• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaCape Town, Namibia & Victoria Falls
15 dage

Cape Town, Namibia & Victoria Falls

Fra Cape Towns storbycharme til Namibias knaldrøde landskaber og de mægtige Victoria Falls. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas mest utrolige oplevelser: Storby, natur og vandfald.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Cape Town, Namibia & Victoria Falls Cape Town, Namibia & Victoria Falls
15 dage

Cape Town, Namibia & Victoria Falls

Fra Cape Towns storbycharme til Namibias knaldrøde landskaber og de mægtige Victoria Falls. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas mest utrolige oplevelser: Storby, natur og vandfald.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Cape Town inkl. transfer
 • 4 overnatninger på Premier Hotel Cape Manor i Cape Town inkl. morgenmad
 • Transfer til lufthavnen i Cape Town
 • Fly fra Cape Town til Walvis Bay og transfer til Swakopmund i Namibia
 • Transport i Namibia som beskrevet i programmet med engelsk-tysk-talende guide/chauffør
 • 5 overnatninger på lodges og hoteller i Namibia inkl. morgenmad
 • Entré og guidet rundtur til Sossusvlei & Sesriem Canyon
 • Fly fra Windhoek til Livingstone i Zambia inkl. transfer
 • 3 overnatninger på Avani Victoria Falls Resort i Livingstone ved Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Mulighed for at forlænge opholdet ved Victoria Falls
 • Fly fra Livingstone til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min 2 rejsende

Rejsen kort fortalt

På denne rejse kommer du til at opleve tre af det sydlige Afrikas helt store seværdigheder: storbyoplevelser i Cape Town, golde og enestående landskaber i Namibia og vilde naturoplevelser ved Victoria Falls.

Rejsen er fyldt med kontraster og et rigtig godt valg til dig, der måske allerede har været på safari og drømmer om at se mere af Afrikas kontrastfyldte natur. Glæd dig til at opleve kontrasterne mellem Namib-ørkenens røde sand, de store sandklitter ved Sossusvlei og de brusende Victoria Falls. Men også de to byer, Sydafrikas Cape Town og Namibias Swakopmund, er to vidt forskellige oplevelser, både i forhold til historie og kultur.

I Cape Town er dagene til fri disposition. Tag med på én eller flere forskellige udflugter, som kan tilkøbes hjemmefra, eller udforsk byen på egen hånd – det er op til dig.

I Namibia rejser du i en mindre international gruppe med en lokalkendt guide, der ledsager dig hele vejen. Du ser de største højdepunkter, og der er tid til at gå på opdagelse i Swakopmund, bestige en af verdens største sandklitter og beundre Sesriem Canyon.

Ved Victoria Falls kan du opleve vandfaldene på egen hånd eller tilkøbe udflugter alt efter, hvad du har lyst til at opleve.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du har måske tidligere været på safari og drømmer om at opleve mere af Afrika
 • Du kan glæde dig til storbyoplevelser i smukke og charmerende Cape Town
 • Namibias storslåede natur står højt på din ønskeliste
 • Du kan skylle rejsestøvet fra Namibia af ved de brusende Victoria Falls

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afgang med fly fra Danmark til Cape Town med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Cape Town

Du ankommer i Cape Town, hvor du bliver mødt af vores lokale guide og kørt til dit hotel. Du har 4 overnatninger i skønne Cape Town. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3-5: Oplevelser i Cape Town

Du har dagene fri til at udforske Cape Town i dit eget tempo.

Besøg eventuelt District Six-museet, der fortæller om den tvangsflytning af mennesker, som fandt sted under apartheid. Er du interesseret i moderne kunst, er Zeitz Museum of Contemporary Art et absolut must. Vi anbefaler også, at du sætter god tid af til at opleve hele området omkring Waterfront. Her er caféer, restauranter, butikker og et hav af aktiviteter og seværdigheder. Sidst, men ikke mindst, skal du unde dig selv at opleve byen fra toppen af Table Mountain – Cape Towns vartegn.

Der er også mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter. En del af disse kan med fordel bestilles hjemmefra, da der er plads til et begrænset antal deltagere.

Dag 6: Cape Town – Swakopmund

Du bliver hentet på dit hotel i Cape Town og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Walvis Bay i Namibia. Her bliver du hentet og kørt til dit hotel i Swakopmund. Du har resten af dagen til fri disposition.

Dag 7: Swakopmund

Kystbyen Swakopmund blev grundlagt i 1892 som udskibningshavn for Tysk Sydvestafrika. En stor del af befolkningen taler stadig tysk, og byen anses for at have nogle af de fineste eksempler på tysk kolonitidsarkitektur i hele verden.

Dagen i dag er til fri disposition til at udforske byen.

Du kan f.eks. tage forbi ”The Jetty”, Swakopmunds mole, der er blevet et af byens varemærker, udforske byens arkitektur på en gå- eller cykeltur rundt i byen eller besøge et af byens museer. Det er også muligt at tilkøbe forskellige udflugter – din guide vil hjælpe dig!

Dag 8: Swakopmund – Sossusvlei

Det er tid til at tage afsked med Swakopmund og køre på opdagelse i de smukke, namibiske landskaber.

Du skal ikke ret langt uden for byen, før landskabet primært består af ørken. Nogle steder ligner det næsten et rent månelandskab, og alligevel er her en utrolig variation. De mange farver og faconer imponerer konstant.

Gaub-passet langs Naukluft-bjergene er et af dagens helt store højdepunkter. Hold udkig efter Hartmanns bjergzebra, som lever her i området.

Omkring den lille by Solitaire ligger adskillige bilvrag og minder dig om, at landskabet er ubarmhjertigt.

Ud på eftermiddagen ankommer du til din lodge ved Sossusvlei. Det er muligt at tilkøbe en solnedgangstur – eller du kan bare slappe af og nyde lodgens faciliteter.

Bemærk venligst: På afgangene den 6. august og 17. august 2021 bor du på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 9: Oplevelser i Sossusvlei og Sesriem Canyon

Der er tidlig afgang fra lodgen, så du får mest muligt ud af dagen. Solopgangen her i ørkenen er helt fantastisk. Farverne, der skifter, efterhånden som solen stiger højere og højere op på himlen, er ganske enkelt spektakulære!

Dagens helt store højdepunkt er naturligvis besøget i Sossusvlei. Dune 45 er nok én af verdens mest fotograferede sandklitter. Dens perfekte form og det røde sand står i skærende kontrast til den blå himmel, og det er da også virkeligt vanskeligt ikke at gå amok med kameraet! Der er tid til, at du kan bestige et par af de store, røde sandklitter og nyde udsigten til de enormt mange farver og former, landskabet byder på.

Fra Sossusvlei går turen mod Sesriem Canyon. Gennem millioner af år har Tsauchab-floden skåret sig gennem landskabet og formet kløften. Det er et af de eneste steder i området, der har vand året rundt. Du kommer på en gåtur ind i selve kløften.

Sidst på dagen er du tilbage på lodgen, hvor der er tid til at slappe af ved poolen og fordøje dagens oplevelser.

Bemærk venligst: På afgangene den 6. august og 17. august 2021 bor du på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 10: Sossusvlei – Windhoek

Der er igen tidlig afgang fra lodgen. Turen går mod Namibias hovedstad, Windhoek, hvor eftermiddagen er til fri disposition.

Efter dagene i ørkenen kan det sikkert føles lidt overvældende at komme til en større by igen. Også i hovedstaden er indflydelsen fra den tyske kolonitid tydelig. Du kan udforske byen til fods og besøge museer, caféer, restauranter og butikker. Namibia Craft Centre er et besøg værd, hvis du mangler at købe de sidste souvenirs.

Du har en enkelt overnatning i Windhoek.

Overnatning:
Dag 11: Windhoek – Livingstone – Victoria Falls

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver (med mellemlanding) til Livingstone i Zambia. Her bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du har tre overnatninger.

Resten er dagen er til fri disposition.

Dag 12-13: Oplevelser ved Victoria Falls

Det kan næsten ikke blive mere kontrastfyldt; fra Namibias tørre, røde sand til Victoria Falls’ brusende tæppe af vand omgivet af regnskov.

Hvordan du bruger dagene her ved et af verdens største vandfald er helt op til dig. Det er muligt at tilkøbe forskellige udflugter, men du kan også vælge bare at slappe af og selv gå op opdagelse.

Du må naturligvis ikke snyde dig selv for en gåtur omkring vandfaldene. Især er turen over Knife Edge Bridge et absolut must. Men pas godt på kameraet, hvis du er her i regnsæsonen (ca. november – april), for her er der så meget tryk på vandfaldene, at du skal regne med at blive gennemblødt – det er en fantastisk oplevelse!

Dag 14: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet i god tid før hjemrejsen og kørt til lufthavnen.

Dag 15: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 5.500 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.