Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseVictoria Falls

Victoria Falls

Da David Livingstone tilbage i 1855 som den første Europæer så det store vandfald på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, blev han slået af dets storhed og opkaldte vandfaldet efter den engelske Dronning Victoria. I dag er Victoria vandfaldet et af de mest besøgte turistmål i Afrika.

For spørgsmål om safari i Sydafrika, ring til vores eksperter på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Victoria Falls

Victoria vandfaldet

Vandfaldets geologi er skabt for mere end 200 millioner år siden, da området i Afrika gennemgik en periode med voldsom vulkansk aktivitet, som dækkede hele området med et tykt lag lava. Hele lavadækket slog store revner, som med tiden blev fyldt op med sedimenter. For ca. 100.000 år siden blev Zambeziflodens udløb i Limpopofloden blokeret, og vandmasserne fandt herefter alternative ruter, henover lavalandskabet. Med tiden har vandet borteroderet de aflejrede sedimenter i lavasprækkerne, og i dag har vandet frit fald gennem den 1,6 km lange og næsten 130 m dybe kløft i lavaen, som vi i dag kender som Victoria Falls.

Denne del af Afrika er kendt for sin geologiske aktivitet og vandfaldet er under konstant forandring. Man kan se hele 8 forskelige stadier af vandfaldets udvikling i området.

Området omkring Victoria vandfaldet er meget frodigt og her kan du inden for en overskuelig afstand opleve alt det, der gør Afrika til et fantastisk rejsemål. Victoria Falls Nationalpark og Zambezi National Park byder på enestående oplevelser, hvor du både kan opleve krokodiller i det fri i vandet og, hvis du hellere vil opleve dem under mere sikre forhold, i den nærliggende ranch.

Området har en lang række lækre hoteller, med forstand på at yde turisterne den bedste service og afrikanske gæstfrihed. Vi har hos Afrika-Safari naturligvis, som det gælder på alle vores rejsemål, aftaler med de bedste hoteller, hvor vi ved, at vores gæster får det allerbedste ophold.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!