• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
10 dage

Hakuna Matata-safari

Denne rejse er for dig, som vil lidt mere i dybden med Kenya. Du oplever det fantastiske dyreliv og den vidunderlige natur i Kenyas bedste og mest varierede nationalparker.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hakuna Matata-safari Hakuna Matata-safari
10 dage

Hakuna Matata-safari

Denne rejse er for dig, som vil lidt mere i dybden med Kenya. Du oplever det fantastiske dyreliv og den vidunderlige natur i Kenyas bedste og mest varierede nationalparker.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Nairobi inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 7 overnatninger inkl. helpension
 • Besøg på Girafcenter og frokost i Karen Coffee Garden
 • Besøg på Karen Blixen Museum
 • Kulinariske oplevelser på Carnivore Restaurant
 • Samburu vildtreservat – kryds ækvator og på safari efter leopard, elefanter og løver
 • Sejltur på Lake Naivasha beliggende i Great Rift Valley
 • Masai Mara – verdens største koncentration af vilde dyr
 • Transport og safariture i 4 hjulstrukken Land Cruiser som har wi-fi og strøm
 • Vand dagligt på safariturene
 • Entreer og afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Nairobi til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt:

Denne rejse er for dig, som vil lidt mere i dybden med Kenya. Du går i Karen Blixens fodspor, og du forstår hurtig, hvorfor hun blev så fortryllet af denne østafrikanske perle. Naturen, dyrelivet og de mange forskellige mennesker, du møder undervejs, bidrager til en vaskeægte afrikansk oplevelse af den bedste slags.

Du krydser ækvator og har mulighed for at komme helt tæt på det fantastiske og mangfoldige dyreliv i vildtreservaterne Samburu og Masai Mara. Førstnævnte med sine ”specielle fem” og de enestående landskaber, og sidstnævnte med de karakteristiske akacietræer, der giver skygge til savannens dyr. Du oplever de fantastiske landskaber ved den 5.000 km lange Great Rift Valley med vandfald, vulkankratere og søen Lake Naivasha, som er kendt for sine flodheste og varieret fugleliv. Der er også mulighed for at besøge de høje, rødklædte masaier i deres landsbyer.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever Nairobi, Samburu, Great Rift Valley og Masai Mara på bare én rejse
 • Glæd dig til at opleve de specielle 5 i Samburu og Big 5 på Masai Maras græssletter
 • Oplev Nairobi med elefantbørnehjemmet, Karen Blixens farm og den verdenskendte restaurant, “Carnivore”
 • Du kører på safari i Afrika-safaris egen landcruiser med strøm og wi-fi

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Kenya

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Kenya med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Nairobi - Karen Blixen & giraffer

Du bliver modtaget i lufthavnen af vores lokale guide, som kører dig til dit hotel. Efter en lille pause begynder dagens sightseeingtur i Nairobi og omegn. Dagen inkluderer besøg på ”The Giraffe Centre”, hvor du får den første dyreoplevelse på denne Afrika-rejse. På centeret kommer du helt tæt på girafferne og får lov at håndfodre, klappe eller tilmed kramme de graciøse dyr. Frokosten nydes i Karen Coffee Garden – den gamle administrations bygning for hendes kaffeplantage, med efterfølgende besøg i det legendariske Karen Blixen Museet. Hvis tiden tillader det, vil der blive mulighed for at besøge det nærliggende Kazuri keramikværksted og smykkefabrik, hvor enlige mødre laver perler af ler – et ganske bemærkelsesværdigt beskæftigelsesprojekt – eller elefantbørnehjemmet David Sheldrick Wildlife Trust.

Aftensmaden serveres på den verdenskendte restaurant, Carnivore.

Dag 3: Nairobi - Samburu National Park

Efter morgenmad går turen nordpå. Du krydser ækvator i nærheden af Mount Kenya og får demonstreret Coriolis effekten om, hvorfor vindene afbøjes mod højre på den nordlige halvkugle og mod venstre på den sydlige.

Efter at have stået med et ben på den nordlige halvkugle og et på den sydlige, kører du mod Samburu. Undervejs oplever du flere klima-og vegetationszoner; både højslette, bjergområder og mere tørre områder. Du tjekker ind på dit lodge i Samburu, hvor frokosten venter.

Efter frokost kører du på rejsens første egentlige game drive. Samburu er kendetegnet ved en række dyr, som kun findes her: Grevy’s zebra, girafantilopen, den enorme gemsebuk, Somali strudsen og netgiraffen. Faktisk kan du på denne safari rejse opleve hele tre forskellige giraffer; netgiraffer i Samburu, Rothschild giraffer ved Lake Naivasha og masai giraffer i Masai Mara.

Dag 4: Samburu National Park

Heldags game drive, hvor du medbringer picnic frokost – og måske endda også morgenmad – så der er mere tid til selve safarien.

Foruden de ”specielle fem” kan du her i Samburu også se elefanter, leoparder, løver, geparder, impalaer, og masser af fugle. De stedkendte mener, at Samburu har sin helt egen fuglelyd. Landskaberne er varierede, og du kan være heldig at se masaierne slægtninge, samburuerne og en af deres kamel-karavaner.

 

Overnatning:
Dag 5: Samburu – Lake Naivasha

Efter morgenmaden kører du ned i Rift Valley – en 5.000 km lang kløft, der strækker sig gennem hele Østafrika og er fyldt med gamle vulkanske kratere – en skærende kontrast til Samburu.

Der gøres et par stop undervejs, og frokosten nydes ved Thompson Falls.

Hvis trafikken – og tiden – er på din side, skal du i eftermiddag på sejltur på Lake Naivasha der er beliggende på det højeste punkt af Great Rift Valley på 1890 meter over havet. Området er kendt for flodheste, giraffer, waterbuck, fløjlsaber og et rigt og varieret fugleliv, både standfugle og trækfugle. Du går i land og går en tur på den lille ø, Cresent Island, hvor der både lever zebraer, giraffer og gnuer, som alle er forholdsvis tamme, så du kan komme ret tæt på. Er trafikken for tæt til, at du kan nå sejlturen i dag, kommer du i stedet på den i morgen, inden afgang mod Masai Mara.

Dag 6: Lake Naivasha - Masai Mara

Der er næppe nogen vej udenom; Masai Mara ER højdepunktet på enhver Kenya-rejse. Og i dag er det din tur. Fra morgenstunden går turen mod det fantastiske Masai Mara vildtreservat, den kenyanske del af det enorme Serengeti økosystem og i regntiden hjemsted for velsagtens den største koncentration af vilde dyr. Du skal forberede dig på, at køreturen tager en god del af dagen. Til gengæld er der Wi-Fi og strøm i bilen, så det er en fin mulighed for at uploade feriebilleder, tage en lur eller bade nyde synet af Kenya, der suser forbi. Du kommer igennem en del små landsbyer, hvor der næsten altid er livligt gang i gademarkederne, og der gøres også et par stops undervejs.

På de mægtige sletter møder du store flokke af elefanter, gnuer, zebraer, flodheste, giraffer, gazeller og andre planteædende byttedyr for de jagende løver, hyæner, leoparder og geparder.

De næste dage kommer du tæt på et væld af dyr, som du oplever fra den beskyttende Land Cruiser.

Fra juli til oktober kan man opleve den 1.200 km lange vandring efter vand og frisk græs af over en million gnuer sammen med et par hundredetusinde zebraer plus en masse Thompson gazeller. Det er under denne vandring, at en del dyr bliver ofre for de enorme nilkrokodiller, når de må krydse Marafloden.

Mange tror, at det er bedst at besøge Masai Mara under den store migration, men der er dyr på græssletterne hele året.

Dag 7-8: Masai Mara

De næste dage kører du på game drive morgen og eftermiddag. Nogle dage medbringer du både morgenmad og picnic lunch, som du kan nyde sammen med en fantastisk udsigt, men dette aftales alt sammen med guiden, som ved alt om dyr og vejrforhold.

Man får aldrig nok af Masai Mara, fordi savannen er så foranderlig – lyset, farverne, duftene, mikset af dyr, ja, alt skifter hele tiden.

Hvis du ønsker at besøge en masailandsby, kan du aftale dette med guiden på safarien. Det koster 25 USD pr. person (ikke inkluderet i rejsens pris) og betales direkte til masaierne. Det er et stolt folk, der lever, som deres forfædre har gjort det i 400 år. Masaierne måler deres rigdom i antal køer og koner. Jo flere, desto rigere. Konerne installeres i hver sin hytte, og det er dem, der udfører det huslige arbejde, så som at bygge hytter og hente brænde. Den daglige kost er mælk blandet med kreaturernes blod og måske lidt majsgrød. Til fest serveres der kød fra egne dyr.

Dag 9: Masai Mara - Nairobi

Desværre er det blevet tid til at sige farvel til savannen. Du kører tilbage til Nairobi og tager flyet hjem til Danmark.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Der er mulighed for at kombinere denne safari med badeferie i Mombasa eller på Zanzibar. Hvis du ønsker badeferie oveni, anbefaler vi, at du ser følgende ture:

Hakuna Matata & badeferie i Mombasa

Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar

Dag 10: Ankomst i Danmark

Flyet lander i Danmark sidst på formiddagen.

Dag Strækning Ca. antal km
Dag 3 Nairobi - Samburu, ca. 6 timer 320
Dag 5 Samburu - Lake Naivasha, ca. 6-7 timer 340
Dag 6 Lake Naivasha – Masai Mara, ca. 4-6 timer 250
Dag 9 Masai Mara – Nairobi, ca. 6-7 timer 265

I alt ca. = 1175 km – uden gamedrive

Husk alle afstande er ca og tiderne ligeså, med forbehold for vejr-og føreforhold. Venligst bemærk at vejstandarden i Kenya ikke kan sammenlignes med vejene i Nordeuropa.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Gorilla-tracking i Uganda, 4 nætter

Du har med garanti set billeder af de blide behårede bjerggorillaer i Bwindi Impenetrable Nationalpark i Uganda.

Hvorfor ikke fuldende din rejse i Østafrika og forlænge din ferie med et smut til Uganda på udkig efter de enestående bjerggorillaer?

Vi har gjort det nemt for dig og lavet denne 5 dages forlængelse, hvor du udover gorilla-tracking også kommer på ”walking safari” i Lake Mburo Nationalpark.

Vi har naturligvis inkluderet fly, gorillatilladelse og helpension næsten alle steder.

Nemmere bliver det ikke!

Bemærk: Denne forlængelse gennemføres kun ved min. 2 rejsende.

Forlængelsen skal bookes senest 70 dage før afrejse.

Tillæg for enkeltværelse 4.500 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.