Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaBig 5 Malaria-fri
9 dage:

Big 5 Malaria-fri Safari i Kariega, Sydafrika

Højdepunkter på denne rejse:

Kariega Game Reserve, safari på Kariega floden, sejltur på Bushman River.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Port Elizabeth inkl. transfer
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 4 overnatninger på Main Lodge i chalet
 • 2 overnatninger på River Lodge i suite room
 • Helpension med lokale drikkevarer (også vin og øl)
 • 6 safariture i Kariegas egne åbne 4-hjulstrukne safaribiler
 • 1 tur til stranden ved Sunshine Coast med picnic frokost
 • 1 guidet vandresafari
 • 1 guidet kanotur (eftermiddag)
 • Fly fra Port Elizabeth til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

OBS. Den beskrevne rækkefølge af oplevelser kan ændres, hvis lokale forhold tilsiger det.

Turen kan kombineres med storbyferie i Cape Town, med Victoria Falls eller med badeferie på Mauritius.

Tillæg for enkeltværelse: 8.900 kr.
Rabat ved større grupper
Video fra safari
Video fra Main Lodge
Video fra River Lodge
Video fra safari
Video fra Main Lodge
Video fra River Lodge
Vælg denne tur fordi...

Det malaria-frie Kariega Game Reserve ligger i hjertet af den enestående, frodige Kariega dal. Naturen er smuk og meget varieret med de to floder Kariega River og Bushman’s River, dels med skovklædte bakker og åbne græssletter. Vildreservatet rummer fem forskellige biotoper, alt sammen noget der skaber perfekte forhold for mange forskellige dyr. Ud over ”Big Five” elefanter, løver, bøfler, næsehorn og leoparder har vildreservatet flodheste, hyæner, eland, giraffer, gnuer, impalaer, sjakaler, zebraer og mange, mange andre af de naturligt hjemmehørende dyr for området. Fuglelivet er meget rigt, og du kan opleve sekretærfugle, isfugle, hejrer, storke, flodørne, gøglerørne og mange andre. I vildreservatet ligger der forskellige lodger, der byder på absolut 4-stjernet indkvartering og serviceniveau. Opholdet er desuden ”all-inclusive”. Og skulle du have lyst til en Wellness dag under opholdet, kan du blive forkælet i Kariega Wellness Centre.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med fly fra Danmark til Port Elizabeth. Der er mellemlanding et sted i Europa og enten i Johannesborg eller Cape Town.

Dag 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve
Dag 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Efter ankomst bliver du mødt af den engelsktalende chauffør, der kører dig til Kariega Game Reserve. Turen er ca. 120 km og varer ca. 1½ time.

Kariega Game Reserve er et privat familieejet vildtreservat på ca. 10.000 ha. Det svarer arealmæssigt til et område på størrelse med Samsø. Vildtreservatet blev oprettet for 20 år siden i et meget naturskønt område med højdedrag, dale og 2 floder. I reservatet er der både buskland og åbne græsområder, der er våde engdrag og tørre bakkeskråninger. Alt sammen giver fantastiske forhold for dyrene. Og dem er der mange af, først og fremmest ”big 5”: løver, elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler. Men også mange af de andre spændende og eksotiske dyr som den smukke impala; waterbuck der kendes på den hvide ring om rumpen; den største antilope eland, som vejer næsten 1 ton; kudu med de imponerende snoede horn; den sky sjakal; og dem vi måske bedre kender: zebra, flodhest, giraf, gnu, vortesvin og bavianer. Der er selvfølgelig også mange spændende fugle.

Efter ankomst bliver du indkvarteret i det 4-stjernede ”Main Lodge” i et luksus chalet.  Ud over 15 chalets med hver 3 soveværelser er der et pragtfuldt fællesområde med restaurant, swimmingpool og spa. Hvis I rejser 2 personer og ønsker at bo alene, kan I opgradere til et chalet med kun et soveværelse. Tillægget er samlet kr. 2.000.

Efter indkvartering er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning Main Lodge 

Dag 3: Safari i Kariega Game Reserve
Dag 3: Safari i Kariega Game Reserve

Du bliver vækket ved solopgang og i restauranten får du serveret en kop kaffe eller te, inden du starter på dagens safarioplevelser. Her om morgenen er dyrene aktive, de skal ud at finde føde, og det er et rigtig godt tidspunkt at tage på safari. På Kariega kører du i åbne 4-hjulstrækkere med plads til maks. 10 personer. (Er I flere end 10 afsted sammen, er der flere safaribiler til rådighed.) I kører rundt på udkig efter dyrerne, og de veluddannede guider fortæller om dyrene og naturen. Midt på formiddagen kommer du tilbage til fællesområdet ved ”Main Lodge” og i restauranten får du en dejlig morgenmad med alt hvad hjertet begærer.  Herefter er der tid til et hvil i dit luksushus.

I de tidlige eftermiddagstimer serveres frokost og ca. kl. 16.00 er det tid til endnu en safaritur. Her sidst på eftermiddagen søger mange af de større dyr mod vandhullerne for at drikke, og når solnedgangen nærmer sig, gør på guide stop og serverer ”sundowners”  – vin, juice og snacks som afslutning på en dejlig safaridag.
Vel tilbage på ”Main Lodge” serveres middagen, mens dagens oplevelser vendes.

Overnatning Main Lodge 

Dag 4: Vandresafari
Dag 4: Vandresafari

I eftermiddag skal du på en vandresafari, som giver dig en helt anden oplevelse af naturen og dyrene. Et område af reservatet er uden rovdyr, så derfor kan der tilbydes en sikker vandresafari. Måske får du øje på kamæleonen eller de utrættelige dungbeetles – skarnbasser, der ruller kugler af elefantlort til deres æg. Guiden lærer dig også, hvordan du skelner mellem de forskellige dyrespor.
Igen i dag serveres alle måltider i restauranten på ”Main Lodge”.

Overnatning Main Lodge 

Dag 5: Safari i Kariega Game Reserve
Dag 5: Safari i Kariega Game Reserve

Morgensafarien er i dag kombineret med en sejllads på Kariega floden. Fra floden oplever du dyre- og fuglelivet på en helt anden måde. Sidst på formiddagen er du tilbage på lodgen, hvor du får brunch. Derefter har du nogle timer til fri disposition inden den sene frokost og eftermiddagssafarien.

Overnatning Main Lodge 

Dag 6: Safariture og hotelskift
Dag 6: Safariture og hotelskift

Efter dagens morgensafari og brunch pakker du dine ting sammen og du flytter til ”River Lodge”, hvor du skal bo de kommende to nætter. ”River Lodge” ligger forrygende smukt i en helt anden del af vildreservatet, direkte ved den brede og rolige Bushmans River.  Her skal du bo i en stråtækt suite. I den stille middagsstund har du mulighed for at nyde poolen. Efter en let frokost venter eftermiddagssafarien.

Overnatning River Lodge 

Dag 7: Safari, strand og kanotur
Dag 7: Safari, strand og kanotur

Dagen starter med en morgensafari.  Efter brunch venter den dejlig sejltur på Bushman floden. Du bliver sejlet helt ud til stranden ved Kenton-on-Sea, Her er der mulighed for at bade i Det Indiske Ocean til den ene side, eller i lagunen til den anden side. Hvis du ikke har lyst til at bade, kan du trave en tur langs stranden eller bade slappe af, måske med en god bog.  Hen på eftermiddagen venter en guidet kanotur på den rolige Bushman’s River. Mens du stille padler afsted, oplever du naturens uforstyrrede ro mens du spotter det rige fugleliv og dyrene der græsser nær flodens bredder.  Det er safari på en helt anderledes måde, hvor du kommer tæt på dyrene på en helt anden måde.

Overnatning River Lodge 

Dag 8: Hjemrejse
Dag 8: Hjemrejse

Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Port Elizabeth.  Herfra flyver du tilbage til Danmark.

Dag 9: Hjemme i Danmark
Dag 9: Hjemme i Danmark

Du ankommer i Danmark efter en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

Kombinationsmuligheder efter safarien
4 dage/3 nætter | Victoria Falls
4 dage/3 nætter | Victoria Falls

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.000 kr. 

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning David Livingstone Safari Lodge and Spa

5 dage/4 nætter | Cape Town
5 dage/4 nætter | Cape Town

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.195 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.800 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.125 kr. 

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning Premier Hotel Cape Manor

6 dage/5 nætter | Mauritius for voksne
6 dage/5 nætter | Mauritius for voksne

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.900 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.500 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Veranda Paul & Virginie

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

6 dage/5 nætter | Mauritius for familier med børn
6 dage/5 nætter | Mauritius for familier med børn

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.900 kr.
Pr. barn u/12 år: + 7.500
Enkeltværelsestillæg: + 2.700 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Anelia Resort & Spa

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!