• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
8 dage

Karibu Kenya-safari

Dette er den klassiske Kenya-rundrejse med de største højdepunkter. Fra Amboselis elefanter går turen videre til flodheste i Lake Naivasha, inden du runder rejsen af med Masai Mara.

Karibu Kenya-safari Karibu Kenya-safari
8 dage

Karibu Kenya-safari

Dette er den klassiske Kenya-rundrejse med de største højdepunkter. Fra Amboselis elefanter går turen videre til flodheste i Lake Naivasha, inden du runder rejsen af med Masai Mara.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever Kenyas største højdepunkter på en klassisk safarirejse til Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara
 • Kom tæt på store kontraster fra pandekageflade Amboselis til Lake Naivasha i Great Rift Valley og Masai Maras slettelandskab
 • Nyd synet af elefanter i Amboseli, flodheste ved Lake Naivasha og de store dyreflokke på Masai Mara
 • Du kører på safari i Afrika-safaris egen landcruiser med strøm og wi-fi

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt:

Denne rejse er for dig, som vil opleve Kenyas højdepunkter.

Rejsen tager sin begyndelse i en af Kenyas mindste nationalparker; Amboseli. Parken er især kendt for sine store elefantflokke, som ofte poserer med Kilimanjaro i baggrunden. Parken er flad som en pandekage, klimaet er tørt og bevoksningen sparsom, hvorfor det er meget nemt at få øje på de vilde dyr.

Fra Amboseli kører du gennem de fantastiske landskaber ved Great Rift Valley mod søen Lake Naivasha, der er kendt for sine flodheste og varieret fugleliv. I det verdensberømte vildtreservat Masai Mara er det naturligvis især Big 5, der trækker sammen med alverdens byttedyr. Der er også mulighed for at besøge de høje, rødklædte masaier i deres landsbyer.

En helt klassisk Kenya rundrejse med de største højdepunkter.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Nairobi inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 5 overnatninger i Kenya inkl. helpension
 • Amboseli Nationalpark – elefanter ved foden af Kilimanjaro
 • Sejltur på Lake Naivasha beliggende i Great Rift Valley
 • Masai Mara – verdens største koncentration af vilde dyr
 • Transport og safariture i 4-hjulstrukken Land Cruiser som har wi-fi og strøm
 • Vand dagligt på safariturene
 • Entréer og afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Nairobi til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Kenya

I dag er der afrejse med fly mod Kenya. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Nairobi - Amboseli National Park

Ved ankomsten til Kenya bliver du mødt af din chauffør, som kører dig sydover mod Amboseli National Park. Lidt afhængigt af, hvornår dit fly er landet i Nairobi, spiser du enten frokost på vej mod Amboseli eller ved ankomsten til din lodge i Amboseli. Hvis der er tid, venter rejsens første gamedrive allerede i eftermiddag.

Dag 3: Amboseli National Park

Amboseli National Park er en af Kenyas mindste nationalparker, men til gengæld venter her store oplevelser. Et af de helt klassiske billeder fra Afrika er billedet af en stor elefant-flok midt på savannen med Mt. Kilimanjaro i baggrunden. Så ved du, at du er i Afrika. Stå gerne tidligt op i dag og nyd solopgangen – bjerget er oftest tydeligst først på dagen.

Netop elefanterne er grunden til, at parken er så kendt. Du finder næppe større elefanter – med større stødtænder – noget andet sted i Afrika. Den sparsomme bevoksning i parken gør desuden, at det er lettere at finde dyrene her end andre steder. Parken byder desuden på et rigt fugleliv. Du har madpakken med i dag, så du får hele dagen i parken – madpakken spises oftest på toppen af en lille høj, hvorfra der er en fænomenal udsigt over både de sumpede og de knastørre områder af Amboseli.

Dag 4: Amboseli - Lake Naivasha

En ny dag med oplevelser venter. Fra flade Amboseli går turen nu mod nord og det bakkede landskab i Great Rift Valley. Dagen mål er Lake Naivasha. Undervejs bliver der tid til en pause et sted, hvor du kan spise frokost og der bliver også mulighed for at tage et billede eller to af udsigten over Great Rift Valley.

Lake Naivasha er en ferskvandssø beliggende på det højeste punkt af Great Rift Valley på 1890 meter over havet. En sejltur på søen er et af de store højdepunkter her. Området er kendt for flodheste, giraffer, waterbuck, fløjlsaber og et rigt og varieret fugleliv, både standfugle og trækfugle.

Dag 5: Masai Mara

Efter morgenmaden venter køreturen til Masai Mara. Trafikken i Kenya kan være uforudsigelig, så det meste af dagen er afsat til at komme til Masai Mara. Læn dig godt tilbage i sædet, tag din yndlingssnack med og en lydbog eller musik i ørerne og nyd synet af Kenya, som glider forbi udenfor vinduerne. Husk at der er Wi-Fi og strøm i bilen, så du kan også benytte lejligheden til at gøre dem derhjemme misundelige med et par feriebilleder.

Først kommer du forbi den gamle vulkan Longnot, hvorfra kursen sættes mod vest ind i masai land. Her ser du masser af mænd i den festlige røde dragt. Masaierne har ingen tradition for at dyrke jorden, de har kvæg, som græsser mellem giraffer, zebraer og andre af savannens planteædere. Du kører gennem lokale landsbyer, hvor der handles på livet løs, og mange steder bliver der vinket i øvrigt til passagerne i bilerne.

Der gøres ofte et kort stop i Narok, som er masaiernes hovedstad, før du fortsætter mod Masai Mara. Efterhånden som det tynder ud i antallet af landsbyer, stiger antallet af vilde dyr til gengæld.

Der er mulighed for at besøge en masailandsby. Dette skal I aftale dette med guiden på safarien. Det koster 25 USD pr. person (ikke inkluderet i rejsens pris) og betales direkte til masaierne.

Dag 6: Masai Mara

I dag skal du på heldags game drive i Masai Mara vildtreservat, den kenyanske del af det enorme Serengeti økosystem og i regntiden hjemsted for velsagtens den største koncentration af vilde dyr.

Masai Mara behøver næppe nogen nærmere introduktion. På de mægtige sletter møder du store flokke af elefanter, gnuer, zebraer, flodheste, giraffer, gazeller og andre planteædende byttedyr for de jagende løver, hyæner, leoparder og geparder.

De næste dage kommer du tæt på et væld af dyr, som du oplever fra den beskyttende Land Cruiser.

Fra juli til oktober kan man opleve den 1.200 km lange vandring af over en million gnuer sammen med et par hundredetusinde zebraer plus en masse Thompson gazeller.

Det er under denne vandring, at en del dyr bliver ofre for de enorme nilkrokodiller, når de må krydse Marafloden.

Dag 7: Masai Mara – Nairobi – Hjemrejsen starter

Efter morgenmaden forlader du Masai Maras fantastiske dyreliv og kører til Nairobi, en køretur gennem den spektakulære Great Rift Valley via byen Narok.

Efter frokost fortsætter du til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter med mellemlanding(er) undervejs. Du kan også vælge at tilkøbe to overnatninger i Nairobi med en heldagsudflugt, hvor du oplever nogle de største højdepunkter, som Nairobi har at byde på såsom elefantbørnehjemmet og [den danske forfatterinde] Karen Blixens tidligere hjem.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Dag 8: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende ferie.

Vælg mellem mulighederne herunder
Kombiner med

Nairobis seværdigheder, 2 nætter

Kenyas hovedstad og største by, Nairobi blev grundlagt i 1899 som et stop på den britiske jernbanelinje til Uganda; Afrikas Perle. I dag er det en af Østafrikas mest kosmopolitiske byer og en sand smeltedigel af forskellige kulturer og oplevelser, som du med denne storbyforlængelse får et indtryk af.

Du har måske allerede hørt om elefantbørnehjemmet David Sheldrick Wildlife Trust i Nairobi. Hver dag ved middagstid inviteres besøgene ind i ”børnehjemmet” og du har mulighed for at opleve de små elefanter få sutteflaske af deres plejere. Det er en både sjov og ganske rørende oplevelse, og man kan komme helt tæt på de små elefanter og høre mere om fondens arbejde.

Du har sikkert også hørt om Karen Blixens liv i Afrika – eller måske set filmen Out of Africa med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Det er den film, som begynder med ordene: ”I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills”. Karen Blixens tidligere hjem er i dag omdannet til museum, og et besøg her er et must, når man er i Nairobi. Karen Blixen har spillet en stor rolle i byen – f.eks. er en hel bydel opkaldt efter hende; Karen.

Måske ved du også, at du i Giraffe Centre kan håndfordre giraffer? Det er også på programmet i dag sammen med et besøg på Kazuri smykkefabrikken, hvor enlige mødre får arbejde, så de kan forsørge deres børn.

Alt dette kan du opleve på denne lille forlængelse med to nætter i Nairobi og en heldagsudflugt.

Gorilla-tracking i Uganda, 4 nætter

Du har med garanti set billeder af de blide behårede bjerggorillaer i Bwindi Impenetrable Nationalpark i Uganda.

Hvorfor ikke fuldende din rejse i Østafrika og forlænge din ferie med et smut til Uganda på udkig efter de enestående bjerggorillaer?

Vi har gjort det nemt for dig og lavet denne 5 dages forlængelse, hvor du udover gorilla-tracking også kommer på ”walking safari” i Lake Mburo Nationalpark.

Vi har naturligvis inkluderet fly, gorillatilladelse og helpension næsten alle steder.

Nemmere bliver det ikke!

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende.

Forlængelsen skal bookes senest 70 dage før afrejse.

Tillæg for enkeltværelse 3.575 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.