Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseUhuru Peak

Uhuru Peak

Uhuru Peak er Afrikas højeste punkt og toppen af Mount Kilimanjaro. Når man frem til skiltet på toppen, så befinder man sig 5.895 meter over havets overflade. Mount Kilimanjaro er relativt nemt at bestige og derfor også et meget populært turistmål. Ønsker man at prøve kræfter med bjerget, som ligger i Tanzania, så kræver det en god portion forberedelse inden man begiver sig ud på en fantastisk tur, som bringer bestigeren gennem det fantastisk smukke landskab og hele fem forskellige klimatiske zoner.

Populære Rejser: Uhuru Peak

Vi tilbyder bestigninger via Machame ruten. Denne rute vælges af ca. 50% af alle bestigere og er garvede bjergbestigeres foretrukne. Ruten byder på imponerende udsigter og forskellige habitater og kaldes “whisky ruten”. Den har fået navnet pga. sværhedsgraden. Marangu ruten er Machames modsætning og kaldes “Coca cola ruten”.

Turen op mod Uhuru Peak bringer dig gennem forskellige typer af landskaber. Ved bjergets fod er det primært skovområde. Når man passerer de 3.000 meter, sker der et skifte over til et miljø præget af buske. Ved 4.000 meter skifter landskabet igen. Denne gang til et mere goldt stenmiljø, ikke ulig det man kender fra Månen. Den fjerde klimazone byder på gletchere og isområder.

Områdets flora og fauna er et enestående kapitel for sig. Stedsegrønne skove og tropisk regnskov, hedeområde og alpine strækninger har hver deres unikke blomster og planter, som kun findes på Mount Kilimanjaro. Det er som at tage turen fra ækvator til Antarktis på få dage.

Toppen af Mount Kilimanjaro er delvist sneklædt og gletcherområde, og samtidig er der gode muligheder for at kigge nærmere på vulkaniske kratere. Mount Kilimanjaro er kategoriseret som en sovende vulkan. Det seneste vulkanudbrud ligger dog ca. 10.000 år tilbage, og intet tyder på, at der er tegn på udbrud de næste mange år.

At opleve Kilimanjaros gletchere, is og sne kan snart blive svært, da snekappen bliver mindre år for år. Udregninger viser, at sneen vil være væk fra Kilimanjaro mellem år 2022 og 2033, så hvis du ønsker at opleve dette, er det en god idé at realisere din bestigning af Afrikas højeste bjerg inden for de næste år.

Vores ture op til Uhuru Peak indbefatter alle helpension, mad tilberedt af lokal kok og professionelle guider og bærere, så vore gæster kan nyde turen op mod Afrikas højeste punkt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!