• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Serengeti National Park

Hvis du skal vælge bare én nationalpark, skal du vælge Serengeti. Det er ikke uden grund, at Serengeti er den mest kendte nationalpark i Tanzania såvel som østafrika, for her har du det hele. Serengeti er indbegrebet af afrikansk safari. Hos Afrika Safari har vi stor erfaring med safarirejser i Afrika og Serengeti er ingen undtagelse. Vores dygtige rejseeksperter kender stedet og alt hvad der er at vide, hvis du gerne vil besøge Serengeti. Ring til os på tlf. 89 93 43 89 hvis du drømmer om den perfekte safari i Afrika.

Populære Rejser: Serengeti National Park

Serengeti Safari

Serengeti er ikke bare den mest kendte nationalpark i Tanzania, men et helt økosystem i den nordlige del af Tanzania. Området strækker sig fra Ngorongoro mod øst til Victoriasøen i øst, og mod nord ligger Kenya. Nationalparken strækker sig videre ind i Kenya, hvor området hedder Masai Mara, opkaldt efter den farverige og halvnomadiske krigerstamme masaierne. En Serengeti safari er en oplevelse for livet.

Det er ikke uden grund, at Serengeti er et af de bedste steder i verden at se dyr i deres naturlige habitat. Her er mere end 70 større arter pattedyr og mere end 500 fuglearter. Særligt løverne er en kæmpe attraktion, og parken er også et af de steder i Afrika, hvor chancen for at se løver er størst.

Nationalparken i Tanzania er på UNESCO’s verdensarvsliste og regnes for ét af verdens ti naturlige vidundere, bland andet på grund af verdens største vandringer af bl.a. zebraer og gnuer. Fra januar til marts får gnuerne deres kalve, og så rykker den store bestand af gnuer mod bedre græsningsarealer. Det skaber verdens største migration med op til 1,7 mio gnuer, 260.000 zebraer og 470.000 gazeller.

Serengeti er en del af den store østafrikanske riftdannelse, Great Rift Valley, hvor det afrikanske kontinent langsomt er ved at glide fra hinanden. Derfor er området kendt for en særdeles spændende geologi og netop på Serengeti kan man besøge den aktive vulkan Ol Doinyo Lengai – Guds bjerg på masai. Skal du vælge bare én nationalpark at besøge under din tur til Afrika, kan du med stor fordel vælge Serengeti.Masser af dyr, ægte afrikansk savannelandskab og en enestående geologi, som kun findes her i Østafrika. Serengeti er et meget populært rejsemål for safariturisme, og er du interesseret i en safarirejse med oplevelser for alle pengene, så tag en snak med vores dygtige rejsemedarbejdere, så kan vi skabe lige præcis den rejse du drømmer om.

Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.