• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
9 dage

Karibu Kenya-safari

Dette er den klassiske Kenya-rundrejse med de største højdepunkter. Fra Amboselis elefanter går turen videre til flodheste i Lake Naivasha, inden du runder rejsen af med Masai Mara.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Karibu Kenya-safari Karibu Kenya-safari
9 dage

Karibu Kenya-safari

Dette er den klassiske Kenya-rundrejse med de største højdepunkter. Fra Amboselis elefanter går turen videre til flodheste i Lake Naivasha, inden du runder rejsen af med Masai Mara.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Nairobi inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 5 overnatninger i Kenya inkl. helpension
 • 1 overnatning i Kenya inkl. morgenmad
 • Amboseli Nationalpark – elefanter ved foden af Kilimanjaro
 • Sejltur på Lake Naivasha beliggende i Great Rift Valley
 • Masai Mara – verdens største koncentration af vilde dyr
 • Transport og safariture i 4-hjulstrukken Land Cruiser, som har wi-fi og strøm
 • Vand dagligt på safariturene
 • Entréer og afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Nairobi til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt

Denne rejse er for dig, som vil opleve Kenyas højdepunkter.

Rejsen tager sin begyndelse i en af Kenyas mindste nationalparker; Amboseli. Parken er især kendt for sine store elefantflokke, som ofte poserer med Kilimanjaro i baggrunden. Parken er flad som en pandekage, klimaet er tørt og bevoksningen sparsom, hvorfor det er meget nemt at få øje på de vilde dyr.

Køreturen fra Amboseli til Lake Naivasha brydes op af en overnatning lige uden for Nairobi Nationalpark. Herfra er det blandt andet muligt at besøge David Sheldrick’s berømte elefantbørnehjem og Karen Blixens farm. Du kører videre gennem de fantastiske landskaber ved Great Rift Valley mod søen Lake Naivasha, der er kendt for sine flodheste og sit varierede fugleliv. I det verdensberømte vildtreservat Masai Mara er det naturligvis især Big 5, der er det store trækplaster – sammen med alverdens byttedyr. Der er også mulighed for at besøge de høje rødklædte masaier i deres landsbyer.

En helt klassisk Kenya-rundrejse med de største højdepunkter.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever Kenyas største højdepunkter på en klassisk safarirejse til Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara
 • Kom tæt på store kontraster fra pandekageflade Amboseli til Lake Naivasha i Great Rift Valley og Masai Maras slettelandskab
 • Du får mulighed for at opleve f.eks. Karens Blixens farm, Nairobi Nationalpark eller David Sheldrick’s elefantbørnehjem
 • Du kører på safari i Afrika-safaris egen landcruiser med strøm og wi-fi

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Kenya

I dag er der afrejse med fly mod Kenya. Der vil være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Nairobi – Amboseli Nationalpark

Ved ankomsten til Kenya bliver du mødt af din chauffør, som kører dig sydover mod Amboseli Nationalpark. Lidt afhængigt af hvornår dit fly er landet i Nairobi, spiser du enten frokost på vej mod Amboseli eller ved ankomsten til din lodge i Amboseli. Hvis der er tid, venter rejsens første game drive allerede i eftermiddag.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Amboseli Nationalpark

Amboseli Nationalpark er en af Kenyas mindste nationalparker, men til gengæld venter her store oplevelser. Et af de helt klassiske billeder fra Afrika er billedet af en stor elefantflok midt på savannen med Mt. Kilimanjaro i baggrunden. Så ved du, at du er i Afrika. Stå gerne tidligt op i dag og nyd solopgangen – bjerget er oftest tydeligst først på dagen.

Netop elefanterne er grunden til, at parken er så kendt. Du finder næppe større elefanter – med større stødtænder – noget andet sted i Afrika. Den sparsomme bevoksning i parken gør desuden, at det er lettere at finde dyrene her end andre steder. Parken byder desuden på et rigt fugleliv. Du har madpakken med i dag, så du får hele dagen i parken – madpakken spises oftest på toppen af en lille høj, hvorfra der er en fænomenal udsigt over både de sumpede og de knastørre områder af Amboseli.

Overnatning:
Dag 4: Amboseli – Nairobi Nationalpark

Fra morgenstunden venter endnu en game drive i Amboseli, så fik du ikke billedet af Kilimanjaro i går, har du altså endnu en chance i dag!

Frokosten nydes på lodgen, inden der er afgang mod nord – måske skal dagen afsluttes med en middag på den kendte restaurant, Carnivore?

Du overnatter lige på grænsen til Nairobi Nationalparken, som ligger lidt syd for Nairobi.

Dag 5: Oplevelser ved Nairobi – Lake Naivasha

En ny dag med oplevelser venter.

I dag får du mulighed for selv at sætte dit præg på rejsen og vælge mellem en række forskellige udflugter fra morgenstunden. Måske vil du helst se Karen Blixens tidligere farm, eller måske har du altid drømt om at besøge David Sheldrick’s berømte elefantbørnehjem. En guidet safari i Nairobi Nationalpark er også en stor oplevelse og giver dig god mulighed for at se det sjældne sorte næsehorn!

Over middag går turen mod nord og det bakkede landskab i Great Rift Valley. Dagens mål er Lake Naivasha. Undervejs bliver der tid til en pause et sted, hvor du kan spise frokost, og der bliver også mulighed for at tage et billede eller to af udsigten over Great Rift Valley.

Lake Naivasha er en ferskvandssø beliggende på det højeste punkt af Great Rift Valley på 1890 meter over havet. En sejltur på søen er et af de store højdepunkter her. Området er kendt for flodheste, giraffer, vandbukke, fløjlsaber og et rigt og varieret fugleliv med både standfugle og trækfugle.

Dag 6: Lake Naivasha – Masai Mara

Efter morgenmaden venter køreturen til Masai Mara. Trafikken i Kenya kan være uforudsigelig, så det meste af dagen er afsat til at komme til Masai Mara. Læn dig godt tilbage i sædet, tag din yndlingssnack med og en lydbog eller musik i ørerne, og nyd synet af Kenya, som glider forbi uden for vinduerne. Husk, at der er wi-fi og strøm i bilen, så du kan også benytte lejligheden til at gøre dem derhjemme misundelige med et par feriebilleder.

Først kommer du forbi den gamle vulkan Longnot, hvorfra kursen sættes mod vest ind i masailand. Her ser du masser af mænd i den festlige røde dragt. Masaierne har ingen tradition for at dyrke jorden; de har kvæg, som græsser mellem giraffer, zebraer og andre af savannens planteædere. Du kører gennem lokale landsbyer, hvor der handles på livet løs, og mange steder bliver der i øvrigt vinket til passagerne i bilerne.

Der gøres ofte et kort stop i Narok, som er masaiernes hovedstad, før du fortsætter mod Masai Mara. Efterhånden som det tynder ud i antallet af landsbyer, stiger antallet af vilde dyr til gengæld.

Der er mulighed for at besøge en masailandsby på turen. Dette skal I aftale med guiden. Det koster 25 USD pr. person (ikke inkluderet i rejsens pris) og betales direkte til masaierne.

Dag 7: Masai Mara

I dag skal du på heldags game drive i Masai Mara vildtreservat – den kenyanske del af det enorme Serengeti-økosystem og i regntiden hjemsted for velsagtens den største koncentration af vilde dyr.

Masai Mara behøver næppe nogen nærmere introduktion. På de mægtige sletter møder du store flokke af elefanter, gnuer, zebraer, flodheste, giraffer, gazeller og andre planteædende byttedyr for de jagende løver, hyæner, leoparder og geparder.

De næste dage kommer du tæt på et væld af dyr, som du oplever fra den beskyttende Land Cruiser.

Fra juli til oktober kan man opleve den 1.200 km lange vandring af over en million gnuer sammen med et par hundredetusinde zebraer plus en masse Thomsongazeller. Det er under denne vandring, at en del dyr bliver ofre for de enorme nilkrokodiller, når de må krydse Marafloden.

Dag 8: Masai Mara – Nairobi – Hjemrejsen starter

Efter morgenmaden forlader du Masai Maras fantastiske dyreliv og kører til Nairobi – en køretur gennem den spektakulære Great Rift Valley via byen Narok.

Efter frokost fortsætter du til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter med mellemlanding(er) undervejs. Du kan også vælge at tilkøbe en tur til Ugandas frodige nationalpark Bwindi Impenetrable Forest, hvor du kan komme helt tæt på de enestående bjerggorillaer. Det er en ekstraordinær oplevelse at observere de blide skabninger på klos hold.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Dag 9: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Gorilla-tracking i Uganda, 4 nætter

Du har med garanti set billeder af de blide behårede bjerggorillaer i Bwindi Impenetrable Nationalpark i Uganda.

Hvorfor ikke fuldende din rejse i Østafrika og forlænge din ferie med et smut til Uganda på udkig efter de enestående bjerggorillaer?

Vi har gjort det nemt for dig og lavet denne 5 dages forlængelse, hvor du udover gorilla-tracking også kommer på ”walking safari” i Lake Mburo Nationalpark.

Vi har naturligvis inkluderet fly, gorillatilladelse og helpension næsten alle steder.

Nemmere bliver det ikke!

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende.

Forlængelsen skal bookes senest 70 dage før afrejse.

Tillæg for enkeltværelse 4.400 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.