• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideInfo & KontaktSocial ansvarlighed

Social ansvarlighed

social-ansvarlighed

Vi giver noget tilbage til Afrika – og det kan du også!

Vi lever af at arrangere rejser til Afrika, og det er vi stolte af. For os er Afrika dog meget mere end forretning. Det er en verdensdel, som har betydning for os alle med en natur og et dyreliv, som er enestående og som skal bevares til glæde for fremtidens generationer. Afrika er også et kontinent, som har brug for hjælp for at kunne forbedre levevilkårene for befolkningen og den økonomiske udvikling.

Som en helt naturlig del af vores kerneværdier ønsker vi derfor at give noget tilbage til det kontinent som er så fascinerende og til de mennesker, som har givet os og vores gæster så mange helt igennem fantastiske oplevelser gennem årene.

Hjælp til Afrika kan gøres på mange måder – men fælles er, at vi kan komme langt med vores hjælp, og selv med få midler kan man gøre en mærkbar forskel. Vi er også realistiske omkring vores muligheder for at hjælpe, og derfor har vi udvalgt nogle projekter, som står vores hjerter nær. Projekter som vi selv kender til, selv besøger med jævne mellemrum og som vores gæster også får mulighed for at besøge under rejsen.

Vi vil være sikre på, at den støtte vi giver går i de rigtige lommer, til de rigtige mennesker og bliver omsat til vedvarende og udviklende hjælp. Derfor har vi udvalgt nogle specifikke projekter, som vi støtter helhjertet gennem økonomisk støtte og direkte involvering, og vi vil også gerne give vores gæster den samme mulighed. Vi støtter projekterne gennem direkte donationer.

Det fungerer ganske enkelt på den måde, at der er en konto for hvert projekt vi støtter og herigennem sikrer vi, at donationer går direkte og ubeskåret til de rigtige modtagere. Kontoen, som donationer bliver betalt til, tilhører projektet vi støtter og håndteres af personer vi kender og har fuld tillid til. Derfor ved vi, at pengene går det rigtige sted hen og bliver brugt til formålet. Ønsker du at støtte et projekt, kan du indbetale din donation på nedenstående kontonummer under hvert enkelt projekt.

Vi understreger, at din donation går direkte og ubeskåret til projektet. Afrika Safari rører ikke ved din donation, og donationsbeløb overføres således direkte til vores samarbejdspartnere, som sørger for at pengene bruges direkte til formålet.

De projekter, som vi støtter, har vi beskrevet nærmere herunder.

Vores støtteprojekter i Afrika

Børn fra Masai Pre-School Afrika-safaris direktør, Claus Jessen, til åbningen af skolen

Masai Pre-School, Ngorongoro Conservation Area, Tanzania

I samarbejde med vores partner, Zara Charity, i Tanzania har vi opført Ngorongoro Masai Pre-School. Børnehaven ligger i Ngorongoro Conservation Area, som udover at være hjemsted for tusindvis af masaier også omfatter Ngorongoro krateret, som indgår i vores Tanzania safari-programmer.

Afrika Safari har doneret USD 30.000 til opførelsen og har sammen med andre sponsorer herigennem muliggjort opførelsen af børnehaven. Børnehaven fungerer som en slags ”børnehaveklasse” hvor masai-børn i alderen 3-6 år kommer i skole for at lære hvordan skolegangen foregår og dermed forberede sig på at komme i den ”rigtige” skole omkring 7 års alderen. Skolen blev åbnet i maj 2015 og huser i dag ca. 40 masai børn, som også bor på det kollegie, som er tilknyttet børnehave.

Børnehavens drift er afhængig af fortsatte donationer til betaling af lærer, uddannelsesmateriale samt mad og drikke til børnene. Det koster ca. USD 850 per barn per år at sørge for undervisningen. Vores gæster har mulighed for at besøge børnehaven under safarien i Tanzania.

For at donere til Masai Pre-school, klik her.

Husk at angive: ”Masai Pre-School” i ”Description”

Loving God Pre-School - Vinke vinke Loving God Pre-School - Så bliver der danset

Loving God Pre-School, Jeppes’ Reef, Sydafrika

LOVING GOD PRE-SCHOOL, JEPPES’ REEF, SYDAFRIKA

Loving God Pre-School blev stiftet tilbage i 2001 af en tidligere ansat fra Pestana Kruger Lodge. Afrika-safari har gennem årene doneret støtte til forskellige projekter.

I dag er det Shadra Maseko, der styrer skolen, og hun gør, hvad hun kan for at holde børnehaven åben ved hjælp af donationer og sparsomme skolepenge.

Hvis du har lyst til at besøge projektet under dit ophold på Pestana Kruger Lodge, betaler Afrika-safari transporten dertil, så det bliver gratis for dig at komme derud. Måske du i stedet har lyst til at medbringe en lille donation til skolen? Om det er tøj, legetøj eller andet, du har medbragt hjemmefra, eller om vi skal stoppe på vejen og købe noget, spiller ingen rolle. Kontakt os gerne for flere detaljer, eller tag en snak med vores turkoordinator, som du møder på Pestana Kruger Lodge.

Børnene er 3-5 år gamle, elsker at få besøg af vores gæster – og gengælder jeres donation med glade kram og store smil.

Vores gæster har løbende besøgt børnehaven siden 2010, og igennem årene er det blevet til mange forbedringer og flotte donationer som bl.a. en ny skolebygning, toiletbygning, køleskabe, fliser + maling, halvtag, vandpumpe og tank, samt masser af madvarer, tøj og legetøj.

Følg skolen på Facebook-gruppen: Loving God Pre-School, South Africa

Du kan støtte projektet via følgende konto:

Standard Bank Malelane

Kontonummer: 081 48 60 73

Branch-kode: 053252

Swift-nummer: SB ZA ZA JJ

(Bemærk venligst, at man ikke anvender IBAN-nummer i Sydafrika)

 

OBS: Hvis du vælger at støtte dette projekt, bedes du sende os en mail (info@afrika-safari.dk), når du har overført pengene. Så giver vi skolen besked på at holde øje med, at pengene ankommer.

Undervisning i Nairrataat Primary School ved byen Emali Nairrataat Primary School Nairrataat Primary School Lærer og børn ved Mwamunga Primary School Dreng fra Mwamunga Primary School Indgangen til Mwamunga Primary School

Pack for a Purpose

I Kenya arbejder vi og vores samarbejdspartner sammen med organisationen Pack for a Purpose. Organisationen har samarbejde med en lang række børnehjem, skoler, børnehaver osv. rundt omkring i verden, hvor man kan aflevere legetøj, blyanter, tøj, fodbolde osv. Projekterne melder ind på hjemmesiden, hvad der mangles i deres nærområde – så du ikke tager 10 fodbolde med til en landsby eller et børnehjem, hvor de mangler viskelæder.

Gennem Afrika-safari og vores samarbejdspartner har du mulighed for at støtte tre projekter i Kenya – afhængig af, hvilken Kenya-rejse, du skal på.

Alle tre projekter har brug for følgende:

Skoleudstyr:
Blyanter, kuglepenne, farveblyanter, limstifter, linealer, penalhuse, viskelæder, vinkelmålere, blyantspidsere

Sportsudstyr:
Boldpumper, bolde (fodbolde, tennisbolde, basketballs mm), foldbolduniformer, fløjter

Køkkenudstyr:
Potter og pander, skåle, plastikkopper og tallerkener (ikke engangs)

Personlig hygiejne:
Bind og tamponer

 

Du kan støtte projekterne på følgende rejser:

På denne rejse har du mulighed for at støtte en skole i byen Voi tæt på Tsavo Nationalparken.
Badeferie i Mombasa & safari i 3 nationalparker

Udover ovenstående mangler skolen også:
Børnetøj og sko, solcelle lommeregnere, sakse, skoletasker.

 

På disse 4 rejser har du mulighed for at støtte en børnehave/skole i byen Emali:
Karibu Kenya-safari
Karibu Kenya & badeferie på Zanzibar
Karibu Kenya & badeferie i Mombasa
Safari i Kenya & Tanzania

Udover ovenstående mangler børnehaven/skolen også:
Kridt, solcelle-lommeregnere, bøger om havearbejde (på engelsk)

 

På disse rejser har du mulighed for at støtte et børnehjem ca. 1 times kørsel udenfor Nairobi.
Karibu Kenya-safari
Karibu Kenya & badeferie i Mombasa
Karibu Kenya & badeferie på Zanzibar
Familiesafari i Kenya
Hakuna Matata-safari
Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar
Hakuna Matata & badeferie i Mombasa

Udover ovenstående mangler børnehjemmet også:
Skoletasker, puslespil, sytøj, perler, børnetøj og – sko, myggenet, sengetøj, tæpper, puder, håndklæder, hårbørster, sæbe, hårnåle og hårelastikker, tandbørster, håndcreme, tandpasta, læsebriller

 

Hvis du ønsker at støtte et af disse projekter på din rejse til Kenya, så sig til, når du bestiller rejsen, så arrangerer vi et stop, hvor du kan aflevere dine donationer!

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.