• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Tanzania

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safarirejser til Tanzania. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Highview Hotel

Karatu

I smukke omgivelser på en fredfyldt bakketop ligger det flotte Highview Hotel. Herfra er der kun et par kilometer til det eksotiske marked i landsbyen Karatu, og hotellet ligger helt centralt for jeres besøg i nationalparkerne.

Her er 41 værelser, som alle har veranda med udsigt til en frodig dal med kaffeplantager, som elefanterne elsker at rasere. Hotellet har også sin egen kaffeplantage, og kaffen kan både nydes på hotellet og købes med hjem. Hotellet har desuden egen økologisk frugt-og grønsagshave.

Her er swimmingpool, spa med mulighed for massage, en hyggelig udendørs bar og bålplads, der indbyder til aftenhygge og safarisnak omkring bålet. Udover restauranten er der en stor lounge med pejs og bar. Desuden er der tilknyttet to masai-huse til hotellet. Her arbejder lokale masaikvinder, hvor de demonstrerer brugen af naturlægemidler og laver masaikunst samt traditionelle dragter og smykker.

En håndfuld smilende og hjælpsomme masaier iført stammedragter fungerer som bærere og vagter.

Hotellet samarbejder med et lokalt børnehjem, som kan besøges efter ønske. Donationer i form af tøj eller mad kan afleveres på børnehjemmet.

Du kan vælge at opgradere til Highview Coffee Lodge.


Highview Coffee Lodge

Karatu

Highview Coffee Lodge er en del af Highview Hotel og byder derfor på de samme faciliteter som Highview Hotel.

Værelserne på Coffee Lodge ligger lidt for sig selv ca. 100 meter fra selve hotellet. Lodgen består af 4 dobbelthuse med to værelser i hvert hus. De er bygget forskudt fra hinanden op ad en bakke, så der er luft og plads omkring dem. De er alle indrettet med stort bad og toilet, egen veranda og god plads til at slappe af med en bog, Til værelserne hører eget spisetelt, hvor man vælge at indtage morgenmad og/eller aftensmaden, mens du nyder udsigten mod dalen med kaffeplantager.

Man kan naturligvis benytte alle hotellets faciliteter; pool, restaurant, spa mm.

Værelserne er dobbeltværelser og beregnet til 2 personer, dog er det tilladt at bo to voksne og to mindre børn i ét værelse.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  950 kr.
Pr. nat v/2 voksne & 2 børn u. 15 år Pr. person:  700 kr.

Ikoma Wild Camp

Serengeti Nationalpark

Ikoma Wild Camp er vores favorit wildcamp. Her får du det bedste af det hele.

Campen ligger lige udenfor den nordvestlige del af Serengeti Nationalpark – i en lomme mellem Grumeti og Ikorongo vildtreservaterne. Denne såkaldte ”vestlige korridor” er den centrale vej for dyrenes vandring fra Serengeti til Masai Mara. Dyrene vandrer frit ind og ud af reservaterne, så du kan sagtens se elefanter, flodheste, zebraer, antiloper, giraffer, bøfler og andre planteædere direkte fra udsigtsdækket ved campens restaurant. Der er naturligvis også løver, geparder og leoparder, der ihærdigt forsøger at sikre sig et godt måltid fra det store tag-selv-bord af dyr, der passerer forbi. I vandringstiden (juni-juli) er der mulighed for at opleve den verdensberømte vandring af 1,2 million gnuer – lige uden for dit telt! I store flokke vandrer de over savannen i deres søgen efter nye græsgange.

Beliggenheden udenfor nationalparken gør imidlertid også, at campen byder på oplevelser, du ikke får, hvis du bor inde i selve nationalparken.

I Ikoma Wild Camp er der fx mulighed for at tilkøbe ”Walking safari”, ”Sundowner” og ikke mindst ”Night Game Drive”. Det er helt unikke oplevelser, som kun kan tilbydes, når du bor udenfor Serengeti Nationalpark, hvor restriktionerne er lidt mildere end inde i selve nationalparken.

Hvis du er frisk, kan der endda arrangeres en morgen- eller aftenløbetur omkring campen. Det foregår naturligvis i følgeskab med sikkerhedsvagter, og omgivelserne er helt fantastiske!

Når du bor på Ikoma Wildcamp, foregår safarierne naturligvis stadig i Serengeti Nationalpark. Det betyder, at der er lidt kørsel frem og tilbage mellem campen og nationalparken (ca. 30-45 minutter hver vej). De ekstra muligheder, man har af beliggenheden udenfor nationalparkens strikse regler samt campens høje standard, gør dog, at det absolut er køreturen værd.

Ændringsmulighed
Hvis du ønsker at bo inde i Serengeti Nationalpark, har du naturligvis også mulighed for det. Du kan vælge at overnatte på Serengeti Wild Camp eller Serengeti Wildebeest Camp.

Læs mere om hvad en ”wild camp” egentlig er her.


Serengeti Wildcamp

Serengeti Nationalpark

Serengeti Wild Camp ligger i Seronera området, som er den centrale del af Serengeti Nationalpark.

Campen er en klassisk afrikansk safaricamp med rustikke og komfortable kanvastelte. Naturen er lige udenfor døren. Det er ikke ualmindeligt, at der kommer vilde dyr gennem lejren om natten, og du kan forvente at se både gazeller, antiloper, zebraer og til tider elefanter og hyæner omkring campen.

Her er 24 telte med plads til 2 eller 3 personer i hvert telt. Teltene er store, og har alle bruser og toilet, skrivebord og store senge med myggenet. Hvert telt har desuden en lille ”terrasse” udenfor med havestole, hvor du kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Endvidere er der et stort fællestelt, som bliver brugt som spisetelt.

Serengeti Wild Camp er for dig, som drømmer om en ægte ”Out of Africa” safaristemning. Du bor inde i selve nationalparken og fokusset på Serengeti Wild Camp er klassisk safarikørsel. Hvis du ønsker at bo i en wildcamp, som tilbyder ekstra aktiviteter som fx walking safari eller gamedrive om aftenen, hvor man ser de nataktive dyr, skal du i stedet bo på Ikoma Wildcamp.

Læs mere om hvad en ”wild camp” egentlig er her.


Serengeti Wildebeest Camp

Serengeti Nationalpark

Serengeti Wildebeest Camp ligger i Seronera området, som er den centrale del af Serengeti Nationalpark. Campen består af 12 komfortable telte med plads til to personer i hvert telt. Endvidere er der et stort fællestelt, som bliver brugt som restaurant.

Teltene har bruser og toilet, senge med myggenet samt siddeplads indenfor og udenfor, hvor du kan slappe af med en god bog og nyde de fantastiske omgivelser.

Campen er en klassisk afrikansk safaricamp, hvor det er naturen, som er i højsædet. De vilde dyr kommer ofte på besøg om natten, og du kan forvente at se både gazeller, antiloper, zebraer og til tider elefanter og hyæner omkring campen.

Fokusset på Serengeti Wildebeest Camp er klassisk safarikørsel. Hvis du ønsker at bo på en wildcamp, som tilbyder ekstra aktiviteter som fx walking safari eller gamedrive om aftenen, hvor man ser de nataktive dyr, skal du i stedet bo på Ikoma Wildcamp.

Læs mere om hvad en ”wild camp” egentlig er her.


Serengeti Safari Lodge

Serengeti Nationalpark

Serengeti Safari Lodge er helt igennem unik 4-stjernet lodge, som ligger midt i Serengeti Nationalpark.

Lodgen består af 15 individuelle luksustelte, som er bygget i en raffineret kombination af kanvas og sten. Siderne består af kanvas, så du får den ægte safaristemning med lydene og duftene fra naturen udenfor, her er stråtag, og dele af væggene er bygget i sten, så det mere minder om værelser end om telte. Luksusteltene er bygget på stenpiller og svæver nærmest over jorden, hvilket både giver luftgennemstrømning og en enestående udsigt.

Teltene er store og har masser af plads og luft omkring de to kingsize senge. Fra opholdsrummet ledes du direkte ud på en stor, gennemgående veranda, hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over Serengeti Plains. Alle teltene har eget badeværelse med toilet og bruser. Der er også et karbad, hvor du kan ligge og dase med direkte udsigt over nationalparken. Ligeledes er der privat udendørs bruser, som også byder på fantastisk udsigt over Serengeti Plains.

Fra swimmingpoolen har du også direkte udsigt over Serengeti, og du kan ligge i poolen og nyde landskabet og den smukke udsigt. Her kan du slappe af eller tage en forfriskende dukkert efter en lang dag med oplevelser. Er du til selvforkælelse, kan du benytte lodgens spaafdeling, hvor der bl.a. tilbydes massagebehandlinger.

Restauranten ligger med panoramaudsigt og det fås ikke bedre i Serengeti end her.

Der findes endvidere lounge med bar, pejs, underholdning og Internet.

Du finder ikke en bedre 4* lodge i Serengeti.

Pris for opgradering:
for 2 nætter Pr. person:  2.200 kr.

Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Nationalpark

Den 4-stjernede Serengeti Sopa Lodge ligger i et naturskønt område på en bakkekam med udsigt over sletterne i den sydvestlige del af Serengeti Nationalpark, som er hjemsted for tusindvis af vilde dyr. Lodgens beliggenhed er desuden ideel i forhold til den store migration af gnuer og antiloper.

Serengeti Sopa Lodge er designet i afrikansk stil og består af 69 rummelige værelser, som er udstyret med dobbeltseng, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Fra verandaen har du en fantastisk udsigt og du vil herfra forstå, hvorfor Serengeti har fået tilnavnet ”endeløse slette”, for den strækker sig så langt øjet rækker.

Lodgens faciliteter inkluderer lounge, swimmingpool, restaurant, bar og udendørsområder, hvor du kan nyde dine måltider samt cocktails og sundowners.

I fællesområderne tilbydes Wi-Fi.

Pris:
Pr. person pr. nat Pr. person:  3.200 kr.
Pr. barn u/12 år pr. nat Pr. person:  2.300 kr.

Ngorongoro Safari Lodge

Ngorongoro Conservation Area

Ngorongoro Safari Lodge ligger i den sydlige del af Ngorongoro Conservation Area på den udvendige side af kraterkanten.

Lodgen består af 10 luksustelte, der er bygget op omkring en stålskal med kanvasvægge, højt til loftet og murede badeværelser i forlængelse af selve værelset. Alle 10 luksustelte er bygget på hver sin individuelle platform med en stor træterrasse, hvorfra du har den flotteste udsigt til saltvandssøen, Lake Eyasi.

Samtidig er du så også næsten på højde med de giraffer, som ofte trasker rundt mellem teltene.

Alle teltene er flot indrettet med himmelsenge med myggenet, skrivebord, sofa, lysekrone og i det hele taget med rigtig god plads.

Fra restauranten er der en scenisk udsigt over området, som ligger på migrationsruten. Området er desuden hjemsted for store flokke af forskellige antilopearter, bøfler, elefanter, flamingoer og andre fugle.

Lodgens spa tilbyder massage, og det kan bestemt anbefales efter en lang safaridag.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  950 kr.

Ngorongoro Wild Camp

Ngorongoro Conservation Area

Ngorongoro Wild Camp ligger skønt i Ngorongoro Conservation Area med en enestående udsigt over den nærliggende saltvandssø, Lake Eyasi på den udvendige side af kraterkanten og i passende afstand til krateret.

Ngorongoro Wild Camp består af 20 store telte med fuld højde og fast gulv. Teltene er bygget på pæle, hvilket giver den mest fantastiske udsigt over området fra terrassen foran selve teltet. Alle teltene er med eget stort badeværelse bygget i klinker og fliser. Her er rindende vand, toilet og bruser.

Det er ret almindeligt, at giraffer og zebraer kommer igennem campen om natten og bliver der op ad formiddagen. Hvis du er heldig, kan du sige godmorgen til en af dem, når du står op.

Fra restauranten er der en scenisk udsigt over området, som ligger på migrationsruten. Området er desuden hjemsted for store flokke af forskellige antilopearter, bøfler, elefanter, flamingoer og andre fugle.

Campens spa tilbyder massage, og det kan bestemt anbefales efter en lang safaridag.

Læs mere om hvad en ”wild camp” egentlig er her.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  750 kr.
For 2 nætter Pr. person:  1.095 kr.

Ngorongoro Wildlife Lodge

Ngorongoro Conservation Area

Der er mulighed for at opgradere til Ngorongoro Wildlife Lodge.

Ngorongoro Wildlife Lodge er strategisk placeret på kanten til Ngorongoro Krateret, 600 meter over kraterbunden, hvilket giver en enestående udsigt.

Lodgen er elegant bygget, hovedsagelig af natursten og lokalt træ, hvilket får det til at harmonere med de naturlige omgivelser. De store panoramavinduer sørger for den fantastiske udsigt fra lodgen.

Alle 80 værelser på lodgen har uforstyrret udsigt og den åbne terrasse på Rhino Lounge Bar sørger for panorama udsigt over krateret.

Pris:
Pr. person pr. nat Pr. person:  2.600 kr.
Pr. barn u/12 år pr. nat Pr. person:  1.800 kr.

Kiboko Lodge

Arusha

Ved foden af Mount Meru og kun et stenkast fra Arusha National Park finder du det hyggelige Kiboko Lodge.

Lodgen er ejet af en hollandsk organisation, som arbejder med gadebørn i hele Tanzania. Børnene får en uddannelse og løfte om arbejde, hvis de fuldfører en 4-årig uddannelse. Lodgen er derfor også drevet af tidligere gadebørn, som har lært, hvordan man styrer en sådan forretning og servicere gæsterne bedst muligt.

Her er 19 værelser i forskellig størrelse og med forskellig udsmykning. Fælles for alle værelserne er eget bad- og toilet, pejs og egen veranda med udsigt til den omkringliggende natur og et glimt af Mt Meru.

Det er ikke kun forhold for gadebørn, som fonden forsøger at forbedre. Der tages alle steder også hensyn til miljøet. Lodgen kører primært på solcelle-energi og er bygget af lokale materialer. En del af møblerne kommer fra fondens eget værksted. Lodgen er naturligvis også delvis selvforsynende, når det kommer til maden der serveres; der dyrkes både frugter og grøntsager på den frodige, vulkanske jord omkring lodgen.

De frodige omgivelser tiltrække et væld af eksotiske fugle, og vandhullet ved lodgen er hjem for en flodhest; kiboko på swahili.


Kigongoni Lodge

Arusha

På en kaffefarm få kilometer udenfor Arusha, finder du den hyggelige Kigongoni Lodge.

Her er 18 hytter spredt ud over ejendommen, og som derfor alle byder på en god portion privatliv. Hytterne er bygget på traditionel afrikansk facon og nænsomt dekoreret i lokal stil, som fremhæver de naturlige materialer. Alle hytter har eget badeværelser, myggenet over sengen, kamin og en dejlig veranda, hvor du kan nyde udsigten til kaffeplanter, eksotiske træer, buske og (på en klar dag) Mount Meru eller Mount Kilimanjaro omkring dig.

Lodgen har egen køkkenhave og måltiderne indtages i den hyggelige restaurant. Baren har kølige drinks klar og lukker først, når den sidste gæst går til ro.

Nyd poolen eller tag på udflugter, hvis da ikke bare du vil slappe af og læse en god bog med udsigt til Kilimanjaro.


Osiligilai Maasai Lodge

Moshi/Kilimanjaro

Kom tæt på masai-kulturen på denne charmerende og autentiske lodge, som ligger midt i den smukkeste natur i masai-land – og midt mellem Mount Meru og Mount Kilimanjaro. Lodgen er ejet og drevet af masaier, og et ophold her er en enestående mulighed for virkelig at komme tæt på dette seminomadiske folk.
Her er 11 hytter, som alle er bygget i traditionel masai-stil – dog med den undtagelse, at de har alle tænkelige fornødenheder som elektricitet, toilet, rindende vand og bruser med varmt vand.
Alle hytterne er charmerende dekoreret i masai-stil med fine, farvestrålende, håndlavede perler hængende ned fra loftet, smukke kurve på væggene og sengetæpper i de skønneste masaifarver. Hytterne findes i forskellige størrelser, og her er både plads til parret, som vil have deres egen hytte eller til familien, som gerne vil sove i samme hytte. Alle hytterne vender, så du tidligt om morgenen kan nyde solopgangen over Kilimanjaro.

Fællesområderne byder på en hyggelig restaurant med udsigt til Kilimanjaro og en skøn pool med liggestole, hvor du kan ligge i både sol og skygge, mens du nyder udsigten til Afrikas højeste bjerg. Maden i restauranten er økologisk, og næsten alle ingredienser dyrkes i nærområdet.

Der tilbydes en lang række aktiviteter på lodgen, men du kan også bare vælge at bløde de safari- eller trekking-stive muskler op i lodgens sauna.

Der er (de fleste dage) Wi-Fi i fællesområderne.


Springlands Hotel

Moshi

Springlands Hotel ligger på den sydlige skråning af Kilimanjaro, tæt på byen Moshi, og er et ideelt udgangspunkt for bjergvandringer og safari på Kilimanjaro. Hotellet yder en god service, har en moderne swimmingpool, skønne haver, indendørs/udendørs bar og rummelige værelser med brusebad og myggenet.

Springlands Hotel er opkaldt efter ferskvands kilderne som ligger i nærheden. Kilderne stammer af regn og smeltet sne fra Kilimanjaro.


Teltlejr på Kilimanjaro

Kilimanjaro

På vandreturen til toppen af Kilimanjaro overnatter du i telt i forskellige lejre. Du sover på tynde liggeunderlag i 2-mands telte.

Der er offentligt, primitivt fællestoilet i lejren. Det er muligt at tilkøbe toilet-telt.

Pris for tilkøb toilet-telt: 100 USD


Hytter på Marangu-ruten

Kilimanjaro

Hytterne har plads til 6-8 personer og er udstyret med køjesenge med simple madrasser og du skal selv medbringe din varme sovepose. Du deler spisesal og toiletter med de andre bjergbestigere.

Bemærk at forholdene i disse hytter er meget primitive. Der er rindende vand ved Mandara huts og Horombo huts, men ikke ved Kibo huts.

Der kan være op til ca. 120 gæster i hver camp af gangen.

Det er ikke muligt at få en privat hytte.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.