Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaSydafrika9 dage Safari i Sydafrika
9 dage:

Safari i Sydafrika med dansk turkoordinator

Højdepunkter på denne rejse:

Boulders Game Reserve, Kruger Nationalpark, Drakensbjergene, Blyde River, Bourke’s Luck Potholes, God’s Window, De Tre Rondaveller.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Johannesburg inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Dansk turkoordinator
 • 6 overnatninger på Pestana Kruger Lodge **** inkl. halvpension
 • Bush Walk med specialuddannet guide i Boulders Game Reserve
 • Sunset Game Drive med sundowner i Boulders Game Reserve
 • Heldags safaritur i Kruger Nationalpark
 • Heldagstur på Panoramaruten i Drakensbjergene
 • Halvdags safaritur i Kruger Nationalpark
 • Afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Johannesburg til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
Tillæg for enkeltværelse 2.200 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

På denne rejse bor du på Pestana Kruger Lodge ved Crocodile River med udsigt over den verdensberømte Kruger Nationalpark. Du har mulighed for at komme tæt på The Big 5, og du lærer at afkode naturens signaler på en spændende bushwalk med en dygtig ranger. Du oplever Sydafrikas højeste og længste bjergkæde Drakensbjergene. I Drakensbjergene er der en spektakulær udsigt over et af turens højdepunkter Blyde River Canyon, der er verdens tredje største kløft. Du oplever også udsigtspunkterne God’s Window og Bourke’s Luck Potholes, hvor floderne Blyde og Treur har eroderet dybe, cylindriske formationer i klipperne. Føler du dig ikke mættet af oplevelser kan du med fordel tage på canopy tur, spille golf, opleve Sudwalas millioner år gamle grotter, besøge en swazi familie i Swaziland eller et rehabiliteringscenter for truede/forældreløse dyr, ja mulighederne er mange.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med aftenfly fra Danmark til Johannesburg med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Pestana Kruger Lodge
Dag 2: Ankomst til Pestana Kruger Lodge

Efter ankomsten til Johannesburg kører du igennem det smukke landskab til den 4-stjernede Pestana Kruger Lodge. Lodgen ligger ved Crocodile River med en farverig panoramaudsigt over Kruger National Park. Eftermiddagen kan bruges til at nyde den fantastiske udsigt fra terrassen eller slappe af ved poolen.

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 3: Bushwalk og Sunset Game Drive
Dag 3: Bushwalk og Sunset Game Drive

Bush walk
Tidligt om morgenen bliver du hentet og kører til Boulders Game Reserve. Her venter en tre timers bush walk med en ranger, der guider dig ud i bushen. Guiden er særligt uddannet til bush walks. Han lærer dig at afkode naturens signaler ved at dufte, lytte, spejde og iagttage som en rigtig stifinder. Du hører om dyrenes adfærd og hvordan du identificerer dem på deres spor. På turen hører og lærer du om mange af de små dyr og planter, som du ikke når at se, når du kører i safaribilerne.

Sunset Game Drive
Ved solnedgang kører du på en stemningsfyldt tre timers safari. Når du kommer frem til det private vildtreservat Boulders Game Reserve får du en ”Sundowner” – en drink, der serveres i naturen i solnedgangens lys. Som skumringen falder på begynder du en spændende aftensafari tur, hvor du spotter dyrene med spotlights fra safaribilen. På den måde oplever du de nat-aktive dyr, som skjuler og hviler sig om dagen. Du kommer også tæt på de dyr, du så i dagslys. Hvis vejret er klart, kan du også spørge guiden om nogle af den sydlige halvkugles smukke stjernebilleder. Spørg fx efter Sydkorset eller Orions Bælte.

Bemærk, at både Bushwalk og Sunset Game Drive er tilladt for alle aldre. Vi anbefaler dog, at børn er 12 år eller derover for at deltage i bushwalk og 6 år eller derover for at deltage i Sunset Game Drive.

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 4: Heldagstur i Kruger National Park
Dag 4: Heldagstur i Kruger National Park

Heldags safari i åbent køretøj hvor du skal opleve Kruger Nationalpark, der en af verdens mest betydningsfulde nationalparker. Kruger Nationalpark blev oprettet som et vildtreservat allerede i 1898 og fik i 1926 status som nationalpark. Parken strækker sig ca. 350 km fra syd til nord og ca. 65 km fra øst til vest, og med de ca. 20.000 km² er det Sydafrikas største nationalpark. Der er 146 forskellige slags pattedyr, ca. 520 fuglearter og 120 krybdyrarter. Der er ikke kun mange arter, der er også mange af hver art, fx er der anslået ca. 11.000 elefanter, 2.000 løver, 1.000 leoparder og 35.000 bøfler, 35.000 zebraer og langt over 150.000 antiloper. På plantesiden kan der listes 2.000 forskellige arter med alt fra mosser over græsser og træer til lianer og kaktusser.

De vilde dyr er generelt mest aktive tidligt om morgenen og igen hen på eftermiddagen. Derfor kører du tidligt fra lodgen for at opleve så mange dyr som muligt, inden de trækker i skjul og skygge for at hvile sig midt på dagen. På grund af den tidlige start får du en morgenmadspakke med fra lodgen, som du indtager på et passende sted og tidspunkt. Til frokost gør du stop i et af de autoriserede områder, hvor der både er café og minikøbmand.

Sidst på dagen er du tilbage på lodgen – og du har forhåbentlig kameraet fyldt med gode skud!

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 5: Fri afbenyttelse
Dag 5: Fri afbenyttelse

Dagen er til fri disposition. Måske har du lyst at slappe af ved poolen eller måske har du lyst til at tage på en af Afrika-safaris ekstrature.

Har du lyst til at støtte og besøge en sydafrikansk børnehave?
Afrika-safari støtter børnehaven Loving God Pre-School, som blev stiftet i 2001 af en af tjenerne fra Pestana Kruger Lodge. Under besøget får du indblik i driften af børnehaven og børnenes hverdag med læring og leg. Børnehaven er afhængig af donationer til betaling af lærer, uddannelsesmateriale samt mad og drikke til børnene. Du kan læse mere om vores støtteprojekt her: Social ansvarlighed.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture, som bestilles og betales på lodgen gennem vores danske turkoordinator. Priserne er vist i sydafrikanske rand.

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 6: Heldagstur til Drakensbjergene
Dag 6: Heldagstur til Drakensbjergene

I dag skal du på en meget scenisk heldagstur langs Panoramaruten i de dramatiske Drakensbjerge. Drakensbjergene er røde og danner en fantastisk kontrast til de grønne træer og planter. Du oplever Blyde River Canyon, der er op mod 700 m dyb og 60 km lang og dermed er verdens tredje største canyon. Du gør stop ved de tre vigtigste udsigtspunkter langs kløften; God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De Tre Rondaveller. De Tre Rondaveller er 3 meget smukke og markante klippeformationer, der i udseende minder om de runde hytter, som tidligere fandt i lokale landsbyer mange steder i det sydlige Afrika. Der er også mange vandfald på Panomararuten, og du gør gør stop ved et af dem. Det kan være Berlin Falls, hvor vandet falder 150 meter ned i en sø. Eller måske er stoppet ved Lisbon Falls, der ligger hvor Blyde River deler sig i to og derefter falder 92 m ned over en næsten lodret klippe og igen samles til et løb. Der er mange andre vandfald, og guiden afgør hvor stoppet bliver. Et af dagens mest spektakulære besøg vil klart være Bourke’s Luck Potholes, der er cylindriske huller slidt ned i klipperne af vand og sand gennem tusindvis af år. Du kan komme helt tæt på dette naturfænomen langs nogle broer, der er bygget hen over de særegne huller.

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 7: Halvdags safaritur i Kruger Nationalpark
Dag 7: Halvdags safaritur i Kruger Nationalpark

Formiddagen er til fri disposition. I eftermiddag er der gamedrive i Kruger Nationalpark i firehjulstrukken safaribil. Parken byder både på store græssletter og områder med klipper, søer og vandløb. Ved søer og vandløb flokkes dyrene hen på eftermiddagen for at drikke, og måske er du heldig at bliver beriget med synet af elefanter, der bader. Guiden forsøger på turen at spotte så mange forskellige dyr som muligt og leder sikkert efter antiloper, for hvor der er antiloper er der også rovdyr. Med en smule held får du den sky leopard at se.

Overnatning Pestana Kruger Lodge 

Dag 8: Hjemrejse
Dag 8: Hjemrejse

Efter morgenmaden bliver du kørt til Johannesburg, hvorfra du tager flyet hjem til Danmark. Der er mellemlanding(er) undervejs.

Dag 9: Hjemme i Danmark
Dag 9: Hjemme i Danmark

Efter et flyskifte i de tidlige morgen- eller formiddagstimer, lander du i Danmark efter en fantastisk uge i Sydafrika.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.