• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRundrejser i AfrikaKenyaHakuna Matata & badeferie i Mombasa
16 dage

Hakuna Matata & badeferie i Mombasa

Få uforglemmelige safarioplevelser i nationalparkerne; Sambura, Lake Naivasha og Masai Mara, inden du runder af med afslappende badeferie på Mombasas hvide strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hakuna Matata & badeferie i Mombasa Hakuna Matata & badeferie i Mombasa
16 dage

Hakuna Matata & badeferie i Mombasa

Få uforglemmelige safarioplevelser i nationalparkerne; Sambura, Lake Naivasha og Masai Mara, inden du runder af med afslappende badeferie på Mombasas hvide strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling i Afrika. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer i Zambia. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Nairobi inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 7 overnatninger i Kenya inkl. helpension
 • Besøg på Girafcenter og frokost i Karen Coffee Garden
 • Besøg på Karen Blixen Museum
 • Kulinariske oplevelser på Carnivore Restaurant
 • Samburu National Park – kryds ækvator og på safari efter leopard, elefanter og løver
 • Sejltur på Lake Naivasha beliggende i Great Rift Valley
 • Masai Mara – verdens største koncentration af vilde dyr
 • Transport og safariture i 4 hjulstrukken Land Cruiser som har Wi-Fi og strøm
 • Vand dagligt på safariturene
 • Entreer og afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Fly fra Nairobi til Mombasa inkl. transfer
 • 6 overnatninger i Mombasa på den 4-stjernede Severin Sea Lodge inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Mombasa
 • Fly fra Mombasa til Danmark inkl. transfrer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt:

På denne rejse går du i Karen Blixens fodspor og du vil hurtig forstå hvorfor hun blev så fortryllet af denne østafrikanske perle. Du krydser ækvator og har mulighed for at komme helt tæt på det fantastiske og mangfoldige dyreliv i nationalparkerne Samburu og Masai Mara med sine karakteristiske akacietræer, der giver skygge til savannens dyr. Du oplever de fantastiske landskaber ved den 5.000 km lange Great Rift Valley med vandfald, vulkankratere og søen Lake Naivasha, som er kendt for flodheste og et rigt og varieret fugleliv. Der er også mulighed for at besøge de høje, rødklædte masaier i deres landsbyer.

Efter dette eventyr er det tid til afslapning i Mombasa, hvor du kan nyde de kridhvide sandstrande og tage en dukkert i det azurblå hav. Du kan også tage på opdagelse i Mombasa by og slentre gennem de snævre gader i den gamle bydel, mærke duften af krydderier og få indblik i den spændende kultur og historie.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev det enestående dyreliv på Masai Mara og fordøj oplevelserne med udsigt til det Indiske Ocean
 • Oplev Nairobi, nyd kontrasterne fra Samburus tørre landskaber til Lake Naivashas fugleliv og storslåede Masai Mara
 • Med hele tre nætter på Masai Mara er der gode chancer for at se Big 5
 • Du kører på safari i Afrika-safaris egen landcruiser med strøm og WI-FI

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejsen til Kenya

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Kenya med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Nairobi - Karen Blixen & giraffer

Ved ankomsten til Nairobi bliver du modtaget i lufthavnen af vores lokale chauffør, som kører dig til dit hotel. Du tjekker ind og kan lige nå at friske dig op, inden dagen byder på oplevelser i Nairobi.

Dagen inkluderer besøg på ”The Giraffe Centre”, hvor du får den første dyreoplevelse på denne Afrika-rejse. På centeret kommer du helt tæt på girafferne og får lov at håndfodre, klappe eller tilmed kramme de graciøse dyr. Frokosten nydes i Karen Coffee Garden – den gamle administrations bygning for hendes kaffeplantage, med efterfølgende besøg i det legendariske Karen Blixen Museet. Hvis tiden tillader det, vil der blive mulighed for at besøge det nærliggende Kazuri keramikværksted og smykkefabrik, hvor enlige mødre laver perler af ler – et ganske bemærkelsesværdigt beskæftigelsesprojekt – eller elefantbørnehjemmet David Sheldrick Wildlife Trust.

Dag 3: Nairobi - Samburu Vildtreservat

Efter morgenmad kører du nordpå og krydser ækvator i nærheden af Mount Kenya. Du får demonstreret Coriolis effekten om, hvorfor vindene afbøjes mod højre på den nordlige halvkugle og mod venstre på den sydlige.

Efter at have stået med et ben på den nordlige halvkugle og et på den sydlige, kører du mod Samburu og undervejs oplever du flere klima-og vegetationszoner; både højslette, bjergområder og mere tørre områder. Efter frokost kører du på rejsens første egentlige game drive. Samburu er kendetegnet ved en række dyr, som kun findes her: Grevy’s zebra, girafantilopen, den enorme gemsebuk, Somali strudsen og netgiraffen. Faktisk kan du på denne safari rejse opleve hele tre forskellige giraffer; netgiraffer i Samburu, Rothschild giraffer ved Lake Naivasha og masai giraffer i Masai Mara.

Dag 4: Samburu Vildtreservat

Heldags game drive, hvor du medbringer picnic frokost – og måske endda også morgenmad – så der er mere tid til selve safarien.

Foruden de ”specielle fem” kan du her i Samburu også se elefanter, leoparder, løver, geparder, impalaer, og masser af fugle. De stedkendte mener, at Samburu har sin helt egen fuglelyd. Landskaberne er varierede og meget smukke, og du kan være heldig at se masaierne slægtninge, samburuerne og en af deres kamel-karavaner.

 

Dag 5: Samburu – Lake Naivasha

Efter morgenmaden kører du ned i Great Rift Valley. Den 5.000 km lang kløft strækker sig gennem hele Østafrika og er fyldt med gamle vulkanske kratere.

Der gøres et par stop undervejs, og frokosten nydes ved Thompson Falls.

Hvis trafikken – og tiden – er på din side, skal du i eftermiddag på sejltur på Lake Naivasha der er beliggende på det højeste punkt af Great Rift Valley på 1890 meter over havet. Området er kendt for flodheste, giraffer, waterbuck, fløjlsaber og et rigt og varieret fugleliv, både standfugle og trækfugle. Du går i land og går en tur på den lille ø, Cresent Island, hvor der både lever zebraer, giraffer og gnuer, som alle er forholdsvis tamme, så du kan komme ret tæt på. Er trafikken for tæt til, at du kan nå sejlturen i dag, kommer du i stedet på den i morgen, inden afgang mod Masai Mara.

Dag 6: Lake Naivasha - Masai Mara

Der er næppe nogen vej udenom; Masai Mara ER højdepunktet på enhver Kenya-rejse. Og i dag er det din tur. Fra morgenstunden går turen mod det fantastiske Masai Mara vildtreservat, den kenyanske del af det enorme Serengeti økosystem og i regntiden hjemsted for velsagtens den største koncentration af vilde dyr. Du skal forberede dig på, at køreturen tager en god del af dagen. Til gengæld er der Wi-Fi og strøm i bilen, så det er en fin mulighed for at uploade feriebilleder, tage en lur eller bare nyde synet af Kenya, der suser forbi. Du kommer igennem en del små landsbyer, hvor der næsten altid er livligt gang i gademarkederne, og der gøres også et par stop undervejs.

På de mægtige sletter møder du store flokke af elefanter, gnuer, zebraer, flodheste, giraffer, gazeller og andre planteædende byttedyr for de jagende løver, hyæner, leoparder og geparder.

De næste dage kommer du tæt på et væld af dyr, som du oplever fra den beskyttende Land Cruiser.

Fra juli til oktober kan man opleve den 1.200 km lange vandring efter vand og frisk græs af over en million gnuer sammen med et par hundredetusinde zebraer plus en masse Thompson gazeller. Det er under denne vandring, at en del dyr bliver ofre for de enorme nilkrokodiller, når de må krydse Marafloden.

Mange tror, at det er bedst at besøge Masai Mara under den store migration, men der er dyr på græssletterne hele året.

Dag 7-8: Masai Mara

De næste dage kører du på game drive morgen og eftermiddag. Nogle dage medbringer du både morgenmad og picnic lunch, som du kan nyde sammen med en fantastisk udsigt, men dette aftales alt sammen med guiden, som ved alt om dyr og vejrforhold.

Man får aldrig nok af Masai Mara, fordi savannen er så foranderlig – lyset, farverne, duftene, mikset af dyr, ja, alt skifter hele tiden.

Hvis du ønsker at besøge en masailandsby, kan du aftale dette med guiden på safarien. Det koster 25 USD pr. person (ikke inkluderet i rejsens pris) og betales direkte til masaierne. Det er et stolt folk, der lever, som deres forfædre har gjort det i 400 år. Masaierne måler deres rigdom i antal køer og koner. Jo flere, desto rigere. Konerne installeres i hver sin hytte, og det er dem, der udfører det huslige arbejde, så som at bygge hytter og hente brænde. Den daglige kost er mælk blandet med kreaturernes blod og måske lidt majsgrød. Til fest serveres der kød fra egne dyr.

Dag 9: Masai Mara - Nairobi - Mombasa

I dag skal du desværre forlade savannen. Turen går retur til Nairobi. Herfra rejser du videre til nye eventyr i Mombasa med kridhvide sandstrande, grønne palmer, azurblåt hav, koralrev, spændende historie, livlig havneby.

Det er muligt at tilkøbe en direkte flyvning fra Masai Mara til Nairobi, så du undgår køreturen. Kontakt os for tillægspris.

Dag 10-14: Afslapning og oplevelser i Mombasa
Dag 15: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 16: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en dejlig ferie.

Kørselsafstande på safari

Nairobi – Amboseli: ca. 250 km, ca. 4-5 timer

Nairobi – Samburu: ca. 320 km, ca. 6 timer

Nairobi – Lake Naivasha: ca 110 km, ca. 3 timer

Samburu – Lake Naivasha: ca. 340 km, ca. 6-7 timer

Amboseli – Lake Naivasha: ca. 350 km, ca. 6-7 timer

Lake Naivasha – Masai Mara: ca. 250 km, ca. 4-6 timer

Masai Mara – Nairobi: ca. 265 km, ca. 6-7 timer

Mombasa – Tsavo: ca. 120 km, ca. 3 timer

Tsavo – Amboseli: ca. 290 km, ca. 4 timer

Amboseli – Tsavo: ca. 110 km, ca. 2 timer

Tsavo – Mombasa: ca. 280 km, ca. 5-6 timer

Husk alle afstande er ca. og tiderne ligeså, med forbehold for vejr-og førerforhold. Venligst bemærk, at vejstandarden i Kenya ikke kan sammenlignes med vejene i Nordeuropa.

Tillæg for enkeltværelse 8.070 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Afrika-Safari?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af afrikanske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.