Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaKilimanjaroMarangu ruten inkl. akklimatiseringsdag
10 dage:

Marangu ruten inkl. akklimatiseringsdag

Højdepunkter på denne rejse:

Moshi, Mawenzi, Kibo, Gilman’s Point, Uhuru Peak.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 2 overnatninger på Springlands Hotel i Moshi inkl. helpension (en overnatning før og en efter bestigningen)
 • Bestigning af Kilimanjaro ad Marangu ruten
 • 5 overnatninger i hytter på Kilimanjaro inkl. helpension og en akklimatiseringsdag
 • Al mad tilberedes af en lokal kok
 • Professionelle guider og bærere hele vejen
 • Fly fra Kilimanjaro til Danmark inkl. transfer
 • Mulighed for at tilkøbe safari eller badeferie efter bestigningen
 • Valgfri startdato og mulighed for bestigning året rundt
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

Marangu ruten er også kendt som Coca Cola ruten. Den starter ved Marangu Gate, som er den sydøstlige indgang til Kilimanjaro Nationalpark. Du vandrer langs smukke stier gennem skov og regnskov. Landskabet åbner sig og bliver til hedelandskab og de gigantiske senecios planter kommer til syne. Undervejs kan du nyde udsigten til Kibo og Mawenzis takkede bjergtinder. Vi har lagt en akklimatiseringsdag ind, så du bedre kan vænne dig til højderne og her kan du evt. bruge dagen på at opleve Mawenzi Tarn Hut eller Zebra Rocks. Hedelandskabet bliver langsomt afløst af det alpine ørkenlandskab, som forbinder Mawenzi og Kibo. Du vandrer forbi Gilman’s Point, hvorfra du kan nyde udsigten inden opstigningen til toppen, som foregår fra øst. Nedstigningen følger den sydøstlige side, hvor du har udsyn til Kilimanjaro fra de mange udsigtspunkter.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Fly fra Danmark til Kilimanjaro
Dag 1: Fly fra Danmark til Kilimanjaro

Fly fra Danmark til Kilimanjaro med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Kilimanjaro – Moshi
Dag 2: Ankomst til Kilimanjaro – Moshi

Du ankommer i Kilimanjaros internationale lufthavn, hvor du bliver mødt af din guide, som kører dig til Springlands Hotel i den lille by Moshi – en køretur på ca. 1 time. Fra Moshi får du det første glimt af Kilimanjaros sneklædte top. Byen emmer af afrikansk kultur og atmosfære og byder på eksotiske oplevelser, ikke mindst på det lokale marked og i de mange små butikker.

Om eftermiddagen er der velkomstmøde, hvor guiden vil gennemgå udstyr og de næste dages tur mod toppen.

Højder: Moshi: 915 m.o.h.

Overnatning Springlands Hotel

Dag 3: Moshi - Mandara Huts
Dag 3: Moshi - Mandara Huts

Efter morgenmaden forlader du Moshi og kører til Marangu Gate, som er den sydøstlige indgang til Kilimanjaro Nationalpark – en køretur på 45 min. Ved ankomst til Marangu Gate er der indtjekning og registrering, og det er også her du møder dit team af guider, kokke og bærere. Herfra starter bestigningen til toppen af Kilimanjaro. Du vandrer langs smukke stier gennem skov og regnskov med eukalyptus træer, forskellige fuglearter og måske er du også heldig at få et glimt af de sort/hvide colobus aber. I disse lave højder kan det være vådt og mudret, så det er vigtigt at have udstyret i orden – især fodtøjet. Ved ankomst til Mandara Hut kan du blot slappe af. Hvis du har mod på det og hvis der er stemning for det, kan du sammen med guiden og andre vandre en tur til Maundy Crater og udforske omgivelserne, mens kokkene tilbereder aftensmaden.

Højder: Moshi: 915 m.o.h., Marangu Gate: 1.860 m.o.h., Mandara Huts: 2.740 m.o.h.

Distance: 8 km

Vandretid: 4-5 timer

Overnatning Hytter på Marangu-ruten

Dag 4: Mandara Huts – Horombo Huts
Dag 4: Mandara Huts – Horombo Huts

Dagens etape går gennem det sidste stykke af skoven, og snart åbner hedelandskabet sig. Undervejs kan du nyde udsigten til Mawenzis takkede tinder, som rager op i den afrikanske himmel. Der er mange, som mærker de første tegn på højdesyge i disse højder, så vær opmærksom på de mindste tegn og informer guiden herom. Ved ankomst til Horombo Hut, kan du pakke ud og nyde udsigten til Kibo, inden aftensmaden bliver serveret.

Højder: Mandara Huts: 2.740 m.o.h., Horombo Huts: 3.690 m.o.h.

Distance: 7 km

Vandretid: 5-6 timer

Overnatning Hytter på Marangu-ruten

Dag 5: Akklimatiseringsdag
Dag 5: Akklimatiseringsdag

For at akklimatisere højden har du i dag en ekstra dag og overnatning ved Horombo Hut. Er du træt eller plaget af højden, er det vigtigt at du bliver i lejren og at du får slappet godt af. Er du ikke plaget af højden, kan du vandre op til Mawenzi Hut i 4.330 meters højde, som er en stigning på 640 meter. Herfra er der en fantastisk udsigt til Kibo og Mawenzi. Tag turen i roligt tempo og nyd det fantastiske landskab. Alternativt kan du vandre op til de imponerende Zebra Rocks i 4.000 meters højde, som er en stigning på 310 meter.

Højder: Horombo Huts: 3.690 m.o.h., Mawenzi Hut: 4.330 m.o.h., Zebra Rocks: 4.000 m.o.h.

Overnatning Hytter på Marangu-ruten

Dag 6: Horombo Huts - Kibo Huts
Dag 6: Horombo Huts - Kibo Huts

I dag kan du se frem til det smukke og varierende landskab. Du vandrer videre over hedelandskabet, som senere bliver til det tørre og golde højland, der forbinder Mawenzi og Kibo. Landskabet er præget af store og små vulkansten, som vidner om den tidligere vulkanske aktivitet. Den sidste del af etape frem til Kibo Huts er ret stejl og anstrengende. Efter ankomst til Kibo Huts skal du forberede dit udstyr og varme tøj til næste dags vandring til toppen. Opbevar dit drikkevand i en termoflaske, så det ikke fryser til is. Sørg for at gå tidligt i seng for at få de menneskelige batterier ladet op til Kilimanjaros ultimative udfordring.

Højder: Horombo Huts: 3.690 m.o.h., Kibo Huts: 4.695 m.o.h.

Distance: 12 km

Vandretid: 5-6 timer

Overnatning Hytter på Marangu-ruten

Dag 7: Kibo Huts – Gilman’s Point – Uhuru Peak – Horombo Huts
Dag 7: Kibo Huts – Gilman’s Point – Uhuru Peak – Horombo Huts

Omkring midnat står du op og efter et let måltid, går turen ud i natten. Det vanskelige terræn med løse sten de næste mange timer er den største udfordring for de fleste. Målet er at være fremme ved Gilman’s Point ved daggry, så du kan nå Kibos højeste punkt Uhuru kort tid efter solopgang. Du gør et kort stop ved Gilman’s Point, hvor der er en flot udsigt. Du fortsætter langs kraterkanten frem til Uhuru og det sidste stykke er en jævn stigning. Afhængig af årstiden kan du risikere, at der er sne det sidste stykke til Uhuru Peak, som er dit endelige mål, toppen af Kilimanjaro og toppen af Afrika. Når du toppen 5.895 m.o.h. kan du klappe dig selv på skulderen, nyde den fantastiske udsigt og tage et selfie ved Uhuru Peak skiltet, som evigt minde.

Herefter starter nedstigningen til Kibo Huts, der går overraskende hurtigt. Her får du frokost og et velfortjent, inden du vandrer videre ned ad til Horombo Huts, hvor der venter dig en velfortjent nattesøvn.

Højder: Kibo Huts: 4.695 m.o.h., Uhuru Peak: 5.895 m.o.h., Horombo Huts: 3.690 m.o.h.

Distance: 6 km op og 15 km ned

Vandretid: 8 timer op og 6 timer ned

Overnatning Hytter på Marangu-ruten

Dag 8: Horombo Huts – Mandara Huts - Moshi
Dag 8: Horombo Huts – Mandara Huts - Moshi

Dagens etape er en tur over den åbne hede til Mandara Huts, hvor du spiser frokost. Herefter fortsætter du ned gennem regnskoven til nationalparkens indgang. Ved Marungu Gate tjekker du ud og herefter bliver du kørt tilbage til Moshi, hvor du får serveret en velsmagende middag. Her får alle som har gennemført bestigningen overrakt et diplom.

Højder: Horombo Huts: 3.695 m.o.h., Marangu gate: 1.830 m.o.h., Moshi: 915 m.o.h.

Distance: 20 km

Vandretid: 6 timer

Overnatning Springlands Hotel

Dag 9: Hjemrejsen starter
Dag 9: Hjemrejsen starter

I dag tjekker du ud fra hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter. Der er mellemlanding(er) undervejs.

Dag 10: Hjemkomst
Dag 10: Hjemkomst

Du ankommer i Danmark efter en oplevelse for livet.

Kombinationsmuligheder efter safarien
Safari i Tarangire Nationalpark og Lake Manyara Nationalpark 2 dage/1 nat
Safari i Tarangire Nationalpark og Lake Manyara Nationalpark 2 dage/1 nat

Pris:
Pris pr. person i dobbeltværelse: + 3.495 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.595 kr. 

Tarangire Nationalpark er Tanzanias sjette største nationalpark og har landets anden højeste koncentration af dyr. Parken er hjemsted for omkring 3.000 elefanter og du kan opleve flokke på helt op til 300. Tarangire har også en anden velkendt beboer nemlig den træklatrende pytonslange, som er i stand til at sno sig højt op i trækronerne. Du kan desuden opleve løver, leoparder, hyæner og vortesvin. Der findes også store flokke af zebraer, gnuer, gazeller, koantiloper, vandbukke og impalaer. Den lille sorthovedet dværgpapegøje er bare én af parkens 550 fuglearter.

Lake Manyara Nationalpark er, modsat Tarangire, en af Tanzanias mindste nationalparker, men den mest varierede. Efter indgangen til nationalparken folder den frodige regnskov sig ud, som gennemstrømmes af klare vandløb. Her kan du opleve bavianer og sykes aber. Tæt ved Lake Manyara, som udgør en tredjedel af parken åbner savannen sig med bøfler, gnuer, elefant- og zebraflokke. Er du heldig kan du også se leoparder, hyæner og de usædvanlige, træklatrende løver. I og omkring søen Lake Manyara kan du bl.a. opleve flodheste, flamingoer og pelikaner.

Overnatning Highview Hotel

Safari i Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara 5 dage/4 nætter
Safari i Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
+ 10.750 kr.

Tanzania er kendt for sine smukke landskaber og fantastiske nationalparker. Du oplever Ngorongoro Conservation Area, hvor du besøger de rødklædte masaier i en lokal landsby samt tre af landets vigtigste nationalparker.

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste. De nærmest endeløse sletter er kun afbrudt af acacietræer, småsøer og enkelte vandløb. Spredt over hele parken lever stort set alle de ikoniske afrikanske dyr. Serengeti har verdensrekord i dyr, og er hjemsted for den store migration, hvor gnuer og zebraer i millionvis vandrer fra sted til sted afhængig af regntiden.

Ikke meget kan få Serengeti til at blegne, det skulle da lige været Ngorongoro krateret, der ligger som et tabt paradis sydvest for Serengeti. På bunden af den udslukte vulkan vandrer alle de kendte savannedyr.

Med sine blot 330 km2 er Lake Manyara Nationalpark en af Tanzanias mindste parker. Hvad parken ikke har i størrelse har den i natur og dyreliv. Parken er den mest varierede i Tanzania med både regnskov, vandløb, savanne og søen af samme navn, som udgør 200 km2. Her kan du opleve bavianer, lyserøde flamingoer, de usædvanlige, træklatrende løver, elefanter, flodheste og alverdens bytte dyr.

Overnatning Highview Hotel / Serengeti Wildcamp

Safari i Tarangire Nationalpark og Lake Manyara Nationalpark (1n) & badeferie på Zanzibar (6n) 8 dage/7 nætter
Safari i Tarangire Nationalpark og Lake Manyara Nationalpark (1n) & badeferie på Zanzibar (6n) 8 dage/7 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 9.200
 kr
Enkeltværelsestillæg: + 3.900 kr

Tarangire Nationalpark er Tanzanias sjette største nationalpark og har landets anden højeste koncentration af dyr. Parken er hjemsted for omkring 3.000 elefanter, og du kan opleve flokke på helt op til 300. Tarangire har også en anden velkendt beboer nemlig den træklatrende pytonslange, som er i stand til at sno sig højt op i trækronerne. Du kan desuden opleve løver, leoparder, hyæner og vortesvin. Der findes også store flokke af zebraer, gnuer, gazeller, koantiloper, vandbukke og impalaer. Den lille sorthovedet dværgpapegøje er bare én af parkens 550 fuglearter.

Lake Manyara Nationalpark er, modsat Tarangire, en af Tanzanias mindste nationalparker, men den mest varierede. Efter indgangen til nationalparken folder den frodige regnskov sig ud, som gennemstrømmes af klare vandløb. Her kan du opleve bavianer og sykes aber. Tæt ved Lake Manyara, som udgør en tredjedel af parken åbner savannen sig med bøfler, gnuer, elefant- og zebraflokke. Er du heldig kan du også se leoparder, hyæner og de usædvanlige, træklatrende løver. I og omkring søen Lake Manyara kan du bl.a. opleve flodheste, flamingoer og pelikaner.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt. En højdramatisk historie fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende der alle har sat hvert sit præg på øen. Og en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Overnatning Highview Hotel / Sultan Sands  / Bluebay Beach Resort 

Safari i Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara (4n) & badeferie på Zanzibar (6n) 11 dage/10 nætter
Safari i Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara (4n) & badeferie på Zanzibar (6n) 11 dage/10 nætter

Pris:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 
+ 16.995 kr.

Tanzania er kendt for sine smukke landskaber og fantastiske nationalparker. Du oplever Ngorongoro Conservation Area, hvor du besøger de rødklædte masaier i en lokal landsby samt tre af landets vigtigste nationalparker.

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste. De nærmest endeløse sletter er kun afbrudt af acacietræer, småsøer og enkelte vandløb. Spredt over hele parken lever stort set alle de ikoniske afrikanske dyr. Serengeti har verdensrekord i dyr, og er hjemsted for den store migration, hvor gnuer og zebraer i millionvis vandrer fra sted til sted afhængig af regntiden.

Ikke meget kan få Serengeti til at blegne, det skulle da lige været Ngorongoro krateret, der ligger som et tabt paradis sydvest for Serengeti. På bunden af den udslukte vulkan vandrer alle de kendte savannedyr.

Med sine blot 330 km2 er Lake Manyara Nationalpark en af Tanzanias mindste parker. Hvad parken ikke har i størrelse har den i natur og dyreliv. Parken er den mest varierede i Tanzania med både regnskov, vandløb, savanne og søen af samme navn, som udgør 200 km2. Her kan du opleve bavianer, lyserøde flamingoer, de usædvanlige, træklatrende løver, elefanter, flodheste og alverdens bytte dyr.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt. En højdramatisk historie fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har sat hvert deres præg på øen. Og en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Overnatning Highview Hotel / Serengeti Wildcamp / Sultan Sands  / Bluebay Beach Resort 

Badeferie på Zanzibar 7 dage/6 nætter
Badeferie på Zanzibar 7 dage/6 nætter

Pris:
Pris pr. person i dobbeltværelse: 
+ 5.775 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.400 kr. 

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt. En højdramatisk historie fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har sat hvert deres præg på øen. Og en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Overnatning Sultan Sands  / Bluebay Beach Resort 

Opgraderingsmuligheder på Zanzibar: 

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.