Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideOvernatningKenya

Overnatning: Kenya

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores Kenya-rejser. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Amboseli Sopa Lodge
Amboseli Nationalpark

Denne charmerende lodge ligger i Amboseli National Park ved foden af Kilimanjaro.

De rummelige hytter ligger spredt på den 200 hektar store ejendom i omgivet af de smukke haver. Der er i alt 83 værelser, alle med veranda, badeværelse og toilet. Indretningen er holdt i varme jordfarver og der er tillige vægmalerier inspireret af Masai kunst i nogle af værelserne.

Desuden er der et flot udendørs område med pool og en fantastisk udsigt til toppen af Afrika.

Ol Tukai Lodge
Amboseli Nationalpark

Lodgen har 80 luksuriøse hytter til 2 personer som alle har dobbeltseng samt badeværelse. Værelserne er moderne, komfortable og bygget i naturmaterialer som gummitræ, lokale sten og skifer. Alle værelserne har egen terrasse som byder på en flot udsigt over sletterne ved foden af Kilimanjaro. Du har også mulighed for at slappe af ved lodgens dejlige swimmingpool.

Pris for opgradering:
Pr nat 335 kr. Pr. person
Lake Naivasha Country Club
Lake Naivasha

Ved bredden af Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet emmer af historie og er et af de ældste indkvarteringssteder i hele Kenya.

Det blev bygget i 1937, og fungerede som stoppested på den dengang meget lange rejse med flyvebåden fra Durban til London. Flyet landede på søen, og mens det blev tanket op, kunne passagererne hvile sig i den nybyggede Country Club. Stedet er siden både ombygget og udbygget, og består i dag af 50 værelser, som alle ligger omkring den store flotte have fyldt med smukke træer og farverige blomster. Man fornemmer stadig koloni-stilen og historien overalt.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle værelser er rummelige og stilfuldt indrettet med eget badeværelse, TV, minibar, gratis wi-fi, sikkerhedsboks og egen veranda.

Her er både restaurant, bar, spa og pool.

Lake Naivasha Simba Lodge
Lake Naivasha

Tæt på Naivasha-søen finder man denne gode turistklasse lodge.

De 70 rummelige værelser ligger i blokke med 10 værelser i hver blok. Der er 6 værelser forneden og 4 foroven. Alle værelser er indrettet, så der er plads til et lille opholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkon. Alle værelser har te-/kaffe-faciliteter, TV, sikkerhedsboks og wi-fi. Der er mulighed for sammenhængende værelser, hvis man rejser sammen som familie.

Omkring værelsesblokkene ligger en kæmpestor vejplejet have, som mest af alt minder om en klassisk europæisk park. Det er ikke ualmindeligt at støde på både zebraer, giraffer og impalaer, hvis du tager en slentretur i parken. Er du rigtig heldig, kan du endda se de vilde dyr fra din egen balkon eller fra morgenmadsrestauranten. Det er også i parken, du finder den dejlige pool med god plads til liggestole.

Der er restaurant på lodgen, en lille butik og mulighed for at få massage.

Lake Naivasha Sopa Lodge
Lake Naivasha

Denne lodge er velplaceret på store græsarealer med Acacia buske og flotte træer. De frodige omgivelser tiltrækker mange af savannens dyr, så her er der ofte mulighed for at se giraffer, waterbucks samt vervet og colobus aber.

Der er i alt 84 værelser fordelt på 21 hytter med farverige stenvægge både udefra og indefra. Alle værelserne har panorama vinduer og åbne verandaer.

Desuden byder lodgen på faciliteter som sauna og en flot udendørs swimmingpool.

Keekorok Lodge
Masai Mara

Keekorok Lodge er en af klassikerne i Masai Mara. Lodgen blev bygget i 1962, og var den første lodge i Masai Mara Game Reserve. Den er naturligvis renoveret siden da, og hele lodgen fremstår derfor stadigvæk flot – og heldigvis stadig med sin oprindelige charme.

Lodgen er primært bygget af naturmaterialer som træ og sten, så stedet passer godt ind i den vilde natur, som den ligger midt i. På Keekorok Lodge er du lige midt på ruten for den store migration.

Alle værelser er flot dekoreret med lokal kunst, og de har alle balkon. Alle værelser har naturligvis også eget bad og toilet.

Det helt store trækplaster på lodgen er nok den lange gangbro, som leder dig ned til en lille bar, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt til de mange flodheste, der lever i den lille lokale sø. Det er det perfekte sted at få den daglige solnedgangsdrink!

Lodgen har naturligvis også en pool og en dejlig solterasse. Der er mulighed for massage, og der er gratis wi-fi overalt på lodgen.

Mara Simba Lodge
Masai Mara Nationalpark

Ved bredden af Talek floden ligger den 4-stjernede Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget, så den tager hensyn til naturen omkring, og du mærker ikke, at her faktisk er 84 værelser. Den hyggelige have er velholdt og fyldt med sommerfugle og eksotiske fugle, men lige udenfor lodgens område, er det den vilde natur, der hersker. Der er hovedsageligt brugt naturmaterialer i neutrale farver, så du lige fra første færd får den helt rigtige safari stemning. Fra fællesarealerne er der en flot udsigt over floden, så du allerede under morgenmaden kan holde øje med, om elefanterne kommer ned til floden for a drikke. Lodgen har pool, restaurant, bar og sågar en lille souvenirbutik.

Værelserne ligger i små klynger af 6 værelser i et ”hus”, som alle kun har to etager. Alle ”huse” er forbundet med hinanden og hovedbygningen af en række hævede fortov, som alle er fint oplyst om aftenen. Værelserne er rummelige og har alle eget badeværelse og egen veranda.

Masai Mara Sopa Lodge
Masai Mara Nationalpark

Masai Mara Sopa Lodge har 100 værelser. Lodgen er meget populær på Masai Mara. Beliggenheden på et bakket område ved Oloolaimutia Hills giver en flot udsigt østover Masai Mara. Der er to udendørs pools, heraf et børnebassin. Alle værelser har eget badeværelse samt veranda.

Sarova Mara Game Camp
Masai Mara Nationalpark

På Masai Mara er der mulighed for at opgradere til denne teltlejr istedet for Mara Simba Lodge. Dette er for dig som ønsker at komme tættere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyder pladser på første række til en af naturens mest fantastiske shows, migrationen, i perioden fra august til slutningen af oktober. Over 1,2 millioner gnuer og 200.000 zebraer efterfulgt af Afrikas rovdyr, tilbagelægger hvert år tusindvis af kilometer, for at komme væk fra tørken.

Campen består af telte i den luksuriøse ende og tilbyder mange aktiviteter og oplevelser. Der er bl.a. mulighed for at komme ud og opleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Pris for opgradering:
Pr. nat 480 kr. Pr. person
Børn u/12 år 360 kr. pr. nat Pr. person
Fairmont The Norfolk Hotel
Nairobi

Fairmont The Norfolk Hotel er et 5 stjernet hotel af international standard beliggende centralt i Nairobi.

Hotellet er bygget i 1904  med en hyggelig atmosfære, flot have og historisk indretning.

Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, spa og fitness center.

Sarova Panafric
Nairobi

Sarova Panafric er et 4-stjernet hotel af international standard. Det ligger med en sikker placering midt i Nairobi by og har en dejlig pool, bar, restaurant og snackbar.

Samburu Sopa Lodge
Samburu Nationalpark

Samburu Sopa lodge har en unik beliggenhed højere end resten af området, og derfor har man fra lodgen panoramaudsigt over det mægtige Samburu.

Efter ankomst bliver man budt varmt velkommen til lodgen, som består af 60 værelser og har plads til max. 120 gæster.
Der er swimming pool, børnepool, restaurant, bar og lounge område. Desuden er der WIFI.

Bygningerne er opført i den traditionelle Samburu-stil, og er smagfuldt indrettede. Hvor de traditionelle huse var meget lave og havde små vinduer, har lodgens værelser højt til loftet, store vinduer, meget mere gulvplads og et separat badeværelse.

Det mest unikke ved værelserne er dog at de alle har egen terrasse, som har udsigt til et vandhul, hvor dyrene ofte kommer ned.

Ashnil Aruba Lodge
Tsavo East Nationalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East National Park, tæt på Aruba dæmningen som er bygget tværs over Voi floden. Vandreservoiret som er resultatet af dæmningen tiltrækker mange dyr og vandfugle.

Lodgen har 40 værelser som alle er udstyrede med en terrasse. Alle værelserne har pengeskab og ventilatorer.

Restauranten er placeret i hovedbygningen og har et fantastisk udsigt over Aruba dæmningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen en dejlig udendørs swimmingpool, lounge, bar og iskiosk.

Kilaguni Serena Safari Lodge
Tsavo West Nationalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i læ af bjerget Kiliamanjaro og den vulkanske bjergkæde Chyulu Hills.

Den klassiske stenbyggede lodge har en udsigt over sit eget vandhul som dagligt bliver besøgt af elefanter, bøfler og en bred vifte af vilde dyr.

Der er i alt 56 værelser på lodgen. Alle værelserne har deres egen veranda, nogle med udsigt over vandhullet og andre over Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtækt spiseplads og en bar bygget i natursten. Spidsepladsen og baren er forbundet med en terrasse som har direkte udsigt ned til vandhullet.

Endvidere er der mulighed for at tage et dyk i lodgens swimmingpool og sole på soldækket.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 5
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!