• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaTanzaniaSerengeti fly in-safari, Ngorongoro & badeferie på Zanzibar
14 dage

Serengeti fly in-safari, Ngorongoro & badeferie på Zanzibar

Flyv direkte til Serengeti-sletten, hvor store dyreoplevelser venter. Du kører gennem landskabet på fantastisk safari til Ngorongoro-krateret, inden du flyver til Zanzibar på badeferie.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Serengeti fly in-safari, Ngorongoro & badeferie på Zanzibar Serengeti fly in-safari, Ngorongoro & badeferie på Zanzibar
14 dage

Serengeti fly in-safari, Ngorongoro & badeferie på Zanzibar

Flyv direkte til Serengeti-sletten, hvor store dyreoplevelser venter. Du kører gennem landskabet på fantastisk safari til Ngorongoro-krateret, inden du flyver til Zanzibar på badeferie.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Flyrejse i mindre fly direkte fra Arusha til Serengeti Nationalpark
 • Transfer fra den lokale landingsbane på Serengeti-sletten til din lejr
 • Transport i safaribil fra Serengeti Nationalpark til Ngorongoro-krateret og videre til Arusha
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 5 overnatninger i Tanzania inkl. helpension
 • Serengeti Nationalpark – på udkig efter ”The Big Five”
 • Ngorongoro-krateret – et paradis for 30.000 permanentboende dyr
 • Lake Manyara Nationalpark – træklatrende løver og elefantflokke
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækker og en gratis flaske vand under safariturene
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Tanzania til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Ocean Paradise Resort **** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt:

På denne rejse venter der dig to af de allerstørste safarioplevelser i Afrika. Vi har minimeret transporttiden, så du får mest mulig safaritid, men alligevel oplever du både Serengeti OG Ngorongoro-krateret.

Fra Arusha Lufthavn flyver du direkte til Serengeti, hvor du overnatter 3 nætter i en ”wild camp”. Lejren ligger midt på Serengetisletten, og du behøver nærmest ikke forlade dit hyggelige og komfortable telt for at opleve naturen og dyrelivet.

Det gør du naturligvis – forlader teltet. De kommende dage skal du nemlig på safari på den enorme slette, hvor store dyre- og naturoplevelser venter.

Fra Serengeti går turen videre til Ngorongoro-krateret. Turen foregår i bil, så du er nærmest på én lang game drive hele dagen.

Både Serengeti og Ngorongoro er på UNESCOs liste over bevaringsværdig natur – og stederne er vidt forskellige! Glæd dig til synet, der møder dig, når du forlader Serengetis flade græssletter og kører ind mod Ngorongoro-krateret. Kontrasten er næsten overvældende. Også ved Ngorongoro overnatter du i en wild camp, hvor girafferne ofte kommer helt tæt på teltene.

Rejsen rundes af med et badeferieophold på Zanzibar. Nyd de smukke, kridhvide strande, det turkisblå hav og tag på udflugter på den frodige ø.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bliv målløs over de store dyreflokke på Seregentis endeløse sletter og forundret over dyrelivet på Ngorongoro-kraterets skrænter
 • Du flyver direkte til Serengeti og de vilde dyr og får dermed mere tid til safari
 • Du rejser fra Serengetis flade sletter til Ngorongoro-kraterets frodige skrænter – og Zanzibars turkisblå hav
 • Rejsen rundes af med afslappende 4* badeferie på Zanzibars kridhvide sandstrande

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark mod Tanzania. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst til Kilimanjaro Lufthavn, Tanzania

Du ankommer til Kilimanjaro Lufthavn i Tanzania. Er vejret klart, har du måske været så heldig at få et glimt af Afrikas højeste bjerg fra luften.

Vores lokale repræsentant venter på dig i lufthavnen og hjælper dig med at komme gennem immigrationen. Fra lufthavnen bliver du kørt til Arusha, hvor du tilbringer natten, inden turen i morgen går videre med fly til Serengeti.

 

Overnatning:
Dag 3: Arusha - Serengeti

Der er tidlig morgenmad i Arusha og afgang mod lufthavnen lige uden for byen. Du flyver direkte til Serengeti og sparer på den måde dig selv for en lang køretur. Allerede ved frokosttid er du indlogeret i din lejr for de kommende tre nætter. Om eftermiddagen kan du glæde dig til rejsens første game drive.

Læs mere om hvad en ”wild camp” egentlig er her.

Dag 4-5: Serengeti Nationalpark

De næste dage er afsat til game drives i Serengeti Nationalpark.

Økosystemet her i parken regnes for at være blandt de ældste i verden, og det er svært ikke at føle sig både ydmyg og dybt benovet, når man sidder i sin landcruiser og suger alle indtrykkene til sig.

De store træløse græssletter er domineret af gnuer, zebraer og antiloper – og de rovdyr, som følger med det store spisekammer. I den vestlige korridor finder man krokodiller og flodheste, og fra maj til juli kommer den store migration igennem dette område af Serengeti.

Det er næsten umuligt at sige, hvad du kommer til at opleve. Her er det naturen, som bestemmer. Vi tør dog godt love dyr i massevis! Måske tager du madpakken med på game drive, så du kan komme længere omkring – måske brydes dagen op i to med frokost hjemme i lejren. Det planlægges alt sammen i samarbejde med guiden og afhænger af vejr og natur. Guiderne er dygtige og kender, imponerende nok, Serengeti som deres egen bukselomme. De skal nok sørge for, du får nogle store oplevelser!

Du er tilbage i lejren, før det bliver mørkt. Der findes næsten ikke noget bedre end at sidde omkring lejrbålet, kigge op på stjernerne og tænke over, at du skal sove der, hvor dyrene bor! De bliver dog hverken fodret eller lukket ind. Du skal derimod lukkes ind i dit behagelige og helt sikre telt i nat, mens dyrene skal på jagt!

Dag 6: Serengeti Nationalpark – Ngorongoro-krateret

Det er blevet tid til at sige farvel til Serengeti, men heldigvis har du nye, fantastiske eventyr i sigte. En formidabel køretur venter dig gennem Serengetis græssletter mod Ngorongoro-krateret. Overalt er der dyr, så selvom vejen på kortet kan synes lang, er det nærmest én lang game drive, du er på mens du kører til Ngorongoro. Nyd udsigten over sletterne fra bakketoppen ved Naabi Hill og sig farvel til Serengeti med manér. Ude af selve nationalparken møder du masaierne i deres farverige klæder. Selvom mange af dem stadig lever som semi-nomader, har de taget nogle moderne ting til sig. Det er ikke ualmindeligt at se en masai stå vagt ved sit kvæg med en hyrdestav i den ene hånd og en mobiltelefon i den anden.

Ngorongoro-krateret er – som Serengeti – på UNESCOs verdensarvsliste, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det er fascinerende at se landskabet ændre sig, efterhånden som du nærmer dig krateret. Fra kraterkanten snor vejen sig 600 meter ned på indersiden af det udslukte vulkankrater til den 260 km² store frodige kraterbund. I krateret er der både savanne, sumpe, søer, små floder, akacieskov og en saltvandssø. Krateret er hjemsted for 25.000 – 30.000 dyr. Oplevelsen på kraterbunden bliver af mange sammenlignet med at ”køre en tur i Jurassic Park”, fordi der er dyr overalt. Der er 5 løvefamilier på det forholdsvis lille område, store bøffelhjorde, flamingoer, ja selv det sorte næsehorn har fundet vej ned i krateret. Det eneste dyr du ikke kommer til at opleve her er giraffen, som aldrig har bevæget sig ned i krateret – formodentlig fordi de stejle skrænter ikke egner sig til meget lange, tynde ben.

Efter endt safari i krateret kører du til nattens overnatningssted, hvor du med lidt held møder en af de lokale beboere – girafferne, som ofte kommer helt tæt på lejren.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 7: Ngorongoro-krateret – Lake Manyara – Zanzibar

Fra Ngorongoro går turen til Lake Manyara. Med sine 330 km² er dette en af Tanzanias mindste nationalparker, hvoraf søen udgør 200 km².

Området mellem søen og de 600 m. høje Rift Valley-skråninger i vest byder på åbne græssletter, en junglelignende skov og sumpe.

Lake Manyara er et eldorado for store flokke af elefanter, bøfler og bavianer, og her er registreret mere end 400 fuglearter. Det er også her, du kan være heldig at se de berømte træklatrende løver.

Efter denne sidste safarioplevelse bliver du kørt til lufthavnen. Her rundes safarien af på bedste vis, når du i et vaskeægte safaritelt nyder en ”hot lunch”, inden du flyver videre til den eksotiske ø Zanzibar.

Dag 8-12: Afslapning og badeferie på Zanzibar

Dagene er til fri disposition.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (uofficielt kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Her er kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt indbyder til afslapning og badeferie.

Øens højdramatiske historie er fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har sat hvert sit præg på øen. Og det er også her, at du finder en af Afrikas mest spændende byer, Stone Town, der er spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Dag 13: Afrejse fra Zanzibar

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Oplevelser i Stone Town, 2 nætter

Hvis du elsker Marrakesh, vil du også elske Stone Town. Smalle, snørklede gader uden fortove, hvor der konstant er et mylder af børn og voksne, cykler, æsler og handlende, som falbyder alt fra de små butikker, der ligger helt ud til vejen. På torvenes ”barazaer” (indbyggede bænke) midt i labyrinten sidder mændene og snakker over en kop stærk kaffe, mens ungerne spiller bold, og en kat strækker sig dovent i solen.

Byen ser ved første øjekast temmelig faldefærdig ud, men tag så lige et kig på dørene! De store, tunge og veludsmykkede trædøre er på mange måder nærmest synonym med Zanzibars største by.

Her er markeder og museer, masser af udflugtsmuligheder og en livlig havnefront. Om dagen er havnefronten velbesøgt af lokale, der spadserer, unge knægte, der laver udspring fra kajen og fisker- og turistbåde, som ankommer og lægger fra, og om aftenen er her et lokalt marked.

Stone Town er på mange måder en nærmest sanselig oplevelse. Her er dufte og lyde, smagsindtryk, farver, historie og kultur – Stone Town har det hele. Det er ikke underligt, at byen er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tillæg for enkeltværelse 8.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.