Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaSydafrikaVictoria Falls, Botswana & Cape Town
13 dage:

Victoria Falls, Botswana & Cape Town

Højdepunkter på denne rejse:

Victoria Falls, Chobe Nationalpark med sine store elefantflokke og sit rige fugleliv, Cape Town med mulighed for spændende udflugter. Vand, safari og storby i én og samme rejse.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Livingstone, Zambia inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 3 overnatninger i Livingstone ved Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Transport fra Livingstone i Zambia til Chobe Nationalpark i Botswana
 • 3 overnatninger ved Chobe Nationalpark i Botswana inkl. morgenmad og aftensmad
 • Sejlads på Chobe-floden
 • Game drive i Chobe Nationalpark
 • Fly fra Kasane, Botswana til Cape Town inkl. transfer
 • 4 overnatninger i Cape Town inkl. morgenmad
 • Fly fra Cape Town til Danmark inkl. transfer
 • Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
Tillæg for enkeltværelse 6.700 kr.
Rabat ved større grupper.
Vælg denne rejse fordi…

Denne rejse kombinerer tre af de allerstørste højdepunkter i det sydlige Afrika; de mægtige Victoria-vandfald på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, safari i Botswanas fantastiske Chobe National Park og levende, smukke Cape Town i Sydafrika. Vand, safari og storby i én og samme rejse.

Allerede fra luften kan du være heldig at få det første glimt af et af verdens største vandfald. Det ligner nok mest en sky, der rejser sig op fra jorden, og det er ikke helt forkert; vandsprøjtene fra vandfaldene rejser sig ofte flere hundrede meter op i luften. Der bliver rigelig mulighed for at udforske området omkring Victoria Falls, inden turen går videre til Botswana.

I Botswana overnatter du tre nætter lige udenfor den fantastiske Chobe National Park, som huser det største antal elefanter i verden. Chobe er en fantastisk safaridestination, da man her både har traditionel safari på land i nationalparken, samtidig med, at der er mulighed for vandbaseret safari på den livsvigtige Chobe River. Dyrelivet er både rigt og mangfoldigt.

Rejsen slutter af i smukke Cape Town, hvor der er mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter, alt efter hvad du har lyst til at opleve. Mulighed for badeferieforlængelse på Mauritius.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Zambia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Victoria Falls
Dag 2: Ankomst Victoria Falls

Ved ankomsten i Livingstone i Zambia bliver du modtaget i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner og kørt til dit hotel. Du har tre overnatninger ved Zambezi-flodens bred.  

Overnatning AVANI Victoria Falls Resort 

Opgraderingsmulighed:

Dag 3-4: Oplevelser ved Victoria Falls
Dag 3-4: Oplevelser ved Victoria Falls

Dagene ved Victoria Falls er til fri disposition. Vi anbefaler dog, at du reserverer et par udflugter hjemmefra, da der ofte er rift om pladserne, og nogle steder er der begrænsninger på antallet af deltagere på turene.

Du må naturligvis ikke snyde dig selv for en gåtur omkring vandfaldene. Især gåturen ud på Knife Edge Bridge er absolut anbefalelsesværdig. Herfra får du et enestående udsyn til vandfaldene, og i regnsæsonen (ca. november-april) skal du forberede dig på at blive tæt på gennemblødt på gåturen. Men lufttemperaturen er lun, så det er kun sjovt at mærke naturens kræfter helt tæt på!

Der er nok at tage sig til. Området er et sandt aktivitetsmekka for et hav af oplevelser.

Vi tilbyder et spændende udvalg af tilvalgsture: En helikoptertur over vandfaldene er efter vores mening en af de bedste måder at opleve vandfaldene på. Kun fra luften er det muligt at se vandfaldene i hele deres længde. Vi kan også varmt anbefale et besøg på Elephant Café – det er en oplevelse for livet, og maden er ganske simpel fortryllende! En solnedgangstur på Zambezi-floden vil stå skarpt i dine erindringer fremover, og en togtur med The Royal Livingstone Express vil føre dig tilbage til kolonitiden. Valget er dit. 

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture: 

Overnatning AVANI Victoria Falls Resort 

Opgraderingsmulighed:

Dag 5: Transport fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark i Botswana
Dag 5: Transport fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark i Botswana

Du bliver hentet på hotellet, og køreturen mod Botswana begynder. Turen tager ca. 2-4 timer – lidt afhængig af ventetiden ved grænseovergangen i Kazungula. Kazungula er en lille landsby, som ligger lige ved bredden af Zambezi-floden, og her mødes ikke mindre end 4 forskellige lande; Zambia, Zimbabwe, Botswana og Namibia. Du skal fra Zambia ind i Botswana, og turen over floden foregår med en lokal færge. Du skal selv gå ind i Botswana, og du bliver bedt om at træde på en måtte (med sko på), som indeholder et kemikalie, der renser dine sko for eventuelle smitsomme sygdomme (for planter og dyr). Det er en lidt langsommelig, men meget afrikansk, oplevelse.  

I Kasane – hovedbyen ved Chobe – tilbringer du tre nætter. 

Overnatning Chobe Safari Lodge 

Opgraderingsmulighed:

Dag 6: Chobe Nationalpark
Dag 6: Chobe Nationalpark

I dag skal du opleve nationalparken. Dagen byder både på en afslappende sejlads på floden, hvor du har rigtig gode muligheder for at komme tæt på flodhestene, samt en helt traditionel game drive på land.  

Botswanas regering satser på bæredygtig turisme, og du oplever derfor en uspoleret og spændende natur med et fantastisk og rigt dyreliv. I Chobe Nationalpark kan du bl.a. opleve bøfler, elefanter, løver, geparder og leoparder. Læg også mærke til det utrolige fugleliv på denne tur – bl.a. Botswanas smukke nationalfugl, ellekragen. 

Om aftenen er du tilbage på lodgen, hvor middagen venter. 

Overnatning Chobe Safari Lodge 

Opgraderingsmulighed:

Dag 7: Chobe Nationalpark
Dag 7: Chobe Nationalpark

Dagen i dag er til fri disposition. Måske har du bare lyst til at slappe af ved poolen og nyde udsigten til floden? Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter til nationalparken både hjemmefra og på lodgen 

Du kan vælge at tilkøbe følgende tur hjemmefra: 

Overnatning Chobe Safari Lodge 

Opgraderingsmulighed:

Dag 8: Kasane – Cape Town
Dag 8: Kasane – Cape Town

Der er afgang fra hotellet mod lufthavnen. Med mindre der står en elefant i vejen (et ikke så ualmindeligt problem i Kasane), tager det ca. 7 minutter at køre til lufthavnen. 

Herfra flyver du til Cape Town i Sydafrika, hvor vores lokale repræsentant venter på dig i lufthavnen. Du bliver kørt til hotellet, hvor du tilbringer de sidste 4 nætter af dit afrikanske eventyr. 

Overnatning Premier Hotel Cape Manor 

Opgraderingsmulighed:

Dag 9-11: Cape Town
Dag 9-11: Cape Town

Dagene i Cape Town er til fri disposition, og her er nok at tage sig til. 

Cape Town ligger ved foden af det smukke og berømte Taffelbjerg, hvorfra du kan nyde udsigten til Kap det Gode Håb, vinlandet og det mørkeblå Atlanterhav med Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Et besøg på netop Robben Island er på listen over ”must-do’s” i Cape Town.  

Det helt centrale sted for alle besøgende i Cape Town er området omkring Waterfront. Her kan man snildt bruge en hel dag på at kigge butikker, se på sjove optrædener, drikke kaffe, grine af de kluntede sæler og spise en is. 

Cape Town byder også på mange historiske seværdigheder, spændende bygninger, interessante museer og masser af gode restauranter.  

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilkøbsture: 

Overnatning Premier Hotel Cape Manor 

Opgraderingsmulighed:

Dag 12: Hjemrejsen starter
Dag 12: Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Sydafrika. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs. 

Dag 13: Hjemkomst
Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie. 

Kombinationsmuligheder efter safarien
Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter
Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter
Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Pr. barn u/12 år: + 5.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr.

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.