• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaBig 5 malariafri safari i Kariega, Sydafrika
9 dage

Big 5 malariafri safari i Kariega, Sydafrika

Tag på safari i et malariafrit, privat vildtreservat. Her venter eksklusive safarioplevelser, kanotur, bushwalk og besøg i lokal landsby. Lodgen er 4*, og alle måltider og drikkevarer inkluderet.

Big 5 malariafri safari i Kariega, Sydafrika Big 5 malariafri safari i Kariega, Sydafrika
9 dage

Big 5 malariafri safari i Kariega, Sydafrika

Tag på safari i et malariafrit, privat vildtreservat. Her venter eksklusive safarioplevelser, kanotur, bushwalk og besøg i lokal landsby. Lodgen er 4*, og alle måltider og drikkevarer inkluderet.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Port Elizabeth inkl. transfer
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 4 overnatninger på Main Lodge i chalet
 • 2 overnatninger på River Lodge i suite room
 • Helpension med lokale drikkevarer (også vin og øl)
 • 6 safariture i Kariegas egne åbne 4-hjulstrukne safaribiler
 • 1 guidet vandresafari
 • Besøg i lokal township inkl. frokost
 • 1 tur til stranden ved Sunshine Coast med picnic frokost
 • 1 guidet kanotur
 • Fly fra Port Elizabeth til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

 

OBS. Rækkefølgen af oplevelserne ser ikke nødvendigvis ud, som her beskrevet. Guiderne tager hensyn til både vind, vejr, dyreliv osv., når dagene planlægges.

Turen kan kombineres med storbyferie i Cape Town, med Victoria Falls eller med badeferie på Mauritius.

Rejsen kort fortalt:

Tag på safari i Sydafrikas Eastern Cape provins. Her er smuk natur, tempereret klima, et rigt dyreliv – og ingen malaria!

Det 10.000 hektar store Kariega Game Reserve er et privat vildtreservat. Her deler du altså kun de store dyre- og naturoplevelser med få andre gæster. Da området er privat, er det desuden muligt at køre ”off-road”, tage på bushwalk og sejle gennem naturen i kano – alt sammen noget, der bidrager til en eksklusiv safarioplevelse.

Vi har inkluderet gamedrives hver dag. Det er jo derfor, du er taget på safari. Ud over ”Big Five” har vildtreservatet flodheste, hyæner, eland, giraffer, gnuer, impalaer, sjakaler, zebraer og mange, mange andre af de naturligt hjemmehørende dyr for området. Fuglelivet er rigt, og du kan bl.a. opleve sekretærfugle, isfugle, hejrer, storke, flodørne, gøglerørne og mange andre. Vi har desuden inkluderet et par andre lokale oplevelser, så du får mest muligt ud af dit sydafrikanske eventyr.

Vi har også gjort opholdet ”all inclusive”. Dvs. alt mad og drikke er inkluderet.

Det eneste, du skal tænke på, er om der mon er plads nok på kameraets hukommelseskort.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du får fantastiske safarioplevelser og forkælelse på en lækker lodge
 • Du oplever et privat vildtreservat, hvor det er muligt at køre off-road og komme tættere på dyrene
 • Eastern Cape i Sydafrika er malariafrit område
 • Du kan forlænge rejse til Mauritius, Victoria Falls, Cape Town eller Chobe Nationalparken

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med fly fra Danmark til Port Elizabeth. Der er mellemlanding et sted i Europa og enten i Johannesborg eller Cape Town.

Dag 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Efter ankomst bliver du mødt af den engelsktalende chauffør, der kører dig til Kariega Game Reserve. Turen er ca. 120 km og varer ca. 1½ time.

Kariega Game Reserve er et privat familieejet vildtreservat på ca. 10.000 ha. Det svarer arealmæssigt til et område på størrelse med Samsø. Vildtreservatet blev oprettet for 20 år siden i et meget naturskønt område med højdedrag, dale og 2 floder. I reservatet er der både buskland og åbne græsområder, der er våde engdrag og tørre bakkeskråninger. Alt sammen giver fantastiske forhold for dyrene. Og dem er der mange af, først og fremmest ”big 5”: løver, elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler. Men også mange af de andre spændende og eksotiske dyr som den smukke impala; waterbuck der kendes på den hvide ring om rumpen; den største antilope eland, som vejer næsten 1 ton; kudu med de imponerende snoede horn; den sky sjakal; og dem vi måske bedre kender: zebra, flodhest, giraf, gnu, vortesvin og bavianer. Der er selvfølgelig også mange spændende fugle.

Efter ankomst bliver du indkvarteret i det 4-stjernede ”Main Lodge” i et luksus chalet. Efter indkvartering er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Safari i Kariega Game Reserve

Du bliver vækket ved solopgang. I restauranten serveres en kop kaffe eller te, inden du starter på dagens safarioplevelser. Her om morgenen er dyrene aktive. De skal ud at finde føde, og det er et rigtig godt tidspunkt at tage på safari. På Kariega kører du i åbne 4-hjulstrækkere med plads til maks. 10 personer. (Er I flere end 10 afsted sammen, er der flere safaribiler til rådighed.) I kører rundt på udkig efter dyrene, og de veluddannede guider fortæller om dyrene og naturen. Midt på formiddagen kommer du tilbage til fællesområdet ved ”Main Lodge” og i restauranten får du en dejlig morgenmad med alt hvad hjertet begærer.  Herefter er der tid til et hvil i dit luksushus.

I de tidlige eftermiddagstimer serveres frokost og sidst på eftermiddagen er det tid til endnu en safaritur. På denne tid af dagen søger mange af de større dyr mod vandhullerne for at drikke, og når solnedgangen nærmer sig, gøres et stop, hvor man nyder en klassisk afrikansk ”sundowner” – vin, juice og en lille snack som afslutning på en dejlig safaridag.

Vel tilbage på ”Main Lodge” serveres middagen, mens dagens oplevelser vendes.

Overnatning:
Dag 4: Vandresafari

I eftermiddag skal du på en vandresafari, som giver dig en helt anden oplevelse af naturen og dyrene. Her er det ikke længere de store dyr, som er i fokus, men derimod de mindre dyr, planter, lyde og dufte. Måske får du øje på kamæleonen eller de utrættelige dungbeetles – skarnbasser, der ruller kugler af elefantlort til deres æg. Guiden lærer dig også, hvordan du skelner mellem de forskellige dyrespor. En vandresafari giver dig en langt større forståelse for naturen, du befinder dig i.

Igen i dag serveres alle måltider i restauranten på ”Main Lodge”.

Overnatning:
Dag 5: Safari i Kariega Game Reserve

Morgensafarien er i dag kombineret med en sejlads på Kariega floden. Fra floden oplever du dyre- og fuglelivet på en helt anden måde. Sidst på formiddagen er du tilbage på lodgen, hvor du får brunch. Derefter har du nogle timer til fri disposition inden den sene frokost og eftermiddagssafarien.

En af dagene på Kariega besøger du en lokal ”township”. Kariega har støttet en gruppe unge iværksættere, som gerne ville lave guidede ture i deres lokalområde, og takket være The Kariega Foundation er dette blevet muligt. Turen varer godt 3 timer, og undervejs besøger du bl.a. et lokalt hjem og en ”Sangoma” – en traditionel healer. Frokosten serveres i lille lokal restaurant. Det er en rigtig spændende tur med god mulighed for at lære mere om Sydafrika og den lokale kultur.

Overnatning:
Dag 6: Safariture og hotelskift

Efter dagens morgensafari og brunch pakker du dine ting sammen og flytter til ”River Lodge”, hvor du bor de kommende to nætter. ”River Lodge” ligger forrygende smukt i en helt anden del af vildtreservatet, direkte ved den brede og rolige Bushmans River.  Her skal du bo i en stråtækt suite. I den stille middagsstund har du mulighed for at nyde poolen. Efter en let frokost venter eftermiddagssafarien.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:

Vil du virkelig forkæle dig selv de sidste to nætter i Kariega, anbefaler vi, at du opgraderer fra den 4-stjernede River Lodge til den 5-stjernede Settlers Drift.

Dag 7: Safari, strand og kanotur

Dagen starter med en morgensafari. Efter brunch venter en dejlig sejltur på Bushman floden. Du bliver sejlet helt ud til stranden ved Kenton-on-Sea, Her er der mulighed for at bliver frisket op i Det Indiske Ocean til den ene side, eller i lagunen til den anden side. Husk dog, at vandet her kommer fra Sydpolen, så nogen tropisk dukkert er det ikke. Hvis du ikke har lyst til at bade, kan du trave en tur langs stranden eller bare slappe af, måske med en god bog.  Hen på eftermiddagen venter en guidet kanotur på den rolige Bushman’s River. Mens du stille padler afsted, oplever du naturens uforstyrrede ro, mens du spotter det rige fugleliv, og dyrene der græsser nær flodens bredder.  Det er en helt anden slags safari end den, hvor du sidder i bilen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Hjemrejse

Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Port Elizabeth.  Herfra flyver du tilbage til Danmark.

Dag 9: Hjemme i Danmark

Du ankommer i Danmark efter en dejlig ferie fyldt med oplevelser.

Vælg mellem mulighederne herunder
Kombiner med

Cape Town, 4 nætter

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Ekstra ture

Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Mauritius, 5 nætter

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Tillæg for enkeltværelse 8.900 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.