• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Kenya

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores Kenya-rejser. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Nationalpark

Denne charmerende lodge ligger i Amboseli National Park ved foden af Kilimanjaro.

De rummelige hytter ligger spredt på den 200 hektar store ejendom i omgivet af de smukke haver. Der er i alt 83 værelser, alle med veranda, badeværelse og toilet. Indretningen er holdt i varme jordfarver og der er tillige vægmalerier inspireret af Masai kunst i nogle af værelserne.

Desuden er der et flot udendørs område med pool og en fantastisk udsigt til toppen af Afrika.


Ol Tukai Lodge

Amboseli Nationalpark

Lodgen har 80 luksuriøse hytter til 2 personer som alle har dobbeltseng samt badeværelse. Værelserne er moderne, komfortable og bygget i naturmaterialer som gummitræ, lokale sten og skifer. Alle værelserne har egen terrasse som byder på en flot udsigt over sletterne ved foden af Kilimanjaro. Du har også mulighed for at slappe af ved lodgens dejlige swimmingpool.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  510 kr.

AA Lodge Amboseli

Amboseli Nationalpark

Ved foden af Mt. Kilimanjaro kun 2 km fra hovedindgangen til Amboseli Nationalpark finder du AA Lodge Amboseli. Herfra er en panoramisk udsigt over det snedækkede Mt. Kilimanjaro.

Lodgen består af både hytter og telte med eget badeværelse, egen indgang og moderne faciliteter som værdiboks, hårtørrer samt en elkedel til at lave te og kaffe. Du overnatter i en af de 29 klassiske telte, hvor de mange originale detaljer og moderne faciliteter gør dit ophold både afslappende og hyggeligt

Restauranten og baren har både indendørs og udendørs siddepladser, så du har muligheden for at indtage dine måltider eller slappe af med en drink, mens du nyder den smukke udsigt til savannen og Mt. Kilimanjaro.

Efter din safari kan du nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller tilkøbe spabehandlinger. Om aftenen er der mulighed for at opleve Masai danseunderholdning eller slappe af omkring den fælles bålplads, mens bartenderen laver en cocktail til dig.

Der er adgang til elektricitet og varmt vand alle døgnets 24 timer samt gratis wi-fi i alle fællesområder.


Amboseli Sentrim Lodge

Amboseli Nationalpark

På sin egen lukkede vej tæt ved indgangen til Amboseli Nationalpark finder du Amboseli Sentrim Lodge, hvorfra der er en helt ekstraordinær udsigt til Afrikas højeste bjerg, Mt. Kilimanjaro.

Her overnatter du i et af de 60 store og rummelige telte spredt ud over sletterne. Hvert telt har komfortable senge, et lille siddeområde, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt deres egen lille veranda og privat badeværelse komplet med brusebad, håndvask og toilet.

Efter de oplevelsesrige dage med safari kan du koble af ved swimmingpoolen, i den grønne have eller tilkøbe en massagebehandling. Har du ikke fået nok af Afrikas storslåede natur, kan du nyde den næsten uforstyrret fra din egen veranda eller fra lodgens solterrasse, der også fungerer som udsigtspunkt over hele området.

Restauranten serverer et bredt udvalg af lækre måltider, som du kan indtage, mens du nyder den helt unikke udsigt til bjergene. Afslut dagen med en drink i baren. Der er gratis wi-fi i receptionen.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  375 kr.

Lake Naivasha Country Club

Lake Naivasha

Ved bredden af Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet emmer af historie og er et af de ældste indkvarteringssteder i hele Kenya.

Det blev bygget i 1937, og fungerede som stoppested på den dengang meget lange rejse med flyvebåden fra Durban til London. Flyet landede på søen, og mens det blev tanket op, kunne passagererne hvile sig i den nybyggede Country Club. Stedet er siden både ombygget og udbygget, og består i dag af 50 værelser, som alle ligger omkring den store flotte have fyldt med smukke træer og farverige blomster. Man fornemmer stadig koloni-stilen og historien overalt.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle værelser er rummelige og stilfuldt indrettet med eget badeværelse, TV, minibar, gratis wi-fi, sikkerhedsboks og egen veranda.

Her er både restaurant, bar, spa og pool.


Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Tæt på Naivasha-søen finder man denne gode turistklasse lodge.

De 70 rummelige værelser ligger i blokke med 10 værelser i hver blok. Der er 6 værelser forneden og 4 foroven. Alle værelser er indrettet, så der er plads til et lille opholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkon. Alle værelser har te-/kaffe-faciliteter, TV, sikkerhedsboks og wi-fi. Der er mulighed for sammenhængende værelser, hvis man rejser sammen som familie.

Omkring værelsesblokkene ligger en kæmpestor vejplejet have, som mest af alt minder om en klassisk europæisk park. Det er ikke ualmindeligt at støde på både zebraer, giraffer og impalaer, hvis du tager en slentretur i parken. Er du rigtig heldig, kan du endda se de vilde dyr fra din egen balkon eller fra morgenmadsrestauranten. Det er også i parken, du finder den dejlige pool med god plads til liggestole.

Der er restaurant på lodgen, en lille butik og mulighed for at få massage.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Denne lodge er velplaceret på store græsarealer med Acacia buske og flotte træer. De frodige omgivelser tiltrækker mange af savannens dyr, så her er der ofte mulighed for at se giraffer, waterbucks samt vervet og colobus aber.

Der er i alt 84 værelser fordelt på 21 hytter med farverige stenvægge både udefra og indefra. Alle værelserne har panorama vinduer og åbne verandaer.

Desuden byder lodgen på faciliteter som sauna og en flot udendørs swimmingpool.


Ilkeliani Camp

Masai Mara Nationalpark

Drømmer du om en helt klassisk afrikansk safari-camp, skal du vælge Ilkeliani. De 17 telte er alle af kanvas, så du er tæt på naturen – men naturligvis med en god portion komfort i form af store senge, ”safari”-møbler til dit tøj samt eget badeværelse. Alle telte har desuden egen veranda med flot udsigt.

Måltiderne indtages i messeteltet og i helt klassisk safari-stil ved langborde, hvor du kan sludre med de andre gæster om dagens oplevelser. Om aftenen tændes bålet, og du kan nyde udsigten til stjernehimlen, inden en lokal masai følger dig til dit telt for natten. Lejren er nemlig ikke hegnet ind, så når du går rundt om aftenen, bliver du altid ledsaget af en masai – helt klassisk safari-stil!


Mara Simba Lodge

Masai Mara Nationalpark

Ved bredden af Talek floden ligger den 4-stjernede Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget, så den tager hensyn til naturen omkring, og du mærker ikke, at her faktisk er 84 værelser. Den hyggelige have er velholdt og fyldt med sommerfugle og eksotiske fugle, men lige udenfor lodgens område, er det den vilde natur, der hersker. Der er hovedsageligt brugt naturmaterialer i neutrale farver, så du lige fra første færd får den helt rigtige safari stemning. Fra fællesarealerne er der en flot udsigt over floden, så du allerede under morgenmaden kan holde øje med, om elefanterne kommer ned til floden for a drikke. Lodgen har pool, restaurant, bar og sågar en lille souvenirbutik.

Værelserne ligger i små klynger af 6 værelser i et ”hus”, som alle kun har to etager. Alle ”huse” er forbundet med hinanden og hovedbygningen af en række hævede fortov, som alle er fint oplyst om aftenen. Værelserne er rummelige og har alle eget badeværelse og egen veranda.

Vil du have en endnu mere autentisk afrikansk safari-oplevelse kan du vælge at opgradere til et telt på Mara Simba Lodge. Teltet har egen terrasse og eget badeværelse, men kanvasvægge, så du kan høre og dufte naturen lige udenfor. Det er en ægte afrikansk safarioplevelse!

Pris for opgradering:
Fra hytte til telt, pr. nat Pr. person:  560 kr.

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nationalpark

Langs Talek floden i et af Kenyas mest berømte naturområder, Masai Mara ligger den hyggelige teltlejr, Mara Leisure Camp.

Her er du tæt på naturen, og gennem teltenes kanvas kan du både høre og dufte den vilde natur lige udenfor!

Som noget helt unikt for en teltlejr er her en dejlig pool, hvor du kan blive kølet ned efter dagens safari. Her er desuden et hyggeligt loungeområde, hvor der er gratis wi-fi, og campen har egen restaurant.

Campen består af 22 telte i forskellige størrelse – alle med eget bad og toilet. Teltene er rejst på platforme, som sikrer god ventilation omkring teltene, og de har alle trægulve. Nogle af teltene har faste døre i indgangspartiet, men de fleste har den typiske kanvas-dør, som lynes op – helt klassisk safari-stil! Alle teltene har plads til bord og stole – både indenfor og udenfor.


Mara River Camp

Masai Mara Nationalpark

I den nordvestlige del af Masai Mara finder man den hyggelige og helt klassiske safari-camp; Mara River Camp. Herfra har du direkte udsigt til Mara-floden, hvor flodheste og krokodiller boltrer sig rundt – og hvor sidstnævnte hvert år under den store migration ligger klar med åben mund og bare venter på byttet.

Campen er en af de ældste camps i Masai Mara og har al den charme en ægte safari camp skal have.

De 22 telte er alle lavet af kanvas, så du både kan høre og dufte naturen lige udenfor – men de har stadig alle sammen eget badeværelse, elektricitet hele døgnet og egen balkon med udsigt til Mara-floden.

Måltiderne indtages i den hyggelige restaurant, og om aftenen inden middagen kan du nyde en drink på terrassen med udsigt til floden. Campen har en hyggelig lille pool, hvor du kan blive kølet ned efter endt safari, og der er Wi-Fi i fællesområderne.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  495 kr.

Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Nationalpark

Masai Mara Sopa Lodge har 100 værelser. Lodgen er meget populær på Masai Mara. Beliggenheden på et bakket område ved Oloolaimutia Hills giver en flot udsigt østover Masai Mara. Der er to udendørs pools, heraf et børnebassin. Alle værelser har eget badeværelse samt veranda.


Sarova Mara Game Camp

Masai Mara Nationalpark

På Masai Mara er der mulighed for at opgradere til denne teltlejr istedet for Mara Simba Lodge. Dette er for dig som ønsker at komme tættere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyder pladser på første række til en af naturens mest fantastiske shows, migrationen, i perioden fra august til slutningen af oktober. Over 1,2 millioner gnuer og 200.000 zebraer efterfulgt af Afrikas rovdyr, tilbagelægger hvert år tusindvis af kilometer, for at komme væk fra tørken.

Campen består af telte i den luksuriøse ende og tilbyder mange aktiviteter og oplevelser. Der er bl.a. mulighed for at komme ud og opleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Telt, pr. nat, fra Pr. person:  460 kr.
Telt, pr. nat, fra Pr. barn:  345 kr.

Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Ved Talek-flodens bredder finder du den hyggelige Tipilikwani Mara Camp. Campen består af 20 telte, der alle er meget store og enormt hyggeligt indrettet med luftige gardiner, lakerede gulve, farverige tæpper og eget badeværelse, som er delvist muret op. Alle telte er bygget på hævede platforme og har egen veranda, hvorfra du har en flot udsigt til naturen omkring dig. Teltene har elektricitet hele døgnet.

Restaurantbygningen føles med sin delvis murede bygning og sit faste gulv mere som et godt hotel end som en egentlig ”camp”, og i loungen finder du lækre bløde sofaer, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser.

Tipilikwani har en lille pool, som dog mest egner sig til at blive dyppet i og ikke rigtig til at svømme i – men det er dejligt efter en hel dag med safari! Der er som oftest Wi-Fi i fællesområderne.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Pr. nat Pr. person:  495 kr.

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Forestil dig, at du sidder i en liggestol på din egen store træterrasse udenfor dit telt i Masai Mara. Du kan høre flodhestene slås nede i Mara-floden – den flod, som hvert år er centrum for den store vandring og som denne camp ligger lige ned til.

Hele dagen har du været på gamedrive i Masai Mara, men nu sidder du bare og slapper og nyder lydene af bushen. Dit telt er indrettet som et klassisk safaritelt, men på den luksuriøse måde. Her er kanvasvægge men bløde senge med myggenet omkring og eget badeværelse med varmt vand. Måske blunder du lidt i stolen. Om natten kan man nemlig tydeligt høre alle dyrelydene gennem kanvas-væggen, så du var vågen et par gange i løbet af natten. Men hvem vil ikke gerne vågne ved, at løverne brøler i det fjerne?

Det kan være, du foretrækker en tur i poolen for at blive frisket op inden solnedgangsdrinken i baren efterfulgt af middag. Uanset hvad, så er du midt i det hele på Ashnil Mara – lidt midt i naturen.

Campen har 50 luksustelte i alt.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Luksustelt, pr. nat, fra: Pr. person:  820 kr.

Keekorok Lodge

Masai Mara

Keekorok Lodge er en af klassikerne i Masai Mara. Lodgen blev bygget i 1962, og var den første lodge i Masai Mara Game Reserve. Den er naturligvis renoveret siden da, og hele lodgen fremstår derfor stadigvæk flot – og heldigvis stadig med sin oprindelige charme.

Lodgen er primært bygget af naturmaterialer som træ og sten, så stedet passer godt ind i den vilde natur, som den ligger midt i. På Keekorok Lodge er du lige midt på ruten for den store migration.

Alle værelser er flot dekoreret med lokal kunst, og de har alle balkon. Alle værelser har naturligvis også eget bad og toilet.

Det helt store trækplaster på lodgen er nok den lange gangbro, som leder dig ned til en lille bar, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt til de mange flodheste, der lever i den lille lokale sø. Det er det perfekte sted at få den daglige solnedgangsdrink!

Lodgen har naturligvis også en pool og en dejlig solterasse. Der er mulighed for massage, og der er gratis wi-fi overalt på lodgen.

Pris for opgradering :
Pr. nat Pr. person:  360 kr.

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Lige ved Nairobi Nationalpark finder man dette moderne 4-stjernede hotel. Karen Blixens tidligere farm, elefantbørnehjemmet samt andre af byens bedste seværdigheder ligger tæt på hotellet.

De 167 værelser er alle moderne indrettet med eget badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, te- og kaffefaciliteter samt gratis wi-fi.

Hotellet har to restauranter og to barer samt en hyggelig udendørs terrasse ved poolen. Bliver du lækkersulten, kan du besøge den lokale kaffebar, som både byder på kaffe og lækre hjemmelavede kager. Hotellet har en spa, så der er mulighed for en god gang massage oven på safariturene.


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk Hotel er et 5 stjernet hotel af international standard beliggende centralt i Nairobi.

Hotellet er bygget i 1904  med en hyggelig atmosfære, flot have og historisk indretning.

Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, spa og fitness center.


Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric er et 4-stjernet hotel af international standard. Det ligger med en sikker placering midt i Nairobi by og har en dejlig pool, bar, restaurant og snackbar.


Samburu Sopa Lodge

Samburu Nationalpark

Samburu Sopa lodge har en unik beliggenhed højere end resten af området, og derfor har man fra lodgen panoramaudsigt over det mægtige Samburu.

Efter ankomst bliver man budt varmt velkommen til lodgen, som består af 60 værelser og har plads til max. 120 gæster.
Der er swimming pool, børnepool, restaurant, bar og lounge område. Desuden er der WIFI.

Bygningerne er opført i den traditionelle Samburu-stil, og er smagfuldt indrettede. Hvor de traditionelle huse var meget lave og havde små vinduer, har lodgens værelser højt til loftet, store vinduer, meget mere gulvplads og et separat badeværelse.

Det mest unikke ved værelserne er dog at de alle har egen terrasse, som har udsigt til et vandhul, hvor dyrene ofte kommer ned.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nationalpark

Beliggenheden er helt i top. Fra Samburu Simba Lodge har du udsigt til både floden og sletterne, hvor giraffer, bøfler, løver, elefanter osv. nyder godt af naturens spisekammer.

Lodgen består af 7 små toetagers ”huse”, som hver har 10 værelser. Værelserne er hyggeligt indrettet i typisk afrikansk stil. De har alle eget badeværelse, loftsvifte, te- og kaffefaciliteter men vigtigst af alt; en stor terrasse eller balkon, hvorfra der er udsigt til sletterne og dyrelivet.

Lodgen har eget vandhul, som tiltrækker dyrene, og for menneskene er der en god pool, som man kan blive kølet af i. Her er restaurant, poolbar og mulighed for at få massage. Der findes også en lille souvenirbutik på lodgen.


Samburu Intrepids Tented Camp

Samburu

Vil du have en mere autentisk afrikansk safarioplevelse i Samburu, kan vi anbefale, at du opgraderer til Samburu Intrepids Tented Camp.

Lejren består af 28 telte, som alle er velindrettede med myggenet, badeværelse og egen veranda – nogle med udsigt til bushen og nogle med kig til floden. Alle telte består af kanvasvægge og loft, så du både kan høre og dufte naturen lige udenfor.

Campens restaurant og bar er det naturlige samlingspunkt før, under og efter måltiderne og herfra er der udsigt til floden.  Det er muligt at blive kølet af i campens pool, ligesom der til børnene tilbydes en ”kids club”.

Pris for opgradering:
Luksustelt, 2 nætter Pr. person:  875 kr.

Elephant Bedroom Camp

Samburu

Skal du virkelig forkæle dig selv, kan vi anbefale, at du opgraderer til Elephant Bedroom. Dette er en klassisk afrikansk teltlejr, når det er allerbedst – midt i den vilde natur men på den luksuriøse måde.

De 12 telte er indrettet efter alle kunstens regler med bløde senge, trægulve, lækre tæpper i flotte farver, god plads til både seng, bord og lænestole i teltene. Alle telte har naturligvis eget badeværelse med rindende (varmt og koldt) vand. Alle telte har egen terrasse, hvor der er en lille plunge pool, som kan køle dig ned på de varme dage.

Det helt store trækplaster er campens ”lounge”. Sæt dig i en blød stol, bestil en kold øl og nyd udsigten til floden foran dig. Det er særdeles vanskeligt at komme herfra igen! Heldigvis behøver du ikke gå ret langt for at komme til restauranten – den ligger i et nabotelt i forlængelse af loungen. Maden er fantastisk og hvis du er heldig, bliver frokosten afbrudt af en elefant, som kommer ind i lejren.

Prisen er gældende ved fire personer. Kontakt os for pris ved to personer.

Pris for opgradering:
Telt, 2 nætter, fra: Pr. person:  3.025 kr.

Ashnil Aruba Lodge

Tsavo East Nationalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East National Park, tæt på Aruba dæmningen som er bygget tværs over Voi floden. Vandreservoiret som er resultatet af dæmningen tiltrækker mange dyr og vandfugle.

Lodgen har 40 værelser som alle er udstyrede med en terrasse. Alle værelserne har pengeskab og ventilatorer.

Restauranten er placeret i hovedbygningen og har et fantastisk udsigt over Aruba dæmningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen en dejlig udendørs swimmingpool, lounge, bar og iskiosk.


Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara

Olengoti Safari Camp består egentlig af to lejre; en klassisk afrikansk teltlejr samt en lejr med luksushytter.

Begge lejre har stor fokus på miljøbevidsthed. Al energi kommer fra solceller, og det træ, der er brugt, er øko-certificeret. De lokale masaier har selv taget del i opbygningen af campen, og der er primært brugt lokale materialer.

Olengoti Eco Safari Camp ligger lige ved Talek flodens bredder, og består af 11 luksustelte og 6 luksushytter.

Teltene er store og velindrettet. Sengene har rigtige dyner og lækre bomuldslagner, og masaikulturen afspejler sig i udsmykningen med farverige sengetæpper og håndlavede møbler.  Alle teltvægge består af kanvas – også badeværelserne. Men her er rigtigt toilet, rindende vand og bruser, så selvom du bor i telt og kan høre og dufte bushen udenfor, går du altså ikke på kompromis med komforten. Foran hvert telt har du din egen lille ”veranda” med safaristole og -borde og vi gætter på, at du nok kommer til at tilbringe en del timer her med bare at betragte naturen omkring dig.

I lejren findes et fællestelt med lækre lædermøbler, hvor du kan slappe af efter middagen som enten serveres under åben himmel eller i restaurant-telt.

Hytterne er bygget af økocertificeret træ, forsynet med solcelleenergi og bygget, så det passer til den omgivende natur. Her er god plads med både soveværelse/opholdsrum og stor udendørs veranda, hvorfra du kan nyde udsigten til naturen. Hytterne er store nok til en familie bestående af to voksne og to børn.

Pris for opgradering:
Opgradering til telt, pr. nat Pr. person:  330 kr.
Opgradering til hytte, pr. nat Pr. person:  605 kr.

Severin Safari Camp

Tsavo West Nationalpark

Luksus og forkælelse midt i den vilde natur. Dét er Severin Safari Camp.

Morgenen startede med gamedrive. Nu sidder du på din private veranda udenfor dit telt og slår mave ovenpå frokosten. Du tænker på den meget mætte løve, du så i morges. Den nærmest hyperventilerede fordi den havde forspist sig i bøffel.

Foran dig ligger bushen. Tsavos røde jord giver alt et rødt skær. Zebraer og elefanter bliver rødlige i støvet.

Du befinder dig i den lækre, luksuriøse teltlejr, Severin Safari Camp. Her er 27 klassisk afrikanske safaritelte med eget badeværelse (med varmt vand naturligvis), elektricitet, bløde senge med net over og egne private terrasser.

Der går et par masai-kriger omkring i lejren. Den er nemlig ikke indhegnet, så masaierne er vagter døgnet rundt og sørger for, der ikke kommer vilde dyr ind i lejren. Om aftenen følger de dig til og fra middagen. Det giver en følelse af, at du er midt i den vilde natur – på dyrenes præmisser og ikke omvendt.

Fra poolen har man på klare dage udsigt til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Måltiderne serveres i restauranten ”Out of Africa” og omkring lejrbålet kan du nyde aftenens sidste drink – med udsigt til det oplyste vandhul, hvor dyrene kommer for at drikke.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Tsavo West Nationalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i læ af bjerget Kiliamanjaro og den vulkanske bjergkæde Chyulu Hills.

Den klassiske stenbyggede lodge har en udsigt over sit eget vandhul som dagligt bliver besøgt af elefanter, bøfler og en bred vifte af vilde dyr.

Der er i alt 56 værelser på lodgen. Alle værelserne har deres egen veranda, nogle med udsigt over vandhullet og andre over Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtækt spiseplads og en bar bygget i natursten. Spidsepladsen og baren er forbundet med en terrasse som har direkte udsigt ned til vandhullet.

Endvidere er der mulighed for at tage et dyk i lodgens swimmingpool og sole på soldækket.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.