• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Mauritius

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser og badeferie til Mauritius. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Veranda Tamarin Mauritius

Tamarin Bay

Veranda Tamarin er nok et af de hyggeligste hoteller på Mauritius’ vestkyst.

Her er ingen høje mure eller elektriske porte. I stedet er der hængekøjer, sand på gulvet i lobbyen og en hyggelig, charmerende og intim stemning.

Hotellet ligger lige ved den smukke Tamarin Bay, der er hjem for flokke af delfiner, og her på vestkysten af øen bliver du velsignet med de smukkeste solnedgange.

Hotellet har 116 værelser, som alle har eget badeværelse, aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar og gratis wi-fi. Værelserne er meget hyggelige og indrettet med god brug af farver og virker både indbydende, moderne og retro på én gang. Alle værelser har egen balkon/terrasse. Hvert værelse er tillige udstyret med et ”strand-sæt” bestående af en kurv med håndklæder og strandmåtter og du får også din egen køletaske.

Stranden er offentlig og indbyder til, at du tager madpakke og kolde drinks med i køletasken, pakker strandmåtterne ud, lægger dig i halvskyggen og gør som de lokale; spiller strandtennis, bader, læser en bog, snorkler – og i det hele taget bare nyder det lokale liv. Hotellet tilbyder leje af hængekøjer, som du også kan binde op mellem træerne på stranden.

Er du mere til pool-livet kan du slå dig ned på de dejlige solsenge i halvskyggen.

Bliver du sulten eller tørstig, kan du frekventere en af de to restauranter eller tre barer, hotellet kan byde på. Baren byder dagen lang på lækre snacks, wraps eller sandwicher, og om aftenen er der ofte live musik med lokale ”up-coming” bands. Baren er åben for alle, så stemningen er på en gang både afslappet, hyggelig og lokal.

Hop i poolen, tag på besøg i spaen eller benyt en af hotellets gratis aktiviteter; vandgymnastik, boccia, snorkling m.m. – eller smid dig i en af hængekøjerne og nyd udsigten – Tamarin er afslappet feriestemning, når det er bedst!


Hotel Le Meridien

Pointe aux Piments

Helt ud til stranden i den nordvestlige del af Mauritius finder du hotellet Le Meridien Ile Maurice.

Hotellet er særdeles velegnet til både familier med børn og til par, som rejser uden børn. Familierne kan nyde godt af de mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle, mens parrene uden børn kan blive forkælet i Nirvana-fløjen, som der er dedikeret kun til voksne. Her er egen pool med pool bar og alle Nirvanagæster får desuden en flaske vin ved ankomsten, en frugtkurv på værelset og solnedgangs-cocktail. Børnefamilier nyder til gengæld godt af, at børn under 11 år bor gratis på samme værelse som forældrene.

Her er 265 værelser, som alle har udsigt til enten havet eller til den store tropiske have, som hotellet er placeret i. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Her er desuden aircondition, TV og minibar.

Der findes 4 restauranter på hotellet. Den lille by Grand Baie kun 20 minutter kørsel herfra, så der er gode muligheder for også at udforske det lokale liv og køkken, hvis du ønsker det.

Et stenkast fra hotellet ligger den kridhvide strand, men vil du hellere hoppe i poolen, er der hele tre af slagsen. Hoteller har ydermere både spa, kids-club, vandsports-aktiviteter, dykkercenter og et veludstyret fitnesscenter.

Bemærk: Hotel Le Meridien er lukket indtil 1. maj 2020 pga. renovering.

Pris for opgradering, 5 nætter:
Deluxe room med halvpension Pr. person:  1.300 kr.
Deluxe ocean view room med halvpension Pr. person:  2.100 kr.

The Westin Turtle Bay & Spa

Turtle Bay

Om aftenen kan du nyde en drink til synet af den smukkeste solnedgang over havet. Bag dig rejser Mauritius’ dramatiske bjerge sig, og foran dig ligger den beskyttede Turtle Bay Marine Park.

Du befinder dig på det femstjernede resort, Westin Turtle Bay & Spa og uanset, om du vil slappe af ved stranden eller en af de to pools, eller om du vil snorkle, dykke, sejle, spille tennis, løbe, cykle – eller have spabehandlinger dagen lang, så er du kommet til det rette sted. Hotellet ligger på et 10 hektar stort område, så uanset om du vil være aktiv eller helt ned i gear, er der en plads til dig.

De 190 værelser er – som hele hotellet – stilfuldt indrettet. Her er god plads, og de har alle egen balkon eller terrasse, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, minibar, strygejern og gratis Wi-Fi.

Hotellet byder på hele 7 restauranter og barer, så her er noget for enhver smag.

Vær opmærksom på, at de fleste af hotellets restauranter har dresscode for middagen, så du må lade dine shorts og klipklapper blive på værelset om aftenen.

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

Hotel Veranda Paul & Virginie

Grand Gaube

Det charmerende boutique hotel “Veranda Paul & Virginie” på Mauritius’ nordlige kyst er det perfekte sted at slappe af ovenpå en oplevelsesrig rejse. På denne del af øen er strandene ofte små, men de er lækre og uforstyrrede.

Hotellet er perfekt til parret, som ønsker en romantisk og afslappende ferie i rolige omgivelser. Børn under 18 år er ikke tilladt og vi tør næsten godt love, at I kommer helt ned i gear efter et ophold her.

De 81 værelser har alle hel- eller delvis udsigt mod havet, og alle har naturligvis terrasse eller balkon, hvorfra udsigten kan nydes dagen lang. Værelserne er indrettet i lyse farver, og de lette materialer bidrager til, at omgivelserne føles lette og luftige.

Hotellet byder på en række faciliteter og aktiviteter såsom 2 swimmingpools, spa, forskellige former for vandsport, tennis m.m. Her er to restauranter, og vi har valgt at inkludere halvpension i opholdet, så I kan nyde dagen, poolen, stranden, solen og hinanden uden at skulle tænke på, hvor I skal spise i aften.

Fra hotellet er der direkte adgang til en lille, men vidunderlige strand. 15 min. taxikørsel fra hotellet ligger byen Grand Baie, hvor der er mulighed for at benytte den offentlige strand i den smukke bugt, ligesom der findes en række cafeer og restauranter til rimelige priser. Desuden byder byen på gode muligheder for shopping.

Dagene står til fri disposition. Hvis der er ønske om ekstra udflugter har I mulighed for at henvende jer til hotellets reception og vores samarbejdspartner for at få et overblik over mulighederne.

Pris for opgradering:
Comfort Room med halvpension, 5 nætter Pr. person:  1.075 kr.
Superior Room med halvpension, 5 nætter Pr. person:  1.950 kr.

Hilton Mauritius Resort & Spa

Flic en Flac

Det fås ikke meget bedre.

Forestil dig, at du sidder ved et smukt dækket bord med fødderne i sandet. Om lidt kommer tjeneren med aftenens menukort. Foran dig står en kølig drink, hvor kondensvandet danner små perler på glasset. Bølgerne skvulper i strandkanten, og du har udsigt til en fremragende solnedgang.

Dét er livet på Hilton Mauritius Resort & Spa.

Du befinder dig på et femstjernet resort på vestkysten af Mauritius – midt på den verdensberømte strand, Flic en Flac.

Flic en Flac er med sine 2 km lange, hvide sandstrand indbegrebet af Mauritius. Lagunen er beskyttet af koralrev, der både giver perfekte bademuligheder og virkelig gode dykke- og snorkelmuligheder.

Hotellet tilbyder et stort udvalg af gratis aktiviteter; paddleboard, tennis, yoga osv. Et af de helt store højdepunkter vil nok være en sejltur ud til delfinerne. Hver morgen tilbyder Hilton en gratis sejltur ud i lagunen, hvor du kan se de store flokke af delfiner, som næsten hver morgen kommer ind i lagunen på 10-20 meter vand. Det er en meget populær tur, og vi anbefaler, du booker straks ved ankomsten.

Som noget helt særligt har vi desuden inkluderet et halvdags katamaran-cruise i vores pris.

Værelserne er store, rummelige og indrettet i mauritisk og asiatisk stil med enten balkon eller terrasse. Alle værelser vender ud mod havet. Værelserne er alle udstyret med aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-tv – og alt hvad du ellers forventer af et femstjernet resort. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotellet har tre restauranter, ligesom der er en restaurant/bar på stranden. Der findes 2 store poolområder – et til alle og et til voksne. Til børnene er der kids-club, og til de voksne er der et fantastisk spaområde med mulighed for forskellige ansigts- og kropsbehandlinger.

Pris for opgradering:
Deluxe værelse med halvpension i 5 nætter inkl. halvdags katamaran-cruise Pr. person:  3.500 kr.

The Sands Resort & Spa

Flic en Flac

The Sands har alt, som er 5* Resort tilbyder – undtagen en ”Kids Club”. The Sands ligger på den verdensberømte strand Flic en Flac strand, der med sine 2 km. lange hvide strande er indbegrebet af Mauritius. For dem som ønsker sig en rolig og afslappet base for ferien på Mauritius, er dette fantastiske resort meget velegnet.

Hotellet består udelukkende af store de luxe-værelser, som alle har enten balkon eller terasse og er alle vendt mod havet. Alle værelserne har enten stor dobbeltseng (king size) eller to senge (twin beds). Blandt andre værelsesfaciliteter kan nævnes aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighed for at lave te og kaffe.

De rummelige badeværelser har separat brusekabine med glasdøre, badekar og toilet. Endvidere er der hårtørrer, stik til barbermaskine samt walk-in wardrobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor ”Tamarind Terrace” tilbyder et udvalg af internationale retter samt forskellige mauritiske specialiteter og et godt udvalg af gode vine fra mange verdensdele. De øvrige 2 restauranter tilbyder seafood og gastronomi af høj klasse med et tillæg i prisen for halvpension. Derudover tilbydes spa, fitness center samt gratis aktiviteter som kajak, snorkling, surfing, små sejlbåde og pedalbåde.

Som et af de absolut højdepunkter kan man – mod betaling – fra ”Flic en Flac” stranden sejle ca. 5-10 min. ud i lagunen og sejle eller dykke med store flokke af delfiner, som næsten hver morgen kommer ind i lagunen på 10-20 meter vand og bliver der til omkring middagstid, før de igen søger mod dybere vand.

Pris for opgradering:
Superior Suite med halvpension, 5 nætter Pr. person:  3.900 kr.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Bel Ombre

Stor familierabat på 5* all inclusive resort på Mauritius sydkyst – to børn bor gratis i samme værelse som forældrene.

Drømmer du om et ægte 5-stjernet resort, som både byder på ro og charme til de voksne, masser af aktiviteter til børnene, en fabelagtig strand lige udenfor døren og ”all inclusive”, når det er bedst? Så skal du forkæle dig selv med en opgradering til det lækre Heritage Awali. Hotellet tilbyder en rabat, som ovenikøbet kun bliver større, jo flere nætter du bor her! Og børnene? De bor gratis en stor del af året.

Heritage Awali ligger på Mauritius’ smukke sydkyst i Domaine de Bel Ombre. Hotellet består af 160 værelser, som alle er charmerende og hyggeligt indrettet på en måde, som afspejler Mauritius’s afrikanske kulturarv. Værelserne byder naturligvis på alle de fornødenheder, man forventer af et 5-stjernet hotel. Her er aircondition, tv, sikkerhedsboks, gratis wifi, te- og kaffe-faciliteter, gratis minibar (som selvfølgelig fyldes op hver dag) og eget badeværelse med badekar. Alle værelser har egen terrasse eller balkon, hvorfra man har udsigt til den smukke, tropiske have.

På Awali betyder ”All inclusive” bl.a.:

 • Morgenmad
 • Frokost (vælg mellem tre forskellige restauranter)
 • Aftensmad (vælg mellem 5 forskellige restauranter)
 • 24 timers roomservice med udvalgte retter (dog betales drikkepenge og “tray-charge”)
 • Drikkevarer på hotellet og i C Beach Club
 • Gratis minibar på værelset, som fyldes op hver dag
 • Solnedgangsdrink hver dag i Infinity Blue Cocktail Bar
 • Gratis is hver eftermiddag
 • Afternoon Tea hver dag
 • Picnic-kurv, hvis du skal på udflugt en dag
 • 1 X green fee på Heritage Golf Course
 • 1 X massage
 • Fri afbenyttelse af div. udstyr såsom surfudstyr, kanoer, mountainbikes osv.
 • Kids Club

Kids Club har åben hver dag (også om aftenen) og ugen igennem er der hver dag aktiviteter for børnene. De kan både spille badminton, lære at danse, komme på madlavningskursus, lave krabbevæddeløb, spille minigolf og meget mere.

To børn under 12 år bor gratis på forældrenes værelse i perioden 29. februar – 30. september 2020

Resten af året (undtagen 4. – 17. april) er det gratis for ét barn under 12 år at dele værelse med forældrene, mens man betaler børnepris for det andet barn under 12 år.

Pris for opgradering:
Deluxe garden view room, 5 nætter, all inclusive: Pr. person:  6.000 kr.
Deluxe garden view room, 5 nætter, all inclusive: Pr. barn:  2.395 kr.
Deluxe garden view room, 7 nætter, all inclusive: Pr. person:  7.700 kr.
Deluxe garden view room, 7 nætter, all inclusive: Pr. barn:  3.200 kr.
Familievenlige hoteller

Anelia Resort & Spa

Flic en Flac

Dette firestjernede familievenlige hotel ligger lige i udkanten af den berømte Flic en Flac strand på Mauritius’ vestkyst. Her er du kun en kort slentretur fra den kridhvide sandstrand med rigtig gode snorkling muligheder samtidig med, at du har mulighed for at trække dig lidt tilbage og nyde roen omkring dig.

Hotellet har ikke mindre end fire pools, hvoraf to er børnepools, og er derfor det helt perfekte valg til en familieferie. Her er et hav af aktiviteter inkl. en kids club, så du behøver ikke kede dig. Med mindre naturligvis du vælger netop det….

De 150 værelser er velindrettede i lyse og venlige farver. Alle værelser har balkon eller terrasse.

Vi gætter på, at restauranten ”Burger Bar” nok bliver et hit hos hele familien, og ellers er der to andre restauranter at vælge imellem.

Du er selv herre over dagene på Anelia. Hotellet kan være behjælpelig med at arrangere udflugter, og en af dagene bør du forkæle dig selv med en tur i den skønne spa. Efter en dejlig massage, kan du slappe af i den udendørs jacuzzi, som ligger i smukke omgivelser i den frodige og velplejede have.

5 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, som er et fantastisk sted for både børn og voksne. Her kan du opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber, 1500 fugle samt eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hængebroer og meget meget mere.


Veranda Pointe Aux Biches

Pointe Aux Biches

Du finder dette hyggelige, 4-stjernede boutique-style hotel i den nordlige del af Mauritius ca. 15 km nord for Port Louis.

Ved ankomsten til Veranda Pointe Aux Biches bliver du budt velkommen med et fod-spa. Af med skoene og ned i vandfadet med dem, så du fra første færd oplever, at her er tale om ”barefoot bliss”. Gulvet i receptionen er sand og det samme er tilfældet i baren og restauranten; det er trods alt en strandferie, du er på.

Selve stranden ligger for enden af den store frodige have, hvor du finder værelserne.

Her er 115 værelser, som ligger i toetagers bygninger i den tropiske have. Alle værelser har balkon/terrasse, aircondition, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter samt gratis wi-fi. 44 af værelserne er særlige familieværelser med plads til hele familien, og i den ene ende af hotelområdet finder du også en veludstyret ”Kids Club”.

Både børnefamilier og par vil føle sig godt tilpas på Veranda Pointe Aux Biches, da hotellet er inddelt i to afdelinger; en til familier og en til voksne uden børn. Her er 3 pools (hvoraf en er børnefri), 2 restauranter, 2 barer og naturligvis en spa.

Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter; vandpolo, kajak, tennis, beachvolley, bordtennis, osv. Det er muligt at leje cykler, og 5 gange om ugen er der gratis shuttle til Trou aux Biches Beach.

Pris for opgradering, 5 nætter:
Comfort Room Pr. person:  1.600 kr.
Family Room Pr. person:  1.905 kr.
Family Room Pr. barn:  500 kr.
Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.