• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideThe Royal Livingstone Hotel
The Royal Livingstone Hotel
Livingstone
Pris for opgradering:
Standard værelse med morgenmad, 3 nætter Pr. person:  5.100 kr.

Forestil dig, at du vågner ved solopgang. Udenfor kan du høre fuglene pippe og en mild brise får træernes blade til at hvisle let.

Du åbner din terrassedør – og dér står en zebra. Den græsser fredeligt. Bag et træ kan du skimte bagdelen af endnu en. Pludselig kommer en giraf traskende. Den har vist fået øje på et træ med særligt lækre blade.

Du går ned til et loungeområde, som ligger helt nede ved Zambezi-floden. Sætter dig i en stol med udsigt til vandet. Til din højre side forsvinder floden dybt ind i landet. Til din venstre side…. Du griber kameraet. Til din venstre side – få hundrede meter fra dig – danser den mest perfekte regnbue, du nogensinde har set. Den går fra den ene bred af floden til den anden og står som en perfekt ramme omkring de flere hundrede meter høje vandsprøjt fra de mægtige Victoria Falls, som du har udsigt til her fra hotellet.

Det er derfor, man bor på The Royal Livingstone.

Vil du tættere på vandfaldene, kan du når som helst i dagtimerne gå derhen. Det tager 10 minutter. Du bor nemlig inde i selve nationalparken, og skal ikke betale nationalpark-gebyr. Nemmere og smukkere bliver det ikke!

Det femstjernede hotel er bygget i en eksklusiv stil fra kolonitidens Afrika med mørke møbler og dyreskind og er på alle måder et femstjernet hotel.

Her er 173 værelser, der er fordelt i små huse i en næsten parklignende have med 6-8 værelser i hvert hus. Hvert værelse har egen terrasse eller balkon med udsigt over Zambezi floden og er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks og TV.

Hvert lille ”hus” har sin egen butler service, så hvis dine sko blev våde da du gik over Knife Edge broen ved vandfaldene, så sørger han for at tørre dem igen.

Start aftenen ud med en solnedgangsdrink ved floden – eller måske i de bløde sofaer i det hyggelige bibliotek, inden du går videre til restauranten. Her serveres internationale og traditionelle retter, og du kan sidde både inde og ude.

Med til hotellet hører også et spaområde, hvor det er muligt at få massage. Der er derudover mulighed for at slappe af ved hotellets poolområde og gå en tur i urte- og rosenhaven.

Gratis wi-fi overalt på hotellet.

Vælger du at opgradere til The Royal Livingstone giver vi en togtur med kolonistil og middag med The Royal Livingstone Express. (Bemærk; tilbuddet gælder ikke over jul og nytår)

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.