• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaNamibiaSwakopmund & Sossusvlei
8 dage

Swakopmund & Sossusvlei

Denne rejse er for dig, som har begrænset tid til rådighed – eller måske drømmer om at kombinere et besøg i Namibia med et besøg i smukke Cape Town eller en badeferie på Mauritius.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Swakopmund & Sossusvlei Swakopmund & Sossusvlei
8 dage

Swakopmund & Sossusvlei

Denne rejse er for dig, som har begrænset tid til rådighed – eller måske drømmer om at kombinere et besøg i Namibia med et besøg i smukke Cape Town eller en badeferie på Mauritius.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Swakopmund og hjem fra Windhoek
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsk-tysk-talende guide/chauffør
 • 5 overnatninger på hoteller og lodges
 • 5 x morgenmad (dag 2-7)
 • Entré og guidet rundtur til Sossusvlei & Sesriem Canyon
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Rejsen kort fortalt

Vil du opleve Namibias store kontraster uden at skulle køre selv, og har du begrænset tid til rådighed? Så er det denne rejse, du skal vælge.

Turen foregår i en mindre international gruppe med en lokalkendt guide, som er med dig hele vejen.

Du kommer til at smage på et par af de største højdepunkter i Namibia fra Namib-ørkenens røde sand og flere hundrede meter høje klitter, der strækker sig 2.000 km langs Atlanterhavets blå hav til de verdensberømte sandklitter i Sossusvlei. I skærende kontrast hertil står Swakopmund med sin kyststemning, sin rige historie og sine flotte arkitektoniske levn fra den tyske kolonitid.

Namibia er kontrasternes land og byder på seværdigheder i verdensklasse. Landskaberne er ganske enkelt fortryllende og meget imponerende med dybe kløfter og månelandskaber.

Bemærk at turen foregår i en mindre international gruppe med engelsk-tysk-talende guide.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du får en smag på Nambia og oplever et par af landets største kontraster
 • Du ledsages af en lokalkendt guide under hele rejsen
 • Det er en perfekt rejse for dig, som ikke ønsker at køre selv
 • Du kan kombinere rejsen med et ophold i Cape Town eller badeferie på Mauritius

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går til Namibia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Swakopmund

Ved ankomsten til Walvis Bay Lufthavn bliver du mødt af vores lokale guide, som kører dig til dit hotel i Swakopmund. Du har to overnatninger i Swakopmund.

Swakopmund har 47.000 indbyggere og er Namibias største kystby og foretrukne ferieby med en hyggelig stemning og mange turistattraktioner. Byens tyske kolonihistorie ses tydeligt i den smukke arkitektur, der regnes for at være et af de bedst bevarede eksempler på tysk kolonitidsarkitektur i hele verden.

Dag 3: Swakopmund

Dagen er til fri disposition. Der er et væld af mulige udflugter, som kan tilkøbes, eller du kan bare vælge selv at gå rundt i den hyggelige by på egen hånd og kigge på den smukke arkitektur. Besøg evt. museet, Krystalgalleriet eller Akvariet. Måske har du lyst til et katamarancruise i bugten eller måske en tur med quadbike i de store klitter. Vi kan også varmt anbefale en ørkentur i klitlandskabet mellem Swakopmund og Walvis Bay, hvor du kommer tættere på det utrolige liv, der findes her.

Dag 4: Swakopmund – Sossusvlei

Det er tid til at tage afsked med kystbyen og bevæge sig ind i landet. Namibias kontraster viser sig for alvor på køreturen!

Via det spektakulære Gaub Pass og den lille by Solitaire ankommer du til Sossusvlei ved indgangen til Namibias største nationalpark, Namib Naukluft Park, som dækker et område på 50.000 km2, hvilket er større end f.eks. Schweiz og Holland. Om eftermiddagen er der mulighed for at tilkøbe en udflugt i området, hvis du da ikke bare vælger at slappe af oven på dagens køretur.

Bemærk venligst: På afgangene den 30. april og 9. maj 2020 og den 10. august og 21. august 2021 bor du på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 5: Oplevelser i Sossusvlei og Sesriem Canyon

Du starter tidligt denne morgen og kører til Sossusvlei, hvor du oplever det dramatiske farveskift i ørkenen, når solen langsomt står op.

Hvis du har lyst, kan du vandre op til toppen af en af verdens højeste sandklitter og nyde den enestående udsigt over Sossusvlei og den udtørrede sø Deadvlei, hvor døde skulpturlignende træer strækker deres nøgne grene mod den høje blå himmel. Især en af klitterne; ”Dune 45” er meget berømt, og den er givetvis en af de mest fotograferede sandklitter i hele verden.

Senere på dagen besøger du Sesriem Canyon, som er 30 meter dyb og 3 km lang, skabt af Tsauchab-flodens løb gennem millioner af år.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan deltage i nogle af aktiviteterne på lodgen eller slappe af ved poolen.

Bemærk venligst: På afgangene den 30. april og 9. maj 2020 og den 10. august og 21. august 2021 bor du på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 6: Sossusvlei – Windhoek

Igen er der tidlig afgang fra hotellet. Hvis du når frem til Windhoek i rimelig tid, er der nemlig tid til en eftermiddagsrundtur i byen.

Windhoek er, udover at være Namibias hovedstad, også landets største by med 300.000 indbyggere. Den ligger i 1.650 meters højde i en smuk dal, der mod nord afgrænses af Eros-bjergene og Auas-bjergene mod syd. Mod vest falder Khomas-højlandet ned mod Namib-ørkenen og Atlanterhavet.

Windhoek er en moderne by med tydelig arkitektonisk indflydelse fra den tyske kolonitid. Windhoeks bykerne er centreret om Independence Avenue og kan sagtens udforskes til fods. Det travle hovedstrøg starter ved Ausspannplatz i syd og strækker sig frem til bydelen Katutura i nord.

Aftenen er til fri disposition.

Bemærk venligst: På afgangene den 21. februar, 20. marts, 17. april, 9. maj, 14. juni, 12. juli, 21. august, 14. september og 16. oktober 2020 bor du på Windhoek Gardens Boutique Hotel i stedet for på Rivendell Guesthouse.

Dag 7: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på lodgen og kørt til Windhoeks internationale lufthavn, hvorfra hjemrejsen starter med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 8: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyferie i Cape Town, 4 nætter

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Elefantoplevelser i Chobe Nationalpark, 3 nætter

Vil du have elefant-garanti skal du tage til Chobe nationalparken i Botswana. Det er her, du finder den største koncentration af elefanter på hele det afrikanske kontinent. Mindst 50.000 elefanter lever her – nogle siger endda helt op til 120.000. Derudover kan du se massevis af bøfler, gnuer, zebraer, giraffer, antiloper, løver, flodheste, krokodiller og et rigt fugleliv med f.eks. storke, biædere og gribbe. Det er heller ikke ualmindeligt at se både hyæner, leoparder eller de sjældne vilde hunde. Det er ikke uden grund, at Botswana ofte bliver udnævnt til et af de bedste safarilande i hele Afrika!

Chobe nationalparken byder på en enestående og varieret safarioplevelse med både traditionel gamedrive og masser af aktiviteter på den livgivende Chobe flod.

Denne 4 dages safariforlængelse til Chobe byder på det bedste af begge verdener på land og til vands, og vi har endda indlagt en fridag i programmet, hvor du f.eks. kan tilkøbe en tur til de mægtige Victoria Falls, en ekstra flodsejlads eller flere gamedrives. En enestående mulighed for at opleve Botswana, nu du er rejst hele vejen til Afrika!

Safarioplevelser i Okavango-deltaet, 4 nætter

Forlæng din rejse med en safaritur til et af verdens mest unikke naturområder.

I starten af januar begynder det at regne i Angolas bjerge. Regnen vælter ned af bjergsiderne og oversvømmer store landområder. Når jorden ikke kan optage mere vand, begynder regnvandet at løbe mod syd – væk fra havet. I løbet af nogle måneder når det frem til Okavango-floden, og scenariet gentager sig; når floden ikke kan optage mere vand, bliver de omkringliggende landområder oversvømmet, og vandet fortsætter sin rejse mod syd – mod Botswana. Ca. 6 måneder efter, at vandet faldt som regnvand i Angolas bjerge, når det Botswanas Kalahari ørken. Her løber det ud i ingenting. Her er intet hav, ingen flod – kun gold ørken, som uden dette vand ville være fuldstændig tør og livløs det meste af året. Takket være Angolas regnvand bliver det imidlertid til et verdens største indlandsdeltaer og et af Afrikas mest dyrerige områder – og en fantastisk safari-destination.

Deltaet er naturligvis et sandt paradis for fugleelskere. Hele 530 forskellige fuglearter findes her. Du kan også se flodheste, krokodiller, elefanter, giraffer, zebraer og massevis af antilopearter. Og med byttedyr følger rovdyr, så hverken løver, leoparder eller vilde hunde er ikke noget ualmindeligt syn her.

Du overnatter i en rustik, men komfortabel og meget hyggelig teltlejr, hvor alle telte har eget bad og toilet på bush-manér. Herfra kører du på safariture i deltaet. Det er muligt at tilkøbe en sejltur i en traditionel kano, hvis du har lyst til at opleve det hele fra vandsiden.

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende og anbefales ikke for børn under 12 år.

Opgraderingsmulighed: Hvis du har lyst, kan du vælge at opgradere til en permanent teltlejr med pool – se nedenfor. Hvis du vælger at opgradere, flyver du i stedet fra Maun og ind i deltaet t/r.

Bemærk, at teltlejrene i Okavango-deltaet generelt har få værelser (telte) og ofte er udsolgt mange måneder i forvejen. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid, hvis du vil opgradere. Vi har valgt tre lejre, som alle ligger meget tæt på hinanden og minder utroligt meget om hinanden i indretning og stil. Vi kan ikke på forhånd sige hvilken af de tre, du kommer til at bo på, men vi vil naturligvis gøre vores bedste for at opfylde dit ønske!

Forlængelsen skal bookes senest 60 dage før afrejse.

Oplevelser ved Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Tillæg for enkeltværelse 2.150 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.