• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaKenyaHakuna Matata & badeferie på Zanzibar
16 dage

Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar

Oplev det bedste af Kenya. Du kommer tæt på den vidunderlige natur og det enestående dyreliv i nogle af landets bedste nationalparker og fordøjer indtrykkene på hvide sandstrande på Zanzibar.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar
16 dage

Hakuna Matata & badeferie på Zanzibar

Oplev det bedste af Kenya. Du kommer tæt på den vidunderlige natur og det enestående dyreliv i nogle af landets bedste nationalparker og fordøjer indtrykkene på hvide sandstrande på Zanzibar.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Nairobi inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 7 overnatninger i Kenya inkl. helpension
 • Besøg på Girafcenter og frokost i Karen Coffee Garden
 • Besøg på Karen Blixen Museum
 • Kulinariske oplevelser på Carnivore Restaurant
 • Samburu vildtreservat – kryds ækvator og tag på safari efter leopard, elefanter og løver
 • Sejltur på Lake Naivasha beliggende i Great Rift Valley
 • Masai Mara – verdens største koncentration af vilde dyr
 • Transport og safariture i 4 hjulstrukken Land Cruiser som har Wi-Fi og strøm
 • Vand dagligt på safariturene
 • Entreer og afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Nairobi til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Sultan Sands**** / Bluebay Beach Resort***** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt:

Denne rejse er for dig, som både vil i dybden med Kenya og slutte af med badeferie.

På denne rejse går du på det nærmeste i Karen Blixens fodspor. Du vil hurtig forstå, hvorfor hun blev så fortryllet af denne østafrikanske perle. Du krydser ækvator og har mulighed for at komme helt tæt på det fantastiske og mangfoldige dyreliv i vildtreservaterne, Samburu og Masai Mara. Samburu byder på nogle helt fantastiske landskaber og specielle dyr, du ikke finder andre steder, mens Masai Mara lokker med sine karakteristiske akacietræer, der giver skygge til savannens dyr. Du oplever de fantastiske landskaber ved den 5.000 km lange Great Rift Valley med vandfald, vulkankratere og søen Lake Naivasha, som er kendt for flodheste og et rigt og varieret fugleliv. Der er også mulighed for at besøge de høje, rødklædte masaier i deres landsbyer.

Efter dette eventyr er det tid til afslapning på vidunderlige Zanzibar. Her kan du nyde de kridhvide sandstrande, udforske den historiske by Stone Town, smage på øens krydderier og eksotiske frugter, tage på sejltur i en traditionel Dhow eller gå på opdagelse i Jozani Chwaka Bay Nationalpark.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bliv betaget af Kenyas natur og dyreliv – og slut af med afslappende badeferie
 • Glæd dig til at få gåsehud ved synet af en flok gepardbrødre på Masai Mara
 • Der venter dig både safari i Kenya og badeferie på Zanzibar i Tanzania
 • Du kører på safari i Afrika-safaris egen landcruiser med strøm og WI-FI

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Kenya

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Kenya med mellemlandinger undervejs.s.

Dag 2: Nairobi - Karen Blixen & giraffer

Ved ankomsten i Nairobi bliver du modtaget af vores lokale chauffør/guide, som kører dig til dit hotel.

Efter en hurtig opfriskning er du klar til dagens udforskning af Nairobi og omegn. Turen i dag går både til ”The Giraffe Centre”, hvor du får din første oplevelse med det afrikanske dyreliv. Her får man nemlig lov til at håndfodre, klappe eller tilmed kramme de elegante giraffer.

Frokosten nydes i Karen Coffee Garden – den gamle administrations bygning for hendes kaffeplantage, med efterfølgende besøg i det legendariske Karen Blixen Museet. Hvis tiden tillader det, vil der blive mulighed for at besøge det nærliggende Kazuri keramikværksted – og smykkefabrik eller elefantbørnehjemmet David Sheldrick Wildlife Trust.

Aftensmaden indtages naturligvis på den verdenskendte restaurant, Carnivore.

Dag 3: Nairobi - Samburu National Park

Efter morgenmad år turen nordpå. Du krydser ækvator i nærheden af Mount Kenya og får demonstreret Coriolis effekten om, hvorfor vindene afbøjes mod højre på den nordlige halvkugle og mod venstre på den sydlige.

Efter at have stået med et ben på den nordlige halvkugle og et på den sydlige, kører du mod Samburu. Undervejs oplever du flere klima-og vegatationszoner; både højslette, bjergområder og mere tørre områder. Ved ankomsten til Samburu tjekker du inde på din lodge, hvor frokosten også venter på dig.

Efter frokost venter turens første game drive. Samburu er kendetegnet ved en række dyr, som kun findes her: netgiraffen, Grevy’s zebra, girafantilopen, den enorme gemsebuk og Somali strudsen med flere. På denne rejsen har du faktisk muligheden for at komme tæt på ikke mindre end tre girafarter: netgiraffer i Samburu, Rothschild giraffer ved Lake Naivasha og masai giraffer i Masai Mara.

Dag 4: Samburu National Park

Samburu består i virkeligheden af hele tre vildtreservater; Samburu, Buffalo Hills og Shaba. I dag tager du madpakke – og måske endda også morgenmad – med i bilen, så du har hele dagen til at opleve det varierede landskab og de mange spændende dyr, man finder her. Foruden de ”specielle fem”, som man kun finder her, kan man også se elefanter, leoparder, løver, geparder, impalaer, og masser af fugle. De stedkendte mener, at Samburu har sin helt egen fuglelyd.

 

Overnatning:
Dag 5: Samburu – Lake Naivasha

Efter morgenmaden kører du ned i Rift Valley – en 5.000 km lang kløft, der strækker sig gennem hele Østafrika og er fyldt med gamle vulkanske kratere.

Frokost nydes ved Thompson Falls.

Hvis trafikken – og tiden – er på din side, skal du i eftermiddag på sejltur på Lake Naivasha der er beliggende på det højeste punkt af Great Rift Valley på 1890 meter over havet. Området er kendt for flodheste, giraffer, waterbuck, fløjlsaber og et rigt og varieret fugleliv, både standfugle og trækfugle. Du går i land og går en tur på den lille ø, Cresent Island, hvor der både lever zebraer, giraffer og gnuer, som alle er forholdsvis tamme, så du kan komme ret tæt på. Er trafikken for tæt til, at du kan nå sejlturen i dag, kommer du i stedet på den i morgen, inden afgang mod Masai Mara.

Dag 6: Lake Naivasha - Masai Mara

Så går turen til den fantastiske Masai Mara nationalpark, den kenyanske del af det enorme Serengeti økosystem og i regntiden hjemsted for velsagtens den største koncentration af vilde dyr.

På de mægtige sletter møder vi store flokke af elefanter, gnuer, zebraer, flodheste, giraffer, gazeller og andre planteædende byttedyr for de jagende løver, hyæner, leoparder og geparder.

De næste dage kommer vi tæt på et væld af dyr, som vi oplever fra den beskyttende Land cruiser.

Fra juli til oktober kan man opleve den 1.200 km lange vandring efter vand og frisk græs af over en million gnuer sammen med et par hundredetusinde zebraer plus en masse Thompson gazeller. Det er under denne vandring, at en del bliver ofre for de enorme nilkrokodiller, når de må krydse Marafloden.

Det er et stort øjeblik, når man efter en god safari oplever den mægtige stjernehimmel og hører nattens lyde på savannen.

Dag 7-8: Masai Mara

De næste dage kører du på game drive morgen og eftermiddag. Nogle dage medbringer du både morgenmad og picnic lunch, som du kan nyde sammen med en fantastisk udsigt, men dette aftales alt sammen med guiden, som ved alt om dyr og vejrforhold.

Man får aldrig nok af Masai Mara, fordi savannen er så foranderlig – lyset, farverne, duftene, mikset af dyr, ja, alt skifter hele tiden.

Hvis du ønsker at besøge en masailandsby, kan du aftale dette med guiden på safarien. Det koster 25 USD pr. person (ikke inkluderet i rejsens pris) og betales direkte til masaierne. Det er et stolt folk, der lever, som deres forfædre har gjort det i 400 år. Masaierne måler deres rigdom i antal køer og koner. Jo flere, desto rigere. Konerne installeres i hver sin hytte, og det er dem, der udfører det huslige arbejde, så som at bygge hytter og hente brænde. Den daglige kost er mælk blandet med kreaturernes blod og måske lidt majsgrød. Til fest serveres der kød fra egne dyr.

Dag 9: Masai Mara - Nairobi - Zanzibar

Efter morgenmaden forlader du Masai Maras fantastiske dyreliv og kører til Nairobi, hvorfra du flyver videre til den eksotiske ø Zanzibar, hvor du har 6 nætter.

Ved ankomst på Zanzibar venter vores repræsentant på at køre dig til hotellet, hvor det venlige personale vil tage godt imod dig.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Dag 10-14: Afslapning og oplevelser på Zanzibar

Dagene er til fri disposition.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (uofficielt kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt. En højdramatisk historiske fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende der alle har sat hvert sit præg på øen. Og en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Dag 15: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 16: Ankomst i Danmark

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk ferie.

Kørselsafstande på safari

Nairobi – Amboseli: ca. 250 km, ca. 4-5 timer

Nairobi – Samburu: ca. 320 km, ca. 6 timer

Nairobi – Lake Naivasha: ca 110 km, ca. 3 timer

Samburu – Lake Naivasha: ca. 340 km, ca. 6-7 timer

Amboseli – Lake Naivasha: ca. 350 km, ca. 6-7 timer

Lake Naivasha – Masai Mara: ca. 250 km, ca. 4-6 timer

Masai Mara – Nairobi: ca. 265 km, ca. 6-7 timer

Mombasa – Tsavo: ca. 120 km, ca. 3 timer

Tsavo – Amboseli: ca. 290 km, ca. 4 timer

Amboseli – Tsavo: ca. 110 km, ca. 2 timer

Tsavo – Mombasa: ca. 280 km, ca. 5-6 timer

Husk alle afstande er ca. og tiderne ligeså, med forbehold for vejr-og førerforhold. Venligst bemærk, at vejstandarden i Kenya ikke kan sammenlignes med vejene i Nordeuropa.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Oplevelser i Stone Town, 2 nætter

Hvis du elsker Marrakesh, vil du også elske Stone Town. Smalle, snørklede gader uden fortove, hvor der konstant er et mylder af børn og voksne, cykler, æsler og handlende, som falbyder alt fra de små butikker, der ligger helt ud til vejen. På torvenes ”barazaer” (indbyggede bænke) midt i labyrinten sidder mændene og snakker over en kop stærk kaffe, mens ungerne spiller bold, og en kat strækker sig dovent i solen.

Byen ser ved første øjekast temmelig faldefærdig ud, men tag så lige et kig på dørene! De store, tunge og veludsmykkede trædøre er på mange måder nærmest synonym med Zanzibars største by.

Her er markeder og museer, masser af udflugtsmuligheder og en livlig havnefront. Om dagen er havnefronten velbesøgt af lokale, der spadserer, unge knægte, der laver udspring fra kajen og fisker- og turistbåde, som ankommer og lægger fra, og om aftenen er her et lokalt marked.

Stone Town er på mange måder en nærmest sanselig oplevelse. Her er dufte og lyde, smagsindtryk, farver, historie og kultur – Stone Town har det hele. Det er ikke underligt, at byen er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tillæg for enkeltværelse 7.450 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.