• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideVeranda Tamarin Mauritius
Veranda Tamarin Mauritius
Tamarin Bay

Veranda Tamarin er nok et af de hyggeligste hoteller på Mauritius’ vestkyst.

Her er ingen høje mure eller elektriske porte. I stedet er der hængekøjer, sand på gulvet i lobbyen og en hyggelig, charmerende og intim stemning.

Hotellet ligger lige ved den smukke Tamarin Bay, der er hjem for flokke af delfiner, og her på vestkysten af øen bliver du velsignet med de smukkeste solnedgange.

Hotellet har 116 værelser, som alle har eget badeværelse, aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar og gratis wi-fi. Værelserne er meget hyggelige og indrettet med god brug af farver og virker både indbydende, moderne og retro på én gang. Alle værelser har egen balkon/terrasse. Hvert værelse er tillige udstyret med et ”strand-sæt” bestående af en kurv med håndklæder og strandmåtter og du får også din egen køletaske.

Stranden er offentlig og indbyder til, at du tager madpakke og kolde drinks med i køletasken, pakker strandmåtterne ud, lægger dig i halvskyggen og gør som de lokale; spiller strandtennis, bader, læser en bog, snorkler – og i det hele taget bare nyder det lokale liv. Hotellet tilbyder leje af hængekøjer, som du også kan binde op mellem træerne på stranden.

Er du mere til pool-livet kan du slå dig ned på de dejlige solsenge i halvskyggen.

Bliver du sulten eller tørstig, kan du frekventere en af de to restauranter eller tre barer, hotellet kan byde på. Baren byder dagen lang på lækre snacks, wraps eller sandwicher, og om aftenen er der ofte live musik med lokale ”up-coming” bands. Baren er åben for alle, så stemningen er på en gang både afslappet, hyggelig og lokal.

Hop i poolen, tag på besøg i spaen eller benyt en af hotellets gratis aktiviteter; vandgymnastik, boccia, snorkling m.m. – eller smid dig i en af hængekøjerne og nyd udsigten – Tamarin er afslappet feriestemning, når det er bedst!

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.