• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideOsiligilai Maasai Lodge
Osiligilai Maasai Lodge
Moshi/Kilimanjaro

Kom tæt på masai-kulturen på denne charmerende og autentiske lodge, som ligger midt i den smukkeste natur i masai-land – og midt mellem Mount Meru og Mount Kilimanjaro. Lodgen er ejet og drevet af masaier, og et ophold her er en enestående mulighed for virkelig at komme tæt på dette seminomadiske folk.
Her er 11 hytter, som alle er bygget i traditionel masai-stil – dog med den undtagelse, at de har alle tænkelige fornødenheder som elektricitet, toilet, rindende vand og bruser med varmt vand.
Alle hytterne er charmerende dekoreret i masai-stil med fine, farvestrålende, håndlavede perler hængende ned fra loftet, smukke kurve på væggene og sengetæpper i de skønneste masaifarver. Hytterne findes i forskellige størrelser, og her er både plads til parret, som vil have deres egen hytte eller til familien, som gerne vil sove i samme hytte. Alle hytterne vender, så du tidligt om morgenen kan nyde solopgangen over Kilimanjaro.

Fællesområderne byder på en hyggelig restaurant med udsigt til Kilimanjaro og en skøn pool med liggestole, hvor du kan ligge i både sol og skygge, mens du nyder udsigten til Afrikas højeste bjerg. Maden i restauranten er økologisk, og næsten alle ingredienser dyrkes i nærområdet.

Der tilbydes en lang række aktiviteter på lodgen, men du kan også bare vælge at bløde de safari- eller trekking-stive muskler op i lodgens sauna.

Der er (de fleste dage) Wi-Fi i fællesområderne.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.