Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseSamburu National Park

Samburu National Park

Samburu National Park i Kenya, nord for Nairobi, er hjemsted for de store katte, løver, geparder og leoparder samt elefanter, bøfler, giraffer og gravy’s zebraer.

Sagt med andre ord: Vil du se alle de spændende dyr, så skal du vælge en Samburu National Park Safari.

For spørgsmål om safari i Kenya, ring til vores eksperter på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Samburu National Park

Samburu Safari

Samburu National Park er opkaldt efter stammefolket Samburu’erne, der nedstammer fra Masaierne. Samburu’erne er et semi-nomadefolk, der lever af at drive kvæg og lever i større eller mindre lejre i området. De lever i polygamiske forhold og en lejr kan både være en enkelt familie, altså en mand og alle hans koner, der hver har deres eget hus, men det kan også være en større lejr, eller landsby om man vil, med op til 20 af disse storfamilier.

Ud over den farvestrålende og spændende lokalbefolkning byder Samburu National Park på et fantastisk sceneri med typisk savannelandskab og højland, der varierer fra 800 meter til 1230 meter over havet. Igennem området løber floden Ewaso Ng’iro, hvor du bl.a. kan møde nilkrokodiller – eller hvis du er rigtig heldig, et af de udrydningstruede sorte næsehorn.

Området er vidt kendt for sine store katte og hele to hunløver fra Samburu har skabt opmærksomhed i så stor stil, at der er lavet prisvindende film om dem. Filmen ”Born Free” fra 1966, der vandt både Oscar, Golde Globe og en Grammy handler om løveungen Elsa, der blev adopteret af et menneskepar, da de i selvforsvar skød ungens mor. Derudover er løvinden Kamunyak kendt for, i årene omkring år 2000, at have adopteret mindst 6 oryx antilopekalve og beskyttet dem mod angreb fra områdets hanløver.

Vi kan hos Afrika Safari varmt anbefale en safari i Samburu National Park.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!