• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideKontakt os

Kontakt os

Afrika-Safari.dk

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tlf.: 89 93 43 89
E-mail: info@afrika-safari.dk

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1778.

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller email. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular til højre.

Vi besvarer alle henvendelser inden 1 arbejdsdag.

Teamet bag Afrika-safari.dk

Pernille Grøngaard Kristensen

Pernille Grøngaard Kristensen

Rejsekonsulent

Pernille er ansvarlig for salget i Afrika-safari.dk og hun har arbejdet i rejsebranchen gennem mange år.
Hun har altid haft en stor passion for at rejse og rejser så ofte som muligt med familien. Pernille er mor til 3 børn der alle har været med på rejser fra de var 1 år.

”Det er svært at pege på en enkeltstående rejseoplevelse, men det at rejse med børn er helt specielt. Oplevelserne og minderne man får sammen er uvurderlige og børns begejstring og afslappethed gør det nemt at rejse med dem.

Nogle af de rejse oplevelser der står tydeligst for Pernille er hendes safariture i Afrika, dykning I Australien, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgang ved Grand Canyon.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Rejsekonsulent

Ingun har arbejdet hos Afrika-safari siden oktober 2012, og er salgsansvarlig for Norge. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men trives allerbedst, når hun snakker med rejselystne kunder.

Inguns hjerte banker for Afrika, og hun har bl.a. boet 2 år i Etiopien, hvor hun underviste på en lokal skole. Under opholdet blev hun ret god til at prutte med taxachaufførerne på det lokale sprog, amharisk! Hun har også rejst i Kenya, Tanzania og Zambia, og har flere lidt usædvanlige rejseoplevelser med i rygsækken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøgt slumkvarteret i Nairobi og være på traditionel jagt med bue og pil i Tanzania.

Et af højdepunkterne fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmtluftballon over Serengti. Ingun har også stået på toppen af Kilimanjaro og giver gerne gode råd og tips til dig, som drømmer om at gøre det samme.

Ingun er gift og har tre børn, som glæder sig til, at de kan komme med på safari!

Neil Smith

Neil Smith

Rejsekonsulent

Neil har haft en varieret karriere med job som både politibetjent, autopolstrer og rejsekonsulent. Han har en stærk interesse for nye rejseoplevelser, spændende kulinariske opdagelser og oplevelsesferier med hele familien.

Han har arbejdet og rejst i mange lande, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Nogle af hans bedste rejseoplevelser omfatter overnatning i en Serengeti Wild Camp, et besøg til David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, et møde med nogle meget store krokodiller i Costa Rica og solnedgang over Cienfugos Bay i Cuba med en kæmpe mojito i hånden!

Neil har tre børn og kan godt lide at se og spille forskellige former for sport. Han er desuden træner for et lokalt fodboldhold.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Rejsekonsulent

Richard er hollænder og har altid haft en stor interesse for rejsebranchen. Han har udviklet en stor interesse for rejser til Afrika siden han boede i Kenya i næsten et år.

Hans største rejse oplevelse har han så også oplevet i Kenya. Den kombination af den afrikanske kultur, natur, dyreliv og venlige mennesker er helt specielt. Man ved aldrig hvad der gemmer sig om hjørnet. Han elsker at dele sine erfaringer med andre om livet i Kenya.

Uden for jobbet elsker Richard at spille fodbold, men han elsker mest at være samme med sin familie og tage på dagsudflugter med sin søn.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Rejsekonsulent

Iida er en rejselysten finne, som har boet i flere lande, herunder bl.a. Thailand og Grækenland, hvor hun har arbejdet som guide. Hun er uddannet inden for turisme og hjælper nu vores finske kunder med at finde frem til deres drømmerejse.

Lysten til at rejse og opleve er en drivkraft, der har givet hende unikke oplevelser. Hun kan bl.a. huske tilbage på sansefulde nætter tilbragt i den thailandske regnskov og på savannen i Tanzania, hvor kun kanvasvægge var mellem hende og de vilde dyr. Dyr har hun også været tæt på under vandet, hvor hun bl.a. fandt Nemo under et dyk ved Phi Phi-øerne.

I det hele taget har Iida set mange eksotiske dyr, mødt anderledes kulturer og oplevet de smukkeste solnedgange. I fremtiden drømmer hun om at få endnu flere unikke oplevelser med sin kæreste som rejsepartner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene er ansat som vores administration manager og har været med ombord siden 2015. Lene er uddannet indenfor kommunikation og har tidligere beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation, internt såvel som eksternt.  Som administration manager håndterer Lene mange forskellige opgaver, blandt andet styrer hun vores hus med hård hånd, hun arbejder med interne projektopgaver samt håndtering af kundefeedback. Hun synes, at dialogen med kunderne, hvor man hører om de gode og unikke rejsehistorier, som de livligt fortæller om, gør hverdagen sjov og spændende. Det puster nyt liv til hendes egen rejselyst og drømmene omkring næste rejsemål.

Lene kan sætte mange kryds på verdenskortet og har blandt andet rejst i USA, Australien, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blandt de største rejseoplevelser hører vandring på Den Kinesiske Mur og bush camping ved Ayers Rock, Australien. I fremtiden frister Cuba og Latin Amerika, men hvem ved, hvad der sniger sig ind i rejseprogrammet inden da.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Salgschef

Med en uddannelse inden for både jura, fransk og medier/kommunikation har Elisabeth en bred vifte af kompetencer. Elisabeth har mange års erfaring inden for rejseverdenen – først i hotelbranchen og siden hos et rejsebureau, og hun har været en del af Afrika-safari/Aclass siden 2009.  Elisabeth har ansvaret for salgsafdelingen, og hendes største drivkraft og motivation er muligheden for at gøre folks rejsedrømme til virkelighed og skabe unikke oplevelser på spændende destinationer.

Hun har selv været været på flere af vores rejsemål, bl.a. safarirejser i Sydafrika, Kenya, Tanzania og Namibia. I årenes løb er det også blevet til rejser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesien, Peru, Bolivia og Brasilien samt flere destinationer i Mellemøsten.

På det personlige plan holder Elisabeth af at fylde sin fritid med samvær med gode venner og ture i naturen, men synes også, at det er dejligt at fordybe sig i en god bog.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking specialist

Anja har arbejdet i rejsebranchen i mange år og hos Afrika-safari siden 2015, hvor hun netop var hjemvendt efter at have boet en længere årrække i Qatar.

Hun har fra helt ung altid rejst meget, og er fortsat med dette også efter at der er kommet børn til.

Anja er til en kombination af natur, storby, strand og aktiv ferie når hun rejser. Hun elsker også at tage på lange road trips, og har blandt andet kørt Australien tyndt, og taget turen fra Qatar til UAE gennem Saudi Arabien.

De seneste rejser har gået til det afrikanske kontinent med en tur til Mozambique kombineret med Sydafrika og safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking specialist

Tanja har været i rejsebranchen i mere end 15 år. Hun var kortvarigt væk for at tage en uddannelse i ernæring og sundhed, men kunne ikke undvære branchen og er nu stærkt tilbage. Hun er vild med kontakten til leverandørerne og flyselskaberne samt de udfordringer dette også indebærer.

Tanja elsker selv at rejse og har haft nogle af sine bedste rejseoplevelser i Brasilien, Thailand og Tanzania. Sidstnævnte sted måtte Tanja flytte sine egne grænser og sige ja tak til grillet egern, som guiden netop havde nedlagt med bue og pil. Hvem kan sige nej tak til det?

Næste gang Tanja skal afsted, skal hun have familien med, som nu også tæller 2 dejlige børn.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking specialist

Lene har altid elsket at rejse ud og opleve verden. Som yngre rejste hun i månedsvis i hhv. Afrika og Latinamerika – dengang i backpacker-dagene havde oplevelserne og friheden langt højere prioritet end komforten. Siden er der kommet børn til, og god planlægning er nu en vigtig ingrediens. Selv om det af og til har ført til noget, der ligner kulturchok, så finder Lene det mest spændende at opleve steder, som er meget forskellige fra vores del af verden. Som fx eventyrlige, farverige og møgbeskidte Indien med hellige køer, turbaner, smukke sarier og de mest eventyrlige paladser – iblandet kaos, larm, mærkværdig hornmusik, dansende kobraer og urgamle hellige ritualer. Rejseerfaringerne førte i 2004 til job i rejsebranchen, hvor Lene nu har den glæde at kunne hjælpe vores gæster ud i verden for at samle rejseminder.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Booking Specialist

Jude er hollænder og ansvarlig for bookinger af rejser, hoteller og fly.

Hun har rejst rundt som backpacker i et år i Australien og New Zealand og foretrækker et eventyrlig, spontan og basic måde at rejse: med rygsæk og telt. Sammen med hendes danske mand har Jude rejst rundt i Asien i 4 måneder og set skønheden og fremragende kultur af Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har boet i Aruba i 3 måneder mens hun studerede Sociologi.

Hun har varme minder om hendes trekking til Annapurna Base Camp i Nepal: fantastisk smukt at gå rundt i bjergene og blive udfordret fysisk.

Jude ser det som privilegium at arbejde i rejsebranchen og ser frem til at udvide hendes rejseoplevelse i Sydamerika og Afrika sammen med mand og børn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette fik som barn oplevet Europa fra bagsædet af familiebilen, men i teenageårene begyndte passionen for Latinamerika. Anne Mette har boet i hhv. Ecuadors regnskov, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens sydlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango, taler spansk og portugisisk. Asien er dog også blevet grundigt udforsket med masser af madlavningskurser, gode dykker oplevelser og tempel besøg i bagagen.

Anne Mette elsker at vandre, opleve naturen og det vilde dyreliv helt tæt på – også under vandoverfladen, da hun elsker at dykke i de varme vande. Kombinationen skal helst være af en masse aktiviteter og så lidt afslapning med en god bog på standen.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise har været i rejsebranchen i snart 10 år og har siddet med både salg, service, på billetkontor og nu som booking specialist.

Louise har altid elsket at rejse, og efter gymnasiet startede backpackerrejserne for alvor, til bl.a. Australien, Asien, Afrika, USA og Europa. Siden er der kommet 2 små drenge til og rejseformen har derfor ændret sig til det lidt mere komfortable, men den ældste var med på sin første flyvetur da han var blot 6 uger gammel.

En af Louises absolut bedste rejseoplevelser er fra Australien, hvor hun arbejdede og rejste alene rundt i knap 1 år. En utrolig spændende og personlig udviklingsrejse. Men efter der er kommet børn til, så er alle familieferier på listen over de bedste rejser. Hun siger, at den unikke tid man får sammen, væk fra hverdagens stres og jag, er guld værd og noget man kan leve længe på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bookingchef

Rikke har mange års erfaring fra rejsebranchen og har været en del af Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for bookingafdelingen, hvor kunden altid er i centrum.

At rejse betyder meget for hende, og det er gennem årene blevet til mange rejser rundt i Asien, Australien, USA og det meste af Europa. Hun har rejst meget hele sit liv, for hun elsker muligheden for at opleve nye kulturer og mærke friheden, når man er ude.

Den bedste rejseoplevelse for Rikke er at tage familien med på eventyr og opleve, hvordan det samler familien.  Gode minder er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med sin familie og venner. Hun slapper af, når de derhjemme tager en gang ”rundt om bordet” ved familiens fælles bordtennisbord.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er oprindeligt cand.mag. med hovedfag i historie men har rejst det meste af sit liv. Som lille så hun det meste af Europa fra bagsædet af sine forældres bil, og så snart hun var færdig med gymnasiet, pakkede hun rygsækken og satte kurs mod eventyr.

Hun elsker at rejse og er vild med kontraster. Hun elsker at komme ind bag facaderne i de lande, hun besøger! Hendes største rejseoplevelse er nok dengang, hun snublede over en babygiraf i Sydafrika eller at se solnedgangen over Masai Mara. Eller måske synet af solen, der glimter i sneen på toppen af Aconcagua. Et bryllup i Thailand er også højt på listen – eller det totalt uplanlagte roadtrip gennem Texas.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle startede hos os som praktikant i 2012 og fortsatte herefter som studentermedhjælper. Hun blev i 2015 fastansat i vores produktafdeling, hvor hun får lov at arbejde med det, hun elsker, nemlig at dele sine erfaringer i form af sammensætning af nye spændende rejser.

Michelle har besøgt de fleste verdensdele og har altid haft en kæmpe glæde ved at rejse. Også selv om det er anden, tredje eller fjerde gang hun besøger en destination, for hver gang hun kommer hjem, er det med nye oplevelser og eventyr i rygsækken.

At rejse rundt i verden og møde andre kulturer er en øjenåbner for hvor forskelligt, livet kan leves. At rejse er at leve og at lære, og det har især lært Michelle, at det er de små ting i livet, som betyder noget.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbejdet i rejsebranchen i over 15 år og de sidste 10 år har hun helliget sig arbejdet med produktionen af rejser. Det er både spændende og udfordrende at arbejde med mennesker fra hele verden og hun elsker at sammensætte rejser, så hun ved vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Hun startede sit rejseliv som ung backpacker på en længere rejse og har siden været bidt at se og opleve mere af den store verden. Hun er i dag beriget med to dejlige unger, som heldigvis gerne vil med ud at rejse.

Hun er vild med natur og dyreliv, men det der fascinerer hende mest på rejserne, er hvordan historien bliver vakt til live fx når man står på toppen af en gammel mayaruin i Mexico.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Økonomichef

Peter er uddannet cand.merc. i management accounting og har bl.a. arbejdet som 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. udstationeret halvandet år i London og været på opgaver i Australien. Peter har gennem sit konsulentarbejde opbygget en bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært rejst i Europa, Amerika og Asien, hvor højdepunktet har været en kør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturoplevelser. Den sjoveste rejseoplevelse er en tur til Borneo, hvor lokalbefolkningen troede, han var professionel badmintonspiller og bad om autografer. ”Jeg sagde høfligt nej, men de insisterede og så måtte jeg jo skrive”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex er uddannet cand.merc.aud og har tidligere arbejdet som revisor. Han har arbejdet flere år i rejsebranchen og er til dagligt involveret i de fleste områder i økonomiafdelingen.

Alex har blandt andet været i Florida med sin familie. Her var et af højdepunkterne da hans dengang 5-årige dreng fik lov at holde en levende alligator. Men også turen til Kennedy Space Center og Magic Kingdom var helt igennem fascinerende oplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel har taget uddannelsen Financial Controller på erhvervsakademiet, hvorefter han startede hos Aclass i sommeren 2016 som økonomielev. Han er utrolig glad for at kunne arbejde i et så høj-professionelt team, som han gør. Dette gør det nemmere for ham at kunne fokusere på at give kunden den rette hjælp, vedkommende brug for.

Han har som barn altid været på charterrejser rundt omkring i Europa og nydt solen. Men den helt store rejseoplevelse var i Thailand, hvor han oplevede den utrolige kulturforskel, der er i forhold til Danmark. Han var især fascineret af, hvor utrolig flot, det kan være rundt omkring i landet. Han var ude og dykke med snorkel, hvor han kunne se hvor rigt livet i vandet er.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marketingchef

Dino har arbejdet med markedsføring og kommerciel forretningsudvikling i over 10 år, det meste af tiden i rejsebranchen. Han lægger stor vægt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøgt mange af vores destinationer med en masse fantastiske og enestående oplevelser til følge. Han går meget op i at få en god nattesøvn, og ifølge Dino får man verdens bedste nattesøvn ved at sove i teltlejr i Masai Mara Nationalparken i Kenya.

Meget af sin fritid bruger han med familien, hvor 2 små børn fylder en stor del af hverdagen. Han finder dog også tid til vennerne en gang imellem – og god afslapning er ifølge Dino en tur i fitnesscenteret eller en løbetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

Trine er SEO-specialist og er med til at udvikle indhold til vores hjemmesider og sørge for, at de og søgemaskinerne taler samme sprog.

Den første ”rigtige” rejse Trine var på var 2 ugers interrail i gymnasiet ned igennem Europa. Sidenhen er det blevet til den klassiske jordomrejse, et utal af storby- og charterrejser og et halvt år i Kina i forbindelse med, at hun læste kinesisk på Aarhus Universitet.

Og Kina har en helt speciel plads i Trines hjerte. Opholdet i landet har budt på nogle af hendes største oplevelser men også kulturelle, personlige og sproglige udfordringer. I dag er kærligheden til sproget stadig intakt.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Adm. Direktør

Claus er uddannet i transport og logistik branchen og har bl.a. boet og arbejdet i udlandet i 8 år i Tyskland, Kina, Japan og Korea. I gennem tiderne har Claus rejst i Asien, Europa, i USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sydafrika.

Claus blev en del af Afrika-safari i 2012 og har fra dag ét brændt for, at Afrika-safari altid gør sit absolut bedste for at levere fantastiske oplevelser til kunderne. Hans passion er at leve op til mantraet om ”at give vores kunder deres livs oplevelsesrejse” og det skal altid være en central del af det daglige arbejde i Afrika-safari. Det samme skal respekten for naturen, dyrene og vores samarbejdspartnere på destinationerne.

Fritiden prioriteres med familien, hvor Claus gerne rejser til nogle af Afrika-safaris spændende destinationer eller med en runde golf med vennerne.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.