Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseSeverin Sea Lodge

Severin Sea Lodge

Ønsker du, at din safarirejse også skal indeholde luksus og afslapning i de skønneste omgivelser, så skal du vælge et besøg på Severin Sea Lodge Hotel i Mombasa, med direkte adgang til egen strand med det hvideste sand ud til det Indiske Ocean – og ikke mindst lækker spa og wellnessafdeling.

For spørgsmål om din safarirejse eller badeferie i Mombasa, ring til vores eksperter på 78 73 24 78.

Populære Rejser: Severin Sea Lodge

Severin Sea Lodge Hotel, Kenya

Ophold i Mombasa indgår i flere af vores safarirejser, og Severin Sea Lodge er blandt de absolut bedste bud på hoteller i området.

Hotellet er opført i traditionel lodgestil med klassisk afrikansk arkitektur. Hytterne ligner de runde afrikanske hytter du kan se på savannen, men indretningen er naturligvis af en helt anden karakter, nemlig den bedste. Store lyse rum med smagfuld indretning, have eller balkon, wifi og myggenet, og med direkte adgang til en dukkert i det Indiske Ocean.

Hotellet er TÜV godkendt, har sin egen skønne wellnessafdeling, spa, træningslokale, to lækre pools og så er hotellet kendt for sit altid venlige og meget servicemindede personale.

Bor du på hotellet i længere tid, tilbyder de også en lang række safariture og guidede ture i området, bl.a. Mombasa by.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!