Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeOvernatningSydafrika

Overnatning: Sydafrika

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safari i og rejser til Sydafrika. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Pestana Kruger Lodge
Kruger Nationalpark

Den smukke lodge ligger i en vidunderlig, rolig natur omgivet af smukke haver og stor swimmingpool – kun et stenkast fra Kruger National Park.

Med panoramaudsigt over savannen og Crocodile River føler man sig straks i pagt med naturen og de vilde dyr. Lodgen er 4-stjernet og byder på flere muligheder for afslapning og wellness såsom spa kur, massage, svømmeture og så den fantastiske udsigt.

Begrænset antal af Deluxe værelser.

Pris for opgradering:
Deluxe værelse med udsigt over Crocodile River, 6 nætter Pr. person:  995 kr.
Deluxe værelse med udsigt over Crocodile River, 9 nætter Pr. person:  1.300 kr.
Nkambeni Safari Tented Camp
Kruger Nationalpark

Nkambeni Safari Tented Camp ligger i Kruger Nationalpark med en fantastisk udsigt ud over parken.

Nkambeni er en telt camp med luksustelte. Teltene er hævet over jorden og har moderne faciliteter som trægulve, air condition, gode toilet- og badefaciliteter med bruser både inde og ude. Desuden er der en dejlig stor seng med mosquito net omkring.

Fra teltets veranda er der udsigt over landskabet, fra nogle af teltene endda direkte udsigt ind til Kruger Parken.

Campen byder på en dejlig restaurant, bar og en stor swimmingpool – igen er der her en skøn udsigt ud over Kruger parken.

Campen har flere ”boma’er”, som er de typiske sydafrikanske bålpladser, hvor maden serveres under åben himmel.

Der er en helt speciel atmosfære på Nkambeni og I vil få en unik oplevelse af at bo tæt på de vilde dyr.

Protea Hotel Kruger Gate
Sabie River, Kruger Nationalpark

Protea Hotel Kruger Gate ligger ved Sabie River og med udsigt ind over Kruger, kun 100 meter fra Paul Kruger Gate.

Lodgen har mange hyggelige opholdsområder med skønne udsigtspunkter ud over Kruger.

Protea Hotel Kruger Gate er 4-stjernet og byder på flere faciliteter, såsom spa, tennis, minigolf og fitness rum.

Værelserne er store og indbydende, og alle har udsigt til haven med dets fugle og dyreliv. De er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks, internationale stik og TV.

Den ene af stedets to restauranter; Lapa Restaurant, serverer mad under stjernerne og tilbyder en overdådig vifte af buffet retter.

Pris for opgradering:
Standard værelse med halvpension, 6 nætter Pr. person:  1.500 kr.
Standard værelse med halvpension, 9 nætter Pr. person:  2.200 kr.
Casa Do Sol Hotel & Resort
Hazyview

Det spanskinspirerede Casa do Sol Hotel & Resort har en god beliggenhed tæt ved byen Hayzyview og kun 15 min. kørsel fra Kruger Parken.

Resortet ligger i rolige omgivelser, med frodige blomsterhaver og skønne udsigtspunkter. Der er blandt andet udsigt til Elephant Sanctuary, der ligger lige ved siden af resortet.

Hvert værelse har eget bad og toilet og er fint udsmykket med lokal kunst og med egen udgang til haven, hvor der er bord og stole til hvert værelse. Værelserne er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, strygebræt, sikkerhedsboks og TV.

Der er en varm og hyggelig atmosfære på Casa Do Sol og udover en dejlig pool har resortet fx golfbane (på stedet), tennisbaner og spa.

Boulders Safari Lodge
Boulders Game Reserve

Boulders Safari Lodge ligger i fredelige og rolige omgivelser i Boulders Game Reserve syd for Kruger Nationalpark. Lodgen ligger i et lowveld område med græs, lave buske og krat, hvor du kan opleve dyrearter som zebraer, giraffer, bøfler, impalaer, kuduer, nyala antiloper samt de sjældne roan- og sabelantiloper.

Lodgen har 26 rummelige værelser indrettet med stengulve og traditionelle stråtage. Værelserne har komfortable senge, aircondition, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Fra terrassen kan du slappe af med en god bog og nyde de fantastiske omgivelser.

Boulders Safari Lodge har bar og restaurant, hvor der serveres drinks, a la carte og buffet.

Der findes desuden en stenpool, hvor du kan køle af samt et loungeområde, hvor du kan nyde en sundowner til den smukke solnedgang.

Main Lodge
Kariega Game Reserve

Det 4-stjernede Main Lodge ligger i Kariega Game Reserve på en højderyg i et indhegnet område. Placeringen på højderyggen giver alle chalets en unik udsigt ud over reservatet og med mulighed for at spotte dyr direkte fra altanen.

Main Lodge består af 21 chalets på min. 100 m² med flere værelser med eget bad og toilet. Hvert chalet har et stort fællesområde, der består af et tekøkken og en stue.  Fra værelserne og fra fællesområdet er der udgang til en kæmpe altan, der er delvis overdækket, så der er mulighed for både sol og skygge.

Hvert chalet har aircon, pejs eller brændeovn (til de kølige måneder), te-og kaffefaciliteter, satellit TV, sikkerhedsboks, telefon og internet. Der er et pragtfuldt fællesområde med restaurant, bar, udsigtsaltan, swimmingpool, en lille souvenirbutik og spa.

River Lodge
Kariega Game Reserve

Den 4-stjernede River Lodge ligger i Kariega Game Reserve på bredden af, ja nærmest ud i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og swimmingpool ligger på en måde, så man næsten føler, at man er omgivet af flodens stille blanke vand.

Lodgen har en helt unik udsigtsterrasse, der er bygget ud over floden, og her kan man nyde en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. Lodgen og suiterne emmer af privatliv og er det perfekte sted med ro og fred.

Lodgen har 10 eksklusive stråtækte luksussuiter, der ligger spredt ud langs flodbredden. Suiterne er meget rummelige og udsmykket med afrikansk kunsthåndværk. Hver suite har egen udsigtsbalkon, veludstyret badeværelse inkl. badekar, aircon, loftsvifte, internet, sikkerhedsboks og telefon.
Børn under 10 år kan ikke bo her. TV er i fællesområdet.

Settlers Drift
Kariega Game Reserve

Denne eksklusive 5-stjernede lodge er afrikansk telt-safari, når det er allerbedst.

Her er kun 9 luksuriøse safaritelte, som alle er ”fritstående”, og derfor nærmest fungerer som deres egne små separate luksuslodger.

Teltene er enorme, og består af opholdsrum, soveværelse, stort badeværelse, inden- og udendørs bruser, og fra den private udendørs terrasse er der smuk udsigt til floden og landskabet omkring dig. Alle telte har naturligvis aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar, sikkerhedsboks, og har ligeledes egen brændeovn.

Hele lodgen er bygget på en skråning i en lidt afsides del af vildtreservatet, hvilket sikrer uforstyrrethed og uhindret udsigt til naturen lige udenfor.

Udsigt er i det hele taget det gennemgående tema for lodgen. Fra værelserne, fra baren – ja, sågar fra poolen har du den skønneste udsigt over dalen og mod floden, Bushman’s River. Det eneste sted, der ikke er udsigt fra, er vinkælderen….

Teltene er på en gang både moderne og klassiske indrettede. Farverne er holdt i brun og beige – altså de ”klassiske” safarifarver, men der er brugt både sten, glas, træ og kanvas i konstruktionen af teltene. Det giver på en gang en både moderne og klassisk fornemmelse overalt på lodgen.

Pris for opgradering:
Pr. person:  4.100 kr.
Harbour House Hotel
Hermanus

100 meter fra Harbour House Hotel i Hermanus ligger byens officielle hval-udkigspunkt, så vi kan roligt konkludere at beliggenheden er helt perfekt!

Det hyggelige 4-stjernede hotel består af 47 værelser, som alle er udstyret med aircondition, te- og kaffefaciliteter, tv, sikkerhedsboks og minibar.

På hotellet finder man en dejlig pool og en flot udsigtsterrasse, som begge har udkig til havet. Faktisk behøver du ikke engang bevæge dig ned til det officielle hval-udkigspunkt for at se hvaler i hvalsæsonen – du kan nyde dem fra hotellets terrasse med en god kop kaffe i hånden – eller et køligt glas vin i solnedgangen. Der er både restaurant og bar på hotellet men byens andre restauranter ligger også kun et stenkast fra adressen.

Hermanus Beach Villa
Hermanus

Et stenkast fra stranden finder man dette 4-stjernede hotel med udsigt over havet og ind mod byen.

Her er kun 9 værelser, som alle har egen balkon – også med udsigt mod havet, hvor man i hvalsæsonen kan være heldig at se hvalerne boltre sig i vandet. Alle værelserne har desuden eget badeværelse, minibar, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-TV og gratis wi-fi.

Morgenmaden kan nydes i den hyggelige lounge, og om aftenen kan man tilberede sin egen mad i havens låne-grill. Byens restauranter ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.

Der er gratis parkering på hotellet.

Premier Resort the Moorings
Knysna

Det 4-stjernede hotel, Premier Resort the Moorings ligger lige midt imellem Knysnas populære Watefront-område med butikker og restauranter og udsigtspunktet ved den østlige side af indsejlingen til lagunen. Fra den store, grønne have har man en flot udsigt til vandet og Knysna Heads.

Her er 74 velindrettede værelser, som alle har aircondition, fladskærms-tv, te- og kaffe-faciliteter samt egen terrasse eller balkon.

Hotellet byder på gode parkeringsforhold, en dejlig pool og liggestole i haven, restaurant, bar og gratis wi-fi.

Simola Hotel Country Club & Spa
Knysna

Det 5-stjernede hotel, Simola Hotel Country Club er måske nok det hotel i Knysna, som har den bedste udsigt. Hoteller ligger i højt i bakkerne lidt udenfor bymidten, og fra hotellets restaurant har du det mest fantastiske kig til lagunen og landskabet omkring dig. Ved siden af hoteller ligger en af landets bedste golfbaner, og omgivelserne indbyder til vandreture eller løbeture på de mange stier omkring hotellet.

Her er 80 velindrettede værelser, som alle har eget badeværelse, aircondition, sikkerhedsboks, TV, DVD-afspiller og gratis wi-fi.

På hotellet findes både spa, pool og fitnesscenter, ligesom hotellet har egen restaurant og bar.

Protea Hotel Rimpie Estate
Oudtshoorn

På en stor privat grund i udkanten af Oudtshoorn finder man det 3-stjernede Protea Hotel Rimpie Estate. Værelserne, som består af rondaveller – typisk afrikanske, runde hytter med stråtag – ligger spredt i den store, grønne have, så det nærmest føles som om, du bor i en lille park.

Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, te- og kaffefaciliteter, tv og gratis wi-fi.

Beliggenheden er perfekt – der er kun 20 minutters kørsel til Cango Caves og du kan se frem til en dukkert i poolen, efter dagens køretur gennem det smukke men tørre landskab. Der er gratis parkering på hotellet.

La Plume Boutique Hotel
Oudtshoorn

La Plume Boutique Hotel ligger på en arbejdende strudsefarm lidt udenfor Oudtshoorn. Hotellet er bygget i et gammelt victoriansk hus fra 1904, der løbende er blevet renoveret. Her er charme og kolonistil for alle pengene.

Det 4-stjernende hotel består af 20 individuelt indrettede værelser, som alle har eget badeværelse, fladskærms-TV, gratis wi-fi og minibar. Alle værelserne har egen veranda med udsigt til den frodige have omkring.

Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres både morgenmad, frokost og middag. Der tilbydes rundvisninger på farmen.

The Beach Hotel
Port Elizabeth

I udkanten af den populære Port Elizabeth forstad, Summerstrand finder man det stilige 4-stjernede hotel, The Beach Hotel. Navnet siger i virkeligheden det meste; lige overfor hotellet finder man en af byens bedste strande. Det historiske centrum i Port Elizabeth ligger godt 4 km fra hotellet og der er kun 5 km til lufthavnen. Med andre ord; et hotel med en perfekt beliggenhed!

Her er 58 værelser, som alle har aircondition, tv, minibar, te- og kaffefaciliteter, sikkerhedsboks, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Hotellet har pool med liggestole, tre restauranter og en bar. Sidstnævnte er ofte godt besøgt ved solnedgangstid – og hvem har ikke lyst til at nyde solnedgangen over det Indiske Ocean med en kølig drink i hånden?

Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
Port Elizabeth

300 meter fra Port Elizabeths berømte strand, Hobie Beach, finder man det 5-stjernede Radisson Blue Hotel.

Hotellet har 173 værelser, som alle har store gulv-til-loft vinduer og udsigt til det Indiske Ocean. Værelserne er moderne indrettet i lyse og venlige farver og med badeværelserne som en integreret del af selve værelset. Der er gratis wi-fi på alle værelserne samt køleskab, sikkerhedsboks og te-og kaffefaciliteter.

Radisson Blu har både egen restaurant og bar, og det er muligt at arbejde maden af med en omgang i enten poolen eller hotellets fitness-center.

Kommer du i lejet bil er der gratis parkering på hotellet.

Komati Tented Lodge
Nkomazi Game Reserve

Den 4-stjernede Komati Tented Lodge ligger i det private Nkomazi Game Reserve. Lodgen består af 10 meget rummelige luksustelte, der ligger på skråningen ned mod Komati floden. I sådan et luksustelt får du en ægte oplevelse af ”Afrika under kanvas”. Hvert luksustelt er bygget på fast gulv og med en fantastisk terrasse, hvor der er en lille plunge pool. Luksusteltene har naturligvis rigtige møbler og eget tilhørende badeværelse med alle faciliteter som luksus toiletartikler, hårtørrer og udendørs badekar. Der er aircondition, minibar, sikkerhedsboks, loftsvifte og kaffe- og tefaciliteter. Lodgen tilbyder mod særskilt betaling behandlinger i spa’en, og der er en lille souvenirbutik.
På terrassen i fællesområdet kan du sidde og nyde udsigten med en kølig drink i hånden, og måske se dyrene søge til floden for at drikke. Der er gratis wifi både i fællesområderne og i teltet.

Thanda Tented Camp
Thanda Safari Private Game Reserve

Den 4-stjernede Thanda Tented Camp ligger i Thanda Safari Private Game Reserve. Campen har 14 fantastiske luksustelte, der giver overnatting i telt en helt ny mening – det er virkelig en «out of Africa» oplevelse at bo her. Teltene ligger på en bjergskråning med lav bush og delvis udsigt over overrådet. Teltene er bygget på et fast smuk trægulv og egen terrasse og eget badeværelse med alle faciliteter samt udendørs bruser. Møblerne er et mix af moderne design og klassisk stil. Teltene er meget store, og der er personlig minibar, sikkerhedsboks samt loftsvifte.
Campen prioriteter nærheden i naturen og det rustikke frem for overflod. Derfor er campen kun i begrænset omfang serviceret med el, der fortrinsvis kommer for solpaneler. Om aftenen bliver oplevelsen af naturen meget intens fordi campen fortrinsvis oplyses af olielamper og inde i teltet nogle stearinlys. Der er dog wifi i fællesområdet.

Turtle Bay Lodge
St Lucia

Den 4-stjernede Turtle Bay Lodge ligger i rolige omgivelser i udkanten af St. Lucia med ca. 1 km til området med butikker og restauranter. Lodgen har kun 7 værelser, der alle er forskellige og rummelige med eget badeværelse. Værelserne har aircondition og fladskærms-tv med betalingskanaler. Hotellet har have og swimmingpool og en lille bar med begrænset udvalg. Der er kaffe- og tefaciliteter tilgængelig hele dagen og der er gratis wifi på lodgen.

Peermont Metcourt
Johannesburg

Det 3-stjernede hotel Peermont Metcourt ligger kun 5 minutters kørsel fra Johannesborg lufthavn. Hotellet ligger sammen med et af Sydafrika store kasino komplekser, Emperor’s Palace. Hotellet har 80 moderne og veludstyrede værelser. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.
Hotellet har en stor have, swimmingpool, fitnesscenter, spa og selvfølgelig kasino. Mod særskilt betaling tilbydes tyrkisk bad og massage.
Der er gratis wifi overalt på hotellet.

Peermont Mondior At Emperors Palace
Johannesburg

Det 4-stjernede hotel Peermont Mondior at Emperors Palace ligger i Kempton Park, kun 5 minutters kørsel fra lufthavnen i Johannesborg. Hotellet ligger sammen med et af Sydafrika store kasino komplekser, Emperor’s Palace, så der er muligheder for underholding om aftenen.

Hotellet har 150 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er indrettet i moderne stil med varme farver og med et strejf af Afrika. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, strygejern og -bræt, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.
Hotellet har en stor have, swimmingpool, fitnesscenter og spa. Mod særskilt betaling tilbydes tyrkisk bad og massage. Alle faciliteter på Emperor’s Palace kan også benyttes.
Der er gratis wifi overalt på hotellet.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.