• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaBotswanaVictoria Falls, Botswana & Cape Town
13 dage

Victoria Falls, Botswana & Cape Town

Vandfald, safari og storby. Oplev tre af de største højdepunkter i det sydlige Afrika i én rejse: de mægtige Victoria Falls, Chobe Nationalparken i Botswana og den vidunderlige storby Cape Town.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Victoria Falls, Botswana & Cape Town Victoria Falls, Botswana & Cape Town
13 dage

Victoria Falls, Botswana & Cape Town

Vandfald, safari og storby. Oplev tre af de største højdepunkter i det sydlige Afrika i én rejse: de mægtige Victoria Falls, Chobe Nationalparken i Botswana og den vidunderlige storby Cape Town.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Livingstone, Zambia inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 3 overnatninger i Livingstone ved Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Transport fra Livingstone i Zambia til Chobe Nationalpark i Botswana
 • 3 overnatninger ved Chobe Nationalpark i Botswana inkl. morgenmad og aftensmad
 • Sejlads på Chobe-floden
 • Game drive i Chobe Nationalpark
 • Fly fra Kasane, Botswana til Cape Town inkl. transfer
 • 4 overnatninger i Cape Town inkl. morgenmad
 • Fly fra Cape Town til Danmark inkl. transfer
 • Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt:

Denne rejse kombinerer tre af de allerstørste højdepunkter i det sydlige Afrika; de mægtige Victoria-vandfald på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, safari i Botswanas fantastiske Chobe National Park og levende, smukke Cape Town i Sydafrika. Vand, safari og storby i én og samme rejse.

Allerede fra luften kan du være heldig at få det første glimt af et af verdens største vandfald. Det ligner nok mest en sky, der rejser sig op fra jorden, og det er ikke helt forkert; vandsprøjtene fra vandfaldene rejser sig ofte flere hundrede meter op i luften. Der bliver rigelig mulighed for at udforske området omkring Victoria Falls, inden turen går videre til Botswana.

I Botswana overnatter du tre nætter lige udenfor den fantastiske Chobe National Park, som huser det største antal elefanter i verden. Chobe er en fantastisk safaridestination, da man her både har traditionel safari på land i nationalparken, samtidig med, at der er mulighed for vandbaseret safari på den livsvigtige Chobe River. Dyrelivet er både rigt og mangfoldigt.

Rejsen slutter af i smukke Cape Town, hvor der er mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter, alt efter hvad du har lyst til at opleve. Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever Victoria Falls, Chobe Nationalparken og Cape Town – 3 lande og 3 store seværdigheder på én rejse
 • Se hvor Dr. Livingstone sejlede i sin kano og bliv plaskvåd af de store sprøjt fra vandfaldene
 • Glæd dig til de store elefantflokke i Chobe og tager på safari på Chobe-floden
 • Nyd Sydafrikas smukke storby med historie, charme, god mad og vin

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Zambia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Victoria Falls

Ved ankomsten i Livingstone i Zambia bliver du modtaget i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner og kørt til dit hotel. Du har tre overnatninger ved Zambezi-flodens bred.  

Dag 3-4: Oplevelser ved Victoria Falls

Dagene ved Victoria Falls er til fri disposition. Vi anbefaler dog, at du reserverer et par udflugter hjemmefra, da der ofte er rift om pladserne, og nogle steder er der begrænsninger på antallet af deltagere på turene.

Du må naturligvis ikke snyde dig selv for en gåtur omkring vandfaldene. Især gåturen ud på Knife Edge Bridge er absolut anbefalelsesværdig. Herfra får du et enestående udsyn til vandfaldene, og i regnsæsonen (ca. november-april) skal du forberede dig på at blive tæt på gennemblødt på gåturen. Men lufttemperaturen er lun, så det er kun sjovt at mærke naturens kræfter helt tæt på!

Der er nok at tage sig til. Området er et sandt aktivitetsmekka for et hav af oplevelser.

Dag 5: Transport fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark i Botswana

Du bliver hentet på hotellet, og køreturen mod Botswana begynder. Turen tager ca. 2-4 timer – lidt afhængig af ventetiden ved grænseovergangen i Kazungula. Kazungula er en lille landsby, som ligger lige ved bredden af Zambezi-floden, og her mødes ikke mindre end 4 forskellige lande; Zambia, Zimbabwe, Botswana og Namibia. Du skal fra Zambia ind i Botswana, og turen over floden foregår med en lokal færge. Du skal selv gå ind i Botswana, og du bliver bedt om at træde på en måtte (med sko på), som indeholder et kemikalie, der renser dine sko for eventuelle smitsomme sygdomme (for planter og dyr). Det er en lidt langsommelig, men meget afrikansk, oplevelse.  

I Kasane – hovedbyen ved Chobe – tilbringer du tre nætter. 

Dag 6: Chobe Nationalpark

I dag skal du opleve nationalparken. Dagen byder både på en afslappende sejlads på floden, hvor du har rigtig gode muligheder for at komme tæt på flodhestene, samt en helt traditionel game drive på land.  

Botswanas regering satser på bæredygtig turisme, og du oplever derfor en uspoleret og spændende natur med et fantastisk og rigt dyreliv. I Chobe Nationalpark kan du bl.a. opleve bøfler, elefanter, løver, geparder og leoparder. Læg også mærke til det utrolige fugleliv på denne tur – bl.a. Botswanas smukke nationalfugl, ellekragen. 

Om aftenen er du tilbage på lodgen, hvor middagen venter. 

Overnatning:
Dag 7: Chobe Nationalpark

Dagen i dag er til fri disposition. Måske har du bare lyst til at slappe af ved poolen og nyde udsigten til floden? Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter til nationalparken både hjemmefra og på lodgen 

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Kasane – Cape Town

Der er afgang fra hotellet mod lufthavnen. Med mindre der står en elefant i vejen (et ikke så ualmindeligt problem i Kasane), tager det ca. 7 minutter at køre til lufthavnen. 

Herfra flyver du til Cape Town i Sydafrika, hvor vores lokale repræsentant venter på dig i lufthavnen. Du bliver kørt til hotellet, hvor du tilbringer de sidste 4 nætter af dit afrikanske eventyr. 

Dag 9-11: Cape Town

Dagene i Cape Town er til fri disposition, og her er nok at tage sig til. 

Cape Town ligger ved foden af det smukke og berømte Taffelbjerg, hvorfra du kan nyde udsigten til Kap det Gode Håb, vinlandet og det mørkeblå Atlanterhav med Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Et besøg på netop Robben Island er på listen over ”must-do’s” i Cape Town.  

Det helt centrale sted for alle besøgende i Cape Town er området omkring Waterfront. Her kan man snildt bruge en hel dag på at kigge butikker, se på sjove optrædener, drikke kaffe, grine af de kluntede sæler og spise en is. 

Cape Town byder også på mange historiske seværdigheder, spændende bygninger, interessante museer og masser af gode restauranter.  

Dag 12: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Sydafrika. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs. 

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie. 

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Sydafrikas vinland, 2 nætter

Lækre vine, god mad, historie og smuk natur – det er, hvad du kan forvente af et besøg i Sydafrikas vinland.

Blot en halv times kørsel fra Cape Town finder du det smukke vinland. Her er bløde bakker med frodige skrænter, der hist og her brydes af forrevne klipper, små hyggelige landsbyer med huse bygget i den charmerende kap-hollandske stil – samt vinmarker og vingårde.

Dalene omkring Cape Town er ideelle til vindyrkning. Bjergene sørger for både vand og læ for vinden, jordbunden er vel-drænet og klimaet er omtrent som ved Middelhavet.

Byen Stellenbosch blev grundlagt i 1679 af guvernøren for kapkolonien og er dermed den næstældste europæiske bosættelse i Sydafrika efter Cape Town.

I 1690 bragte Huguenotterne de første vinstokke til dalen og vinproduktionen blev grundlagt.

På denne forlængelse til vinlandet, tilbringer du to nætter på den verdenskendte vinfarm, Spier og du skal naturligvis på en guidet heldagstur til både Stellenbosch, Paarl og Franschhoek.

Overnatning:
Tillæg for enkeltværelse 8.700 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.