Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeInfo & KontaktSocial ansvarlighed

Social ansvarlighed

social-ansvarlighed

Vi giver noget tilbage til Afrika – og det kan du også!

Vi lever af at arrangere rejser til Afrika, og det er vi stolte af. For os er Afrika dog meget mere end forretning. Det er en verdensdel, som har betydning for os alle med en natur og et dyreliv, som er enestående og som skal bevares til glæde for fremtidens generationer. Afrika er også et kontinent, som har brug for hjælp for at kunne forbedre levevilkårene for befolkningen og den økonomiske udvikling.

Som en helt naturlig del af vores kerneværdier ønsker vi derfor at give noget tilbage til det kontinent som er så fascinerende og til de mennesker, som har givet os og vores gæster så mange helt igennem fantastiske oplevelser gennem årene.

Hjælp til Afrika kan gøres på mange måder – men fælles er, at vi kan komme langt med vores hjælp, og selv med få midler kan man gøre en mærkbar forskel. Vi er også realistiske omkring vores muligheder for at hjælpe, og derfor har vi udvalgt nogle projekter, som står vores hjerter nær. Projekter som vi selv kender til, selv besøger med jævne mellemrum og som vores gæster også får mulighed for at besøge under rejsen.

Vi vil være sikre på, at den støtte vi giver går i de rigtige lommer, til de rigtige mennesker og bliver omsat til vedvarende og udviklende hjælp. Derfor har vi udvalgt nogle specifikke projekter, som vi støtter helhjertet gennem økonomisk støtte og direkte involvering, og vi vil også gerne give vores gæster den samme mulighed. Vi støtter projekterne gennem direkte donationer.

Det fungerer ganske enkelt på den måde, at der er en konto for hvert projekt vi støtter og herigennem sikrer vi, at donationer går direkte og ubeskåret til de rigtige modtagere. Kontoen, som donationer bliver betalt til, tilhører projektet vi støtter og håndteres af personer vi kender og har fuld tillid til. Derfor ved vi, at pengene går det rigtige sted hen og bliver brugt til formålet. Ønsker du at støtte et projekt, kan du indbetale din donation på nedenstående kontonummer under hvert enkelt projekt.

Vi understreger, at din donation går direkte og ubeskåret til projektet. Afrika Safari rører ikke ved din donation, og donationsbeløb overføres således direkte til vores samarbejdspartnere, som sørger for at pengene bruges direkte til formålet.

De projekter, som vi støtter, har vi beskrevet nærmere herunder.

Vores støtteprojekter i Afrika
Masai Pre-School, Ngorongoro Conservation Area, Tanzania

I samarbejde med vores partner, Zara Charity, i Tanzania har vi opført Ngorongoro Masai Pre-School. Børnehaven ligger i Ngorongoro Conservation Area, som udover at være hjemsted for tusindvis af masaier også omfatter Ngorongoro krateret, som indgår i vores Tanzania safari-programmer.

Afrika Safari har doneret USD 30.000 til opførelsen og har sammen med andre sponsorer herigennem muliggjort opførelsen af børnehaven. Børnehaven fungerer som en slags ”børnehaveklasse” hvor masai-børn i alderen 3-6 år kommer i skole for at lære hvordan skolegangen foregår og dermed forberede sig på at komme i den ”rigtige” skole omkring 7 års alderen. Skolen blev åbnet i maj 2015 og huser i dag ca. 40 masai børn, som også bor på det kollegie, som er tilknyttet børnehave.

Børnehavens drift er afhængig af fortsatte donationer til betaling af lærer, uddannelsesmateriale samt mad og drikke til børnene. Det koster ca. USD 850 per barn per år at sørge for undervisningen. Vores gæster har mulighed for at besøge børnehaven under safarien i Tanzania.

For at donere til Masai Pre-school, klik her.

Husk at angive: ”Masai Pre-School” i ”Description”

Video

Loving God Pre-School, Jeppes’ Reef, Sydafrika

Loving God Pre-School – blev stiftet i 2001 af Deborah Nkosi, som på det tidspunkt arbejdede som tjener i restauranten på Pestana Kruger Lodge.

Afrika Safari og vores gæster har løbende besøgt børnehaven i snart 6 år, og igennem årene er det blevet til mange forbedringer og flotte donationer som bl.a. en ny skolebygning / toiletter + toiletbygning / køleskab / fliser + maling og masser af madvarer, tøj og legetøj.

Børnehaven støttes af Afrika Safari gennem direkte donationer og ved, at vi tilbyder vores kunder at besøge børnehaven i forbindelse med deres ophold på Pestana Kruger Lodge i Sydafrika.

Du kan støtte projektet via følgende konto:
Standard Bank Malelane
Kontonummer: 081 48 60 73
Branch kode: 053252
Swift Nummer: SB ZA ZA JJ

OBS: Hvis du vælger at støtte dette projekt, bedes du sende os en mail (info@afrika-safari.dk), når du har overført pengene. Så giver vi skolen besked på at holde øje med, at pengene ankommer.

Video

Husk at du er gæst i Afrika

Udover at kunne hjælpe direkte opfordrer vi alle vores gæster til at huske på at du gæst i Afrika, når du rejser med os. Derfor beder vi dig huske på at:

  • Bruge lidt tid på at sætte dig ind i kulturen, kutymer, ”do’s and dont’s” og mest af alt vise respekt for landet og befolkningen du besøger
  • Altid spørge om lov inden du fotografer mennesker eller deres ejendom
  • Sørge for at man ikke kan se, at du har været der – ryd op efter dig, hvor du end kommer
  • Være fair, når du handler – Forhandling om prisen er normalt, men husk at de sidste USD 2 betyder mere for sælgeren end for dig
  • Smile – det får du igen – med garanti

Og så i øvrigt nyde din fantastiske og uforglemmelige Afrika rejse.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.