• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Rejser til Namibia

Når du rejser til Namibia, rejser du til kontrasternes land, og her kan du opleve nogle af jordens ældste landskaber.

Namibia rummer nemlig fantastiske nationalparker med et intenst dyreliv og anderledes og spændende naturområder, som de færreste har set lignende.

Se alle vores rejser til Namibia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Namibia Namibia

Rejser til Namibia

Når du rejser til Namibia, rejser du til kontrasternes land, og her kan du opleve nogle af jordens ældste landskaber.

Namibia rummer nemlig fantastiske nationalparker med et intenst dyreliv og anderledes og spændende naturområder, som de færreste har set lignende.

Se alle vores rejser til Namibia herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Hvorfor skal du rejse til Namibia?

Namibia er et af Afrikas mest kontrastfyldte lande. Her får du et land med en enestående natur, som du ikke finder andre steder, et fantastisk dyreliv, samt en spændende kultur, der oprinder fra de tyske kolonister og de oprindelige stammefolk.

Namibia er en oplagt destination for dig, der gerne vil på kør-selv-rejse i Afrika og for dig, som gerne vil prøve en mindre besøgt safaridestination. Tag til Namibia og oplev en af Afrikas bedst bevarede hemmeligheder.

Vores rejser til Namibia

I Namibia kan du komme på en af vores klassiske rundrejser eller kør-selv-rejser. Det er også muligt at kombinere udvalgte rejser til Namibia med en safari i Botswana.

Rundrejser i Namibia

Vores rundrejser har fokus på kultur, natur, safarioplevelser eller en blanding af alle tre. Læs mere om rundrejserne ved at trykke på ”læs mere” på den enkelte rejse øverst på siden.

Kør-selv-rejser i Namibia

På vores kør-selv-rejser kan du udforske Namibia på egen hånd. Infrastrukturen er blandt de bedste i Afrika, og Namibia er derfor oplagt sted at køre rundt til de forskellige oplevelser.

Vores kør-selv-rejser tager dig med til nogle af Namibias største seværdigheder, f.eks. hovedstaden Windhoek og sandklitterne ved Sossusvlei.

Læs mere om kør-selv-rejserne ved at trykke på ”læs mere” på rejserne øverst på siden.

Namibias højdepunkter

Namibia er en af verdens bedste safaridestinationer, hvor du kan opleve mange af de klassiske safaridyr, såvel som dyr, der har tilpasset sig det barske ørkenlandskab, f.eks. elefanter, næsehorn og løver.

Namibias natur indeholder landskaber, der virkelig kan tage pusten fra dig. F.eks. kan du i Namibia både opleve Namib-ørkenen, der anses for at være blandt verdens ældste ørkener og Kalahari-ørkenen, hvor du kan opleve San-folket, der regnes for at være en af Afrikas ældste kulturer.

Namibia byder på mange forskelligartede oplevelser. Herunder finder du nogle af de højdepunkter, som vores gæster især fremhæver.

Orangerøde sandklitter ved Sossusvlei

Sossusvleis orangerøde sandklitter er en af Namibias mest kendte attraktioner. Det er her du kan opleve dét Namibia, du oftest ser på billeder. Trods de barske forhold, der er i ørkenen, så er der masser af dyreliv, f.eks. de ørkentilpassede dyr som oryxantiloper og springbukke.

Sossusvlei er særlig smuk i det tidlige morgengry, hvor du har mulighed for at opleve det dramatiske farveskift i ørkenen, som solen langsomt står op. Du kan også vandre til toppen af de høje sandklitter, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Sossusvlei.

Safari i Etosha National Park

Etosha National Park er kendetegnet ved, at ca. 25 % af parken består af en 5.000 km2 stor saltslette, der er resterne af en udtørret sø.

Til trods for de ekstreme forhold i Etosha, er nationalparken et af Namibias mest dyrerige områder og kendt som én af verdens bedste safaridestinationer. Især under tørken er det et godt tidspunkt at se dyr, da dyrene her samler sig omkring de få vandhuller, der er.

I Etosha kan du opleve et mangfoldigt dyreliv, f.eks. giraffer, gnuer, zebraer, elefanter, løver og de mere sjældne dyrearter som elsdyrantiloper (en af de største antiloper), Damara Dik-Dik (en af de mindste antiloper) og oryxantiloper. I regnsæsonen kan du desuden opleve et meget mangfoldigt fugleliv – mere end 340 forskellige arter.

Fish River Canyon

Ved Fish River Canyon kan du få en hårrejsende oplevelse. Kløften er 160 km lang, op til 27 km bred og nogle steder hele 550 meter dyb.

Fra toppen af kløften er der nogle fantastiske udsigtspunkter, og Fish River er et besøg værd året rundt. I tørkeperioder kan man køre til bunden af kløften, hvorimod du i regnsæsonen kan være heldig at svømme i floden, som typisk kun flyder i sommermånederne, fra november til februar.

Andre højdepunkter i Namibia

Namibia er fyldt med fantastiske oplevelser. Foruden ovenstående tre højdepunkter, kan du også opleve følgende i Namibia:

 • Besøg hos San-folket, buskmændene, i Ombili Foundation
 • Tysk stemning i ferie- og kystbyen Swakopmund, der ligger ud til Atlanterhavet
 • Twyfelfontein-dalen, hvor du kan se 6000 år gamle hulemalerier, der er en del af UNESCOS Verdensarvsliste
 • Okonjima Nature Reserve, et rehabiliteringscenter for Afrikas store rovdyr
 • Hovedstaden, Windhoek, hvor de europæiske traditioner og den afrikanske kultur smelter sammen.

Kombiner med safari i Botswana

Afslut din rundrejse i Namibia med en safarirejse til Botswana. Du kan f.eks. tage på safari i Chobe Nationalpark eller i Okavango-deltaet.

Chobe Nationalpark

Chobe Nationalpark ligger i det nordlige Botswana og består af 10.000 km2 smuk og uspoleret natur. Og selvfølgelig et stort og mangfoldigt dyreliv. Nationalparken er kendt for at huse op mod 50.000 elefanter, hvilket er det største antal i Afrika. Derudover kan du opleve løver, elefanter, gnuer, giraffer, zebraer og mange, mange andre dyr. Derudover er Chobe også et paradis for fuglelskere, og parken har ikke mindre end 450 forskellige fuglearter, bl.a. ellekragen – Botswanas smukke nationalfugl.

En kombination af et game drive i en landcruiser og et flodcruise på den brede Chobe-flod giver dig en varieret og mangfoldig safarioplevelse. Og faktisk finder du næsten ikke en smukkere og mere afrikansk solnedgang end fra en flodbåd på Chobe-floden.

Okavango-deltaet

Okavango-deltaet ligger i det nordvestlige Botswana. Det er et af verdens største vådområder, hvilket er fascinerende, for det ligger lige midt i den ellers tørre Kalahari-ørken. Deltaet dækker et område på ca. 14.000 km2, og de årlige oversvømmelser er én af årsagerne til, at området er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

De store mængder af vand tiltrækker tusindvis af dyr, hvilket gør deltaet oplagt til safari. F.eks. er Okavango et af de bedste steder af se elefanter i Afrika, et paradis for fugleinteresseret og så holder flere af verdens mest truede dyrearter også til her, f.eks. geparder, hvide og sorte næsehorn, den afrikanske vildhund. Derudover kan du også opleve de mere klassiske safaridyr, f.eks. giraffer, zebraer og et utal af antilopearter.

Har du spørgsmål til vores rejser?

På vores side med praktisk information kan du finde information omkring alt lige fra vejret til visum og andre ting, du skal være opmærksom på, når du rejser til Namibia.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har mange års erfaring med rejser i Afrika. Vi gennemtester løbende vores rejser, sådan at vi bedst muligt kan besvare dine spørgsmål. Du kan se alle vores oplevelsesrejser i Afrika her.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Afrika-safari.dk – Kom helt tæt på!

Se et udvalg af billeder
Billeder
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvordan gør du?
Sådan bestiller du på Afrika-safari.dk

Find din drømmerejse

På alle vores rejser kan du udforske dagsprogrammet og drømme dig væk i billeder og videoer. Du kan læse mere om overnatning, kombinationsmuligheder, alt det praktiske – og se priser og afrejsedatoer for de næste 18 måneder.

Har du spørgsmål og ønsker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, høre om dine ønsker og give dig ærlig og kompetent rådgivning baseret på vores mangeårige erfaring med rejseoplevelser i Afrika.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du modtager et detaljerigt tilbud på rejsen som du kan gemme, printe eller dele med dine rejsefæller. Såfremt du beslutter dig for at bestille rejsen, kan du nemt gøre dette direkte fra tilbuddet.

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.