Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseSwaziland

Swaziland

Hvis du skal have en helt særlig oplevelse af Afrika, når det er mest tilbagelænet og venligt, så skal du besøge Swaziland, der er en lille afrikansk kongedømme klemt inde mellem Sydafrika og Mozambique. Landet er, på trods af den beskedne størrelse, en fantastisk naturoplevelse, da landet både byder på smukke bjerge, flade savanner og dybe regnskove, og det er derfor muligt, på forholdsvist kort tid, at opleve meget forskellige sider af den afrikanske natur.

Populære Rejser: Swaziland

Lidt om Swaziland

I Swaziland er det kongen, der styrer landet rent administrativt. Men det er kongemoderen, der under navnet ”Den store hunelefant” fungerer som religiøst og nationalt overhoved. Den nuværende konge, Mswati 3., er kendt for en særdeles ekstravagant levestil med store luksusbiler og meget fine huse til de mange koner.

Landet er meget fattigt og mere end to tredjedele af befolkningen lever for under en dollar om dagen. Derudover har mere end en tredjedel af den voksne befolkning HIV eller Aids. Men på trods af prøvelserne er lokalbefolkningen kendte for at være venlige og imødekommende.

Landet har sit navn fra den store befolkningsgruppe swazierne, der er en bantu-stamme, en af de ca. 400 etniske befolkningsgrupper i Afrika.

Derudover består landets befolkning af en mindre del zuluer, europæere samt flygtninge fra Mozambique. Landet er overvejende kristent men ofte kombineret med lokale religioner og sproget er swati og engelsk.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!