Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseSultan Sands Zanzibar

Sultan Sands Zanzibar

Sultan Sands Resort på Zanzibar er lige præcis det man forestiller sig om et lækkert hotel på en tropisk sandstrand.

Dejlige, luftige værelser med smagfuld indretning, førsteklasses service og svale omgivelser, der kan give skygge når varmen er på sit højeste, udsøgt gastronomi og ikke mindst luksuriøs spa og wellness i strandkanten.

Populære Rejser: Sultan Sands Zanzibar

Sultan Sands Resort er en del af det velrenommerede Bluebay Hotels Group der er kendt for deres luksushoteller og enestående service og omgivelser, og her er Sultan Sands bestemt ikke en undtagelse. Hotellet har som mål, at bidrage til miljøet og naturen på Zanzibar, og på den måde være med til at værne om netop det miljø, som trækker turisterne til øen.

Derfor vil du også opleve, at hotellet nærmest er en del af naturen. Værelserne er bygget som traditionelle afrikanske huse, og ligger lige i strandkanten. Vegetationen på hotellets grund er naturlig og vedligeholdes med henblik på at tiltrække og bevare den naturlige bestand af fugle. Bygningerne, der er fra 2006 er skabt af europæiske ingeniører med det ene formål, at udnytte klima og natur i driften af hotellet, således at eksempelvis regnvand indsamles fra tage og anvendes til at begrænse hotellets vandforbrug. Der er på alle måder kælet for deltaljerne og for hotellets rolle som en del af den smukke natur på øen.

Dette ses også i hotellets spa afdeling, hvor der er skabt et miljø som ligeledes glider ind i naturen. I hytter bygget i naturlige materialer finder du de skønneste spafaciliteter, og her kan du nyde et aromatisk bad til lyden og synes af blive bølger, der slår op mod strandens kridhvide sand.

Sultan Sands er på alle måder et hotel, der giver din rejse det ekstra, der gør at du vil komme hjem med en oplevelse for livet og i en tilstand af nydelse og afslapning som ikke lige lader sig overvinde, når dagligdagen melder sin ankomst. Et ophold på Sultan Sands er med andre ord en gave til dig selv, sin sundhed og din velvære.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!