Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaNamibia
Etosha Nationalpark i Namibia

Rejser til Namibia

Når du rejser til Namibia, kommer du til kontrasternes land, og her kan du opleve nogle af jordens ældste landskaber.

Namibia har fantastiske nationalparker med et intenst dyreliv, der har tilpasset sig den barske natur, f.eks. Kalahari-løven og ørkenelefanterne.

For spørgsmål om vores Namibia-rejser, ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Populære rejser: Namibia

Hvorfor skal du rejse til Namibia?

Namibia er et af Afrikas mest kontrastfyldte lande. Her får du et land med en enestående natur, som du ikke finder andre steder, et fantastisk dyreliv, samt en spændende kultur, der oprinder fra de tyske kolonister og de oprindelige stammefolk.

Namibia er en oplagt destination for dig, der gerne vil på kør-selv-rejse i Afrika og for dig, som gerne vil prøve en mindre besøgt safaridestination. Tag til Namibia og oplev en af Afrikas bedst bevarede hemmeligheder.

Vores rejser til Namibia

I Namibia kan du komme på en af vores klassiske rundrejser eller kør-selv-rejser. Det er også muligt at kombinere udvalgte rejser til Namibia med en safari i Botswana.

Rundrejser i Namibia

Vores rundrejser har fokus på kultur, natur, safarioplevelser eller en blanding af alle tre. Læs mere om rundrejserne ved at trykke på ”læs mere” på den enkelte rejse øverst på siden.

Kør-selv-rejser i Namibia

På vores kør-selv-rejser kan du udforske Namibia på egen hånd. Infrastrukturen er blandt de bedste i Afrika, og Namibia er derfor oplagt sted at køre rundt til de forskellige oplevelser.

Vores kør-selv-rejser tager dig med til nogle af Namibias største seværdigheder, f.eks. hovedstaden Windhoek og sandklitterne ved Sossusvlei.

Læs mere om kør-selv-rejserne ved at trykke på ”læs mere” på rejserne øverst på siden.

Namibias højdepunkter

Namibia er en af verdens bedste safaridestinationer, hvor du kan opleve mange af de klassiske safaridyr, såvel som dyr, der har tilpasset sig det barske ørkenlandskab, f.eks. elefanter, næsehorn og løver.

Namibias natur indeholder landskaber, der virkelig kan tage pusten fra dig. F.eks. kan du i Namibia både opleve Namib-ørkenen, der anses for at være blandt verdens ældste ørkener og Kalahari-ørkenen, hvor du kan opleve San-folket, der regnes for at være en af Afrikas ældste kulturer.

Namibia byder på mange forskelligartede oplevelser. Herunder finder du nogle af de højdepunkter, som vores gæster især fremhæver.

Orangerøde sandklitter ved Sossusvlei

Sossusvleis orangerøde sandklitter er en af Namibias mest kendte attraktioner. Det er her du kan opleve dét Namibia, du oftest ser på billeder. Trods de barske forhold, der er i ørkenen, så er der masser af dyreliv, f.eks. de ørkentilpassede dyr som oryxantiloper og springbukke.

Sossusvlei er særlig smuk i det tidlige morgengry, hvor du har mulighed for at opleve det dramatiske farveskift i ørkenen, som solen langsomt står op. Du kan også vandre til toppen af de høje sandklitter, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Sossusvlei.

Safari i Etosha National Park

Etosha National Park er kendetegnet ved, at ca. 25 % af parken består af en 5.000 km2 stor saltslette, der er resterne af en udtørret sø.

Til trods for de ekstreme forhold i Etosha, er nationalparken et af Namibias mest dyrerige områder og kendt som én af verdens bedste safaridestinationer. Især under tørken er det et godt tidspunkt at se dyr, da dyrene her samler sig omkring de få vandhuller, der er.

I Etosha kan du opleve et mangfoldigt dyreliv, f.eks. giraffer, gnuer, zebraer, elefanter, løver og de mere sjældne dyrearter som elsdyrantiloper (en af de største antiloper), Damara Dik-Dik (en af de mindste antiloper) og oryxantiloper. I regnsæsonen kan du desuden opleve et meget mangfoldigt fugleliv – mere end 340 forskellige arter.

Fish River Canyon

Ved Fish River Canyon kan du få en hårrejsende oplevelse. Kløften er 160 km lang, op til 27 km bred og nogle steder hele 550 meter dyb.

Fra toppen af kløften er der nogle fantastiske udsigtspunkter, og Fish River er et besøg værd året rundt. I tørkeperioder kan man køre til bunden af kløften, hvorimod du i regnsæsonen kan være heldig at svømme i floden, som typisk kun flyder i sommermånederne, fra november til februar.

Andre højdepunkter i Namibia

Namibia er fyldt med fantastiske oplevelser. Foruden ovenstående tre højdepunkter, kan du også opleve følgende i Namibia:

  • Besøg hos San-folket, buskmændene, i Ombili Foundation
  • Tysk stemning i ferie- og kystbyen Swakopmund, der ligger ud til Atlanterhavet
  • Twyfelfontein-dalen, hvor du kan se 6000 år gamle hulemalerier, der er en del af UNESCOS Verdensarvsliste
  • Okonjima Nature Reserve, et rehabiliteringscenter for Afrikas store rovdyr
  • Hovedstaden, Windhoek, hvor de europæiske traditioner og den afrikanske kultur smelter sammen.

Kombiner med en tur til Botswana

Afslut din rundrejse i Namibia med en safarirejse til Botswana. Her skal du på safari i Chobe Nationalpark – én af Afrikas bedste nationalparker.

Chobe Nationalpark ligger i det nordlige Botswana og består af 10.000 km2 smuk og uspoleret natur. Og selvfølgelig et stort og mangfoldigt dyreliv. Nationalparken er kendt for at huse op mod 120.000 elefanter, hvilket er det største antal i Afrika. Derudover kan du opleve løver, elefanter, gnuer, giraffer, zebraer og mange, mange andre dyr. Derudover er Chobe også et paradis for fuglelskere, og parken har ikke mindre end 450 forskellige fuglearter, bl.a. ellekragen – Botswanas smukke nationalfugl.

En kombination af et game drive i en landcruiser og et flodcruise på den brede Chobe-flod giver dig en varieret og mangfoldig safarioplevelse. Og faktisk finder du næsten ikke en smukkere og mere afrikansk solnedgang end fra en flodbåd på Chobe-floden.

Har du spørgsmål til vores rejser?

På vores side med praktisk information kan du finde information omkring alt lige fra vejret til visum og andre ting, du skal være opmærksom på, når du rejser til Namibia.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har mange års erfaring med rejser i Afrika. Vi gennemtester løbende vores rejser, sådan at vi bedst muligt kan besvare dine spørgsmål. Du kan se alle vores oplevelsesrejser i Afrika her.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse.

Afrika-safari.dk – Kom helt tæt på!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.