Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideRundrejser i AfrikaNamibiaNatur og kultur i Namibia
8 dage:

Natur og kultur i Namibia

Højdepunkter på denne rejse:

Sandklitterne i Sossusvlei, Sesriem Canyon, Swakopmund, Det Levende Museum for ju/’hoansi-san folket.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Windhoek t/r inkl. transfer
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 5 overnatninger på gode hoteller og lodges
 • 5 x morgenmad (dag 2, 3, 4, 5, 6)
 • 3 x middag (dag 2, 3, 6)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Sossusvlei
 • Sesriem Canyon
 • Det Levende Museum for ju/’hoansi-san folket
 • Entreer til nævnte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse: 1.700 kr.
Vi anbefaler, du bestiller i rigtig god tid for at få plads på rejsen. Du kan bestille indtil 45 dage før afrejse.
Vælg denne rejse fordi…

Namibia er et fantastisk, varieret og kontrastfyldt rejseland. Her kan du opleve verdens ældste ørken og verdens højeste sandklitter i den enorme namibiske rødsandede ørken, som strækker sig flere tusinde kilometer langs Atlanterhavets kyst. Måske er du heldig at få øje på de ørkentilpassede dyr under de anderledes klimatiske forhold. Landet er også rigt på historie og flotte arkitektoniske levn fra den tyske kolonitid, som du bl.a. kan opleve i kystbyen Swakopmund.

Namibia har mindst 11 etniske grupper, og du besøger ju/’hoansi-san folket i Det Levende Museum. Her lærer du om ju/’hoansi-san folkets kamp for at overleve i den moderne verden og om deres spændende kultur, som går 20.-30.000 år tilbage, og dermed er landets ældste.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med nogle dage på det privat naturreservat Onjala Lodge. Her kan du komme på minisafari og opleve den spændende namibiske dyreliv.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Namibia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Windhoek – Sesriem
Dag 2: Ankomst i Windhoek – Sesriem

Efter ankomst i Windhoeks internationale lufthavn går du gennem immigrationen, samler din bagage op og fortsætter gennem tolden. Ude i ankomstområdet venter din engelsktalende guide/chauffør, som kører dig til din lodge.

Turen går sydpå til Sesriem ved Namib-ørkenen, som strækker sig 2.000 km langs Afrikas Atlanterhavskyst. Den regnes for at være verdens ældste ørken med sine mere end 50 millioner år. Her kan du opleve fortryllende natur med ørkentilpassede dyr og de berømte røde sandklitter ved Sossusvlei, som er flere hundrede meter høje og dermed verdens højeste.

Du ankommer til Sossusvlei Lodge ved indgangen til Namibias største nationalpark Namib Naukluft Park, som dækker et område på 50.000 km2, hvilket er større end fx Schweiz eller Holland.

Overnatning Sossusvlei Lodge 

Dag 3: Sossusvlei & Sesriem Canyon
Dag 3: Sossusvlei & Sesriem Canyon

Du starter tidligt denne morgen og kører til Sossusvlei, hvor du oplever det dramatiske farveskift i ørkenen, når solen langsomt står op.

Hvis du har lyst, kan du vandre op til toppen af en af verdens højeste sandklitter og nyde den enestående udsigt ud over Sossusvlei og den udtørrede sø Deadvlei, hvor døde skulpturlignende træer strækker deres nøgne grene mod den høje blå himmel.

Herefter kan du nyde din morgenmad under et akacietræ, inden du besøger Sesriem Canyon, som er 30 meter dyb og 3 km lang, skabt af Tsauchab flodens løb gennem millioner af år.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan deltage i nogle af aktiviteterne på lodgen eller slappe af ved poolen.

Overnatning Sossusvlei Lodge 

Dag 4: Sossusvlei – Swakopmund
Dag 4: Sossusvlei – Swakopmund

Du kan starte dagen med en ekstra oplevelse, en helt fantastisk ballonfærd over Sossusvlei.

I dag kører du mod kysten til byen Swakopmund. Turen går langs Namib Naukluft Park og videre gennem det imponerende ørkenlandskab ved Kuiseb. Du kører forbi det berømte månelandskab og der er undervejs mulighed for at se Namibias nationalplante Welwitschia mirabilis.

Swakopmund har 42.000 indbyggere og er Namibias største kystby og foretrukne ferieby. Byens tyske kolonihistorie ses tydeligt i den smukke arkitektur, og kontrasten til Namib-ørkenen er så meget desto mere markant.

Læs mere om turen her (turen er mod tillæg):

Overnatning Hotel Zum Kaiser 

Dag 5: Swakopmund
Dag 5: Swakopmund

Dagen er til fri disposition. Der er et væld af mulige udflugter, som kan tilkøbes. Besøg evt. museet, Krystalgalleriet eller Akvariet. Måske har du lyst til en scenisk flyvetur over ørkenen eller sandboarde i klitterne. Der er også mulighed for delfinsafari i Walvis Bay. Her kan du opleve delfinerne boltre sig i bugtens vand og Cape pelssælen, som kan finde på at hoppe op på ”bagsmækken” af katamaranen.

Læs mere om tilkøbsturene her:

Overnatning Hotel Zum Kaiser 

Dag 6: Swakopmund – Erongo
Dag 6: Swakopmund – Erongo

Eventyret fortsætter til Spitzkoppe ved Erongo bjergene. Her besøger du Det Levende Museum for ju/’hoansi-san folket, som repræsenterer den ældste kultur i Afrika, der går 25-30.000 år tilbage. San-folket er oprindeligt et buskfolk fra det sydlige Afrika, og de har traditionelt levet i ét med naturen som jægere og samlere. Men op gennem årene er deres levevilkår blevet truet grundet koloni- og statsmagternes gradvise overtagelse af deres traditionelle leveområder.

Ved ankomst bliver du mødt af en guide, som tager dig med på en gåtur ud i bushen, hvor du lærer om buskmændenes traditionelle jagtmåder. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål om kulturen og om, hvordan det er at overleve i en moderne verden.

Herefter besøger du en lokal landsby, hvor du får indblik i deres dagligdag og ser, hvordan der laves traditionel mad og smykker.

Du kører videre til din lodge, hvor du skal bo den kommende nat.

Overnatning Erongo Wilderness Lodge 

Dag 7: Erongo – Hjemrejsen starter
Dag 7: Erongo – Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på lodgen og kørt til Windhoeks internationale lufthavn, hvorfra hjemrejsen starter med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 8: Hjemkomst til Danmark
Dag 8: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombinationsmuligheder efter safarien
4 dage/3 nætter | Det private naturreservat ved Onjala Lodge
4 dage/3 nætter | Det private naturreservat ved Onjala Lodge

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.750 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 600 kr. 

Du har 3 nætter i det private naturreservat ved Onjala Lodge, som er beliggende 40 minutters kørsel fra hovedstaden Windhoek.

Naturreservatet består af 1.700 hektar bush, hvor du kan opleve det fantastiske dyreliv med bl.a. giraffer, sorte gnuer, vortesvin, zebraer, oryxantiloper med de lange, lige, sorte horn og med held endda leoparder.

Onjala er en sand perle midt i den uspolerede namibiske bush. Her er tid til ro og til at få opladet batterierne med afslapning ved poolen, forkælelse i spaafdelingen eller du kan sidde på verandaen og nyde omgivelserne med en bog og lytte til dyrenes mange lyde. Der er også mulighed for at tilkøbe udflugter.

Opholdet inkluderer helpension.

Herunder kan du se et udvalg af tilvalgsture:

Overnatning Onjala Lodge

4 dage/3 nætter | Victoria Falls
4 dage/3 nætter | Victoria Falls

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.000 kr. 

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning David Livingstone Safari Lodge and Spa

5 dage/4 nætter | Cape Town
5 dage/4 nætter | Cape Town

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.195 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.800 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.125 kr. 

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning Premier Hotel Cape Manor

6 dage/5 nætter | Mauritius for voksne
6 dage/5 nætter | Mauritius for voksne

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.900 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.500 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Veranda Paul & Virginie

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

6 dage/5 nætter | Mauritius for familier med børn
6 dage/5 nætter | Mauritius for familier med børn

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.900 kr.
Pr. barn u/12 år: + 7.500
Enkeltværelsestillæg: + 2.700 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Anelia Resort & Spa

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!