• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideMalindi Dream Garden
Malindi Dream Garden
Casuarina Beach
Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  495 kr.

Vil du ned i tempo og bo på et dejligt 4-stjernet boutique hotel, hvor du ikke laver ret meget andet end at nyde solen, hoppe en tur i poolen og drikke en kølig drink, men hvor du stadigvæk har adgang til de faciliteter et større resort kan byde på – uden at du bor midt i det, så er Malindi Dream Garden det rette sted for dig.

Malindi ligger et par timers kørsel nord for Mombasa, og byen er relativ afslappet, og her langt færre turister, end du finder i Mombasa og Diani længere mod syd. Malindi Dream Garden er søsterhotel til det 3-stjernede Sandies Tropical Village. Malindi Dream Garden er dog bygget for sig selv, og har både egen pool og egen bar.

Værelserne er store, lyse og moderne indrettet og har alle egen balkon eller terrasse, som vender ud mod den hyggelige have med pool, liggestole og eksotiske blomster. Her er god plads til at dase – og det er virkelig det, som hotellet indbyder til. Ro, afslapning og dasen på en liggestol.

Trænger du til lidt forandring fra roen, kan du nyde godt af faciliteterne på søsterhotellet, Sandies Tropical Village, hvor du også finder restauranten. Det er også muligt at tilkøbe frokost eller middag på det 5-stjernede søsterhotel, Dream of Africa, som ligger i forlængelse af Malindi Dream Garden – og det kan bestemt anbefales!

En slentretur gennem haven leder dig ned til stranden, hvor der hver dag er yoga, udstrækning, beachvolley osv. arrangeret af animation-teamet på Sandies Tropical Village – men altså kun hvis du har lyst.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.