Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaNamibiaDet bedste af Namibia
16 dage:

Det bedste af Namibia

Højdepunkter på denne rejse:

Windhoek, Waterberg, Okonjima Nature Reserve, Etosha Nationalpark, Den Forstende Skov, Damaraland, klippemalerier ved Twyfelfontein, Burnt Mountain, Orgelpibedalen, frilandsmuseet Damara Village, Swakopmund, Sossusvlei.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Windhoek t/r
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 13 overnatninger på gode hoteller og lodger
 • 13 x morgenmad (dag 3 – 15)
 • 11 x middag (dag 2 – 9, 12 – 14)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Citysightseeing i Windhoek
 • Okonjima Nature Reserve
 • 2½ dage med safari ture i Etosha Nationalpark
 • Den forstenede Skov
 • Orgelpibedalen
 • Burnt Mountain
 • Damaraland
 • Klippemalerier ved Twyfelfontein
 • Frilandsmuseet Damara Village
 • Sossusvlei
 • Entreer til nævnte seværdigheder

Venligst bemærk: fra 1. januar 2019 er der ændringer på følgende overnatninger:

 • Dag 6 og 7: I stedet for Etosha Village bor du på Etosha Safari Lodge
 • Dag 10 og 11: I stedet for Zum Kaiser bor du på Beach Hotel Swakopmund
 • Dag 12 og 13: I stedet for Sossusvlei Lodge bor du på The Elegant Desert Lodge
Tillæg for enkeltværelse 3.800 kr.
Rabat ved større grupper.

Venligst kontakt os for børnepriser.
Vælg denne rejse fordi…

Namibia har formidable kontraster. Byerne er præget af den tyske kolonitid. Du oplever smuk arkitektur fra kolonitiden i flere byer. Mange har stadig tysk som hovedsprog. Landskaberne er i en klasse for sig. Namibørkenens røde sand ligger helt ud til Atlanterhavets blå vand og danner en helt surrealistisk kontrast mellem det tørre og det våde element. Det er her du finder de verdensberømte sandklitter i Sossusvlei.

UNESCO verdensarv ved Twyfelfontein rummer over 2500 forhistoriske klippemalerier af dyr og mennesker – nogle af dem flere tusind år gamle. Kalahariørkenen er ikke goldt, gråt sand – der er masser af dyr og planter, og san-folket har levet med og i denne enestående natur gennem mange tusind år. Den største perle blandt seværdighederne er dog Etosha Nationalpark, der snildt kan måle sig med de bedste nationalparker i Sydafrika, Botswana, Zimbabwe, Tanzania og Kenya.

Venligst bemærk: fra 1. januar 2019 er der ændringer på følgende overnatninger:

Dag 6 og 7: I stedet for Etosha Village bor du på Etosha Safari Lodge
Dag 10 og 11: I stedet for Zum Kaiser bor du på Beach Hotel Swakopmund
Dag 12 og 13: I stedet for Sossusvlei Lodge bor du på The Elegant Desert Lodge

Du kan se beskrivelser på alle hotellerne i programmet herunder.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med fly fra Danmark til Windhoek.

Dag 2: Ankomst i Namibia, Windhoek
Dag 2: Ankomst i Namibia, Windhoek

Ved ankomst i Windhoek går du gennem immigrationen, samler bagagen op og fortsætter gennem tolden. Ude i ankomstområdet venter din engelsktalende guide, som følger dig ind til hotellet i Windhoek.
Resten af dagen er til fri disposition.

Windhoek er Namibias hovedstad og er med ca. 300.000 indbyggere landets største by. Byen ligger i 1650 moh i en smuk dal, der mod nord afgrænses af Eros Bjergene og af Auas Bjergene mod syd. Mod vest falder Khomas højlandet ned mod Namibørkenen og Atlanterhavet. Windhoek er en moderne by med tydelig arkitektonisk indflydelse fra den tyske kolonitid. Windhoeks bykerne er centreret om Independence Avenue og kan sagtens udforskes til fods. Det travle hovedstrøg starter ved Ausspannplatz i syd og strækker sig frem til bydelen Katutura i nord.

Denne første aften inviteres du på middag på hotellet. Her møder du din guide og de andre medrejsende på turen.

Overnatning Safari Court Hotel 

Dag 3: Windhoek – Waterberg
Dag 3: Windhoek – Waterberg

Efter morgenmaden er der sightseeing i Windhoek, inden turen går mod Waterberg. På turen gør du stop i Okahandja, hvor du besøger et træskærer marked.

Waterberg er et massivt taffelbjerg øst for Otjiwarongo i den nordlige del af det centrale Namibia. Bjerget er ca. 50 km lang, op til 16 km bredt og hæver sig op mod 200 m over den omkringliggende slette Omaheke, som Kalahari hedder her i området. Taffelbjerget danner en naturlig barriere for drivende skyer, så fugten tvinges ud af skyerne på bjergets skråninger og flade top. Bjerget består af sandsten og suger derfor regnen, der inde i bjerget kanaliseres frem til kildevæld, der ikke tørrer ud – end ikke i tørtiden.

Overnatning Waterberg Wilderness Lodge 

Dag 4: Okonjima Nature Reserve
Dag 4: Okonjima Nature Reserve

I dag besøger du Okonjima Nature Reserve, der er 160 km² stort. Okonjima er synonymt med Africat Foundation, et reservat og rehabiliteringscenter for Afrikas store rovdyr. Rovdyr der kommer i konflikt med civilisationen, får ofte et nyt hjem her.

Rovdyrene færdes frit i det indhegnede reservat sammen med andet vildt, og man forsøger at skabe forhold, der får rovdyrene til fortsat selv at jage føde. Du hører om arbejdet og kører en tur i reservatet. Du er tilbage på Waterberg Wilderness Lodge først på eftermiddagen, som er til fri disposition.

Overnatning Waterberg Wilderness Lodge 

Dag 5: Etosha Nationalpark
Dag 5: Etosha Nationalpark

Du lægger Waterberg bag dig og kører via minebyen Tsumeb til den verdensberømte Etosha Nationalpark. Etosha er en af Afrikas helt særlige nationalparker. Parkens særkende er den 5.000 km² store saltslette Etosha Pan, der er så stor, at den kan ses fra rummet. Dette enorme åbne område er resterne af en udtørret sø, og den hvide, nærmest uendelige saltslette er fantastisk og næsten surrealistisk.

For til trods for de ekstreme forhold er der alligevel et rigt dyreliv, især omkring vandhullerne. Og som safariturist er vandhullerne de allerbedste steder at opleve dyrene. I dag er der en halvdags safaritur ind i Etosha inkluderet.

Bemærk venligst, at der på enkelte afrejser vil være to overnatninger ved den østlige del af Etosha og én ved den sydlige del.
Resten af programmet forbliver uændret.

Dette gælder følgende afrejser:
15. juli, 12. august, 11. november

Overnatning Mokuti Lodge 

Dag 6-7: Heldagsafariture i Etosha Nationalpark
Dag 6-7: Heldagsafariture i Etosha Nationalpark

Nationalparken Etosha er et af turens helt store højdepunkter. Den enorme nationalpark regnes for at være blandt Afrikas absolut bedste steder at se dyreliv. To hele dage bruger du i den fantastiske Etosha Nationalpark.

Du er på udkig efter både stort og småt: zebra, gnu, giraf, elefant, kudu og struds er kendt over hele Afrika. Men i Etosha har du også rigtig gode chancer for at se sjældne og meget smukke dyr og fugle som oryx med de lange, lige, sorte horn; den sorthovede impala; den største antilope, elandantilopen; den mindste antilope, damara dikdik; giraf; den lillabrystede ellekrage med den meget smukke og farverige fjerdragt. Og når der er så mange byttedyr er der også mange rovdyr: løver, leoparder, geparder, hyæner, vilde hunde, gøglerørne.

Tilkøbsmulighed: Safari i åben jeep. Dagspris ca. 700-800 NAD (Kan kun bestilles på lodgen).

Bemærk venligst, at der på enkelte afrejser vil være to overnatninger ved den østlige del af Etosha og én ved den sydlige del.
Resten af programmet forbliver uændret.

Dette gælder følgende afrejser:
15. juli, 12. august, 11. november

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Etosha Safari Lodge i stedet for Etosha Village.

Overnatning Etosha Village  / Etosha Safari Lodge 

Dag 8: Den forstenede Skov, Damaraland, Twyfelfontein
Dag 8: Den forstenede Skov, Damaraland, Twyfelfontein

I dag kører du til Damaraland gennem det spektakulære taffelbjerglandskab ved Ugab Terrasser. Du besøger Den Forstenede Skov, hvor træstammerne er over 200 millioner år gamle, og hvor nogle ser ud som om de er væltet for få år siden: bark og smågrene er tydelige. Her i Den Forstenede Skov kan du også se Namibias særegne nationalplante, welwitschia. Planten har en meget særegen form og ligner ikke nogen anden kendt plante. Fra en tyk pælerod udgår et par lange, brede læderagtige blade, der kan blive flere meter lange. Bladene ligger hen af jorden og bliver ved med at vokse hele plantens liv. Vinden og sandet slider bladene i stykker og giver mange af eksemplarerne et lidt rodet og slidt udtryk. Blomsterne er primitive og frugterne sidder i kogle-lignende stande. Man mener at planten kan blive op mod 1000 år gammel.

Overnatning Twyfelfontein Country Lodge 

Dag 9: Twyfelfontein
Dag 9: Twyfelfontein

Lige ved siden af Twyfelfontein Country Lodge ligger en af Namibias fantastiske kulturseværdigheder. Her er over 2.500 klippemalerier, der er skabt af San-folket for op mod 6.000 år siden. Klippemalerierne ved Twyfelfontein er sammen med hulebopladser udpeget som UNESCO verdensarv i 2008.

Du besøger også Burnt Mountain og Orgelpibedalen. I frilandsmuseet Damara Village hører du om damarafolkets gamle kultur. Museet er oprettet for at bevare resterne af kulturen og for at skabe et indkomstgrundlag for damara folket. Du hører om deres traditioner og kultur. Efter dette besøg er resten af dagen til fri disposition.

På lodgen kan du mod særskilt betaling tage på tur langs Aba Huab floden, hvor ørkenelefanter nogle gange kan opleves.

Om aftenen er der mulighed for at deltage i en stjernekiggetur. Himlen over Namibia er blandt verdens klareste, og med det blotte øje kan du ofte se stjernernes forskellige farver. Også denne tur er mod særskilt betaling.

Læs mere om tilkøbsturene her:

Overnatning Twyfelfontein Country Lodge 

Dag 10: Twyfelfontein – Swakopmund
Dag 10: Twyfelfontein – Swakopmund

Turen går nu mod syd, og du passerer Namibias højeste bjerg, Brandberg. Herfra følger du Atlanterhavskysten til byen Swakopmund. Swakopmund har 42.000 indbyggere og er Namibias største kystby og foretrukne ferieby. Byens tyske kolonihistorie ses tydeligt i den smukke arkitektur, og kontrasten til Namibørkenen er så meget desto mere markant. I klitterne uden for byen kan du prøve at sandboarde, og i bugten kan du tage på kajaktur.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Beach Hotel Swakopmund i stedet for Zum Kaiser.

Overnatning Hotel Zum Kaiser  / Beach Hotel Swakopmund 

Dag 11: Swakopmund
Dag 11: Swakopmund

Dagen er til fri disposition. Der er et væld at mulige udflugter, som kan tilkøbes. Besøg fx museet, Krystalgalleriet eller Akvariet. Måske har du lyst til en scenisk flytur over ørkenen og klitterne. Der er naturligvis også mulighed for en delfinsafari på Walvis Bugt. Cape pelssælen kan finde på at hoppe op på ”bagsmækken”, og delfinerne boltrer sig i bugtens vand.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Beach Hotel Swakopmund i stedet for Zum Kaiser.

Læs mere om tilkøbsturene her:

Overnatning Hotel Zum Kaiser  / Beach Hotel Swakopmund 

Dag 12: Swakopmund – Namib Naukluft Park – Sesriem – Sossusvlei
Dag 12: Swakopmund – Namib Naukluft Park – Sesriem – Sossusvlei

Turen går først væk fra kysten og ind i landet forbi det berømte månelandskab. Siden kører du gennem det imponerende ørkenlandskab ved Kuiseb kløften og Namib Naukluft Park frem til Sesriem.

Namib Naukluft Park er Namibias største nationalpark på er næsten 50.000 km², hvilket er mere end fx Schweiz eller Holland. Parken blev oprettet for godt 100 år siden og omfatter noget helt enestående natur som fx de flere hundrede meter høje røde sandklitter ved Sossusvlei og de ørkentilpassede dyr.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Elegant Desert Lodge i stedet for Sossusvlei Lodge.

Overnatning Sossusvlei Lodge  / Elegant Desert Lodge 

Dag 13: Sossusvlei
Dag 13: Sossusvlei

Du starter tidligt ud og kører til Sossusvlei. Du oplever det dramatiske farveskift i ørkenen, når solen langsomt står op.

Hvis du har lyst, kan du trave op til toppen af en verdens højeste sandklitter og nyde den enestående udsigt ud over Deadvlei og Sossusvlei. Fra parkeringspladsen kan sletten kun nås i 4-hjulstrækker.

Inden turen går tilbage til lodgen er der også et besøg ved Sesriem kløften inkluderet.

Bemærk: fra 1. januar 2019 bor du på Elegant Desert Lodge i stedet for Sossusvlei Lodge.

Overnatning Sossusvlei Lodge  / Elegant Desert Lodge 

Dag 14: Sossusvlei – Windhoek
Dag 14: Sossusvlei – Windhoek

Du kan starte dagen med en ekstra oplevelse, en helt fantastisk ballonfærd over Sossusvlei.

Turen går tilbage til Windhoek. Du kører gennem Rehoboth , der er hjem for basterfolket. Undervejs besøger du Namibia Craft Centre, hvor du kan se og købe forskelligt kunsthåndværk fra Namibia. Der er alt fra smykker og broderier til træskærerarbejder fra mange af de forskellige folkeslag, du har stiftet bekendtskab med på denne rejse.  Resten af dagen er til fri disposition i hovedstaden.

Læs mere om turen her (Turen er mod tillæg):

Overnatning Safari Court Hotel 

Dag 15: Namibia – Danmark
Dag 15: Namibia – Danmark

Transfer til lufthavnen. Hjemrejse fra Windhoek til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 16: Hjemkomst til Danmark
Dag 16: Hjemkomst til Danmark

Du lander hjemme i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombinationsmuligheder efter safarien
Victoria Falls 4 dage/3 nætter
Victoria Falls 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.000 kr. 

Victoria Falls betragtes som et af verdens mest spektakulære vandfald. Vandfaldet er ikke blot et af verdens vildeste og mest imponerende naturvidundere, det har også en fantastisk beliggenhed midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoria Falls står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning David Livingstone Safari Lodge and Spa 

Opgraderingsmuligheder:

Det private naturreservat ved Onjala Lodge 4 dage/3 nætter
Det private naturreservat ved Onjala Lodge 4 dage/3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.750 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 600 kr. 

Du har 3 nætter i det private naturreservat ved Onjala Lodge, som er beliggende 40 minutters kørsel fra hovedstaden Windhoek.

Naturreservatet består af 1.700 hektar bush, hvor du kan opleve det fantastiske dyreliv med bl.a. giraffer, sorte gnuer, vortesvin, zebraer, oryxantiloper med de lange, lige, sorte horn og med held endda leoparder.

Onjala er en sand perle midt i den uspolerede namibiske bush. Her er tid til ro og til at få opladet batterierne med afslapning ved poolen, forkælelse i spaafdelingen eller du kan sidde på verandaen og nyde omgivelserne med en bog og lytte til dyrenes mange lyde. Der er også mulighed for at tilkøbe udflugter.

Opholdet inkluderer helpension.

Herunder kan du se et udvalg af tilvalgsture:

Overnatning Onjala Lodge 

Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter
Mauritius for familier med børn 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Pr. barn u/12 år: + 5.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr.

Tropeøen Mauritius er en af de mest fascinerende øer i Det Indiske Ocean og et sandt paradis, hvis du rejser med børn. Her er et dejligt klima året rundt og en utrolig venlig lokalbefolkning. Øen er omkranset af krystalklart vand og smukke børnevenlige strande, der ligger beskyttet af et farvestrålende koralrev, som gør det til et perfekt sted at snorkle. Mauritius har en utrolig smuk natur med frodige skove, små laguner og vandfald, der bruser ned ad bjergsiderne.

Øen Mauritius er det ideelle sted for hele familien og der findes et hav af aktiviteter på både land og til vands. 8 km fra stranden Flic-en-Flac ligger Casela Nature Park, hvor du kan opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber og 1500 fugle. Der er også mulighed for at køre på segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

Cape Town 5 dage/4 nætter
Cape Town 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.200 kr.
Pr. barn u/12 år: + 5.150 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.450 kr. 

Cape Town har en imponerende beliggenhed ved foden af Taffelbjerget og en smuk havnefront ud til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombineret med en afslappet atmosfære, markeder og spændende seværdigheder gør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, afslapning og udflugter fint kan kombineres.

Dagene i Cape Town står til fri disposition.

Opholdet inkluderer morgenmad.

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture:

Overnatning Premier Hotel Cape Manor 

Opgraderingsmuligheder i Cape Town:

Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter
Mauritius for voksne 6 dage/5 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.700 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr. 

Tropeøen Mauritius er en af de mest eksklusive og fascinerende øer i Det Indiske Ocean. Med sit dejlige klima og sin venlige lokalbefolkning er den lille paradisø det perfekte sted for en eksotisk ferie. Øen forbindes oftest med afslapning og romantik, men den er også ideel for dig, som er til gastronomi, vandsport og flot natur. Mauritius er omkranset af smukke strande med svajende palmer, krystalklart vand og farvestrålende koralrev. Her findes frodige skove, sukkerrørsmarker, bjerge, brusende vandfald og dramatiske kyststrækninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis finder du gode butikker og spændende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposition.

Opholdet inkluderer halvpension.

Overnatning Hotel Le Meridien 

Opgraderingsmuligheder på Mauritius:

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.