Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideOvernatning

Overnatning

Når du rejser med os til Afrika, kan du opleve flere forskellige typer af overnatning. Bo f.eks. i wild camps eller lodges i eller ved Afrikas berømte nationalparker, på lækre resorts lige ved stranden eller i flotte hoteller i storbyen.

Dine overnatningsmuligheder afhænger af rejsedestination og rejsens formål (safari, bjergbestigning eller badeferie). På de fleste af vores Afrika-rundrejser vil du opleve op til flere forskellige typer af overnatning.

Klik dig ind på hver destination, for at se hvilke overnatningsmuligheder vi tilbyder på vores destinationer.

Overnatningsmuligheder

Wild camps
Wild camps

Wild Camps er placeret lige ved grænsen til eller direkte i en af Afrikas store nationalparker. Her overnatter du i telte, som er i fuld højde og med faste gulve. Teltene er desuden udstyret med både bad og toilet.

Når du bor i Wild Camps, kommer du helt tæt på naturen, og disse camps er derfor en fantastisk måde at opleve Afrika og savannes dyr på.

Lodges
Lodges

Lodges referer til hytter af varierende størrelser. Ofte har lodges både pools, restauranter og andre lækre faciliteter.

I vores lodges får du en lækker udsigt ud over én af Afrikas skønne nationalparker, og de skønne og frodige omgivelser tiltrækker ofte savannens dyr. Lodges er derfor både rig komfort og oplevelser.

Hoteller
Hoteller

På nogle af destinationer samt i storbyerne bor du på moderne hoteller, f.eks. i Nairobi i Kenya, Dubai og i Cape Town.

Hotellerne indeholder alt det, du har brug for, typisk både restauranter og pools. Derudover er de godt placeret, når du skal udforske byerne.

Beach resorts
Beach resorts

Vores beach resorts finder du på den afsluttende badeferie i Mombasa, samt på Mauritius og Zanzibar. Alle resorts er strategisk godt placeret, lige ned til lækre, kridhvide sandstrande.

På beach resorts kan du koble helt fra og opleve et højt serviceniveau, lækre faciliteter, smukke omgivelser og mulighed for masser af aktiviteter.

Har du spørgsmål til overnatningsstederne?

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring vores overnatningsmuligheder i Afrika generelt, eller for en specifik destination, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig på vejen mod dit livs rejse, mandag til fredag, undtagen helligdage, mellem 9 og 16. Kontakt vores team på telefon 89 93 43 89 eller ved at skrive en mail på info@afrika-safari.dk

Hvorfor skal du vælge Afrika-Safari.dk?

Vores mission har siden 2006 været at sende folk på deres livs rejse. Afrika byder på fantastiske rejsedestinationer og stor mangfoldighed. Der er noget for enhver smag.

Du skal rejse med os fordi:

  • Vi gennemtester vores rejser og gennemfører alle rejser uanset antal tilmeldte
  • Alle rejser er inkl. fly, overnatning og udflugter
  • Vi er medlem af rejsegarantifonden, hvilket er din sikkerhed dom rejsende

Vores slogan er ”Kom helt tæt på”, og når du rejser med Afrika-Safari.dk kommer du helt tæt på dyrene, naturen og de fantastiske oplevelser.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 5
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!