• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaAfrika uden filter med dansk turkoordinator
10 dage

Afrika uden filter med dansk turkoordinator

Inde i den verdensberømte Kruger Nationalpark finder du Nkambeni Tented Camp. Her bor du i komfortable telte med udsigt til bushen og tager på safari ind i nationalparken.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Afrika uden filter med dansk turkoordinator Afrika uden filter med dansk turkoordinator
10 dage

Afrika uden filter med dansk turkoordinator

Inde i den verdensberømte Kruger Nationalpark finder du Nkambeni Tented Camp. Her bor du i komfortable telte med udsigt til bushen og tager på safari ind i nationalparken.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Johannesburg inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Dansk turkoordinator
 • 7 overnatninger på Nkambeni Safari Tented Camp i Kruger Nationalpark inkl. halvpension
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Johannesburg til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugspakke:

 • Sunset game drive med sundowner
 • To heldags safariture
 • Bush walk med veluddannede rangere
 • Halvdags safaritur efterfulgt af bush braai under den afrikanske himmel
 • Heldagstur på Panoramaruten i Drakensbjergene
 • Besøg til Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre og Khamai Reptile Centre

Rejsen kort fortalt

På denne rejse bor du på Nkambeni Safari Tented Camp, som ligger inde i selve Kruger Nationalpark. Du oplever parkens fantastiske landskab med de smukke granitbjerge og endeløse græssletter, hvor der er mulighed for at komme tæt på The Big Five samt giraffer, zebraer, gnuer, antiloper, impalaer og mange mange flere. Du prøver en vaskeægte afrikansk middag under den stjerneklare afrikanske himmel og spotter de nataktive dyr på en ”Sunset Game Drive”, hvilket er en meget anderledes måde at opleve dyrelivet på. Har du ikke fået nok at savannens mange dyr, kan du besøge et rehabiliterings- og bevaringscenter for sårede, forældreløse unger af nogle af Sydafrikas truede dyrearter. Mangler der fart over feltet kan du med fordel tilkøbe en af vores ture til Hazyview, hvor du har mulighed for at køre på quad bike eller få adrenalinen til at pumpe på en canopy tur.

Samtidig er dette også en rejse for dig, der ønsker at give dine børn en fantastisk safarioplevelse. På Nkambeni er der telte med 2 køjesenge til børnene i samme telt, så der kan bo 2 voksne og 2 børn sammen.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du bor inde i selve Kruger Nationalparken
 • Du bor i “tented camp” med naturen lige udenfor døren – men stadig med god komfort
 • Kom tæt på Big 5 på safari i Kruger Nationalpark
 • Du kan forlænge rejse til Mauritius, Victoria Falls, Cape Town eller Chobe Nationalparken

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Sydafrika med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Johannesburg – Sunset Game Drive i Kruger Nationalpark

Efter ankomst i Johannesburgs internationale lufthavn går du gennem immigrationen, samler din bagage op og fortsætter gennem tolden. Ude i ankomstområdet venter din engelsktalende chauffør, som kører dig til Nkambeni Safari Camp, der ligger i den sydlige del af den verdensberømte Kruger Nationalpark. Parken strækker sig 350 km fra syd til nord og ca. 65 km fra øst til vest og dermed er en af verdens største nationalparker.

Turen fra lufthavnen går østover forbi Nelspruit og videre nordpå til Numbi Gate, som er indgangen til Kruger Nationalpark. Efter ca. 5 timer er du fremme ved Nkambeni Safari Camp, som er dit overnatningssted under hele rejsen.

Ved solnedgang kører du på en stemningsfyldt game drive i Kruger Nationalpark. Du starter med en ”sundowner”, som er en drink der serveres i solnedgangens smukke lys. Som skumringen falder på, begynder du en spændende aftensafari, hvor du spotter dyrene med spotlights fra safaribilen. Herved oplever du også de nataktive dyr, som skjuler og hviler sig om dagen.

Hvis vejret er klart, kan du spørge guiden om nogle af den sydlige halvkugles smukke stjernebilleder som fx Sydkorset eller Orions Bælte.

Dag 3: Heldagssafari i Kruger Nationalpark

Kruger Nationalpark kom under regeringens beskyttelse i 1898, da Paul Kruger (præsident for republikken Transvaal) etablerede Sabie Game Reserve mellem Sabie og Crocodile River, som et kontrolleret jagtområde. I 1926 blev også naboreservatet Shingwedzi Game Reserve og forskellige private farme en del af Sabie Game Reserve, som blev samlet under navnet Kruger Nationalpark. Parken blev åbnet for offentligheden i 1927. I 2002 blev Kruger Nationalpark en del af ”The Great Limpopo Transfrontier Park” sammen med Gonarezhou Nationalpark i Zimbabwe og Limpopo Nationalpark i Mozambique.

I dag skal du på heldagssafari, som foregår i den sydvestlige del af Kruger Nationalpark. Dette område siges at være den smukkeste del af parken med dens spektakulære granitbjerge, også kaldet kopjes, som pryder bushlandskabet. Her er også tykke bevoksninger af akacietræer, pilekrat, morbær-figentræer og blomstrende arter som bl.a. de røde, orange koraltræer.

Du kører afsted tidligt om morgenen, da det er på dette tidspunkt, at dyrene er mest aktive i deres søgen efter føde. I Kruger Nationalpark kan du bl.a. opleve elefanter, impalaer, flodheste, giraffer, næsehorn, bøfler, zebraer, gnuer, kudus, vandbukke, bavianer, marekatte, leoparder og mindre rovdyr. Parken er hjemsted for i alt 147 forskellige pattedyrsarter og 114 forskellige krybdyrarter. Også fuglelivet er helt fantastisk med intet mindre end 517 forskellige arter som bl.a. hornravne, de smukke og farverige europæiske biædere, koritrappe og saddelnæb, som bedst kan opleves ved vandhullerne. Mens du holder udkig, fortæller den veluddannede guide om parkens dyr og natur.

Sidst på eftermiddagen er du tilbage på lodgen – og du har forhåbentligt kameraet fyldt med gode skud!

Dag 4: Bush Walk, Sunset Game Drive, Traditionel sydafrikansk middag

Efter morgenmaden skal du på en unik oplevelse, nemlig på bush walk med to veluddannede rangere, som er særligt uddannede til bush walks. Den ene danner fortrop, mens den anden danner bagtrop – begge er udstyret med rifler for en sikkerheds skyld. De guider dig ud i bushen, hvor du lærer at afkode naturens signaler ved at dufte, lytte, spejde og iagttage. Du hører om dyrenes adfærd og hvordan du identificerer dem på deres spor. Måske er du heldig at se elefanter, næsehorn, løver eller nogle af parkens mange byttedyr og mindre dyr, som du ikke når at se, når du kører i safaribilen.
Ikke tilladt for børn under 12 år.

Om eftermiddagen kører du på game drive, hvor du oplever dyrene i solnedgangens lys. Du vil opleve dyrelivet på en helt ny måde, når tusmørket falder på. Ikke tilladt for børn under 6 år.

Hvis vejret tillader det, venter dig herefter en traditionel sydafrikansk middag bestående af kød, grøntsager og salat, under den åbne himmel. Du mærker straks den hyggelige stemning med de tændte lanterne og åbent ildsted. Her kan du nyde aftenen og den klare stjernehimmel. Husk en trøje, da det kan være køligt efter solnedgang.

Dag 5: Heldagstur til Drakensbjergene

I dag skal du på en meget scenisk heldagstur langs Panoramaruten i de dramatiske Drakensbjerge. Drakensbjergene er røde og danner en fantastisk kontrast til de grønne træer og planter. Du oplever Blyde River Canyon, der er op mod 700 meter dyb og 60 km lang og dermed er verdens tredje største canyon. Du gør stop ved de tre vigtigste udsigtspunkter langs kløften; God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De Tre Rondaveller. De Tre Rondaveller er 3 meget smukke og markante klippeformationer, der i udseende minder om de runde hytter, som tidligere fandt i lokale landsbyer mange steder i det sydlige Afrika. Der er også mange vandfald på Panomararuten, og du gør stop ved et af dem. Det kan være Berlin Falls, hvor vandet falder 150 meter ned i en sø. Eller måske er stoppet ved Lisbon Falls, der ligger hvor Blyde River deler sig i to og derefter falder 92 meter ned over en næsten lodret klippe og igen samles til et løb. Der er mange andre vandfald, og guiden afgør hvor stoppet bliver. Et af dagens mest spektakulære besøg vil klart være Bourke’s Luck Potholes, der er cylindriske huller slidt ned i klipperne af vand og sand gennem tusindvis af år. Du kan komme helt tæt på dette naturfænomen langs nogle broer, der er bygget hen over de særegne huller.

Dag 6: Dagen er til fri disposition

Dagen er til fri disposition, hvor du kan slappe af ved poolen eller deltage i en af vores ekstra udflugter, som du kan læse mere om herunder:

Dag 7: Besøg til Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre og Khamai Reptile Park

I dag besøger du Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre og Khamai Reptile Park.

Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre

Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre er et rehabiliteringscenter for Sydafrikas vilde dyr, der enten er blevet forladt, såret eller forgiftet. Centeret blev etableret af forretningsmanden Johan Strijdom i 1991 og drives af Brian Jones, som bidrager med en kæmpe viden og erfaring, da han har hjulpet og plejet sårede og forældreløse dyr, siden han var 4 år gammel. Centeret er hjemsted for både løver, leoparder, servaler, losser, grævlinger, vilde hunde, ørne og gribbe.

Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre arbejder hårdt for at sætte flest mulige dyr tilbage i naturen og har endda formået at skabe et succesfuldt avlsprojekt. Efter at have avlet og sat flere end 160 dyr tilbage til naturen, har centeret modtaget rapporter om, at nogle af hunløverne har parret sig med vilde hanner.

Filosofien bag centeret er, at viden skal spredes, hvis dyrelivet skal reddes. Du vil derfor få en guidet rundvisning, hvor du lærer og hører om dyrene og deres historier samt de udfordringer, der er forbundet med bevarelse og beskyttelse af dyrenes levesteder.

Khamai Reptile Centre

Khamai Reptile Park er et bevarelsescenter for Sydafrikas padder og krybdyr ejet af Donald Strydom. Centeret kombinerer uddannelse og forskning for at beskytte og redde disse dyr. Det dedikerede team mener, at især viden er et af de mest betydningsfulde værktøjer for bevarelsen og derfor får du på denne tur et indblik i arbejdet og lærer om de mange dyrearter som består af bl.a. krokodiller, firben, slanger, frøer, kamæleoner, skildpadder og edderkopper.

Dag 8: Heldagssafari i Kruger Nationalpark

Efter morgenmaden skal du på heldagssafari i Kruger Nationalpark. Du kører ud på de store græssletter, hvor der går store flokke af antiloper og andre byttedyr, som tiltrækker de morgensultne rovdyr som løver og leoparder. Husk kameraet!

Sidst på eftermiddagen kan du opleve elefanter, bøfler, zebraer og giraffer, som søger mod vandhullerne for at drikke.

Hvis du er heldig, kommer du hjem med billeder af The Big Five, som er det kendte udtryk fra storvildtsjagt i Afrika. The Big Five er de fem afrikanske dyr, som er sværest og farligst at nedlægge; bøfler, elefanter, leoparder, løver og næsehorn.

Dag 9: Hjemrejse

Du bliver hentet og kørt til Johannesburgs internationale lufthavn, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 10: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyferie i Cape Town, 4 nætter

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Oplevelser ved Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Safarioplevelser i Okavango-deltaet, 4 nætter

Forlæng din rejse med en safaritur til et af verdens mest unikke naturområder.

I starten af januar begynder det at regne i Angolas bjerge. Regnen vælter ned af bjergsiderne og oversvømmer store landområder. Når jorden ikke kan optage mere vand, begynder regnvandet at løbe mod syd – væk fra havet. I løbet af nogle måneder når det frem til Okavango-floden, og scenariet gentager sig; når floden ikke kan optage mere vand, bliver de omkringliggende landområder oversvømmet, og vandet fortsætter sin rejse mod syd – mod Botswana. Ca. 6 måneder efter, at vandet faldt som regnvand i Angolas bjerge, når det Botswanas Kalahari ørken. Her løber det ud i ingenting. Her er intet hav, ingen flod – kun gold ørken, som uden dette vand ville være fuldstændig tør og livløs det meste af året. Takket være Angolas regnvand bliver det imidlertid til et verdens største indlandsdeltaer og et af Afrikas mest dyrerige områder – og en fantastisk safari-destination.

Deltaet er naturligvis et sandt paradis for fugleelskere. Hele 530 forskellige fuglearter findes her. Du kan også se flodheste, krokodiller, elefanter, giraffer, zebraer og massevis af antilopearter. Og med byttedyr følger rovdyr, så hverken løver, leoparder eller vilde hunde er ikke noget ualmindeligt syn her.

Du overnatter i en rustik, men komfortabel og meget hyggelig teltlejr, hvor alle telte har eget bad og toilet på bush-manér. Herfra kører du på safariture i deltaet. Det er muligt at tilkøbe en sejltur i en traditionel kano, hvis du har lyst til at opleve det hele fra vandsiden.

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende og anbefales ikke for børn under 12 år.

Opgraderingsmulighed: Hvis du har lyst, kan du vælge at opgradere til en permanent teltlejr med pool – se nedenfor. Hvis du vælger at opgradere, flyver du i stedet fra Maun og ind i deltaet t/r.

Bemærk, at teltlejrene i Okavango-deltaet generelt har få værelser (telte) og ofte er udsolgt mange måneder i forvejen. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid, hvis du vil opgradere. Vi har valgt tre lejre, som alle ligger meget tæt på hinanden og minder utroligt meget om hinanden i indretning og stil. Vi kan ikke på forhånd sige hvilken af de tre, du kommer til at bo på, men vi vil naturligvis gøre vores bedste for at opfylde dit ønske!

Forlængelsen skal bookes senest 60 dage før afrejse.

Elefantoplevelser i Chobe Nationalpark, 3 nætter

Vil du have elefant-garanti skal du tage til Chobe nationalparken i Botswana. Det er her, du finder den største koncentration af elefanter på hele det afrikanske kontinent. Mindst 50.000 elefanter lever her – nogle siger endda helt op til 120.000. Derudover kan du se massevis af bøfler, gnuer, zebraer, giraffer, antiloper, løver, flodheste, krokodiller og et rigt fugleliv med f.eks. storke, biædere og gribbe. Det er heller ikke ualmindeligt at se både hyæner, leoparder eller de sjældne vilde hunde. Det er ikke uden grund, at Botswana ofte bliver udnævnt til et af de bedste safarilande i hele Afrika!

Chobe nationalparken byder på en enestående og varieret safarioplevelse med både traditionel gamedrive og masser af aktiviteter på den livgivende Chobe flod.

Denne 4 dages safariforlængelse til Chobe byder på det bedste af begge verdener på land og til vands, og vi har endda indlagt en fridag i programmet, hvor du f.eks. kan tilkøbe en tur til de mægtige Victoria Falls, en ekstra flodsejlads eller flere gamedrives. En enestående mulighed for at opleve Botswana, nu du er rejst hele vejen til Afrika!

Tillæg for enkeltværelse 2.200 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.