Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideOvernatningZambia

Overnatning: Zambia

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safari i Zambia. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

David Livingstone Safari Lodge and Spa
Mosi-oa-Tunya Nationalpark

David Livingstone Safari Lodge and Spa har en skøn beliggenhed inde i Mosi-oa-Tunya Nationalparken på bredden af Zambezi floden, som er en af Afrikas længste floder. Det imponerende Victoria Falls er blot 5 km væk. Da lodgen ligger inde i nationalparken kan du ind i mellem opleve, at der er zebraer, impalaer og andre smådyr i haveanlægget.

Lodgen er bygget i naturmaterialer, som blænder perfekt ind i de fantastiske omgivelser. Værelserne er indrettet med mørke træmøbler og er udsmykket med varme jordfarver. De er alle udstyret med aircondition, Internet, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og eget badeværelse med hårtørrer. Fra din private balkon kan du nyde en ”sundowner” til den storslåede afrikanske solnedgang.

Lodgen har swimmingpool og spaafdeling med panoramaudsigt over floden og Victoria Falls.

I restauranterne kan du nyde traditionelle delikatesser og et bredt udvalg af sydafrikanske vine.

AVANI Victoria Falls Resort
Victoria Falls, Zambia

Dette tre-stjernede hotel, som ligger ved den østlige del af Victoria Falls, giver et billede af både rigdommen og diversiteten, som landet byder på.

AVANI Victoria Falls Resort er et ideelt valg for både singler, par og familier og er et sted der fanger selve Afrikas sjæl. Hotellet får gæsten til at føle sig velkommen og er præget af en god, let stemning. Dette er stedet hvor du kan koble af og nyde Afrikas største naturvidunder lige udenfor din dør i ægte zambiansk stil. Det er også her, at du kan udfordre dig selv med spændende, hjertebankende eventyr.

Dette hotel er med sin varme jordnære stil, inspireret af stemningen i de afrikanske landsbyer og vil skabe rammerne for et besøg du ikke vil glemme.

Tillægspris:
For 3 nætter kr. 1.075 Pr. person
Zambezi Waterfront
Livingstone

Zambezi Waterfront ligger på bredden af Zambezi floden, og består af en række hytter, som alle har myggenet og mulighed for at lave te og kaffe.

En træplatform strækker sig helt ud over floden og giver mulighed for fantastiske udsigter over floden og tågesløret fra Victoria Falls.

Restauranten og den åbne bar har udsigt over swimmingpolen og floden.

Opgraderingsmuligheder
The Royal Livingstone Hotel
Livingstone

Ganske få hoteller i verden har en beliggenhed så enestående som The Royal Livingstone. Hotellet ligger på bredden af Zambezi-floden og få hundrede meter fra de enorme Victoria Falls, som er et af verdens mest imponerende vandfald. Fra hotellet kan man se de enorme skyer af støvregn, der stiger flere hundrede meter op i luften fra vandfaldene. Derudover er det også noget ganske særligt, at man kan se både zebraer, aber og giraffer spankulere rundt på hotelområdet.

Hotellet er bygget i en stil fra kolonitidens Afrika med mørke møbler og dyreskind. The Royal Livingstone har 173 værelser, der er fordelt i huse med 6-8 værelser i hver. Hvert værelse har egen terrasse med udsigt over Zambezi floden og er udstyret med aircondition, safety boks og TV. Derudover er der 24 timers roomservice.

Hotelrestauranten serverer både internationale og traditionelle retter, hvor det er muligt at sidde både inde og ude. Derudover findes der et sted kaldet High Tea, hvor man kan nyde alverdens kager, sandwich og forskellige te-sorter efter bedste britiske tradition. Du kan også nyde en drink til den flotte solnedgang på den store solterrasse, der ligger ned til floden.

Med til hotellet hører også et spaområde, hvor det er muligt at få massage. Der er derudover mulighed for at slappe af ved hotellets pool område og gå en tur i urte- og rosenhaven.

Pris for opgradering:
Standard værelse med morgenmad, 3 nætter 4.800 kr. Pr. person
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 5
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 

Facebook

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!