• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideSe de små landsbyer
Se de små landsbyer

Denne tur bringer dig tæt på den lokale befolkning i Zanzibars små landsbyer og giver dig et interessant indblik i den traditionelle livsstil med fiskeri og landbrug.

Turen starter på en krydderiplantage. Ikke alene ser du, hvordan landmændene dyrker krydderier, frugter og grøntsager, du får også lov til at dufte og smage.

Herefter går turen til de persiske bade ”Kidichi”, som sultan Seyyid Said byggede til sin hustru i 1850. Fra badene går du videre til landsbyen Mchangani, hvor livet ikke har ændret sig meget over de sidste hundrede år. Kvinder bruger stadig tørrede palmeblade til vævning af måtter og tagtækning. I landbyen besøger du en lokal kvinde, som demonstrerer, hvordan man maler med henna og som fortæller om besværet med at skaffe friskt vand. En anden vil forklare og vise, hvor vigtig kokosnøden er for landsbybeboerne, og hvordan man skræller en – prøv gerne selv.

Turen fortsætter til fiskemarkedet Mkokotoni, hvor du ser de mange friskfangede fisk og skaldyr.

Næste stop på turen er en lokal smed, som viser, hvordan han laver de nagler, som bruges til fremstilling af dhows, som er Zanzibars traditionelle, håndbygget både.

Frokosten nydes i landbyen Nungwi ved en af øens smukkeste strande. Efter frokost er der mulighed for at tage en dukkert i det turkisklare vand, så glem ikke badetøjet.

I Nungwi viser lokale håndværkere, hvordan de med simple værktøjer og enkle metoder bygger dhows, hvilket er et fascinerende syn.

Sidste stop på turen er Mnarani Natural Aquarium, som bruges til studier og beskyttelse af marinelivet, og som fristed for de truede, grønne havskildpadder.

Varighed: Heldagstur

Bestilles og afregnes på stedet.
Prisen er vejledende.

Pris:
Pr. person:  131 USD

Relaterede rejser

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.