Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseSafari og badeferie

Safari og badeferie

Kombinér din safarirejse til Afrika med en afslappende badeferie på en eksotisk ø som eksempelvis Zanzibar eller Mauritius.

Efter en uge med store oplevelser på safarirejsen, trænger man til forkælelse og afslapning i strandkanten med plads til at reflektere over de mange indtryk.

Har du spørgsmål til hvordan du bedst kombinerer safari med badeferie, kan du kontakte vores eksperter på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Safari og badeferie

Når du har besluttet dig for at tage på safari i Afrika, skal du gøre dig selv den tjeneste at kombinere din safari med en ubeskrivelig og afslappende badeferie.

Vi har sammensat de perfekte pakkerejser, så du altid får en fantastisk safarioplevelse med efterfølgende badeferie på lækre hoteller.

Hotellerne er altid placeret lige ud til de mest fantastiske sandstrande. Prøv eksempelvis Sultan Sands Resort på Zanzibar eller Hotel Veranda Paul & Virginie på skønne Mauritius.

Du kan også tage på badeferie i millionbyen Mombasa i Kenya, hvor du kan overnatte på Severin Sea Lodge, der ligger placeret med direkte udsigt til det Indiske Ocean og kridhvide sandstrande.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!