• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Mombasa

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser og badeferie til Mombasa. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Severin Sea Lodge

Bamburi Beach

Severin Sea Lodge er beliggende direkte ud til det Indiske Ocean, på Bamburi Beach. Hotellet bærer præg af traditionel afrikansk arkitektur og byder på 190 værelser. Alle værelserne har myggenet, bruser, toilet, aircondition, telefon, hårtørrer, trådløst internet og balkon eller terrasse.

Severin Sea Lodge er kendt for deres gæstfrihed, det gode køkken og det venlige betjening. Hotellet er også blevet anerkendt af det verdenskendte tyske certificeringsselskab TÛV Rhineland.

Hotellet byder desuden også på en række faciliteter, aktiviteter og bekvemligheder, bl.a. et mini supermarked, frisør, swimmingpool, 2 restauranter, bar, en nærliggende golfbane, dykning og et wellnes område.

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

Malindi Dream Garden

Casuarina Beach

Vil du ned i tempo og bo på et dejligt 4-stjernet boutique hotel, hvor du ikke laver ret meget andet end at nyde solen, hoppe en tur i poolen og drikke en kølig drink, men hvor du stadigvæk har adgang til de faciliteter et større resort kan byde på – uden at du bor midt i det, så er Malindi Dream Garden det rette sted for dig.

Malindi ligger et par timers kørsel nord for Mombasa, og byen er relativ afslappet, og her langt færre turister, end du finder i Mombasa og Diani længere mod syd. Malindi Dream Garden er søsterhotel til det 3-stjernede Sandies Tropical Village. Malindi Dream Garden er dog bygget for sig selv, og har både egen pool og egen bar.

Værelserne er store, lyse og moderne indrettet og har alle egen balkon eller terrasse, som vender ud mod den hyggelige have med pool, liggestole og eksotiske blomster. Her er god plads til at dase – og det er virkelig det, som hotellet indbyder til. Ro, afslapning og dasen på en liggestol.

Trænger du til lidt forandring fra roen, kan du nyde godt af faciliteterne på søsterhotellet, Sandies Tropical Village, hvor du også finder restauranten. Det er også muligt at tilkøbe frokost eller middag på det 5-stjernede søsterhotel, Dream of Africa, som ligger i forlængelse af Malindi Dream Garden – og det kan bestemt anbefales!

En slentretur gennem haven leder dig ned til stranden, hvor der hver dag er yoga, udstrækning, beachvolley osv. arrangeret af animation-teamet på Sandies Tropical Village – men altså kun hvis du har lyst.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  495 kr.

Leopard Beach Resort & Spa

Diani Beach

På en af verdens mest fantastiske strande, Diani Beach, 34 km syd for Kenyas travle havneby Mombasa finder man det 5* Leopard Beach Resort & Spa.

Resortet er omgivet af en kæmpestor tropisk have og ligger lige ud til de hvide sandstrande og det turkisblå Indiske Ocean, hvor vandet er roligt på grund af volden af koraller, som dæmper bølgerne.

Her er 158 værelser i forskellige størrelser. Alle bygninger ligger spredt ud i den store have, så her er plads nok. Alle værelser har enten egen balkon eller terrasse. Der er gratis wi-fi, minibar, te- og kaffefaciliteter samt aircondition på alle værelser.

Du behøver ikke kede dig på Leopard Beach. Resortet byder på en lækker spa, et femstjernet dykkercenter, golfmuligheder, volleyballbaner, vindsurfing – og naturligvis swimmingpool og den lange hvide strand lige uden for døren. Trods de mange aktiviteter er det dog altid muligt at finde et roligt hjørne på resortet. Det er ikke uden grund, at resortet har vundet flere priser.

Priser for opgradering:
Standard værelse med halvpension, 1 nat Pr. person:  100 kr.
Standard værelse med all inclusive, 1 nat Pr. person:  360 kr.
"Seaview Chui Class Cottage": Værelse med havudsigt og halvpension, 1 nat Pr. person:  500 kr.

The Baobab Beach Resort & Spa

Diani Beach

The Baobab Beach Resort ligger på den verdensberømte Diani Beach.

Resortet er omringet af 80 hektar tropiske haver og med sin placering på et koral forhøjning er der udsigt ud over Det Indiske Ocean, samt store strækninger af den smukke gyldne strand.

Resortet består af tre luksuriøse ejendomme som byder på udsøgt indkvartering og luksuriøse faciliteter spredt ud over disse ejendomme. Gæsterne kan benytte alle faciliteter på tværs af ejendommene, herunder 3 swimmingpools samt restauranter og barer.

Stedet tilbyder også mulighed for et varieret udvalg af aktiviteter, bl.a. snorkling, windsurfing, beach volleyball, golf og mange flere.

Priser for opgradering:
Standard værelse med all inclusive, 1 nat Pr. person:  500 kr.
Superior værelse med all inclusive, 1 nat Pr. person:  650 kr.
Deluxe værelse med all inclusive, 1 nat Pr. person:  700 kr.

The Sands at Nomad

Diani Beach

Vandet er turkisblåt og lunt, sandet er kridhvidt, og du ligger i skyggen af et palmetræ.

Drømmer du om et mindre, rigtig lækkert boutiquehotel på Kenya-kystens smukke Diani Beach, så er The Sands at Nomad det oplagte valg. Her får du 25 km skøn strand og et førsteklasses hotel med både charme og personlighed.

Her er kun 29 værelser, som alle ligger spredt ud i en stor tropisk have med vejende palmetræer og grønne græsplæner, som står i flot kontrast til det fine, hvide sand på stranden.

Alle værelser er individuelt indrettet med inspiration fra traditionel swahili design. Alle værelser har wi-fi, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og myggenet over sengene.

Hotellet kan prale af den vel nok dybeste pool i hele Kenya – 5 meter, hvilket betyder, det er et rigtig godt sted at lære at dykke. Solsengene er spredt ud over hele området, så du selv kan vælge, om du vil ligge på stranden, ved poolen eller under et palmetræ på den grønne græsplæne.

Nyd en afslappende massage i hotellets spa eller benyt dig af nogle af de mange vandsportsaktiviteter, so hotellet tilbyder. Det er også muligt at deltage i yoga-lektioner, ligesom der er en golfbane tæt på hotellet.

Her er 2 restauranter og to barer, som ligger spredt ud over området, så du aldrig behøver bevæge dig ret langt for at få mad og drikke.

Pris for opgradering til:
Sea breeze room med halvpension, 1 nat Pr. person:  650 kr.
Sea breeze room med helpension, 1 nat Pr. person:  800 kr.
Ocean View room med halvpension, 1 nat Pr. person:  1.000 kr.
Ocean View room med helpension, 1 nat Pr. person:  1.200 kr.

Voyager Beach Resort

Mombasa Beach

Voyager Beach Resort ligger ved en af de bedste områder ved det Indiske Ocean. Med sine tre restauranter, tre svømmebassiner, en professionel dykkerskole, og hvad der er velsagtens regionens fineste vandsportscenter, Voyager Beach Resort har virkelig noget for enhver smag. Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med udsigt over en af de smukkeste strækninger af vand i verden.

Med sin gode beliggenhed , lækre faciliteter og eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det oplagte sted at overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finder du en professionel dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk at medbringe dit dykkercertifikat. Hvis du ikke har dette i forvejen, kan du tage en PADI dykkercertifikat med certificerede instruktører. Mombasas kyst har en af verdens smukkeste koralrev, som virkelig bør opleves. Læs mere om dykning i Mombasa på Buccaneer Diving.

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evt. for en fuldstændig liste.

Priser for opgradering:
Standard værelse med all inclusive*, 1 nat Pr. person:  170 kr.
”Superior Sea View” Værelse med havudsigt og all inclusive*, 1 nat Pr. person:  475 kr.
Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.