• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaNamibiaNamibias højdepunkter
10 dage

Namibias højdepunkter

Oplev den tyske by Swakopmund, de enorme røde klitter ved Sossusvlei og safari i Etosha. Denne rejse er indbegrebet af Namibias højdepunkter og perfekt for dig, som ikke vil køre selv.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Namibias højdepunkter Namibias højdepunkter
10 dage

Namibias højdepunkter

Oplev den tyske by Swakopmund, de enorme røde klitter ved Sossusvlei og safari i Etosha. Denne rejse er indbegrebet af Namibias højdepunkter og perfekt for dig, som ikke vil køre selv.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Swakopmund – retur fra Windhoek
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsk-tysk-talende guide/chauffør
 • 7 overnatninger på hoteller og lodges
 • 7 x morgenmad (dag 2-9)
 • 2 x middag (dag 7-8)
 • Entré og guidet rundtur til Sossusvlei & Sesriem Canyon
 • Entré og game drive i Etosha Nationalpark
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Rejsen kort fortalt:

På denne rejse oplever du de største højdepunkter i Namibia. I Swakopmund er der tid til at udforske en af de mest tyske byer i verden. Kystbyen er kendt for sin rige historie og sine flotte arkitektoniske levn fra den tyske kolonitid.

At Namibia er kontrasternes land, bliver for alvor virkeligt, når du fra Swakopmund bevæger dig ind i landet til Namib-ørkenens røde sand og flere hundrede meter høje klitter, der strækker sig 2.000 km langs Atlanterhavets blå hav. Det er her, du finder de verdensberømte sandklitter i Sossusvlei.

Fra hovedstaden Windhoek går turen mod Etosha Nationalpark. Her oplever du landets ikoniske og unikke dyreliv med bl.a. elefanter, løver, leoparder, giraffer, oryxantiloper, sabelantiloper og hvide næsehorn.

Turen foregår i en mindre international gruppe med en lokalkendt guide, som er med dig hele vejen.

Bemærk at turen foregår i en mindre international gruppe med engelsk-tysk-talende guide.

Venligst bemærk følgende: På afgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever de største højdepunkter – inkl. safarioplevelser i Etosha nationalparken
 • Du ledsages af en lokalkendt guide under hele rejsen
 • Det er en perfekt rejse for dig, som ikke ønsker at køre selv
 • Du kan kombinere rejsen med et ophold i Cape Town eller badeferie på Mauritius

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går til Namibia med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Swakopmund

Ved ankomsten til Walvis Bay Lufthavn bliver du mødt af vores lokale guide, som kører dig til dit hotel i Swakopmund. Du har to overnatninger i Swakopmund.

Swakopmund har 47.000 indbyggere og er Namibias største kystby og foretrukne ferieby med en hyggelig stemning og mange turistattraktioner. Byens tyske kolonihistorie ses tydeligt i den smukke arkitektur, der regnes for at være et af de bedst bevarede eksempler på tysk kolonitidsarkitektur i hele verden.

Dag 3: Swakopmund

Dagen er til fri disposition.

Du kan vælge at bruge dagen på egen hånd til bare at opleve byen, eller du kan vælge at tilkøbe en udflugt.

Besøg evt. museet, Krystalgalleriet eller Akvariet. Måske har du lyst til et katamarancruise i bugten eller måske en tur med quadbike i de store klitter. Vi kan også varmt anbefale en ørkentur i klitlandskabet mellem Swakopmund og Walvis Bay, hvor du kommer tættere på det utrolige liv, der findes her.

Dag 4: Swakopmund - Sossusvlei

I dag bliver det virkelig tydeligt, at Namibia er kontrasterne land. Fra feriestemning i kystbyen bevæger du dig ind i landet. Via det spektakulære Gaub Pass og den lille by Solitaire ankommer du til Sossusvlei ved indgangen til Namibias største nationalpark, Namib Naukluft Park, som dækker et område på 50.000 km2, hvilket er større end f.eks. Schweiz og Holland.

Om eftermiddagen er der mulighed for at tilkøbe en udflugt i området, hvis du da ikke bare vælger at slappe af oven på dagens køretur.

Venligst bemærk følgende: På afgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 5: Oplevelser i Sossusvlei og Sesriem Canyon

Du starter tidligt denne morgen og kører til Sossusvlei, hvor du oplever det dramatiske farveskift i ørkenen, når solen langsomt står op.

Hvis du har lyst, kan du vandre op til toppen af en af verdens højeste sandklitter og nyde den enestående udsigt over Sossusvlei og den udtørrede sø Deadvlei, hvor døde skulpturlignende træer strækker deres nøgne grene mod den høje blå himmel. Især en af klitterne; ”Dune 45” er meget berømt, og den er givetvis en af de mest fotograferede sandklitter i hele verden.

Senere på dagen besøger du Sesriem Canyon, som er 30 meter dyb og 3 km lang, skabt af Tsauchab-flodens løb gennem millioner af år.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan deltage i nogle af aktiviteterne på lodgen eller slappe af ved poolen.

Venligst bemærk følgende: På afgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 6: Sossusvlei – Windhoek

Igen er der tidlig afgang fra hotellet. Hvis du når frem til Windhoek i rimelig tid, er der nemlig tid til en eftermiddagsrundtur i byen.

Windhoek er, udover at være Namibias hovedstad, også landets største by med 300.000 indbyggere. Den ligger i 1.650 meters højde i en smuk dal, der mod nord afgrænses af Eros-bjergene og Auas-bjergene mod syd. Mod vest falder Khomas-højlandet ned mod Namib-ørkenen og Atlanterhavet.

Windhoek er en moderne by med tydelig arkitektonisk indflydelse fra den tyske kolonitid. Windhoeks bykerne er centreret om Independence Avenue og kan sagtens udforskes til fods. Det travle hovedstrøg starter ved Ausspannplatz i syd og strækker sig frem til bydelen Katutura i nord.

Aftenen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 7: Windhoek – Etosha Nationalpark

I dag går turen nord på til Etosha via Outjo. Etosha er en af Afrikas helt særlige nationalparker. Parkens særkende er den 5.000 km² store saltslette Etosha Pan, der er så stor, at den kan ses fra rummet. Dette enorme åbne område er resterne af en udtørret sø, og den hvide, nærmest uendelige saltslette er fantastisk og næsten surrealistisk.

Til trods for de ekstreme forhold er der alligevel et rigt dyreliv, og parken regnes for at være blandt Afrikas absolut bedste steder at se dyreliv, især omkring vandhullerne, der også tiltrækker trækfugle, som kommer for at yngle.

Overnatning:
Dag 8: Oplevelser i Etosha Nationalpark

Etosha Nationalpark er et af turens helt store højdepunkter, og du skal i dag på game drive, hvor du kan opleve løver, giraffer, gnuer, kuduer, zebraer og elefanter i søgen efter mad og vand, eller som hviler sig.

I Etosha er der også rigtig gode chancer for at se de sjældne og meget smukke dyr og fugle som elsdyrantiloper (en af de største antiloper), Damara dik-dik (en af de mindste antiloper), oryxantiloper med de lange lige sorte horn, sorthovedede impalaer, leoparder, geparder, hyæner, gøglerørne og den lillabrystede ellekrage med den meget smukke og farverige fjerdragt.

Overnatning:
Dag 9: Etosha – Windhoek – Hjemrejse

Det er tid til at tage afsked med Namibia. Fra Etosha går turen retur til Windhoek og lufthavnen, hvor du påbegynder hjemrejsen – hvis du da ikke vælger at forlænge rejsen med f.eks. et besøg i Cape Town?

Dag 10: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Elefantoplevelser i Chobe Nationalpark, 3 nætter

Vil du have elefant-garanti skal du tage til Chobe nationalparken i Botswana. Det er her, du finder den største koncentration af elefanter på hele det afrikanske kontinent. Mindst 50.000 elefanter lever her – nogle siger endda helt op til 120.000. Derudover kan du se massevis af bøfler, gnuer, zebraer, giraffer, antiloper, løver, flodheste, krokodiller og et rigt fugleliv med f.eks. storke, biædere og gribbe. Det er heller ikke ualmindeligt at se både hyæner, leoparder eller de sjældne vilde hunde. Det er ikke uden grund, at Botswana ofte bliver udnævnt til et af de bedste safarilande i hele Afrika!

Chobe nationalparken byder på en enestående og varieret safarioplevelse med både traditionel gamedrive og masser af aktiviteter på den livgivende Chobe flod.

Denne 4 dages safariforlængelse til Chobe byder på det bedste af begge verdener på land og til vands, og vi har endda indlagt en fridag i programmet, hvor du f.eks. kan tilkøbe en tur til de mægtige Victoria Falls, en ekstra flodsejlads eller flere gamedrives. En enestående mulighed for at opleve Botswana, nu du er rejst hele vejen til Afrika!

Oplevelser ved Victoria Falls, 3 nætter

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Safarioplevelser i Okavango-deltaet, 4 nætter

Forlæng din rejse med en safaritur til et af verdens mest unikke naturområder.

I starten af januar begynder det at regne i Angolas bjerge. Regnen vælter ned af bjergsiderne og oversvømmer store landområder. Når jorden ikke kan optage mere vand, begynder regnvandet at løbe mod syd – væk fra havet. I løbet af nogle måneder når det frem til Okavango-floden, og scenariet gentager sig; når floden ikke kan optage mere vand, bliver de omkringliggende landområder oversvømmet, og vandet fortsætter sin rejse mod syd – mod Botswana. Ca. 6 måneder efter, at vandet faldt som regnvand i Angolas bjerge, når det Botswanas Kalahari ørken. Her løber det ud i ingenting. Her er intet hav, ingen flod – kun gold ørken, som uden dette vand ville være fuldstændig tør og livløs det meste af året. Takket være Angolas regnvand bliver det imidlertid til et verdens største indlandsdeltaer og et af Afrikas mest dyrerige områder – og en fantastisk safari-destination.

Deltaet er naturligvis et sandt paradis for fugleelskere. Hele 530 forskellige fuglearter findes her. Du kan også se flodheste, krokodiller, elefanter, giraffer, zebraer og massevis af antilopearter. Og med byttedyr følger rovdyr, så hverken løver, leoparder eller vilde hunde er ikke noget ualmindeligt syn her.

Du overnatter i en rustik, men komfortabel og meget hyggelig teltlejr, hvor alle telte har eget bad og toilet på bush-manér. Herfra kører du på safariture i deltaet. Det er muligt at tilkøbe en sejltur i en traditionel kano, hvis du har lyst til at opleve det hele fra vandsiden.

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende og anbefales ikke for børn under 12 år.

Opgraderingsmulighed: Hvis du har lyst, kan du vælge at opgradere til en permanent teltlejr med pool – se nedenfor. Hvis du vælger at opgradere, flyver du i stedet fra Maun og ind i deltaet t/r.

Bemærk, at teltlejrene i Okavango-deltaet generelt har få værelser (telte) og ofte er udsolgt mange måneder i forvejen. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid, hvis du vil opgradere. Vi har valgt tre lejre, som alle ligger meget tæt på hinanden og minder utroligt meget om hinanden i indretning og stil. Vi kan ikke på forhånd sige hvilken af de tre, du kommer til at bo på, men vi vil naturligvis gøre vores bedste for at opfylde dit ønske!

Forlængelsen skal bookes senest 60 dage før afrejse.

Storbyferie i Cape Town, 4 nætter

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Tillæg for enkeltværelse 8.960 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.