Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaNamibiaNamibias højdepunkter
12 dage:

Namibias højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Windhoek, Sossusvlei, Sesriem Canyon, Swakopmund, Etosha Nationalpark, det private vildreservat ved Otjiwa Safari Lodge.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Windhoek t/r
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 9 overnatninger på gode hoteller og lodges
 • 9 x morgenmad (dag 2-10)
 • 7 x middag (dag 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Sossusvlei
 • Sesriem Canyon
 • Safari i Etosha Nationalpark
 • Entreer til nævnte seværdigheder

Venligst bemærk: fra 1. januar 2019 er der ændringer på følgende overnatninger:

 • Dag 3 og 4: I stedet for Sossusvlei Lodge bor du på The Elegant Desert Lodge
 • Dag 5 og 6: I stedet for Zum Kaiser bor du på Beach Hotel Swakopmund
 • Dag 7 og 8: I stedet for Etosha Village bor du på Etosha Safari Lodge
Tillæg for enkeltværelse 3.500 kr.
Rabat ved større grupper.

Venligst kontakt os for børnepriser.
Vælg denne rejse fordi…

Vil du opleve Namibias store kontraster uden at skulle køre selv, og har du begrænset tid til rådighed? Så er det denne rejse, du skal vælge.

Turen foregår i en mindre international gruppe med en lokalkendt guide, som er med dig hele vejen. Undervejs bor du på gode hoteller og lodges. Vi har inkluderet morgenmad alle dage og middag syv af aftenerne – samt naturligvis de vigtigste af udflugterne.

Du oplever de største højdepunkter i Namibia fra Namib-ørkenens røde sand og flere hundrede meter høje klitter, der strækker sig 2.000 km langs Atlanterhavets blå hav til den udtørrede sø Deadvlei, som står i kontrast til den høje blå himmel. I det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge og i Etosha Nationalpark oplever du landets ikoniske og unikke dyreliv med bl.a. elefanter, løver, leoparder, giraffer, oryxantiloper, sabelantiloper og hvide næsehorn.

Namibia er kontrasternes land og byder på seværdigheder i verdensklasse. Landskaberne er ganske enkelt fortryllende og meget imponerende med dybe kløfter og månelandskaber.

Venligst bemærk: fra 1. januar 2019 er der ændringer på følgende overnatninger:

Dag 3 og 4: I stedet for Sossusvlei Lodge bor du på The Elegant Desert Lodge
Dag 5 og 6: I stedet for Zum Kaiser bor du på Beach Hotel Swakopmund
Dag 7 og 8: I stedet for Etosha Village bor du på Etosha Safari Lodge

Du kan se beskrivelser på alle hotellerne i programmet herunder.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Namibia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Windhoek
Dag 2: Ankomst i Windhoek

Efter ankomst i Windhoeks internationale lufthavn går du gennem immigrationen, samler din bagage op og fortsætter gennem tolden. Ude i ankomstområdet venter din engelsktalende chauffør, som kører dig til dit hotel i den nordlige del af Windhoek. Hvis du er heldig, kan du undervejs se vilde dyr strejfe omkring.

Windhoek er udover at være Namibias hovedstad også landets største by med 300.000 indbyggere. Den ligger i 1.650 meters højde i en smuk dal, der mod nord afgrænses af Eros bjergene og Auas bjergene mod syd. Mod vest falder Khomas højlandet ned mod Namib-ørkenen og Atlanterhavet.

Windhoek er en moderne by med tydelig arkitektonisk indflydelse fra den tyske kolonitid. Windhoeks bykerne er centreret om Independence Avenue og kan sagtens udforskes til fods. Det travle hovedstrøg starter ved Ausspannplatz i syd og strækker sig frem til bydelen Katutura i nord.

Denne første aften inviteres du på middag på hotellet. Her møder du din guide og de andre medrejsende på turen.

Overnatning Safari Court Hotel 

Dag 3: Windhoek – Sossusvlei (ca. 380 km)
Dag 3: Windhoek – Sossusvlei (ca. 380 km)

Du forlader Windhoek og kører sydpå til Namib-ørkenen, som strækker sig 2.000 km langs Afrikas Atlanterhavskyst. Den regnes for at være verdens ældste ørken med sine mere end 50 millioner år. Her kan man opleve fortryllende natur med ørkentilpassede dyr og de berømte røde sandklitter ved Sossusvlei, som er flere hundrede meter høje og dermed verdens højeste.

Du ankommer til Sossusvlei Lodge ved indgangen til Namibias største nationalpark Namib Naukluft Park, som dækker et område på 50.000 km2, hvilket er større end fx Schweiz eller Holland.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Elegant Desert Lodge i stedet for Sossusvlei Lodge.

Overnatning Sossusvlei Lodge  / Elegant Desert Lodge 

Dag 4: Sossusvlei – Sesriem Canyon (ca. 60 km)
Dag 4: Sossusvlei – Sesriem Canyon (ca. 60 km)

Du starter tidligt denne morgen og kører til Sossusvlei, hvor du oplever det dramatiske farveskift i ørkenen, når solen langsomt står op.

Hvis du har lyst kan du vandre op til toppen af en af verdens højeste sandklitter og nyde den enestående udsigt ud over Sossusvlei og den udtørret sø Deadvlei, hvor døde skulpturlignende træer strækker deres nøgne grene mod den høje blå himmel.

Herefter kan du nyde din morgenmad under et akacietræ inden du besøger Sesriem Canyon, som er 30 meter dyb og 3 km lang, skabt af Tsauchab flodens løb gennem millioner af år.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan deltage i nogle af aktiviteterne på lodgen eller slappe af ved poolen.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Elegant Desert Lodge i stedet for Sossusvlei Lodge.

Overnatning Sossusvlei Lodge  / Elegant Desert Lodge 

Dag 5: Sossusvlei – Swakopmund (ca. 370 km)
Dag 5: Sossusvlei – Swakopmund (ca. 370 km)

Du kan starte dagen med en ekstra oplevelse, en helt fantastisk ballonfærd over Sossusvlei.

I dag kører du mod kysten til byen Swakopmund. Turen går langs Namib Naukluft Park og videre gennem det imponerende ørkenlandskab ved Kuiseb. Du kører forbi det berømte månelandskab og der er undervejs mulighed for at se Namibias nationalplante Welwitschia mirabilis.

Swakopmund har 42.000 indbyggere og er Namibias største kystby og foretrukne ferieby. Byens tyske kolonihistorie ses tydeligt i den smukke arkitektur, og kontrasten til Namib-ørkenen er så meget desto mere markant. I klitterne uden for byen kan du prøve at sandboarde, og i bugten kan du tage på kajaktur.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Beach Hotel Swakopmund i stedet for Zum Kaiser.

Læs mere om turen her (turen er mod tillæg):

Overnatning Hotel Zum Kaiser  / Beach Hotel Swakopmund 

Dag 6: Swakopmund
Dag 6: Swakopmund

Dagen er til fri disposition. Der er et væld af mulige udflugter, som kan tilkøbes. Besøg evt. museet, Krystalgalleriet eller Akvariet. Måske har du lyst til en scenisk flyvetur over ørkenen og klitterne. Der er også mulighed for delfinsafari på Walvis Bay. Her kan du opleve delfinerne boltre sig i bugtens vand og Cape pelssælen, som kan finde på at hoppe op på ”bagsmækken” af katamaranen.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Beach Hotel Swakopmund i stedet for Zum Kaiser.

Læs mere om tilkøbsturene her:

Overnatning Hotel Zum Kaiser  / Beach Hotel Swakopmund 

Dag 7: Swakopmund – Etosha (ca. 500 km)
Dag 7: Swakopmund – Etosha (ca. 500 km)

I dag går turen nord på til Etosha via Outjo. Etosha er en af Afrikas helt særlige nationalparker. Parkens særkende er den 5.000 km² store saltslette Etosha Pan, der er så stor, at den kan ses fra rummet. Dette enorme åbne område er resterne af en udtørret sø, og den hvide, nærmest uendelige saltslette er fantastisk og næsten surrealistisk.

Til trods for de ekstreme forhold er der alligevel et rigt dyreliv og parken regnes for at være blandt Afrikas absolut bedste steder at se dyreliv, især omkring vandhullerne, der også tiltrækker trækfugle, som kommer for at yngle.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Etosha Safari Lodge i stedet for Etosha Village.

Overnatning Etosha Village  / Etosha Safari Lodge 

Dag 8: Etosha Nationalpark
Dag 8: Etosha Nationalpark

Etosha Nationalpark er et af turens helt store højdepunkter og du skal i dag på game drive, hvor du kan opleve løver, giraffer, gnuer, kuduer, zebraer og elefanter i søgen efter mad og vand eller som hviler sig i skyggen af et træ.

I Etosha er der også rigtige gode chancer for at se de sjældne og meget smukke dyr og fugle som elsdyrantiloper (en af de største antiloper), Damara Dik-Dik (en af de mindste antiloper), oryxantiloper med de lange lige sorte horn, sorthovedede impalaer, leoparder, geparder, hyæner, gøglerørne og den lillabrystede ellekrage med den meget smukke og farverige fjerdragt.

Tilkøbsmulighed: Safari i åben jeep. Dagspris ca. 700-800 NAD (Kan kun bestilles på lodgen)

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Etosha Safari Lodge i stedet for Etosha Village.

Overnatning Etosha Village  / Etosha Safari Lodge 

Dag 9: Etosha – Det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge (ca. 200 km)
Dag 9: Etosha – Det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge (ca. 200 km)

I dag kører du til det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge via byen Outjo, som er berømt for dens bageri. Hvis bageriet har åbent, gør vi naturligvis stop her, hvor du kan nyde en kop kaffe eller te og deres friskbagte brød og kager – deres æblestrudel er fantastisk!

Du ankommer til Otjiwa Safari Lodge, som er en af Namibias ældste farme. Lodgen ligger midt i den uspolerede namibiske natur og består af 12.000 hektar bush, hvor du kan opleve 25 vildtarter og et rigt fugleliv. Det er bl.a. her du finder den majestætiske afrikanske fiskeørn, hvide næsehorn og en af landets største flokke af sabelantiloper.

Efter du har tjekket ind kan du frit slappe af og nyde lodgens ro og fantastiske omgivelser.

Overnatning Otjiwa Safari Lodge 

Dag 10: Det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge
Dag 10: Det private vildtreservat ved Otjiwa Safari Lodge

Dagen er til fri disposition. Der er mulighed for at deltage i en af lodgens mange aktiviteter og udflugter som bl.a. vandreture, game drive, fugle-kiggeri, næsehorn tracking eller besøg til et fodringssted for gribbe. Om eftermiddagen kan du nyde en sundowner ved poolen.

Overnatning Otjiwa Safari Lodge 

Dag 11: Hjemrejsen starter (ca. 210 km)
Dag 11: Hjemrejsen starter (ca. 210 km)

Du bliver hentet på lodgen og kørt til Windhoeks internationale lufthavn, hvorfra hjemrejsen starter med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 12: Hjemkomst til Danmark
Dag 12: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombinationsmuligheder efter safarien
Victoria Falls 4 dage/3 nætter
Victoria Falls 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.000 kr. 

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning David Livingstone Safari Lodge and Spa 

Opgraderingsmuligheder:

Det private naturreservat ved Onjala Lodge 4 dage/3 nætter
Det private naturreservat ved Onjala Lodge 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.750 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 600 kr. 

Du har 3 nætter i det private naturreservat ved Onjala Lodge, som er beliggende 40 minutters kørsel fra hovedstaden Windhoek.

Naturreservatet består af 1.700 hektar bush, hvor du kan opleve det fantastiske dyreliv med bl.a. giraffer, sorte gnuer, vortesvin, zebraer, oryxantiloper med de lange, lige, sorte horn og med held endda leoparder.

Onjala er en sand perle midt i den uspolerede namibiske bush. Her er tid til ro og til at få opladet batterierne med afslapning ved poolen, forkælelse i spaafdelingen eller du kan sidde på verandaen og nyde omgivelserne med en bog og lytte til dyrenes mange lyde. Der er også mulighed for at tilkøbe udflugter.

Opholdet inkluderer helpension.

Herunder kan du se et udvalg af tilvalgsture:

Overnatning Onjala Lodge 

Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter
Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Pr. barn u/12 år: + 5.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr.

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

Cape Town 5 dage/4 nætter
Cape Town 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.200 kr.
Pr. barn u/12 år: + 5.150 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.450 kr. 

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning Premier Hotel Cape Manor 

Opgraderingsmuligheder i Cape Town:

Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter
Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.