• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideLivingstone Island
Livingstone Island

Den 17. november 1855 kom David Livingstone sejlende af Zambezi-floden i en kano. I en rum tid havde ham og hans 200 mand store følge kunne høre noget buldre i det fjerne. Forude så de røg, som steg til vejrs, og strømmen i floden blev kraftigere og kraftigere. Den høvding, som ledsagede gruppen, bad mændene manøvrere deres kanoer op på en lille ø, som hed ”Goat Island”. Her gik David Livingstone i land, lagde sig på maven og stirrede lige lukt ned i nogle enorme vandmasser. Øen omdøbte han til Livingstone Island og Mosi-o-Tunya – ”Røgen, der tordner” – blev til Victoria Falls navngivet til ære for den britiske Dronning.

Hvis du besøger Victoria Falls i perioden september-november anbefaler vi, at du tilkøber en udflugt til Livingstone Island. I denne periode er vandstanden i Zambezi-floden lav, og vandfaldene derfor mindre end de er i f.eks. februar-maj. Til gengæld kan du i denne periode gøre ligesom David Livingstone; se vandfaldene fra Livingstone Island. Øen er åben for besøgende fra ca. midten af juli til slutningen af januar – afhængigt af vandstanden. Som David Livingstone sejler du herover, går i land og får en guidet rundvisning. Hvis ”Devil’s Pool” (en naturlig pool på øen, hvor du kan ligge i vandet og kigge ned ad klippevæggen) er åben, kan du også tage en guidet svømmetur heri.

Efter endt rundtur på øen serveres enten en let morgenmad, frokost eller eftermiddagssnack – afhængigt af, hvornår på dagen du besøger øen.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du booker denne tur hjemmefra, hvis du gerne vil opleve Livingstone Island. Turen er meget populær, og der et begrænset antal besøgende på øen hver dag.

Det er ikke tilladt at have børn under 12 år med på denne tur. Turen varer ca. 2½ time.

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Pris:
Morgen Pr. person:  950 kr.
Frokost Pr. person:  1.450 kr.
High tea Pr. person:  1.250 kr.

Relaterede rejser

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.