• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaMalariafri safari i Sydafrika & Cape Town
11 dage

Malariafri safari i Sydafrika & Cape Town

Slip for malariapillerne på Eastern Cape og få en ”all inclusive” safarioplevelse samt kanotur, bushwalk og besøg i lokal landsby. Slut rejsen af med storbyferie i smukke Cape Town.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Malariafri safari i Sydafrika & Cape Town Malariafri safari i Sydafrika & Cape Town
11 dage

Malariafri safari i Sydafrika & Cape Town

Slip for malariapillerne på Eastern Cape og få en ”all inclusive” safarioplevelse samt kanotur, bushwalk og besøg i lokal landsby. Slut rejsen af med storbyferie i smukke Cape Town.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Port Elizabeth
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 4 overnatninger på Main Lodge i chalet inkl. helpension med lokale drikkevarer (også vin og øl)
 • 4 safariture i Kariegas egne åbne 4-hjulstrukne safaribiler
 • 1 guidet vandresafari
 • Besøg i lokal township inkl. frokost
 • 1 guidet kanotur
 • Fly fra Port Elizabeth til Cape Town
 • 4 overnatninger på Premier Hotel Cape Manor i Cape Town inkl. morgenmad
 • Mulighed for at forlænge opholdet i Cape Town
 • Fly fra Cape Town til Danmark
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

 

OBS! Rækkefølgen af oplevelserne ser ikke nødvendigvis ud som her beskrevet. Guiderne tager hensyn til både vind, vejr, dyreliv osv., når dagene planlægges.

Rejsen kort fortalt

Tag på safari i Sydafrikas Eastern Cape provins. Her er smuk natur, tempereret klima, et rigt dyreliv – og ingen malaria!

Det 10.000 hektar store Kariega Game Reserve er et privat vildtreservat. Du deler de store dyre- og naturoplevelser med kun få andre gæster. Da området er privat, er det desuden muligt at køre ”off-road”, tage på bushwalk og sejle gennem naturen i kano – alt sammen noget, der bidrager til en eksklusiv safarioplevelse.

Skal du have familien med på safari, er Kariega også det perfekte sted. Nogle af vildtguiderne er særligt uddannede til at have med børn at gøre og ved derfor, hvordan man formidler safarioplevelser i børnehøjde. Her er legerum, formiddagsaktiviteter for ungerne og mulighed for at få sit eget ”Junior Ranger” certifikat.

Vi har inkluderet game drives hver dag. Det er jo derfor, du er taget på safari. Ud over ”Big Five” har vildtreservatet flodheste, hyæner, eland, giraffer, gnuer, impalaer, sjakaler, zebraer osv. Fuglelivet er rigt, og du kan bl.a. opleve sekretærfugle, isfugle, hejrer, storke, flodørne og mange andre. Vi har desuden inkluderet et par andre lokale oplevelser, så du får mest muligt ud af dit sydafrikanske eventyr.

Vi har også gjort safariopholdet ”all inclusive”, så alt mad og drikke er inkluderet.

Efter endt safari går turen mod Cape Town med storbyoplevelser og gode muligheder for selv at sætte dit præg på rejsen.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du får fantastiske safarioplevelser og forkælelse på en lækker lodge, hvor alt er inkluderet
 • Du oplever et privat vildtreservat, hvor det er muligt at køre off-road og komme tættere på dyrene
 • Eastern Cape i Sydafrika er et malariafrit område
 • Slut rejsen af med storbyoplevelser og tid på egen hånd i smukke Cape Town

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afgang med fly fra Danmark til Port Elizabeth med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Efter ankomst i lufthavnen bliver du mødt af chaufføren, der kører dig til Kariega Game Reserve. Turen på ca. 120 km varer ca. 1½ time.

Kariega Game Reserve er et privat familieejet vildtreservat på ca. 10.000 hektar. Det svarer arealmæssigt til et område på størrelse med Samsø. Vildtreservatet blev oprettet for ca. 20 år siden i et meget naturskønt område med højdedrag, dale og to floder. I reservatet er der både buskland og åbne græsområder, der er våde engdrag og tørre bakkeskråninger. Alt sammen giver fantastiske forhold for dyrene. Og dem er der mange af, først og fremmest ”The Big 5”: Løver, elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler. Men også mange af de andre spændende og eksotiske dyr som den smukke impala, vandbukken, der kendes på den hvide ring om rumpen, den største antilope, eland, der vejer næsten 1 ton, kuduen med de imponerende snoede horn, den sky sjakal og dem, vi måske bedre kender, såsom zebra, flodhest, giraf, gnu, vortesvin og bavianer. Der er selvfølgelig også mange spændende fugle.

Efter ankomst bliver du indkvarteret i den 4-stjernede Main Lodge i en luksus-chalet. Efter indkvartering er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Vandresafari

Formiddagen er til fri disposition, inden du i eftermiddag skal på en vandresafari, som giver dig en helt anden oplevelse af naturen og dyrene. Her er det ikke længere de store dyr, som er i fokus, men derimod de mindre dyr, planter, lyde og dufte. Måske får du øje på kamæleonen eller de utrættelige dung beetles – skarnbasser, der ruller kugler af elefantlort til deres æg. Guiden lærer dig også, hvordan du skelner mellem de forskellige dyrespor. En vandresafari giver dig en langt større forståelse for naturen, du befinder dig i. Bemærk, at børn skal være over 16 år for at komme med på denne vandresafari. Har du mindre børn med, er der hver formiddag afgang på en mere børnevenlig bushwalk – også med egen ranger.

Alle måltider i løbet af dagen serveres i restauranten på Main Lodge.

Overnatning:
Dag 4: Besøg i lokal township

På en af dagene i Kariega besøger du en lokal ”township”. Kariega har støttet en gruppe unge iværksættere, som gerne ville lave guidede ture i deres lokalområde, og takket være The Kariega Foundation er dette blevet muligt. Turen varer godt 3 timer, og undervejs besøger du bl.a. et lokalt hjem og en ”Sangoma” – en traditionel healer. Frokosten serveres i en lille lokal restaurant. Det er en rigtig spændende tur med god mulighed for at lære mere om Sydafrika og den lokale kultur.

Udover frokosten serveres måltiderne i løbet af dagen i restauranten på Main Lodge.

Overnatning:
Dag 5: Safari med sejlads på floden og kanotur

Dagen starter med en morgensafari, som i dag er kombineret med en sejlads på Kariega-floden. Hen på eftermiddagen venter en guidet kanotur på den rolige flod. Mens du stille padler afsted, oplever du naturens uforstyrrede ro, mens du kan battle med dine medrejsende om at spotte det rige fugleliv og dyrene, der græsser nær flodens bredder. Det er safari på en helt anderledes måde, hvor du kommer tæt på dyrene på en helt anden måde.

Alle måltider i løbet af dagen serveres i restauranten på Main Lodge.

Overnatning:
Dag 6: Fly fra Port Elizabeth til Cape Town

Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Port Elizabeth, hvorfra du flyver til Cape Town. Her bliver du modtaget af vores lokale guide, som kører dig til dit hotel. Du har 4 overnatninger i Cape Town.

Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 7-9: Oplevelser i Cape Town

Dagene i Cape Town er til fri disposition.

Cape Town er en fantastisk by! Med den smukke beliggenhed ved foden af det berømte Table Mountain kan man sagtens få flere dage til at gå med bare at spadsere rundt og se på byen og nyde havnefronten og de mange historiske seværdigheder og bygninger samt museer og gode restauranter. Besøg eventuelt District Six-museet, der fortæller om den tvangsflytning af mennesker, som fandt sted under apartheid. Er du interesseret i moderne kunst, er Zeitz Museum of Contemporary Art et absolut must. Vi anbefaler også, at du sætter god tid af til at opleve hele området omkring Waterfront. Her er caféer, restauranter, butikker og et hav af aktiviteter og seværdigheder.

Det kan også varmt anbefales at bevæge sig lidt udenfor byen. En guidet dagstur til Kap Det Gode Håb er en stor oplevelse. Undervejs stopper du ved Boulders Beach, hvor du kan se de små søde pingviner. Udsigten fra Chapman’s Peak Drive tager også altid pusten fra de fleste.

Vinlandet omkring Cape Town er verdenskendt. På en dagstur besøger du både Stellenbosch, Paarl og Franschoek – du smager naturligvis også på de gyldne dråber.

Glem heller ikke Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i fængsel. Tidligere fanger viser rundt på øen, og det er bestemt et besøg værd.

Sidst, men ikke mindst, skal du unde dig selv at opleve byen fra toppen af Table Mountain – Cape Towns vartegn. Du kan både tage kabelbanen herop, og hvis du trænger til at få rørt benene lidt, kan vi varmt anbefale en vandretur til toppen, hvor der bliver rig mulighed for at nyde de smukke udsigter undervejs.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilkøbsture. Vi anbefaler, at du reserverer turene hjemmefra, så du er sikret, at der er plads. Især nogle af turene er meget populære, og der kan være rift om pladserne.

Dag 10: Afrejse fra Cape Town

Du bliver hentet på hotellet i god tid før afrejsen og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Mauritius, 5 nætter

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Tillæg for enkeltværelse 11.000 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.