Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideRundrejser i AfrikaNamibia
Etosha Nationalpark i Namibia

Rejser til Namibia

Når du rejser til Namibia, kommer du til kontrasternes land, og her kan du opleve nogle af jordens ældste landskaber.

Namibia har fantastiske nationalparker med et intenst dyreliv, der har tilpasset sig den barske natur, f.eks. Kalahari-løven og ørkenelefanterne.

For spørgsmål om vores Namibia-rejser, ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Populære rejser: Namibia

Hvorfor skal du rejse til Namibia?

Namibia er et af Afrikas mest kontrastfyldte lande. Her får du et land med en enestående natur, som du ikke finder andre steder, et fantastisk dyreliv, samt en spændende kultur, der oprinder fra de tyske kolonister og de oprindelige stammefolk.

Namibia er en oplagt destination for dig, der gerne vil på kør-selv-rejse i Afrika og for dig, som gerne vil prøve en mindre besøgt safaridestination. Tag til Namibia og oplev en af Afrikas bedst bevarede hemmeligheder.

Vores rejser til Namibia

Vi tilbyder seks forskellige rejser til Namibia, der varer fra 6 til 18 dage. I Namibia kan du komme på en af vores fire klassiske rundrejser eller to kør-selv-rejser.

Rundrejser i Namibia

Fire af vores rejser hører ind under de mere klassiske rundrejser, hvor du ikke skal gøre meget andet selv, end at møde op. Rundrejserne varer fra 8-16 dage.

Vores rundrejser har fokus på kultur, natur, safarioplevelser eller en blanding af alle tre. Læs mere om rundrejserne ved at trykke på ”læs mere” på den enkelte rejse øverst på siden.

Kør-selv-rejser i Namibia

Vi tilbyder to kør-selv-rejser i Namibia, hvor du kan udforske landet på egen hånd. Infrastrukturen er blandt de bedste i Afrika, og Namibia er derfor oplagt sted at køre rundt til de forskellige oplevelser.

Vores kør-selv-rejser tager dig med til nogle af Namibias største seværdigheder, f.eks. hovedstaden Windhoek og sandklitterne ved Sossusvlei. Men hvor du på 14-dages rejsen kommer fordi verdens andenstørste kløft, Fish River Canyon og på dyreoplevelser i Kalahari-ørkenen, så kommer du på 18-dages rejsen på safarioplevelser i Etosha National Park.

Læs mere om kør-selv-rejserne ved at trykke på ”læs mere” på rejserne øverst på siden.

Namibias højdepunkter

Namibia er en af verdens bedste safaridestinationer, hvor du kan opleve mange af de klassiske safaridyr, såvel som dyr, der har tilpasset sig det barske ørkenlandskab, f.eks. elefanter, næsehorn og løver.

Namibias natur indeholder landskaber, der virkelig kan tage pusten fra dig. F.eks. kan du i Namibia både opleve Namib-ørkenen, der anses for at være blandt verdens ældste ørkener og Kalahari-ørkenen, hvor du kan opleve San-folket, der regnes for at være en af Afrikas ældste kulturer.

Namibia byder på mange forskelligartede oplevelser. Herunder finder du nogle af de højdepunkter, som vores gæster især fremhæver.

Orangerøde sandklitter ved Sossusvlei

Sossusvleis orangerøde sandklitter er en af Namibias mest kendte attraktioner. Det er her du kan opleve dét Namibia, du oftest ser på billeder. Trods de barske forhold, der er i ørkenen, så er der masser af dyreliv, f.eks. de ørkentilpassede dyr som oryxantiloper og springbukke.

Sossusvlei er særlig smuk i det tidlige morgengry, hvor du har mulighed for at opleve det dramatiske farveskift i ørkenen, som solen langsomt står op. Du kan også vandre til toppen af de høje sandklitter, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Sossusvlei.

3 af rundrejserne samt begge kør-selv-rejser tager dig med til Sossusvlei.

Safari i Etosha National Park

Etosha National Park er kendetegnet ved, at ca. 25 % af parken består af en 5.000 km2 stor saltslette, der er resterne af en udtørret sø.

Til trods for de ekstreme forhold i Etosha, er nationalparken et af Namibias mest dyrerige områder og kendt som én af verdens bedste safaridestinationer. Især under tørken er det et godt tidspunkt at se dyr, da dyrene her samler sig omkring de få vandhuller, der er.

I Etosha kan du opleve et mangfoldigt dyreliv, f.eks. giraffer, gnuer, zebraer, elefanter, løver og de mere sjældne dyrearter som elsdyrantiloper (en af de største antiloper), Damara Dik-Dik (en af de mindste antiloper) og oryxantiloper. I regnsæsonen kan du desuden opleve et meget mangfoldigt fugleliv – mere end 340 forskellige arter.

Tre af vores rundrejser, samt én af kør-selv-rejserne tager dig med på safari i Etosha National Park.

Fish River Canyon

Ved Fish River Canyon kan du få en hårrejsende oplevelse. Kløften er 160 km lang, op til 27 km bred og nogle steder hele 550 meter dyb.

Fra toppen af kløften er der nogle fantastiske udsigtspunkter, og Fish River er et besøg værd året rundt. I tørkeperioder kan man køre til bunden af kløften, hvorimod du i regnsæsonen kan være heldig at svømme i floden, som typisk kun flyder i sommermånederne, fra november til februar.

Vores 14-dages kør-selv-rejse tager dig med til Fish River Canyon.

Andre højdepunkter i Namibia

Namibia er fyldt med fantastiske oplevelser. Foruden ovenstående tre højdepunkter, kan du også opleve følgende i Namibia:

 • Besøg hos San-folket, buskmændene, i Ombili Foundation
 • Tysk stemning i ferie- og kystbyen Swakopmund, der ligger ud til Atlanterhavet
 • Twyfelfontein-dalen, hvor du kan se 6000 år gamle hulemalerier, der er en del af UNESCOS Verdensarvsliste
 • Okonjima Nature Reserve, et rehabiliteringscenter for Afrikas store rovdyr
 • Hovedstaden, Windhoek, hvor de europæiske traditioner og den afrikanske kultur smelter sammen.

Vil du vide mere om vores Namibia-rejser?

Vores seks rejser tager dig med på seks vidt forskellige oplevelser. Så tag et kig på rejserne øverst på siden, for at se hvilken en du foretrækker.

På rejsesiderne får du mere detaljeret information omkring:

 • Hvilke højdepunkter der er på den pågældende rejse
 • Hvad er inkluderet i prisen
 • Aktuelle priser per person (Se boksen i højre side)
 • ”Vælg denne rejse fordi…”
 • Overblik over dagsprogram for alle dage
 • Mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud

Indhent et uforpligtende rejsetilbud

Priserne på rejsesiderne inkluder fly, overnatning, aktiviteter og, i tilfælde af kør-selv-rejserne, også billeje. Prisen på din rejse til Namibia afhænger af

 • Antal rejsende
 • Afrejsedato
 • Afrejselufthavn

Du kan helt uforpligtende få tilsendt et rejsetilbud direkte til din e-mail-indbakke.

Udfyld informationerne under ”INDHENT TILBUD”. Herefter vil vi lave et tilbud med en pris, der passer på dine oplysninger. Vores rejsekonsulenter bestræber sig på at besvare alle prisforespørgsler, så hurtigt som muligt.

Hvis du herefter gerne vil acceptere tilbuddet og bestille rejsen, så gør du det nemt ved at følge instruktionerne i tilbuddet.

 

Har du spørgsmål til vores rejser?

På vores side med praktisk information kan du finde information omkring alt lige fra vejret til visum og andre ting, du skal være opmærksom på, når du rejser til Namibia.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har mange års erfaring med rejser i Afrika. Vi gennemtester løbende vores rejser, sådan at vi bedst muligt kan besvare dine spørgsmål. Du kan se alle vores oplevelsesrejser i Afrika her.

Kontakt vores rejsekonsulenter, som sidder klar ved telefonen mandag-fredag, undtagen helligdage, mellem 9 og 16 på tlf.: 89 93 43 89. Du kan også kontakte os via mail: info@afrika-safari.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-safari.dk.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!