• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaSydafrikaSafari i Sydafrika med dansk turkoordinator
12 dage

Safari i Sydafrika med dansk turkoordinator

Vil du mere i dybden med Sydafrikas spændende natur, kultur og dyreliv, skal du vælge denne rejse. Her får du hele 9 nætter på en lodge med safari inkluderet og mulighed for spændende udflugter.

Safari i Sydafrika med dansk turkoordinator Safari i Sydafrika med dansk turkoordinator
12 dage

Safari i Sydafrika med dansk turkoordinator

Vil du mere i dybden med Sydafrikas spændende natur, kultur og dyreliv, skal du vælge denne rejse. Her får du hele 9 nætter på en lodge med safari inkluderet og mulighed for spændende udflugter.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Med hele 12 dage er der god tid til at komme i dybden med Sydafrikas smukke natur og forunderlige dyreliv
 • Kom tæt på Big 5 på safari i Kruger Nationalpark
 • Vi har indlagt fridage, hvor du kan slappe af eller vælge mellem mange spændende oplevlser
 • Du kan forlænge rejse til Mauritius, Victoria Falls, Cape Town eller Chobe Nationalparken

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt:

På denne rejse bor du på Pestana Kruger Lodge ved Crocodile River med udsigt over den verdensberømte Kruger Nationalpark. Her skal du på spændende safari, hvor du har mulighed for at komme tæt på The Big 5. Du lærer også at afkode naturens signaler på en spændende bushwalk med en dygtig ranger.

Du oplever Sydafrikas smukke landskaber med en heldagsudflugt til landets højeste og længste bjergkæde Drakensbjergene. Et af højdepunkterne er verdens 3. største kløft Blyde River Canyon, hvorfra der er en spektakulær udsigt til The Three Rondavels.

Sydafrika er et spændende land med mange forskellige kulturer og stammer, og du besøger Swaziland, hvor du får et indblik i befolkningens enkle levevis.

Føler du dig ikke mættet af oplevelser, kan du med fordel tage på canopy tur, spille golf eller besøge et rehabiliteringscenter for truede/forældreløse dyr – ja, mulighederne er mange.

Du kan også vælge at kombinere rejsen med et ophold ved det imponerende Victoria Falls, i smukke Cape Town eller på vidunderlige Mauritius.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Johannesburg inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Dansk turkoordinator
 • 9 overnatninger på Pestana Kruger Lodge**** inkl. halvpension
 • Bush walk med specialuddannet guide i Boulders Game Reserve
 • Sunset Game Drive med sundowner i Boulders Game Reserve
 • 2 heldags safariture i Kruger Nationalpark
 • Heldagstur på Panoramaruten
 • Heldagstur til Swaziland
 • Afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Johannesburg til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med aftenfly fra Danmark til Johannesburg med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Pestana Kruger Lodge

Efter ankomsten til Johannesburg kører du igennem det smukke landskab til den 4-stjernede Pestana Kruger Lodge. Lodgen ligger ved Crocodile River med en farverig panoramaudsigt over Kruger National Park. Eftermiddagen kan bruges til at nyde den fantastiske udsigt fra terrassen eller slappe af ved poolen.

Dag 3: Bushwalk og Sunset Game Drive

Bush walk
Tidligt om morgenen bliver du hentet og kører til Boulders Game Reserve. Her venter en bush walk med en ranger, der guider dig ud i bushen. Guiden er særligt uddannet til bush walks. Han lærer dig at afkode naturens signaler ved at dufte, lytte, spejde og iagttage som en rigtig stifinder. Du hører om dyrenes adfærd og hvordan du identificerer dem på deres spor. På turen hører og lærer du om mange af de små dyr og planter, som du ikke når at se, når du kører i safaribilerne.

Sunset Game Drive
Ved solnedgang kører du på en stemningsfyldt safari. Når du kommer frem til det private vildtreservat Boulders Game Reserve får du en ”Sundowner” – en drink, der serveres i naturen i solnedgangens lys. Som skumringen falder på begynder du en spændende aftensafari tur, hvor du spotter dyrene med spotlights fra safaribilen. På den måde oplever du de nat-aktive dyr, som skjuler og hviler sig om dagen. Du kommer også tæt på de dyr, du så i dagslys. Hvis vejret er klart, kan du også spørge guiden om nogle af den sydlige halvkugles smukke stjernebilleder. Spørg fx efter Sydkorset eller Orions Bælte.

Bemærk, at både Bushwalk og Sunset Game Drive er tilladt for alle aldre. Vi anbefaler dog, at børn er 12 år eller derover for at deltage i bushwalk og 6 år eller derover for at deltage i Sunset Game Drive.

Dag 4: Heldagstur i Kruger Nationalpark

Heldags safari i åbent køretøj hvor du skal opleve Kruger Nationalpark, der en af verdens mest betydningsfulde nationalparker. Kruger Nationalpark blev oprettet som et vildtreservat allerede i 1898 og fik i 1926 status som nationalpark. Parken strækker sig ca. 350 km fra syd til nord og ca. 65 km fra øst til vest, og med de ca. 20.000 km² er det Sydafrikas største nationalpark. Der er 146 forskellige slags pattedyr, ca. 520 fuglearter og 120 krybdyrarter. Der er ikke kun mange arter, der er også mange af hver art, fx er der anslået ca. 11.000 elefanter, 2.000 løver, 1.000 leoparder og 35.000 bøfler, 35.000 zebraer og langt over 150.000 antiloper.  På plantesiden kan der listes 2.000 forskellige arter med alt fra mosser over græsser og træer til lianer og kaktusser.

De vilde dyr er generelt mest aktive tidligt om morgenen og igen hen på eftermiddagen. Derfor kører du tidligt fra lodgen for at opleve så mange dyr som muligt, inden de trækker i skjul og skygge for at hvile sig midt på dagen. På grund af den tidlige start får du en morgenmadspakke med fra lodgen, som du indtager på et passende sted og tidspunkt. Til frokost gør du stop i et af de autoriserede områder, hvor der både er café og minikøbmand.

Sidst på dagen er du tilbage på lodgen – og du har forhåbentlig kameraet fyldt med gode skud!

Dag 5: Fri afbenyttelse

Dagen er til fri disposition. Måske har du lyst at slappe af ved poolen eller måske har du lyst til at tage på en af Afrika-safaris ekstrature.

Har du lyst til at støtte og besøge en sydafrikansk børnehave?

Afrika-safari støtter børnehaven Loving God Pre-School, som blev stiftet i 2001. Udover glade kram og store smil, vil du under et besøg få et indblik i børnenes hverdag med læring og leg. Børnehaven er fuldstændigt afhængig af donationer til betaling af lærere, legetøj, el og vand, samt mad og drikke til børnene, og det er en meget givende og hjertelig oplevelse at gøre en forskel for børnene her.

Du kan læse mere om vores støtteprojekt her: Social ansvarlighed.

Dag 6: Heldagstur til Drakensbjergene

I dag skal du på en meget scenisk heldagstur langs Panoramaruten i de dramatiske Drakensbjerge. Drakensbjergene er røde og danner en fantastisk kontrast til de grønne træer og planter. Du oplever Blyde River Canyon, der er op mod 700 m dyb og 60 km lang og dermed er verdens tredje største canyon. Du gør stop ved de tre vigtigste udsigtspunkter langs kløften; God’s Window, Bourke’s Luck Potholes og De Tre Rondaveller. De Tre Rondaveller er 3 meget smukke og markante klippeformationer, der i udseende minder om de runde hytter, som tidligere fandt i lokale landsbyer mange steder i det sydlige Afrika. Der er også mange vandfald på Panomararuten, og du gør gør stop ved et af dem. Det kan være Berlin Falls, hvor vandet falder 150 meter ned i en sø. Eller måske er stoppet ved Lisbon Falls, der ligger hvor Blyde River deler sig i to og derefter falder 92 m ned over en næsten lodret klippe og igen samles til et løb. Der er mange andre vandfald, og guiden afgør hvor stoppet bliver. Et af dagens mest spektakulære besøg vil klart være Bourke’s Luck Potholes, der er cylindriske huller slidt ned i klipperne af vand og sand gennem tusindvis af år. Du kan komme helt tæt på dette naturfænomen langs nogle broer, der er bygget hen over de særegne huller.

Dag 7: Fri afbenyttelse

Dagen er til fri disposition. Måske har du lyst at slappe af ved poolen eller måske har du lyst til at tage på en af Afrika-safaris ekstrature. Se udvalget under dag 5.

Dag 8: 100 år tilbage i Swaziland

I dag sættes kursen mod Swaziland, hvor man efter 2 stempler i passet ved grænsen kan fortsætte mod Swazilands Stearinlys Shop. ”Swazi Candles” er ikke bare en lysoplevelse. Udover at være arbejdsplads for en lang række talentfulde kunstnere og håndværkere og er her også både et travlt og farverigt marked og en souvenirbutik. Efter en tur rundt i butikken går turen til Mantenga Cultural Village, hvor du overværer traditionel Swazi dans med sang og får en rundvisning i landsbyen. Bagefter er der frokost på egen regning i restauranten. Dagens sidste stop er ved Ngwenya glass factory. Alt her er 100% genbrug. Se hvordan de puster glassene, inden du besøger det tilstødende showroom, hvor du kan købe din lille souvenir fra et originalt afrikansk besøg i Kingdom of Swaziland.
Har man en sød tand, så ligger Swazilands chokoladebutik ved siden af. Smag deres lækre chokolader, inden turen går hjemad.

Dag 9: Heldagstur i Kruger Nationalpark

Idag er der gamedrive i Kruger Nationalpark i firehjulstrukken safaribil. Parken byder både på store græssletter og områder med klipper, søer og vandløb. Ved søer og vandløb flokkes dyrene hen på eftermiddagen for at drikke, og måske er du heldig at bliver beriget med synet af elefanter, der bader. Guiden forsøger på turen at spotte så mange forskellige dyr som muligt og leder sikkert efter antiloper, for hvor der er antiloper er der også rovdyr. Med en smule held får du den sky leopard at se.

Dag 10: Fri afbenyttelse

Dagen er til fri disposition. Måske har du lyst at slappe af ved poolen eller måske har du lyst til at tage på en af Afrika-safaris ekstrature. Se udvalget under dag 5.

Dag 11: Hjemrejse

Efter morgenmaden bliver du kørt til Johannesburg, hvorfra du tager flyet hjem til Danmark.

Der er muligvis mellemlanding(er) undervejs

Dag 12: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en fantastisk ferie i Sydafrika.

Vælg mellem mulighederne herunder
Kombiner med

Mauritius for familier med børn, 5 nætter

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Cape Town, 4 nætter

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Mauritius for voksne, 5 nætter

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Tillæg for enkeltværelse 3.300 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.