taget er hotellet et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i byen og tage på udflugter rundt på øen, og med sin beliggenhed, service og de mange faciliteter, vil Tembo House Hotel med sikkerhed være med til at danne rammerne om et ophold på Zanzibar som du aldrig vil glemme.

Opholdet er inkl. morgenmad.


Mizingani Seafront Hotel

Stone Town

Det fine Mizingani Seafront Hotel ligger lige mellem Stone Towns bymidte og smukke strand fyldt med lokale fiskerbåde, hvilket giver hotellet en skøn udsigt over det livlige havnemiljø og Det Indiske Ocean. Den centrale beliggenhed gør hotellet til det ideelle udgangspunkt for at udforske byens historiske attraktioner og fine markeder.

Hotellet er indrettet i arabisk stil med charmerende udsmykkede korridorer samt antikke møbler og har i alt 31 værelser, som du kan tilgå via de yndige trætrapper eller den fine lille elevator. Alle værelserne har gratis wi-fi, kabel-tv, aircondition, køleskab, kaffe- og te-faciliteter og myggenet over sengen. Desuden er der privat badeværelse med hårtørrer samt privat balkon med udsigt over enten swimmingpoolen i gården eller det azurblå hav.

Når du har lyst til at slappe af, kan du tage dig en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller sætte dig i en af de arabisk inspirerede loungesofaer og læse en god bog. Om aftenen kan du nyde din mad i restauranten, mens du ser solen gå ned over det billedskønne Indiske Ocean.

Der er ingen servering af alkohol på hotellet.

Pris for opgradering, 2 nætter:
Deluxe Room Pr. person:  320 kr.
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.