• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Namibia

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores safarirejser til Namibia.

Klein-Aus Vista

Aus

Klein-Aus Vista har en fantastisk beliggenhed ved foden af Aus bjergene på grænsen til ”Die Sperrgebiet”, det afspærrede diamantområde.

Lodgen består af Desert Hourse Inn og Eagle’s Nest Charlets, hvor du skal bo. Eagle’s Nest Charlets ligger 7 km fra hovedbygningen, restauranten og loungen, hvor der findes telefon, fax og internetforbindelse.

Eagle’s Nest Chalets består af 9 chalet’er, som er bygget i gigantiske kampesten eller ind i selve klippevæggen. Alle chalet’er er indrettet med stengulve og træmøbler og er udstyret med badeværelse, te-køkken, pejs og veranda med udsigt over den uendelige Namib ørken. Fra værelsesvinduet er det ikke ualmindeligt at se små klippespringere og vilde heste, der græsser nær lodgen.

Landskabet omkring Klein-Aus Vista er noget helt specielt, og der findes mange skønne udsigtspunkter, som kan nydes på en vandre- eller mountainbiketur.


Palmwag Lodge

Damaraland

I Damaraland – ved Uniab floden – i den nordvestlige del af Namibia finder du det lille 3-stjernede lodge, Palmwag. Floden giver liv til hele området. Skyggefulde palmetræer skaber en oase-stemning midt i ørkenen og vandet trækker dyrene til området. Det omkringliggende naturområde byder på både zebraer, kuduer, elefanter.

Værelserne er enkle men funktionelle og har alle eget badeværelse. Fra lodgens restaurant er der en fantastisk udsigt over floden, og det er ikke ualmindeligt at der kommer elefanter forbi lige midt i morgenmaden. Der er to pools og et hyggeligt loungeområde med bøger om området.


Onjala Lodge

Det private naturreservat

Onjala Lodge har fire bungalows beliggende i bushen i kort afstand til hovedbygningen. Hver bungalow er opdelt med to separate og rummelige værelser, som er indrettet i varme afrikanske farver og med en-suite badeværelse. På verandaen kan du sidde og læse en bog, nyde de fantastiske omgivelser eller lytte til dyrenes mange lyde. Hvis du er heldig kan du se et vortesvin eller antilope strejfe omkring.

Måltiderne serveres i den hyggelige stråtækte restaurant med flot udsigt over dalen.

Efter en dag med oplevelser kan du tage en forfriskende dukkert i poolen.

Onjala Lodge går desuden højt op i miljø og bæredygtighed. Med lav nedbør og mange solskinstimer er genbrug af vand og vedvarende energi deres fokusområder, og Onjala har derfor eget rensningsanlæg og solvarmeanlæg.


Etosha Gateway

Etosha

Kun 20 minutters kørsel fra Andersson Gate – en af adgangsvejene til Etosha National Park – ligger det 3-stjernede hotel, Etosha Gateway. Som en helt lille oase midt i det ellers så tørre landskab byder Etosha Gateway på hele 3 swimmingpools, som kan forfriske dig efter en dag med safari i nationalparken. Her er en dejlig have med egen urtehave og et imponerende antal fugle, som samles i mopane træernes skyggefulde grene.

Alle værelser er hyggeligt indrettet i en skøn blanding af lyse farver og mørkere, tungere møbler, som tilsammen giver et både hyggeligt og let indtryk. Alle værelser har en lille terrasse, kaffe- og te-faciliteter, aircondition, myggenet og der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotellets restaurant byder på lækre namibiske retter, som ofte er tilberedt med urter fra hotellets egen have.


Etosha Safari Camp

Etosha Nationalpark

Kun 10 km fra indgangen til Etosha Nationalpark finder du den hyggelige 3-stjernede Etosha Safari Camp. Her er 50 hytter indrettet i varme, afrikanske farver, hvilket giver en hyggelig stemning. Alle hytterne har eget badeværelse, aircondition, myggenet, værdiboks og egen veranda.

Måltiderne nydes i den rustikke restaurant, og bagefter kan du tage en drink i den farverige bar, der er indrettet som en lokal landevejspub.

Campen har naturligvis også en swimmingpool, så du kan blive kølet af efter dagens safari. En hyggelig og rustik camp med en god portion charme.


Etosha Safari Lodge

Etosha National Park

Med 10 kilometer til indgangen af Etosha National Park ligger det stilfulde Etosha Safari Lodge langt fra verdens trængsel og travlhed.

Hotellet består af 65 bungalower med en-suite badeværelse, aircondition og privat veranda, så du virkelig kan nyde den skønne natur. Udover de hyggelige og elegante bungalower består hotellet af restaurant, bar og en herlig swimmingpool med liggestole, hvorfra du har den fineste udsigt til den enestående natur.

Efter oplevelsen af Etosha National Park og synet af de mange vilde dyr, kan du slappe af og nyde landskabet, mens du spiser under stjernerne på restaurantens veranda. Slut dagen af med en sludder omkring lejrbålet eller nyd landskabets unikke lys fra solnedgangsdækket.


Etosha Village

Etosha Nationalpark

Etosha Village har en fantastisk beliggenhed lige ved Andersson Gate, som er indgangsporten til Etosha Nationalpark.

Hotellet har 45 bungalows, som alle er indrettet med eget badeværelse og en skøn udendørs veranda, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til naturen omkring dig. Alle bungalows har aircondition, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt sikkerhedsboks.

Der findes hele tre swimmingpools med liggestolene, hvor du kan nyde en drink efter dagens safari.

Hotellet har desuden både restaurant, bar og en lille butik.

Etosha Village er en del af hotelkæden Taleni.


Mokuti Lodge

Etosha Nationalpark

Mokuti Etosha Lodge ligger kun 5 minutters kørsel fra den østlige indgang til  Etosha Nationalpark, Von Lindequiest Gate.

Lodgen ligger på sit eget 4.000 hektar store naturreservat nær det historiske Namutoni Fort og støder op til den fascinerende nationalpark. Lodgen består af charmerende stråtækte bygninger og 2 krystalklare pools midt i en stor have med lokale planter og træer. Dermed giver navnet Mokuti  og mening, det betyder ”i skoven” på det lokale sprog ovambo.

Lodgen har i alt ca. 100 værelser, der er veludstyrede med eget bad og toilet, aircon, minekøleskab, sikkerhedsboks, gratis internet og nogle har TV.


Mopane Village Etosha

Etosha National Park

Den rustikke camp, Mopane Village Etosha ligger godt 14 km fra Andersson Gate – den mest populære indgang til Etosha nationalparken.

Campen består af 10 rummelige teltlignende konstruktioner/hytter, der udgør værelserne. De magelige telthytter har eget bad/toilet og ligger tilpas langt fra hinanden til, at man har ro og fred – men alligevel tæt nok på hinanden til at man ikke føler sig isoleret.

Campen har restaurant, en lille pool, boma og wi-fi. Der er mulighed for at tage på forskellige gåture rundt omkring i campen.


Mushara Lodge

Etosha Nationalpark

Mushara Lodge ligger 8 km fra Von Lindequist Gate ved den østlige grænse af Etosha Nationalpark.

Lodgen er bygget i en charmerende blanding af traditionel afrikansk og moderne stil.

Den består af 10 rummelige, stråtækte charlet’er, som ligger som en hestesko rundt om poolen. Chalet’erne er udstyret med aircondition, myggenet, minibar, sikkerhedsboks, Wi-Fi, kaffe- og te faciliteter, telefon og badeværelse.

Der findes endvidere fælles opholdsstue med pejs, bar med vinkælder og restaurant.


Gelukspoort Guestfarm

Fransfontein Bjergene

Gelukspoort Guestfarm er en 5000 ha stor farm, der ligger ved Fransfontein Bjergene.

Farmen består af 6 flotte og rummelige chalet’er, som er indrettet med mørke træmøbler og klinkegulv. Der er eget badeværelse og veranda, hvorfra du kan nyde det fantastiske landskab.

Der findes swimmingpool, restaurant og lounge med bar og pejs.

Fra ”sundowner” pladsen er der 360 graders udsigt over landskabet, hvor du hen på eftermiddagen kan opleve de vilde dyr drikke af vandhullerne, inden den rødglødende sol går ned i horisonten.


Cañon Lodge

Gondwana Canyon Park

Cañon Lodge ligger på en bakketop mellem gigantiske kampesten i den privatejede Gondwana Canyon Park.

Lodgen består af 25 stråtækte bungalows bygget i træ og natursten i harmoni med opgivelserne. De er udstyret med komfortable senge, myggenet, aircondition og eget badeværelse.

Der findes bar og restaurant, som oprindeligt er en gammel gård bygget tilbage i 1908 af tre bayerske brødre.

Efter en dag med oplevelser kan du slappe af ved poolen, som har en storslået udsigt over det golde landskab.

Hen på eftermiddagen, når solen er på vej ned, kan du nyde en ”sundowner” drink på lodgens eget bjerg.


Bagatelle Kalahari Game Ranch

Kalahari

Bagatelle Kalahari Game Ranch ligger i udkanten af det sydlige Kalahari omgivet af røde sandklitter og grønne områder.

Lodgen er designet og indrettet med naturlige materialer, der passer til de fantastiske omgivelser.

Bagatelle Kalahari Game Ranch består af tre forskellige typer chalet’er; 4 chalet’er der er bygget på pæle på toppen af de røde sandklitter med en uovertruffen udsigt mod sydvest, 6 chalet’er der er bygget af hø-baller mellem de røde sandklitter og 4 ”garden” værelser, der ligger ved siden af hovedbygningen med stråtækt veranda. Fælles for dem alle er, at de er bygget efter samme standard og er udstyret med aircondition, loftsvifte, minibar, kaffe- og te faciliteter samt privat badeværelse.

I samarbejde med Cheetah Conservation Fund er Bagatelle Kalahari Game Ranch ”dyrepasser” for en gruppe geparder, der lever i et indhegnet område, som er bygget efter krav fra Ministeriet for turisme og dyreliv. Disse smukke kattedyr kan af den ene og anden grund aldrig blive sat tilbage i naturen og derfor går man højt op i, at de skal have det mest naturlige liv.

Fra lodgen er der en fantastisk udsigt over det barske landskab, hvorfra du kan nyde den smukke solnedgang. Der er også udsigt til et vandhul, hvor du kan se dyrene drikke og geparderne lege.

Endvidere findes der et område med poolbord og hængekøjer samt swimmingpool, bar, kælder med sydafrikanske vine og en udendørsrestaurant med namibiske og internationale retter.


Namib Desert Lodge

Namib Desert

Ved foden af en stor, rød sandstensklippe – i skyggen af træerne – ligger Namib Desert Lodge. Lyset i de tidligere morgentimer eller de sene eftermiddagstimer er svært at beskrive, det skal opleves!

De 68 værelser har alle egen veranda og eget bad/toilet. Værelserne er rustikt indrettet med farver, der passer til ørkenen udenfor.

Her er to pools, og god plads til liggestolene, restaurant og udendørs bar – sidstnævnte med flot udsigt over det omkringliggende landskab.


Okonjima Plains Camp

Okonjima

Okonjima Plains Camp er oprindeligt en kvægfarm fra 1920’erne beliggende ved Omoroko Bjergene i Okonjima naturreservat, som også er hjemsted for AfriCat Foundation, et rehabiliteringscenter for Namibias store kattedyr.

Okonjima Plains Camp har 30 værelser, som er udstyret med køleskab, kaffe- og te faciliteter, loftsvifte, sikkerhedsboks, telefon og veranda med en fantastisk med udsigt over sletterne.

Der findes pool, en hyggelig udendørs restaurant og lounge med udsigt til et vandhul, hvor du kan opleve de vilde dyr drikke.

Der er mulighed for vandreture, buskman walk og for at opleve Namibias store katte og reservatets over 250 fuglearter.


Erongo Wilderness Lodge

Omaruru

Erongo Wilderness Lodge ligger tæt på den lille by Omaruru omgivet af både ørken, bush og bjerge. Den er bygget ind i de kæmpe granitformationer ved Erongo Bjergene. Bjergene blev dannet af en vulkan, der var i udbrud for 130 millioner år siden. Udover de smukke bjerge findes her mange sjældne og endemiske dyr og planter.

Lodgen er bygget på pæle og er forbundet med hævede gangbroer og stentrapper i harmoni med omgivelserne. Den består af ti komfortable chalet’er, som hver er udstyret med loftvifte, minibar, badeværelse og veranda, hvor du kan nyde omgivelserne.

Morgenmad og middag serveres i restauranten med udsigt til et oplyst vandhul. Forfriskninger kan nydes på sundowner dækket.

Efter en dag med oplevelser kan du tage en forfriskende dukkert i poolen.


Otjiwa Safari Lodge

Otjiwarongo

Otjiwa Safari Lodge er en af landets ældste farme og ligger midt i den uspolerede namibiske natur i Otjiwarongo regionen. Lodgen har 12.000 hektar bush, hvor du kan opleve 25 vildtarter, som strejfer rundt.

Lodgen har fem moderne 2-værelses chalets indrettet i afrikansk stil med en fantastisk udsigt. Alle værelser har en-suite badeværelse, minibar og aircondition.

Der findes desuden lounge, bar, restaurant og swimmingpool med udsigt til savannen og Omkoroko bjergene.

Lodgen tilbyder forskellige aktiviteter og udflugter så som vandreture, game drives, fugle-kiggeri, besøg til et fodringssted for gribbe og næsehorn tracking.

Otjiwa Safari Lodge er stedet hvor ro og eventyr mødes.


Waterberg Wilderness Lodge

Otjiwarongo

Waterberg Wilderness Lodge ligger i Otjosongombe Dalen, et grøn oase syd for Waterberg bjerget.

Lodgen er bygget i områdets røde sandsten og de 10 bungalowværelser ligger under de store skyggefulde træer. Lodgens værelser har alle egen veranda og siddeområde. Eftermiddagste med tilhørende kage kan nydes i ”tehaven”. Vandet i swimmingpoolen kommer fra et kildevæld og kan frit benyttes af gæsterne.

Om aftenen samles gæsterne omkring bålpladsen til en drink inden maden serveres. Måltiderne i restauranten tilberedes af friske produkter, hvoraf nogle kommer fra lodgens egen have.


Elegant Desert Lodge

Sesriem

Elegant Desert Lodge ligger godt en times kørsel syd for Sesriem. Lodgen er primært bygget i naturlige materialer som store sten og træ, så det passer perfekt ind i den omkringliggende natur.

Alle værelser har egen veranda, hvor du kan sidde og nyde udsigten over de store åbne sletter, som omkranses af bjerge i baggrunden. Måske er du endda heldig, at en oryx eller en flok zebraer kommer spadserende forbi.

Poolen indbyder til en forfriskende svømmetur, og bagefter kan du tage en afslappende time i skyggen med en god bog, mens du bare nyder naturen lige udenfor.


A Little Sossus Lodge

Sesriem

Omgivet af bjerge og med udsigt til røde sandklitter finder man – 35 km sydøst for Sesriem – A Little Sossus Lodge. Lodgen er en ombygget farm, og både stemning og den hjemlige hygge er velbevaret i den fælles lounge i hovedbygningen. Nyd din morgenmad og aftensmad på den store veranda – hvorfra du har udsigt til lodgens have, der forsyner køkkenet med de lokale ingredienser. Efter en lang dag med oplevelser, kan du blive kølet af i lodgens lille swimmingpool.

Værelserne består af 20 hytter, som alle har eget bad og toilet. Loftsviften og lyset i værelserne kører i øvrigt på sol- og vindenergi, ligesom sæbe og shampoo er miljøvenligt. Bemærk, at der ikke er TV på værelserne.


Desert Quiver Camp

Sossusvlei

Med en enestående udsigt, et fantastisk dyreliv og kun 5 km til gaten ind til Sossusvlei ligger Desert Quiver Camp helt perfekt. De 24 hytter er næsten som små lejligheder og er perfekte, hvis man rejser med familien eller bare vil have lidt ekstra plads. Og så kan man endda lave sin egen mad, hvis man har lyst til det.

Alle hytter har eget badeværelse, en stor veranda med grill, udendørs køkken med køleskab og plads til at sidde. Man kan låne køkkenredskaber i receptionen, og det er muligt at bestille friske madvarer hver dag. Vil man ikke lave mad på sin ferie, er der under 5 minutters kørsel til Sossusvlei Lodge, som har restaurant.  Der hører egen parkering til alle værelserne.

I hovedbygningen er der bar, fælles tv og wi-fi, og der er naturligvis også en pool i campen.


Hoodia Desert Lodge

Sossusvlei

Den familieejede lodge ligger omgivet af majestætiske bjerge på bredden af Tsauchab floden og kun 20 minutters kørsel fra Sesriem Gate, indgangen til Sossusvleis verdensberømte, røde sandklitter.

Lodgen består af 11 chalet’er med god afstand fra hinanden for at sikre privatlivets fred i disse betagende omgivelser. De er alle udstyret med badeværelse, aircondition, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, myggenet, udendørsbruser og veranda.

Endvidere findes der pool, en hyggelig lounge med ildsted, restaurant og bar.


Sossusvlei Lodge

Sossusvlei

Sossusvlei Lodge ligger direkte ved indgangen til Namib Naukluft Parken og er derfor det perfekte udgangspunkt for besøg i Sossusvlei og Sesriem Kløft.

Værelserne er en skøn blanding af en bungalow og et telt. Gulvet og badeværelset er muret og med klinker, mens vægge og tag er kanvas. Hvert af de 45 værelser har en overdækket terrasse med udsigt til de nærliggende klitter. Værelserne har eget badeværelse,  aircondition og sikkerhedsboks.

Lodgen har restaurant, bar, swimmingpool og en lille souvenirbutik.


Beach Hotel Swakopmund

Swakopmund

Beach Hotel Swakopmund ligger blot 50 meter fra havet og kun en kort slentretur fra centrum af Swakopmund.

Her er et bredt udvalg af værelser, som alle er indrettet i lyse, venlige farver og med adgang til balkon. På toppen af hotellet ligger solterrassen, og her er ligeledes en lille pool. Udsigten heroppefra er fænomenal.

Hotellet har både restaurant og bar, fitnessområde samt mulighed for at få massage.


Hotel Zum Kaiser

Swakopmund

Det luksusprægede Hotel Zum Kaiser ligger i den historiske bydel af Swakopmund. Det betyder, at byens tilbud, arkitektur, shopping og stranden udfolder sig lige uden for hotellets døre.

Der er 21 værelser med aircon, eget bad og toilet, tv, kaffe- og tefaciliteter, minibar/køleskab, sikkerhedsboks og wifi.  Hotellet har en bistro samt en dejlig tagterrasse med bar, hvor man kan nyde solnedgangen over vandet.


Organic Square Guesthouse

Swakopmund

Organic Square Guesthouse ligger i hjertet af Swakopmunds historiske bydel,  ikke langt fra Atlanterhavets blå bølger, caféer og den berømte fiske- og skaldyrsrestaurant Jetty 1905.

De 7 moderne og rummelige værelser er udstyret med TV, Wi-Fi, køleskab, kaffe- og te faciliteter, badeværelse og en lille privat have.

Der findes desuden restaurant.


Swakopmund Plaza Hotel

Swakopmund

I hjertet af Swakopmund og omgivet af historiske bygninger finder du dette moderne hotel med 66 værelser i forskellige størrelser. Fælles for alle værelser er, at der er eget badeværelse, hårtørrer, aircondition, fladskærms-TV, minibar, værdiboks samt te-og kaffefaciliteter.

Morgenmaden nydes i den lille bistro i stueetagen, som også serverer en let frokost, og sidst på dagen kan vi varmt anbefale, at du tager en tur op på hotellets tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, sandklitterne og havet.

Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


Swakopmund Sands Hotel

Swakopmund

Et stenkast fra stranden ligger det hyggelige Swakopmund Sands Hotel. En slentretur langs stranden leder dig ind til centrum af byen.

Det lille hotels 25 værelser er alle moderne og stilfuldt indrettet med TV, køleskab, eget badeværelse og te/kaffefaciliteter.

Der er wi-fi i fællesområderne og nem adgang til parkering.


Tsauchab River Camp

Tsauchab River

Ved Tsauchab flodens skyggefulde bredder, og omgivet af Naukluft og Tsaris bjergene, ligger Tsauchab River Camp. Campen ligger på en tidligere farm, som stammer tilbage fra 1911, og allerede i 1930’erne fungerede stedet faktisk som camp. Tyske geologer havde base her, mens de udforskede området – og det siger måske en hel del om stedet geologiske og naturmæssige særegenhed.

De små stråtækte stenhuse, som udgør værelserne, er rustikt indrettet i jordfarver, der passer til naturen udenfor.

Her er restaurant, bar og pool, og der tilbydes et væld af aktiviteter fra campen.


Twyfelfontein Country Lodge

Twyfelfontein

Twyfelfontein Country Lodge ligger tæt på UNESCOs verdenarven Twyfelfontein. Lodgen blev bygget omkring år 2000 for at servicere det stigende antal gæster, der besøger området for at opleve de unikke klippemalerier.

Lodgen er opført i materialer fra området og malet i farver, så det falder smukt ind i landskabet.  Der er 56 dobbeltværelser. Hotellet har en lounge, et åbent restaurantområde og en bar.


Rivendell Guesthouse

Windhoek

I behagelig gåafstand til Windhoeks centrum finder du det hyggelige guesthouse, Rivendell.

Her er 12 værelser i forskellige størrelser og udformninger. Alle værelser har loftsvifte – nogle har også aircondition. Der er ikke TV på værelserne, men trænger du til at blive opdateret på nyheder fra verden er der et TV i lounge, hvor du også nemt kan falde i snak med de andre gæster. Den lille bar er en såkaldt ”honesty bar”, hvor du selv betjener dig med det, du måtte ønske fra køleskabet – pengene ligger du selv i pengekassen.

Rivendell har en hyggelig gårdhave med en lille swimmingpool og et par solsenge, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. Der er Wi-Fi i fællesområderne.


Safari Court Hotel

Windhoek

Safari Court Hotel ligger i den sydlige del af Windhoek. De rummelige værelser har eget bad og toilet, aircon og satellit TV.

Der er restaurant og bar, et stor swimmingpool i en frodig have. Desuden tilbyder hotellet spa og fitness center.

En gratis shuttle bus kører hver halve time fra hotellet til centrum t/r.


The Elegant Guesthouse

Windhoek

The Elegant Guesthouse ligger i Klein Windhoek, 5 minutters gang fra Joe’s Beerhouse, som er Afrikas mest berømte restaurant/pub.

Der findes 6 pæne dobbeltværelser, som er udstyret med TV, telefon, aircondition, te- og kaffe faciliteter, sikkerhedsboks og privat badeværelse.

Andre faciliteter inkluderer Wi-Fi, lounge med TV, DVD afspiller og et lille bibliotek samt en have med pool.


Windhoek Gardens Boutique Hotel

Windhoek

Det charmerende lille hotel, Windhoek Gardens Boutique Hotel ligger en kort gåtur fra Windhoeks centrum.

Hotellets 28 værelser er alle enormt charmerende og individuelt indrettet i helt unikke Namibia-temaer. De er alle moderne og rummeligt indrettet med et skrivebord. Her er desuden aircondition, minibar, fladskærmstv, kaffe-/tefaciliteter og badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

I hotellets hyggelige gårdhave ligger den lille udendørs swimmingpool. Hotellet har desuden både en bar/lounge og restaurant med a la carte menu, hvor morgenmadsbuffeten også serveres. Vil du forkæle din krop efter dagens oplevelser, kan du tilkøbe skønhedsbehandlinger i Rejuvenation Beauty Spa.

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.